sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Γεια χαρα σε ολους! Τους τελευταιους μηνες με "βασανιζει" ενα απο τα μεγαλυτερα προβληματα των σημερινων πολεων, οι ανοητοι που περνανε αερα πατερα τον δρομο και αυτοι που περνανε αναμεσα απο τα αμαξια στα μποτιλιαρισματα χωρις να κοιταξουν. ΟΚ, για την πρωτη φαση, κατι θα κανεις, θα πας απο μπροστα, απο πισω θα προσπαθησεις να συνενοηθεις, προλαβαινεις να κοψεις κλπ. Στην δευτερη; οταν σου πεταγεται μπροστα απο την κλουβα; Πλεον εχω μαθει, κοιταω μεσα απο τα τζαμια των ψηλων οχηματων (κλουβες, λεοφωρεια - εδω να συγχαρω αρκετους οδηγους που κανουν και νοημα να κοψεις - κλπ). Μεχρι τωρα δεν ειχαμε ουτε γρατζουνια, συνήθως τους βλεπω "απο καπου" και απλα φρεναρω και τους αφηνω να πεσουν πανω μου μηπως και καταλαβουν τι βλακεια κανουν. Αφορμη παιρνω απο ενα χθεσινο συμβαν, κατα τις 5 και τεταρτο, κατεβαινω απο Δωδεκανησου, μπαινω Σαλαμινος και στριβω για λεωφόρο Νικης. Κλασσικά πιτα η παραλιακη, οποτε περναω και εγω αναμεσα απο τα αμαξια. Το φαναρι ειναι κοκκινο, εχω πλεον στα αριστερα μου την στοα με τα μπακαλιαρακια ( ) και λιγο πιο μπροστα απο το στενο, στην αριστερη λωριδα μια κλουβα. Εγω λοιπον κινουμαι αναμεσα στην αριστερη και την μεσαια λωριδα, ωσπου στο "σκαναρισμα" βλεπω "κατι" να περναει μπροστα απο την κλουβα. Δεν μπορουσα και να τρεξω εκει μεσα, το πολυ πολυ με 10-20 να πηγαινα. Φρενα και σταματαω λιγο μπροστα απο την δεξια ροδα της κλουβας. κατεβαζω ποδια και κινουμαι με αυτα. μετα απο 1-2 δευτερολεπτα, πέφτει μια τύπισσα (ετων 30-35) πανω στην μπροστινη ροδα! πεφτουν κατω κατι φακελοι, σκιζεται να μαζεψει τα χαρτια, εγω ακομη την κοιταω, περιμενω μια συγνωμη, κατι ρε αδερφε. Παει να φυγει, κατεβαζω το σταντ, και την πιανω απο το μπρατσο. Καπου εκει καταλαβε οτι δεν θα την γλιτωνε ετσι. Αρχιζει τα συγνωμη και τις βλακειες, αρχιζω της τα χωνω εγω, της δειχνω οτι αν εκανε 5-6 βηματα ακομη θα ειχε φτασει στην διαβαση, ενας ταριφας πισω μου φωναζει "πες τα ρε αδερφε πες τα" εγω χωνω αβερτα, η γκομενα δεν προλαβαινει να πει λεξη, δεν θυμαμαι τι ελεγα, μονο οτι κατι ελεγα... Αλλοι θα το πουν τυχη, αλλοι ενστικτο, εγω το λεω κολοφαρδια. Δεν ξερω για ποσο ακομη θα ειμαι τοσο κολοφαρδος, εχω αρχισει και σκεφτομαι πολυ διαφορετικα... Στα καλαμπαλικια μου και αυτη και το μηχανακι και τα γυρω γυρω αμαξια, ποιος θα μου ξεπλυνει το αιμα απο τα χερια μου και ποιος θα μου επιτρεψει να κοιμαμαι ήσυχος τα βραδια αν γινει καμια στραβη; Και λεω οτι αυτη (και οποιοσδηποτε ανθρωπος στην θεση της, αφορμη ειναι η συγκεκριμενη) ειναι ηλίθια και εν μερη "αξιζει" οτι παθει, εγω τι φταιω να πληρωσω την βλακεια της; Ας παροτρυνουμε τα ατομα της οικογένειάς μας, τους φιλους, τους γνωστους, ακομη και αγνωστους που θα δουμε οτι πανε να περασουν τον δρομο απο οποιδηποτε ασχετο σημειο, να περνανε ΠΑΝΤΑ απο τις διαβασεις. Ειναι το ελαχιστο που μπορουμε να κανουμε. Σάκης. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 τι λες τώρα και εγώ σε είχα για τρελό κάγγουρα :P μπράβο :D αν και δεν μου έχει τύχει τέτοιο σκηνικό μόνο μια φορά που είμασταν σφήνα εθνική αριστερά και ένας τρελός περπάταγε ανάποδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Επειδή οι πεζοι θα περνανε πάντα αναμεσα απο τα αυτοκίνητα καλύτερα να εχουμε το νου μας εμεις παρα πολυ. Είναι κάτι που έχω παντα στο μυαλό μου όταν διπλα μου υπαρχει λεωφορείο κτλ και δεν εχω ορατότητα. Case study: Λεωφορείο σταματάει, επιβάτες κατεβαινουν και περναν ΜΠΡΟΣΤΑ απο το λεωφορείο, εσύ δίπλα απο το λεωφορειο, και τσουπ νατονε και σκάει μυτη στη μεση του δρομου... Surpriseeeeeeeeee! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 εγω εχω ριξει μαμω της κεφαλιες σε ανθρωπο οταν πηδηξε αναμεσα σε ενα φορτιγακι κι ενα ταξι και εγω ειμουν αναμεσα. απο τοτε σαν κοτα στην κινηση. μπραβο για το θεμα Σακη εχεις πολυ δικιο και ολοι πρπει να το εχουν υπ οψιν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Επειδή οι πεζοι θα περνανε πάντα αναμεσα απο τα αυτοκίνητα καλύτερα να εχουμε το νου μας εμεις παρα πολυ. Είναι κάτι που έχω παντα στο μυαλό μου όταν διπλα μου υπαρχει λεωφορείο κτλ και δεν εχω ορατότητα. Case study: Λεωφορείο σταματάει, επιβάτες κατεβαινουν και περναν ΜΠΡΟΣΤΑ απο το λεωφορείο, εσύ δίπλα απο το λεωφορειο, και τσουπ νατονε και σκάει μυτη στη μεση του δρομου... Surpriseeeeeeeeee! Το θέμα με τα λεωφορεία είναι γνωστό απλά έχουμε καταντήσει "τα μηχανάκια να φταίνε για όλα" οι πεζοί και τα κουτιά να είναι στα @@ τους πάντα και εμείς πρέπει να προσέχουμε για εμάς για τα κουτιά για τους πεζούς και για ότι άλλο υπάρχει δεν γίνετε απλά εγω πραγματικά αν δω κανένα να κάνει τίποτα τέτοιο θα τον εμβολίσω κανονικότατα ειδικά αν έχει διακεκομμένη γραμμή ο δρόμος που επιτρέπετε να προσπεράσω κιόλας εκεί θα έχει πανηγύρι και αν πεί και κουβέντα θα τον πλακώσω στις φάπες Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 12 , 2010 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gliout 37 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Απαγορεύεταιαπο τον ΚΟΚ να περνάμε απο δίπλα, και στα κενά των αυτοκινήτων....:_stinker:. Ενώ οι πεζοί (και στο μυαλό) έχουν δικαίωμα να κάνουν τα πάντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Το θέμα με τα λεωφορεία είναι γνωστό απλά έχουμε καταντήσει "τα μηχανάκια να φταίνε για όλα" οι πεζοί και τα κουτιά να είναι στα @@ τους πάντα και εμείς πρέπει να προσέχουμε για εμάς για τα κουτιά για τους πεζούς και για ότι άλλο υπάρχει δεν γίνετε απλά εγω πραγματικά αν δω κανένα να κάνει τίποτα τέτοιο θα τον εμβολίσω κανονικότατα ειδικά αν έχει διακεκομμένη γραμμή ο δρόμος που επιτρέπετε να προσπεράσω κιόλας εκεί θα έχει πανηγύρι και αν πεί και κουβέντα θα τον πλακώσω στις φάπες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CaptainMarkos 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Απαγορεύεταιαπο τον ΚΟΚ να περνάμε απο δίπλα, και στα κενά των αυτοκινήτων....:_stinker:. Ενώ οι πεζοί (και στο μυαλό) έχουν δικαίωμα να κάνουν τα πάντα! με τον νέο ΚΟΚ επιτρέπετε η διήθηση, δηλαδή το να κινήσαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα, όταν αυτά είναι μποτιλιαρισμένα. Επίσης αν θυμάμαι καλά έχουν πλέον και οι πεζοί ευθύνη για τα καμώματά τους.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 με τον νέο ΚΟΚ επιτρέπετε η διήθηση, δηλαδή το να κινήσαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα, όταν αυτά είναι μποτιλιαρισμένα. Επίσης αν θυμάμαι καλά έχουν πλέον και οι πεζοί ευθύνη για τα καμώματά τους.... Σε καμια περιπτωση δεν επιτρεπεται να πατας την διαχοριστηκη λωριδα! Καποια περιοδο η τροχαια ειχε ξεκηνησει να γραφει και πεζουν που δεν περνουσαν απο διαβασεις αλλα δεν ξερω γιατι σταματησαν...:( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Σε καμια περιπτωση δεν επιτρεπεται να πατας την διαχοριστηκη λωριδα! Καποια περιοδο η τροχαια ειχε ξεκηνησει να γραφει και πεζουν που δεν περνουσαν απο διαβασεις αλλα δεν ξερω γιατι σταματησαν...:( γιατι δυστηχως ετρογαν γιαουρτια και ντοματες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Όσο παράνομος είναι ο πεζός εκτός διαβάσεων, άλλο τόσο παράνομος είναι ο δίκυκλος εκτός λωρίδας... Όσο βλαμμένος είναι ο πεζός που περνά ανάμεσα από τα αυτοκίνητα τρέχοντας και χωρίς να κοιτάει αν έρχεται μηχανάκι, άλλο τόσο βλαμμένος είναι ο αναβάτης που περνάει "αέρα" ανάμεσα από τα αυτοκίνητα χωρίς να κοιτάει αν έρχεται πεζός. Όλοι εξυπηρετούμαστε μέσω παρανομίας, ας το κάνουμε (τουλάχιστον) με προσοχή, χαμηλή ταχύτητα και σεβασμό στον άλλο παρανομούντα!... (Κι όποιος βρεθεί πίσω μου στην κίνηση και με κορνάρει που πάω ανάμεσα από τα αυτοκίνητα με 5 χλμ/ώρα για να μην πατήσω πεζό, θα βάλω όπισθεν στον ελέφαντα και θα περάσω από πάνω του!!!... :P ) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Το θεμα ειναι οτι περνανε και κατι ηλιθιες που εχουν και παιδια μαζι τους...Και εν το μεταξυ περνανε και δεν καταλαβαινουν οτι κινδυνεψε η ζωη τους ή η δικια μας γιατι πολυ απλα δεν κοιτανε αν ερχετε καποια μηχανη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Πολυ σωστα αυτα που εγραψες Σακη.. Αλλη μια σπαστικη (και επικινδυνη) κατηγορια ειναι οι πεζοι που περνανε διαγωνια τον δρομο.. σε βλεπουν να ερχεσαι, πηδανε απτο πεζοδρομιο τρεχωντας και μετα πηγαινουν διαγωνια με το πασο τους λες και τους ανηκει ολος ο δρομος.. παρατηρειται ιδιαιτερα σε "κυριες" που εχουν βγει με τα μινιμαλ συνολακια τους για βραδινη τσαρκα και νομιζουν οτι θα τους δωσουμε προτεραιοτητα επειδη εχουν πεταξει τα μπουτια οξω.. Τουλαχιστον η λυση σε αυτο ειναι απλη.. βαζουμε νεκρα.. φτανουμε τον κινητηρα στα κοκκινα και τις βλεπουμε να χοροπηδανε σαν τρελες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Πολυ σωστα αυτα που εγραψες Σακη.. Αλλη μια σπαστικη (και επικινδυνη) κατηγορια ειναι οι πεζοι που περνανε διαγωνια τον δρομο.. σε βλεπουν να ερχεσαι, πηδανε απτο πεζοδρομιο τρεχωντας και μετα πηγαινουν διαγωνια με το πασο τους λες και τους ανηκει ολος ο δρομος.. παρατηρειται ιδιαιτερα σε "κυριες" που εχουν βγει με τα μινιμαλ συνολακια τους για βραδινη τσαρκα και νομιζουν οτι θα τους δωσουμε προτεραιοτητα επειδη εχουν πεταξει τα μπουτια οξω.. Τουλαχιστον η λυση σε αυτο ειναι απλη.. βαζουμε νεκρα.. φτανουμε τον κινητηρα στα κοκκινα και τις βλεπουμε να χοροπηδανε σαν τρελες Αμα βάλεις Γιοσομούρι δεν χοροπηδάνε πέφτουν κάτω και λένε ΟΧΙ ΣΑΤΑΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Αμα βάλεις Γιοσομούρι δεν χοροπηδάνε πέφτουν κάτω και λένε ΟΧΙ ΣΑΤΑΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ!!!!!!! χαχαχα.. οταν με το καλο παρω κανα μοτορι της προκοπης θα το δοκιμασω (προς το παρον η γιοσομουρα κοστιζει πιο πολυ απ' την μηχανη μου ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Όσο παράνομος είναι ο πεζός εκτός διαβάσεων, άλλο τόσο παράνομος είναι ο δίκυκλος εκτός λωρίδας... Όλοι εξυπηρετούμαστε μέσω παρανομίας, ας το κάνουμε (τουλάχιστον) με προσοχή, χαμηλή ταχύτητα και σεβασμό στον άλλο παρανομούντα!... +1 από εμένα σταράτα πράγματα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Σε καμια περιπτωση δεν επιτρεπεται να πατας την διαχοριστηκη λωριδα! Καποια περιοδο η τροχαια ειχε ξεκηνησει να γραφει και πεζουν που δεν περνουσαν απο διαβασεις αλλα δεν ξερω γιατι σταματησαν... ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Illusive 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 αυτό επίσης που δεν μπορώ να καταλάβω - πέρα από τη βλακεία τους να περνάνε μπροστά από το λεωφορείο με φόβο να τους πατήσει και το ίδιο το λεωφορείο, αλλά και ανάμεσα από τα αμάξια - πως είναι δυνατόν κάθε μα κάθε φορά που ένα αμάξι πάει να κάνει όπισθεν για να παρκάρει βρίσκεται κι ένας πεζός πίσω του από το πουθενά... τόσο αυτοκτονικοί είναι πια αυτοί οι άνθρωποι ή απλά είναι βόδια? Γιατί κι εγώ δεν οδηγούσα μέχρι πρότινως αλλά μου έκοβε να μην πηγαίνω όπου να ναι για να περάσω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Ο πεζος (και μην ξεχναμε.. ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ειμαστε ΚΑΙ! πεζοι!) δεν δινει εξετασεις για να ειναι πεζος, ενω ο οδηγος οχηματος, ΝΑΙ! Αρα, αυτος που δινει εξετασεις, πρεπει ΠΡΩΤΙΣΤΑ! να σεβεται τους κανονες (στους οποιους εξεταστηκε..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Όσο παράνομος είναι ο πεζός εκτός διαβάσεων, άλλο τόσο παράνομος είναι ο δίκυκλος εκτός λωρίδας... Όσο βλαμμένος είναι ο πεζός που περνά ανάμεσα από τα αυτοκίνητα τρέχοντας και χωρίς να κοιτάει αν έρχεται μηχανάκι, άλλο τόσο βλαμμένος είναι ο αναβάτης που περνάει "αέρα" ανάμεσα από τα αυτοκίνητα χωρίς να κοιτάει αν έρχεται πεζός. Όλοι εξυπηρετούμαστε μέσω παρανομίας, ας το κάνουμε (τουλάχιστον) με προσοχή, χαμηλή ταχύτητα και σεβασμό στον άλλο παρανομούντα!... Συμφωνώ απολύτως. Από τη στιγμή που είμαστε και οι δύο παράνομοι (μοτοσυκλετιστές σε διήθηση και πεζοί που περνάνε ανάμεσα από το ΙΧ), ας έχουμε τουλάχιστον μυαλό και σεβασμό. Ιδίως εμείς οι μοτοσυκλετιστές, που - έχοντας δίπλωμα - γνωρίζουμε (υποθέτω) και κάτι παραπάνω για τη σωστή και ασφαλή κίνησή μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 μεγαλο προβλημα οι πεζοι που περνανε στο ετσι αναμεσα..μπορει να σκοτωθουν και να σε σκοτωσουν κιολας απο στιγμη σε στιγμη..κατι να γινει συντομα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2010 Απαγορεύεταιαπο τον ΚΟΚ να περνάμε απο δίπλα, και στα κενά των αυτοκινήτων.... με τον νέο ΚΟΚ επιτρέπετε η διήθηση, δηλαδή το να κινήσαι ανάμεσα στα αυτοκίνητα, όταν αυτά είναι μποτιλιαρισμένα. Συγνωμη, αλλα αυτο δεν το ηξερα. Ειναι αληθεια; Μηπως μπορε καποιος απο τους δυο να μου βρει το σημειο του ΚΟΚ που το αναφερει; Επίσης αν θυμάμαι καλά έχουν πλέον και οι πεζοί ευθύνη για τα καμώματά τους.... Άρθρo 38 του ΚΟΚ. Kανόνες κυκλoφoρίας πεζών 4. Oι πεζoί πρoκειμένoυ να διασχίσoυν τo oδόστρωμα, υπoχρεoύνται: α) Aν υπάρχoυν στo oδόστρωμα διαβάσεις πεζών, να τις χρησιμoπoιoύν. β) Aν στη διάβαση πεζών την oπoία πρόκειται να χρησιμoπoιήσoυν, υπάρχoυν φωτεινoί σηματoδότες πεζών, να συμμoρφώνoνται στα σήματά τoυς. γ) Aν στη διάβαση δεν υπάρχoυν φωτεινoί σηματoδότες πεζών, αλλά η κυκλoφoρία ρυθμίζεται με φωτεινoύς σηματoδότες oχημάτων ή από τρoχoνόμoυς και δίνεται σήμα για να πρoχωρήσoυν τα oχήματα, να μην κατέρχoνται στo oδόστρωμα. δ) Σε διαβάσεις πoυ η κυκλoφoρία τόσo των πεζών όσo και των oχημάτων δεν ρυθμίζεται με φωτεινoύς σηματoδότες, να μην κατεβαίνoυν στo oδόστρωμα πριν λάβoυν υπόψη τoυς την απόσταση και την ταχύτητα των oχημάτων τα oπoία πλησιάζoυν. ε) Aν δεν υπάρχoυν στo oδόστρωμα διαβάσεις πεζών, να μην κατεβαίνoυν σ’ αυτό, αν δεν βεβαιωθoύν ότι δεν θα παρεμπoδίσoυν την κυκλoφoρία των oχημάτων, στη συνέχεια δε να διασχίζoυν τo oδόστρωμα κάθετα πρoς τoν άξoνά τoυ. στ) Σε ισόπεδoυς oδικoύς κόμβoυς, στoυς oπoίoυς η κυκλoφoρία ρυθμί ζεται με φωτεινoύς σηματoδότες oχημάτων ή τρoχoνόμoυς, να διασχίζoυν τo oδόστρωμα βαδίζoντας παράλληλα με τα κινoύμενα oχήματα. ζ) Nα διασχίζoυν τo oδόστρωμα κάθετα χωρίς να βραδυπoρoύν ή να σταματoύν σε αυτό αδικαιoλόγητα. 5. Αυτός που παραβαίνει τις διατάξεις του άρθρου αυτού τιμωρείται με διοικητικό πρόστιμο σαράντα (40,00) ευρώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Έχω δικαστήριο τον άλλο μήνα για μια κωλόγρ... εεε... κυρία που μου πετάχτηκε από το πουθενά μπροστά από ένα βανάκι και ζητάει και τα ρέστα. :ranting3: :ranting3: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Πάντα σε μποτιλιάρισμα πηγαίνω σιγά σιγά και σε περίπτωση που δεν έχω ορατότητα (μπροστά από ένα λεωφορείο πάντα ελέγχω). Γενικά προσπαθείς να προβλέψεις από που θα σου πεταχτεί ο επόμενος! Ε ρε και έχω δει κάτι μανάδες και πατεράδες με τα μωρά αγκαλιά να τρέχουν σαν τρελοί προσπαθώντας να διασχίσουν την εγνατία (σαλόνικα μεριά) - ΚΡΑΞΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ... Ε ρε κάτι γιαγιάδες ντυμένες στα μαύρα να πηγαίνουν σιγά σιγά χωρίς καν να κοιτάνε γύρω τους τι γίνεται... Κάτι τυπάδες πρωί πρωί να είναι σε φάση "Να πεταχτώ τώρα; Προλαβαίνω; Δεν προλαβαίνω! Προλαβαίνω; Δεν προλαβαίνω! ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!' Και φυσικά η διάβαση είναι 10 μέτρα παραπέρα και το φανάρι είναι πράσινο για τους πεζούς! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 13 , 2010 Βρήκα τρόπο να ανταπεξέλθω στα πάντα......θα πάω να μείνω με τον Γιουρι Γκελερ για κανά μήνα και στα καπάκια με τον Ντειβιντ Κοπερφιλντ για κανα 3μηνο..... Μετά θα είμαι έτοιμος να οδηγήσω στην Ελλάδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες