Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Αγαπητοι συμφορουμιτες και συμφορουμιτισες γνωριζει κανεις κατι για την μαρκα Icon διοτι βρηκα ενα πολυ καλο κρανακι κρανακι που μου αρεσε στο fcmoto.de και σε πολυ καλη τιμη.Επισης θα ηθελα να ρωτησω πως θα ξερω πιο νουμερο να παρω,ποσα ειναι τα εξοδα αποστολης για ελλαδα απο το συγκεκριμενο site και τελος σε ποσες μερες θα παραλαβω το προιον αν τυχον προχωρησω στην αγορα? Ευχαριστω προκαταβολικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Δώσε κάποιο λινκ κλπ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Δώσε κάποιο λινκ κλπ.. http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ViewAction=View&ObjectID=14718724 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anzelo 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Δεν ξέρω και πολλα απο μάρκες αλλα δεν την εχω ξανακουσει....και μου φενετε σχετικα ακριβω ,βεβαια μπορει να κανω λαθος ....ψαξτω πριν κανεις κινηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Με τα ίδια λεφτά από το ίδιο μαγαζί τσέκαρε και τις προσφορές. Εμένα θα μ'άρεσε ένα AGV S4 ή ένα HJC! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Giwrgakis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Με τα ίδια λεφτά από το ίδιο μαγαζί τσέκαρε και τις προσφορές. Εμένα θα μ'άρεσε ένα AGV S4 ή ένα HJC! εχεις να μου προτεινεις κατι καλο κυριως HJC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Όσο γαι το μέγεθος, εκεί που σου λέει να επιλέχεις μέγεθος εκτός από L,XL κτλ, δίπλα λέει και τα εκατοστά. Πάρε μα μεζούρα και μέτρα την περίμετρο του κεφαλιού σου, (οριζοντίως) εκεί που θα ακουμπούσε θεωρητικά ένα καπέλο, λίγο πάνω από τα αυτιά, και παραγγέλνεις το ανάλογο νούμερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Τα εχουνε σ'εκτιμηση παντως στην Αμερικη , αναμενεται να βγει αυτο εδω την ανοιξη , με ψηνει πολυ ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 (τροποποιήθηκε) Νolan HJC Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 5 , 2010 από τον okourkoulos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2010 Τα ICON ειναι πολυ ανωτερα απο τα ευρωπαικα "φιρματα"... τα υλικα που χρησιμοποιουν και η αεροδυναμικη δεν ειναι της πλακας καθως και οι πατεντες ασφαλειας...περνανε πολυ πιο αυστηρα TEST απο τα ευρωπαικα ΑΠΛΑ εδω δεν εχουν περαση γιατι ( το ελεφρυτερο ειναι καλυτερο) και καποιοι επιμενουν να αγοραζουν Dolce Gabbana GUCCI και VERSAGE στα κρανη και τα μπουφαν (αν με πιανεις) επισης πολλοι υποστηριζουν πως ενα τσοφλι "τυπου" Carbonfiber 900 γραμμαριων προστατευει καλυτερα το κεφαλι σου απο 1μισι κιλο KEVLAR...... :whistling: :whistling: Ειστε ελευθεροι να κανετε οτι σας πουνε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες