ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 τι επαθε ο φερειρα και ειναι στο νοσοκομείο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 Λοίμωξη αναπνευστικού Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2011 ναι το εμαθα, κατι ασχετο ,αν μαθει ο Λετο να δεινει και καμια ασιστ το σκορ μπορει να ηταν και 1-3 τουλαχιστον ατομισταρος ο αργεντινος Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2011 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ronin1 144 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2011 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 ερω ενα μερος που δεν μοιαζει με κανενα.....ΘΥΡΑ 13....... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2011 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!!!!! ΔΕΥΤΕΡΑΘΛΗΤΕΣ ΚΟΣΜΟΥ!!!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2011 1-0!!!!!!!!!!! Με ΛΕΤΟΟΟ!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2012 Λιγοι αλλα οχι προβατα!! Οι καναπεδακηδες της Αθηνας να μην ερχονται μονο στα ντερμπυ....Αμα ειναι μονο για ντερμπυ χαιρω πολυ.... Αλλοι κανουν ταξιδια απο την ακρη της Ελλαδας οχι μονο για ντερμυ...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2012 Live απο τον κεντρικο!!!! http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1680 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2012 'Ετσι ρε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ μέσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ τους εκανες να αναχωρουν πριν το τελος. Μπράβο σε όλα τα παιδιά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hawk13 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 χρονια πολλα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ :punk: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΟ 7ο ΠΑΡΕΕΕΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Serj 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Καλα μπασκεταρα παιξαμε χτες ανα διαστηματα. Απορω πως χασαμε στο οακα απο τους ρωσους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Danielos 284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 ε, ενταξει μωρε....συμβαινουν κ αυτα που και που... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vardis 274 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 ε, ενταξει μωρε....συμβαινουν κ αυτα που και που... Δε μου βγαίνει απ΄ το μυαλό ότι ο Ομπράντοβιτς το κάνει επίτηδες. Κάθε χρόνο χάνει ένα απίθανο αγώνα για να σπάσει η γκαντεμιά! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiopap 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2012 Δε μου βγαίνει απ΄ το μυαλό ότι ο Ομπράντοβιτς το κάνει επίτηδες. Κάθε χρόνο χάνει ένα απίθανο αγώνα για να σπάσει η γκαντεμιά! Παίζει με την ψυχολογία των παικτών για να τους έχει στηνπρίζα και τρελαμένους όπως πέρσυ με την μπαρτσα... Εχουμε χασει και απο καβαλα φετος και ουνιξ εδω και τσσκα εδω μεσα που οποιος ειδε απλα δεν γινεται ... Δεν μετρανε αυτα , ΕΚΕΙ που πεζεται το μπασετ ειναι στα νοκ-αουτ , εκει που ξεχωριζουν οι ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ομαδες απο τις απλα καλες ομαδες .. Εαν παμε ΠΟΛΗ φετος εχω παει σιγουρα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 (τροποποιήθηκε) Δεν ξενερωνουμε ΠΟΤΕ με την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!! Αντιθετως με το σαπιο συστημα..... ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2012 από τον Andreas13 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Το καλο ειναι οτι οπως και να ερθουν τα πραγματα, ο τιτλος θα κριθει σε μεγαλο βαθμο στο ΟΑΚΑ. Και στο -2 να εισαι δηλαδη, κερδιζεις και πας στο +1. Σε ενα ΟΑΚΑ με 70000+, που μετα τα περυσινα αισχη στο μαντρι του πειραια που εμειναν ατιμωρητα θα βραζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (σημειωνω οτι θα ειναι η πρωτη μεταξυ μας αναμετρηση στο ΟΑΚΑ μετα το ντερμπι της ντροπης) ¨Η ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ή ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Το καλο ειναι οτι οπως και να ερθουν τα πραγματα, ο τιτλος θα κριθει σε μεγαλο βαθμο στο ΟΑΚΑ. Και στο -2 να εισαι δηλαδη, κερδιζεις και πας στο +1. Σε ενα ΟΑΚΑ με 70000+, που μετα τα περυσινα αισχη στο μαντρι του πειραια που εμειναν ατιμωρητα θα βραζει ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ (σημειωνω οτι θα ειναι η πρωτη μεταξυ μας αναμετρηση στο ΟΑΚΑ μετα το ντερμπι της ντροπης) ¨Η ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ή ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ Συφωνω!!Το σκτο μου παξιμαδι θα κανω να εχω να ανεβω!! Εαν παμε ΠΟΛΗ φετος εχω παει σιγουρα Φιλε δεν ειμαι σιγουρος αλλα παζει και να εχουν τελειωσει..τουλαχιστον τα φθηνα....ψαξτο καλυτερα στο ιντερνετ να εισια σιγουρος απο τωρα γιατι θα παμε στην Πολη..... Ετσι ελεγα κι εγω στις αρχες αλλα τα φεραν ετσι τα οικονομικα και δεν το βλεπω.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2012 Και εγω θα προσπαθησω να ειμαι μεσα αν και δεν παιζουν λεφτα λογω οικονομικων υποχρεωσεων.Παντως θα ειμαι Αθηνα αρχες Μαρτιου για αλλη δουλεια οποτε πιστευω να δωσω το παρων στη θυρα 1. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14 , 2012 Τα εισητηρια για το ντερμπι ξερει κανενας ποτε θα βγουν? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Andreas13 207 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2012 Μπραβο Παναθα μου!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες