Jump to content
CAPPO

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1908

Recommended Posts

ναι το εμαθα,

κατι ασχετο ,αν μαθει ο Λετο να δεινει και καμια ασιστ το σκορ μπορει να ηταν και 1-3 τουλαχιστον

ατομισταρος ο αργεντινος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λιγοι αλλα οχι προβατα!!

Οι καναπεδακηδες της Αθηνας να μην ερχονται μονο στα ντερμπυ....Αμα ειναι μονο για ντερμπυ χαιρω πολυ....

Αλλοι κανουν ταξιδια απο την ακρη της Ελλαδας οχι μονο για ντερμυ......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

'Ετσι ρε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ μέσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ τους εκανες να αναχωρουν πριν το τελος. Μπράβο σε όλα τα παιδιά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε, ενταξει μωρε....συμβαινουν κ αυτα που και που...

Δε μου βγαίνει απ΄ το μυαλό ότι ο Ομπράντοβιτς το κάνει επίτηδες. Κάθε χρόνο χάνει ένα απίθανο αγώνα για να σπάσει η γκαντεμιά!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μου βγαίνει απ΄ το μυαλό ότι ο Ομπράντοβιτς το κάνει επίτηδες. Κάθε χρόνο χάνει ένα απίθανο αγώνα για να σπάσει η γκαντεμιά!

Παίζει με την ψυχολογία των παικτών για να τους έχει στηνπρίζα και τρελαμένους όπως πέρσυ με την μπαρτσα...

Εχουμε χασει και απο καβαλα φετος και ουνιξ εδω και τσσκα εδω μεσα που οποιος ειδε απλα δεν γινεται ...

Δεν μετρανε αυτα , ΕΚΕΙ που πεζεται το μπασετ ειναι στα νοκ-αουτ , εκει που ξεχωριζουν οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ομαδες απο τις απλα καλες ομαδες ..

Εαν παμε ΠΟΛΗ φετος εχω παει σιγουρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξενερωνουμε ΠΟΤΕ με την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!

Αντιθετως με το σαπιο συστημα.....

ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον Andreas13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλο ειναι οτι οπως και να ερθουν τα πραγματα, ο τιτλος θα κριθει σε μεγαλο βαθμο στο ΟΑΚΑ. Και στο -2 να εισαι δηλαδη, κερδιζεις και πας στο +1.

Σε ενα ΟΑΚΑ με 70000+, που μετα τα περυσινα αισχη στο μαντρι του πειραια που εμειναν ατιμωρητα θα βραζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (σημειωνω οτι θα ειναι η πρωτη μεταξυ μας αναμετρηση στο ΟΑΚΑ μετα το ντερμπι της ντροπης)

¨Η ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ή ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το καλο ειναι οτι οπως και να ερθουν τα πραγματα, ο τιτλος θα κριθει σε μεγαλο βαθμο στο ΟΑΚΑ. Και στο -2 να εισαι δηλαδη, κερδιζεις και πας στο +1.

Σε ενα ΟΑΚΑ με 70000+, που μετα τα περυσινα αισχη στο μαντρι του πειραια που εμειναν ατιμωρητα θα βραζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (σημειωνω οτι θα ειναι η πρωτη μεταξυ μας αναμετρηση στο ΟΑΚΑ μετα το ντερμπι της ντροπης)

¨Η ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ή ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ

Συφωνω!!Το σκτο μου παξιμαδι θα κανω να εχω να ανεβω!!

Εαν παμε ΠΟΛΗ φετος εχω παει σιγουρα

Φιλε δεν ειμαι σιγουρος αλλα παζει και να εχουν τελειωσει..τουλαχιστον τα φθηνα....ψαξτο καλυτερα στο ιντερνετ να εισια σιγουρος απο τωρα γιατι θα παμε στην Πολη.....

Ετσι ελεγα κι εγω στις αρχες αλλα τα φεραν ετσι τα οικονομικα και δεν το βλεπω....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω θα προσπαθησω να ειμαι μεσα αν και δεν παιζουν λεφτα λογω οικονομικων υποχρεωσεων.Παντως θα ειμαι Αθηνα αρχες Μαρτιου για αλλη δουλεια οποτε πιστευω να δωσω το παρων στη θυρα 1.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...