Jump to content
CAPPO

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1908

Recommended Posts

Δυστυχώς τα παιχτάκια που λες, αυτοί που διοικούν τα φέρνουν στις ομάδες. Αυτά που διαβάζω στις φυλλάδες και λένε ότι "αυτοί δεν αξίζουν να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟ της ΑΕΚ του Ολυμπιακού κτλ) είναι μόνο για βρώση των φιλάθλων για να χρυσώνουν το χάπι.

Οι παίχτες που θα άξιζαν να φορέσουν τις φανέλες των μεγάλων ομάδων της Ελλάδας, συνήθως κοστίζουν αρκετά... κι όταν δεν πληρώνεις, παίρνεις ότι βρεις.

Πάνε οι εποχές που είχαμε όλες οι ομάδες καλούς παίχτες, γιατί τότε υπήρχαν και καλοί Έλληνες και δεν στηριζόσουν μόνο στους ξένους (και δεν είχες και το άγχος να σου βγουν παλτά, αφού τους ήξερες)

Που είναι ο αντίστοιχος Δομάζος, Καψής, Αντωνιάδης, Μανωλάς, Παπαϊωάννου, Δεληκάρης, Κούδας, Σιδέρης κτλ?

Στέρεψε η Ελλάδα από ταλέντα, ή δεν γίνεται καθώς πρέπει δουλειά με τους πιτσιρικάδες μας? Γιατί τουλάχιστον εγώ, δεν μπορώ να συγκρίνω κανέναν μεταγενέστερο με εκείνα τα ιερά τέρατα της μπάλας στην Ελλάδα. Κανένας δεν ξεχώρισε τόσο πολύ ώστε να πλησιάσει (όχι να τους ξεπεράσει)

Λίγο παλιότερα μόνο υπήρξαν κάποιοι παίχτες, που πραγματικά ήταν καλοί. Τώρα πια... ειδικά την 10ετία του 2000, κανένας!

Έσωσαν λίγο την κατάσταση κάτι Ζαγοράκηδες, κάτι Κατσουράνηδες (όσο ήταν στην ΑΕΚ βέβαια, γιατί στον ΠΑΟ σέρνεται) κάτι Ζήκοι κτλ.

Οι άλλοι όλοι από κει και μετά ήταν/είναι για τα μπάζα!

Δεν έχεις που δεν έχεις Έλληνες καλούς λοιπόν, δεν πληρώ κιόλας για καλούς ξένους... τι περιμένεις?... προκοπή?

Όχι από την Οντένσε θα χάσεις, αλλά και την τελευταία ομάδα της Ευρώπης θα ζοριστείς να κερδίσεις!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι καθεστε και ασχολειστε ακομα ρε? Με ποια ομαδα, με ποιο ποδοσφαιρο? Του Μπεου, Μαρινακη, Πατερα,Ψωμιαδη και παλιοτερα Κοκαλη? Σταρχιδαμολ παμε για αλλα. Χθες μετα το τελος της συναυλιας του Αγγελακα εμαθα οτι χαναμε 1-0 και σημερα στις 14:30 oti xasame 3-4 kai αποκλειστηκαμε. :lac:

Τροποποιήθηκε από τον streetwise

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυστυχώς τα παιχτάκια που λες, αυτοί που διοικούν τα φέρνουν στις ομάδες. Αυτά που διαβάζω στις φυλλάδες και λένε ότι "αυτοί δεν αξίζουν να φοράνε την φανέλα του ΠΑΟ της ΑΕΚ του Ολυμπιακού κτλ) είναι μόνο για βρώση των φιλάθλων για να χρυσώνουν το χάπι.

Οι παίχτες που θα άξιζαν να φορέσουν τις φανέλες των μεγάλων ομάδων της Ελλάδας, συνήθως κοστίζουν αρκετά... κι όταν δεν πληρώνεις, παίρνεις ότι βρεις.

Πάνε οι εποχές που είχαμε όλες οι ομάδες καλούς παίχτες, γιατί τότε υπήρχαν και καλοί Έλληνες και δεν στηριζόσουν μόνο στους ξένους (και δεν είχες και το άγχος να σου βγουν παλτά, αφού τους ήξερες)

Που είναι ο αντίστοιχος Δομάζος, Καψής, Αντωνιάδης, Μανωλάς, Παπαϊωάννου, Δεληκάρης, Κούδας, Σιδέρης κτλ?

Στέρεψε η Ελλάδα από ταλέντα, ή δεν γίνεται καθώς πρέπει δουλειά με τους πιτσιρικάδες μας? Γιατί τουλάχιστον εγώ, δεν μπορώ να συγκρίνω κανέναν μεταγενέστερο με εκείνα τα ιερά τέρατα της μπάλας στην Ελλάδα. Κανένας δεν ξεχώρισε τόσο πολύ ώστε να πλησιάσει (όχι να τους ξεπεράσει)

Λίγο παλιότερα μόνο υπήρξαν κάποιοι παίχτες, που πραγματικά ήταν καλοί. Τώρα πια... ειδικά την 10ετία του 2000, κανένας!

Έσωσαν λίγο την κατάσταση κάτι Ζαγοράκηδες, κάτι Κατσουράνηδες (όσο ήταν στην ΑΕΚ βέβαια, γιατί στον ΠΑΟ σέρνεται) κάτι Ζήκοι κτλ.

Οι άλλοι όλοι από κει και μετά ήταν/είναι για τα μπάζα!

Δεν έχεις που δεν έχεις Έλληνες καλούς λοιπόν, δεν πληρώ κιόλας για καλούς ξένους... τι περιμένεις?... προκοπή?

Όχι από την Οντένσε θα χάσεις, αλλά και την τελευταία ομάδα της Ευρώπης θα ζοριστείς να κερδίσεις!

παιχτες υπαρχουν φιλε,υπαρχουν πολλα ταλεντα εκει εξω που παιζουν σε μικρες ομαδες ή ακομα και σε αλανες!!Το θεμα ειναι οτι οπως ολα στην Ελλαδα ετσι και οι ομαδες δε λειτουργουν σωστα!!Καθως και η νοοτροπια των παραγοντων!Ερχεται ο καθε μαναντζαρεος,φερνει μαζι του ενα Βραζιλιανο ή Αργεντινο με ποδοσφαιρικα παπουτσια και τον παρουσιαζει σα παιχταρα!μπαινουν στο χορο και οι εφημεριδες και ολα μελι γαλα!!....Απο το ελληνοπουλο δε θα βγαλει κανεις λεφτα!Και γι αυτο θα μεινει για παντα στη μικρη ομαδα και δε θα δουμε ποτε τι μπορει να κανει.....Τα τελευταια χρονια εχουν εξελιχθει καπως οι ακαδημιες των μεγαλων ομαδων αλλα δεν ειναι ακομα σε καλο επιπεδο.Οποτε μονο οσα παιδια ειναι τυχερα να ειναι στις ακαδημιες ΑΕΚ-ΠΑΟ-ΟΣΦΠ μπορουν να δειξουν κατι.........Μετα εχουμε και την μανια με τους ξενους προπονητες,οποτε οι ελπιδες να αναδειχθει κατι <<ντοπιο>> μικραινουν ακομα πιο πολυ!....

Το καλυτερο πραγμα που θα μπορουσε να γινει αν πραγματικα ενδιαφερονται καποιοι ειναι να κανουν αυτο π λενε καμποσα χρονια τωρα...Υποχρεωτικα μεσα στην 11αδα γηγενεις παιχτες!οχι 2-3...5 με 6 μη πω και παραπανω!!

edit: και για την Ευρωπη που λες,δν νομιζω να χρειαζεσαι να φερεις παιχταραδες για να περασεις την Οντενσε ή την καθε Οντενσε!Δε μιλαω μονο για ΠΑΟ τωρα....Ουτε χρειαζεσαι παιχταραδες για να κανεις αξιοπρεπεις εμφανισεις στη Ευρωπη.Μν πας μακρια,κοιτα τους Κυπριους τα τελευταια χρονια.Δε νομιζω να χαλανε τα λεφτα π χαλαει ΠΑΟ/ΟΣΦΠ/ΑΕΚ αλλα κανουν μια χαρα εμφανισεις!....Η κοιτα περυσι τον Αρη και τον ΠΑΟΚ!...δεν ειναι λοιπον τα λεφτα...

Τροποποιήθηκε από τον xrilek

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΟΧΙ λεφτα για εισητηριο στο ποδοσφαιρο μεχρι να φτιαξουν τα πραγματα...αν φτιαξουν....

Να πηγαινουμε στο γηπεδο αλλα οχι εισητηριο...Με ντου...Οχι να πληρωνουμε για να βλεπουμε αυτα τα χαλια....

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω νομιζω πως μονο οι παιχτες δεν φταινε. αλλοι απο πανω ειναι αυτοι που εφτασαν εδω την ομαδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Best Home Court Advantage In the World - on Dailymotion

http://www.dailymotion.com/video/xidwba_...

Best Home Court Advantage In the World

1 από 1Επιλέξτε στιγμιότυπο

AΠΛΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ'' Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτό που έζησα φέτος ΕΙΔΙΚΑ στα παιχνίδια με την μπαρτσελονα ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΏΝΙΟ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΆΚΤΟΡΑ GAYro ήταν κάτι το απερίγραπτο αν και παω πανω απο 10 χρονια γηπεδο μπασκετ.

Τροποποιήθηκε από τον giorgiopap
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Hμουν κι εω μεσα σε εκεινο τον αγωνα...

Θυμαμαι ξεκινησαμε χωρις εισητηρια απο 300χιλιομετρα μακρια....

Ημουν στο πεταλο στους οργανωμενους κατω απο το πανο των WEST BLOCK!!

ΣΚΕΤΗ Κ@ΥΛΑ!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου αρεσε και το βαζω και εδω :

«Δεν μας εκφράζει η διχόνοια του Τζίγγερ» Ζαχαρίας Πιτυχούτης

«Λυπάμαι που μιλάμε από το τηλέφωνο. Όταν μιλάω για τον Παναθηναϊκό θέλω να κοιτάω τον άλλο στα μάτια». Όταν αρχίζει με αυτή τη φράση μία συνέντευξη, καταλαβαίνεις πως έχεις «απέναντι» σου έναν αληθινό Παναθηναϊκό, έτοιμο να σου μιλήσει για τα πάντα χωρίς δισταγμούς. Αν θέλουμε να χαρακτηρίσουμε με μία λέξη τον Ζαχαρία Πιτυχούτη, τότε η ιδανική είναι αυθεντικός!

Μεσουρανούσε τη δεκαετία του 60' με το τριφύλλι στο στήθος. Από τους πιο αγαπητούς της κερκίδας, από τη μία για τις αγωνιστικές ικανότητες που διέθετε, από την άλλη για το πάθος του που ξεχείλιζε, ειδικότερα όταν έβλεπε... κόκκινα. Είναι ο άνθρωπος που έκανε το γύρο του θριάμβου μέσα στο «Καραϊσκάκης» εξαγριώνοντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού και ανεβάζοντας στο ουράνια τους «Πράσινους».

Ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης, με την ίδια ακριβώς τρέλα που διέθετε τότε, «έσπασε» τη σιωπή του, και ξέσπασε στο PLAYSPORT. Ήταν ένας πραγματικός χείμαρρος, ένα ποτάμι έτοιμο να παρασύρει όποιον στέκεται εμπόδιο στον σύλλογο. Μίλησε για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη που κουράστηκε και κούρασε, για τους Άραβες που δεν αγαπάνε την ομάδα, για τον άρρωστο με τον Παναθηναϊκό Ανδρέα Βγενόπουλο, για τον Σίσε αλλά και. για τον Κεστπάγια, και φυσικά για τους «παρεξηγημένους» οπαδούς της Θύρας 13, μέλος της οποίας είναι και ο ίδιος.

«Μπορεί ένας Αραβας να μας θεραπεύσει;»

«Θα μιλήσω ως φίλαθλος και όχι ως παλαίμαχος. Ή καλύτερα αν θέλετε ως οπαδός. Εμείς οι παλιοί, αλλά και οι νεώτεροι θέλουμε να δούμε τον Παναθηναϊκό ενωμένο. Δεν μας εκφράζει η διχόνοια που επικρατεί. Μπορεί ένας Άραβας να θεραπεύσει τη διχόνοια; Ε, αν μπορεί θα είναι για καλό. Αλλιώς δεν μας κάνει».

Ποιο μέλλον σας εκφράζει περισσότερο ως Παναθηναϊκό; Τα πετροδόλαρα από τη Σαουδική Αραβία, η πρόταση του Ανδρέα Βγενόπουλου ή θέλετε να παραμείνει η οικογένεια Βαρδινογιάννη;

«Θα σας πω τι δεν με εκφράζει. Δεν με εκφράζει ο Τζίγγερ. Όταν είσαι ποδοσφαιριστής έρχεται η στιγμή που αποσύρεσαι. Το ίδιο ισχύει και για τους παράγοντες. Εγώ μάτωσα για πάνω από μία δεκαετία τη φανέλα. Όταν κουράστηκα σταμάτησα. Ο κ. Βαρδινογιάννης δεν κουράστηκε 15 χρόνια; Δεν τον κούρασε να σπέρνει διχόνοια; Τόσα χρόνια δεν κατάφερε να ενώσει τον Παναθηναϊκό. Αντιθέτως, τον διαίρεσε. Τι να πει κανείς για τον Βαρδινογιάννη. Έκατσες και τα άκουσες 15 χρόνια. Άλλες φορές δίκαια και άλλες άδικα. Άλλες φορές τα άκουσε και η οικογένεια σου, οι περισσότεροι από τους οποίους δεν το άξιζαν. Ε, δώσε τις μετοχές να έρθει κάποιος άλλος που μπορεί να προσφέρει. Να τις δώσεις όμως, όχι ανενεργές και σαχλαμάρες».

«Να φέρουν πίσω τον Σισέ»

«Το καλύτερο είναι να αναλάβει την ομάδα κάποιος που την αγαπάει. Αλλά όποιος και να είναι, ακόμη και οι Σαουδάραβες που σίγουρα δεν γεννήθηκαν Παναθηναϊκοί, τότε το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουν είναι να φέρουν πίσω τον Σισέ. Ο Γάλλος είναι μεγάλο κεφάλαιο που δεν πρέπει να κλείσει. Αν γυρίσει τα Χριστούγεννα αλλάζουν τελείως τα πράγματα. Ο Σισέ ευγνωμονεί τον Παναθηναϊκό γιατί εδώ ξανάρχισε την καριέρα του. Πριν έρθει ήταν τελειωμένος. Ξέρω ότι αγαπάει τον σύλλογο και τους οπαδούς και πως αν του δοθεί η ευκαιρία θα γυρίσει. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ανέβει ο Παναθηναϊκός ένα σκαλί παραπάνω. Αν μπορεί να το κάνει αυτός ο Άραβας, ε ας την δώσουν την ΠΑΕ σε αυτόν».

Μπορεί το πλάνο του Ανδρέα Βγενόπουλου να εκτινάξει τον Παναθηναϊκό;

«Δεν κρύβω ότι τρέφω ξεχωριστή εκτίμηση στον Ανδρέα Βγενόπουλο. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι Παναθηναϊκός από τους λίγους. Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που να έχει τέτοια τρέλα για την ομάδα. Και έχω γνωρίσει ποδοσφαιριστές, οπαδούς (οργανωμένους και μη), παράγοντες. Δεν υπάρχει άλλος σαν τον Βγενόπουλο. Είναι Βαλκανιονίκης, φόραγε το τριφύλλι και τρελαινόταν, έχει τιμήσει για δεκαετίες την ομάδα. Δεν υπάρχει άλλος τέτοιος παθιασμένος Παναθηναϊκάρας».

«Ο Βγενόπουλος γεννήθηκε στον Παναθηναϊκό»

«Παίζει τεράστιο ρόλο το παρελθόν του καθενός. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος προέρχεται από οικογένεια Παναθηναϊκή. Με τρέλα για την ομάδα. Ο παππούς και συνονόματος του ήταν αυτός που με έφερε στον Παναθηναϊκό. Ήμουν 17 χρονών όταν με πήρε από το χέρι και μου άλλαξε τη ζωή. Με ξεχώρισε από τον Ηλυσιακό που έπαιζα και με έφερε στην Λεωφόρο. Ήταν άνθρωπος που αγαπούσε παθολογικά τον Παναθηναϊκό και ειδικά τους νέους παίχτες. Έτσι είναι και ο εγγονός του».

Όταν «τρέλανε» τους Ολυμπιακούς μέσα στον Πειραιά...

«Εκείνη τη μέρα, μέσα στο "Καραϊσκάκης", δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Έπρεπε να κάνω τον γύρο του θριάμβου και τον έκανα. Δεν με ένοιαζε τίποτα. Ήμουν ένα ψυχωμένο παιδί, κάπως παλαβό - με την καλή έννοια. Πέρασα μπροστά από τους οπαδούς μας και μου πέταξαν τη σημαία με το τριφύλλι. Ήξερα καλά τι έπρεπε να κάνω. Έφευγαν προς το μέρος μου μπουκάλια, τα οποία δεν ήταν όπως σήμερα πλαστικά, αλλά γυάλινα, και ούτε που έδινα σημασία. Έπρεπε το τριφύλλι να ανεμίσει. Ξέρετε, έλεγα πάντα πως όταν έμπαινα στο γήπεδο έπαιζε πρώτα η ψυχή και μετά το σώμα. Μάλλον έτσι ήταν. Αυτά ήταν τα ωραιότερα χρόνια της ζωής μου. Με αγάπησαν στον Παναθηναϊκό, αλλά την αγάπησα και εγώ την ομάδα. Την αγάπησα σαν τρελός».

Ζητήσαμε από τον Ζαχαρία Πιτυχούτη να μας πει δύο κουβέντες για το σημερινό παιχνίδι της Εθνικής στη Γεωργία. Από εδώ το έφερε, από εκεί το έφερε, στον Παναθηναϊκό κατέληξε.

«Θέλω να δώσω ένα μήνυμα στον κ. Κεστπάγια που αν και έφαγε ψωμί στην Ελλάδα, κάθεται και κάνει τέτοιες δηλώσεις: "Όσο και να το θέλετε κ. Κεστπάγια δεν θα κερδίσετε! Θα κερδίσει η Ελλάδα γιατί έτσι πρέπει και γιατί είναι καλύτερη". Όλα θα πάνε καλά! Αυτό όμως που με προβληματίζει είναι πως θέλω να δω τον Καραγκούνη να παίζει και στον Παναθηναϊκό όπως παίζει στην Εθνική. Πρέπει να το προσέξει αυτό ο Φερέιρα. Δεν είναι δυνατόν να τρέχει σαν έφηβος με την Εθνική και να μην το κάνει στην ομάδα του».

Ποιοι είναι οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού;

«Αυτό που γίνεται φέτος στο πόλο είναι πολύ θετικό. Όχι μόνο αγωνιστικά αλλά κυρίως γιατί συσπείρωσε τους οπαδούς. Μαζεύτηκαν πάλι τα παιδιά. Γιατί τους οπαδούς του Παναθηναϊκού τους βλέπω σαν παιδιά μου. Εντάξει, μπορεί να κάνουν και καμιά φασαρία. Και τι έγινε; Δεν πρέπει να τους βάζουμε όλους στην ίδια κατηγορία ούτε όμως και να καταδικάζουμε τους λίγους που τα κάνουν. Εγώ θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αν μπορούσα να αλλάξω έναν από αυτούς που έχασαν το δρόμο τους. Προσπάθησε ποτέ κανείς από τη διοίκηση να κάνει κάτι τέτοιο; Όχι. Απλώς μιλάνε για "μαύρη μέρα στην ιστορία του Παναθηναϊκού" (σ.σ. μπηχτή σε δηλώσεις του κ. Αντωνιάδη μετά από παιχνίδι στο Αλκαζάρ)».

«Που είναι οι πρόεδροι μας στις λύπες;»

«Εγώ προσπαθώ να είμαι πάντα κοντά στους οπαδούς. Ξέρεις κανέναν από το συμβούλιο, από τους προέδρους να πηγαίνεις στις γιορτές της Θύρας 13 ή να δίνει το παρόν στα νεκροταφεία όταν χάνεται κάποιο παιδί του Παναθηναϊκού; Εγώ αν ήμουν πρόεδρος θα πήγαινα και στις δεξιώσεις αλλά θα πήγαινα και στα μνημόσυνα. Κατέθεσαν μία φορά ένα στεφάνι και νομίζουν ότι κάτι έκαναν. Τι να το κάνεις, όταν στο νεκροταφείο του Βύρωνα βλέπεις 200 παιδιά, με μαύρες μπλούζες, με το τριφύλλι παντού, να κλαίνε για τον αδελφό τους; Πήγαινε για δέκα λεπτά και ας μη το νιώθεις.

Αυτή είναι όμως η αρρώστια του Βαρδινογιαννέικου συστήματος. Όλοι αυτοί οι παρατρεχάμενοι που έφεραν τη διάβρωση δεν είναι Παναθηναϊκοί. Δεν ξέρω ποια ομάδα υποστηρίζουν, αν θέλουν να κερδίζει ο σύλλογος ή όχι, αλλά η λέξη Παναθηναϊκός δεν τους εκφράζει ούτε λίγο».

«Οι παίχτες δίνουν τις δυνάμεις τους, οι παράγοντες δίνουν χρήματα, οι οπαδοί δίνουν τη ζωή τους!»

«Το ξέρετε πως είναι πολλά τα παιδιά που έχουν χάσει τη ζωή τους για τον Παναθηναϊκό; Φεύγουν μόνοι τους ή με παρέες με τη μηχανή για να φωνάξουν για την ομάδα, με τη σημαία να ανεμίζει στον δρόμο και σκοτώνονται από απροσεξία πολλές φορές κάποιου άλλου οδηγού. Σας λέω λοιπόν πως εμείς δώσαμε όλες μας τις δυνάμεις στο γήπεδο, οι παράγοντες έδωσαν τα χρήματά τους, οι οπαδοί όμως τι δίνουν; Δίνουν τη ζωή τους! Και οι οικογένειες τους δίνουν τα παιδιά τους. Αυτή είναι διαφορά. Κανείς δεν δίνει περισσότερα σε μία ομάδα από ότι οι οπαδοί της».

«Τους φοβούνται τους οργανωμένους γιατί γνωρίζουν αλήθειες»

«Σας το λέω γιατί το γνωρίζω καλά. Πολλοί οργανωμένοι οπαδοί είναι επιστήμονες, άλλοι φυσικοί, άλλοι φιλόλογοι, καθηγητές, διακεκριμένα άτομα. Δεν είναι στους οργανωμένους μόνο αυτοί που έχασαν το δρόμο τους. Και αυτούς όμως ποιος τους βοήθησε να τον ξαναβρούν; Αλλά ξέρετε γιατί τους αποκηρύττουν; Γιατί τους φοβούνται! Τους φοβούνται γιατί ασχολούνται όλη την μέρα με την ομάδα και γνωρίζουν πράγματα που δεν μπορεί να δει ο απλός φίλαθλος που ενημερώνεται μία φορά την ημέρα από τις εφημερίδες. Οι οπαδοί είναι η δύναμη του Παναθηναϊκού. Κάνουν κριτική μόνο στη διοίκηση και όχι στους παίχτες. Και αν καμιά φορά κάνουν στους παίχτες, ίσως ξέρουν και κάτι παραπάνω. Η ζωή μας είναι μαύρη όταν ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει».

Το 2008 ήσασταν από τα άτομα που πρωτοστάτησαν του συλλαλητηρίου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τότε κατέβηκαν 30.000, ίσως και πολύ περισσότεροι, στο δρόμο. Τι διαφορές παρατηρείτε ανάμεσα στο 2008 και το 2011 που ο κόσμος δεν δείχνει τη διάθεση να ξεσηκωθεί;

«Δες τι γίνεται και γενικότερα. Της σημερινής γενιάς, της παίρνουν την ζωή και δεν σηκώνεται από τον καναπέ. Το κάνει κανείς μία φορά. Λίγοι όμως θα σηκωθούν και δεύτερη. Τα ίδια και στον Παναθηναϊκό. Ζούμε με την αγωνία του "περίμενε". Κανείς δεν ξέρει την πραγματικότητα. Διαβάζουμε, ενημερωνόμαστε, αλλά κανείς δεν γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από αυτά που βλέπουμε. Οι φίλαθλοι είναι τώρα μουδιασμένοι αλλά μόλις δουν μία αλλαγή -μία πραγματική αλλαγή, όχι απλώς για να πούμε ότι κάναμε κάτι- τότε θα είναι πιο ενθουσιώδεις».

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά δεν ξέρω πόσους βαθμούς θα είχαμε μέχρι τώρα χωρίς το Λέτο..

Από εκεί και πέρα αν και παναθηναϊκός είναι δυνατόν να μην είδε κανείς το χτύπημα του Σαριέγκι; Μη μιλήσω καλύτερα για το θέαμα γενικά στη σουπερλιγκ...

Πρωτάθλημα του κώλου μια ζωή. Το ''θέαμα'' είναι γτπ, άρτο δεν ξέρω για πόσο καιρό θα έχουμε ακόμα. Αν έπεφταν 3-4 μεγάλες ομάδες στη Β εθνική θα διαλυόταν όλη η χώρα. Το παΣΟΚ 2 χρόνια που μας μαμαει χαλαραααααά...

Είμαστε Γκιαούρηδες ακόμα τελικά :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά δεν ξέρω πόσους βαθμούς θα είχαμε μέχρι τώρα χωρίς το Λέτο..

Από εκεί και πέρα αν και παναθηναϊκός είναι δυνατόν να μην είδε κανείς το χτύπημα του Σαριέγκι; Μη μιλήσω καλύτερα για το θέαμα γενικά στη σουπερλιγκ...

Πρωτάθλημα του κώλου μια ζωή. Το ''θέαμα'' είναι γτπ, άρτο δεν ξέρω για πόσο καιρό θα έχουμε ακόμα. Αν έπεφταν 3-4 μεγάλες ομάδες στη Β εθνική θα διαλυόταν όλη η χώρα. Το παΣΟΚ 2 χρόνια που μας μαμαει χαλαραααααά...

Είμαστε Γκιαούρηδες ακόμα τελικά :thumbsdown:

Αν ήσουν Παναθηναϊκός, θα έβλεπες τι γίνεται πραγματικά στο γήπεδο και όχι τι σου δείχνει η Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση.

Δεν δίνει κόκκινη στον τερματοφύλακα, αφού ο Λέτο είναι σε προφανή θέση για γκολ

Δεν δίνει κόκκινη στον Σταθάκη που ρίχνει σκαριά στον πεσμένο Βιτόλο

Δεν δίνει κόκκινη στον Σουάνη στο εγκληματικό-αντιαθλητικό χτύπημα στον Μαρίνο

Δεν δίνει δεύτερη κίτρινη στον παίχτη της Ξάνθης ενώ του κάνει σήμα ότι κάνει θέατρο για να πάρει πέναλτι

Και μας λες για τον Σαριέγκι που τραβούσε ο ένας το άλλο πίσω από τη σέντρα του γηπέδου? Με 7 παίχτες έπρεπε να παίζει η Ξάνθη

υ.γ. 3 μπαλάκια στο παράρτημα. Ούτε με 10 παίχτες δεν το χάνουμε αυτό το παιχνίδι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σύμφωνοι, απλά ανέφερα και κάτι ενάντια στην ομάδα. Χαχα οκ δεν είμαι ΠΑΟ αφού το λες εσύ φίλε μου.. :lipssealed:

Τέσπα ας ελπίσουμε να κρατήσει το 2-3 μέχρι το τέλος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

317383_10150899129645137_469019540136_21368906_105994262_n.jpg

Τα λογια περιττα για τις πραξεις χουντας....

Η Θ.13 αποδηκνυει αλλη μια φορα πως εχει ιδανικα.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

317383_10150899129645137_469019540136_21368906_105994262_n.jpg

Τα λογια περιττα για τις πραξεις χουντας....

Η Θ.13 αποδηκνυει αλλη μια φορα πως εχει ιδανικα.....

Δεν θα σχολιασω για τον αγωνα μιας και δεν γνωριζω, απλα θα σχολιασω την τελειως χουντικη πραξη της αστυνομιας μετα τον αγωνα

μια μονο λεξη, ΑΙΣΧΟΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.gazzetta.gr/article/item/234653-trito-emihrono-me-pano

Ξεφτιλα και ντροπη.

Κουρδιστε κιαλο τον κοσμο ... Γυαλιζει το ματι ολων σιγα σιγα.

Και τα μπατσακια ξεφτιλιζονται για 700 ευρω αντι να ειναι οι πρωτοι που θα επρεπε να αντιδρουν.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ερθει και η δικια τους ωρα υπομονη

Τροποποιήθηκε από τον valas-GSX-R

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες ξηγηθήκατε πολύ καλά και να ξέρετε πως οπαδός με συνείδηση θα ναι δίπλα σας! Αν κι ολυμπιακός επικροτώ αυτή την πράξη και θα μαστε δίπλα σας. Όσο για τους μπάτσους έχουν διαλέξει μεριά εδώ κι πολλά χρόνια κι θα κριθούν ενώπιον του λαού όταν έρθει η ώρα τους.

Τροποποιήθηκε από τον stel_0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΥΜΊΖΟΥΝ ΧΟΥΝΤΑ

EΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ!!!

Ένταση έξω από το ΟΑΚΑ για το πανό

Οι αστυνομικές δυνάμεις με... άνωθεν εντολή έκαναν έλεγχο στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ για να βρουν το πανό που υπήρξε στη θύρα των οργανωμένων με αποτέλεσμα να υπάρξει ένταση με τους φίλους του Τριφυλλιού.

Το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί του Τριφυλλιού και το οποίο υπήρξε ως αφορμή να διακοπή ο αγώνας από τον διαιτητή Μήτσιο ανέφερε: "Πολίτικοι λαμόγια βουλή των βολεμένων, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων" στάθηκε αιτία ώστε με άνωθεν εντολή όπως έλεγαν μετά υπεύθυνοι της αστυνομίας να ξεκινήσει ένας έλεγχος στα αμάξια των φίλων του Παναθηναϊκού για να βρεθεί το πανό.

Αστυνομικές δυνάμεις σταμάτησαν αυτοκίνητο, κατέβασαν τον κόσμο και τους ζητούσαν να δείξουν το πανό που είχαν για να δουν τι έγραφε, ενώ παράλληλα είχαν προσεγγίσει το Στάδιο διμοιρίες των ΜΑΤ. Η αστυνομία ξεκίνησε να βαράει απροκάλυπτα τον κόσμο του Τριφυλλιού που ήταν γύρω από το αμάξι προκειμένου να απομακρυνθούν.

Ο κόσμος όμως του Παναθηναϊκού σιγά-σιγά αυξανόταν με αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει... εκρηκτική και λίγο έλειψε να δημιουργηθούν σοβαρά επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ με αφορμή μόνο και μόνο τη στάση της αστυνομία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις μάλιστα στο τέλος της προχώρησαν και στη σύλληψη των φίλων του Τριφυλλιού που ήταν επιβάτες στο αμάξι χωρίς να τους πουν το γιατί.

Στη Γ.Α.Δ.Α. ο Τεντζέρης

Ο υπεύθυνος συνδέσμων του Παναθηναϊκού Τάσος Τεντζέρης ενημερώθηκε για το συμβάν και έχει κατευθυνθεί προς τη Γ.Α.Δ.Α. ώστε να δει τι ακριβώς έχει συμβεί. Για ποιο λόγο έχουν γίνει οι προσαγωγές των φίλων του Τριφυλλιού και φυσικά να βοηθήσει και αυτός όπως μπορεί την κατάσταση και να μην δοθεί συνέχεια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...