Jump to content
Sign in to follow this  
teogr

125 αλλα ποιο??

Recommended Posts

Καλησπέρα, ειμαι καινουργιος στο site και χρειαζομαι τη γνωμη των πιο ..εμπειρων σχετικα με αγορα μοτοσυκλετας στα 125cc.

Ειμαι αναμεσα σε Yamaha R-125, Honda cbr 125, και Honda Cbf 125.Αν μπορειτε να μου προτεινετε και καποιο αλλο μοντελο,θα το κοιταξω κ αυτο, μεχρι και 200cc. Δεν ηθελα να παω σε κατηγορια "παπακι" γιατι δε μ ενδιαφερει τοσο πολυ η ταχυτητα, ψαχνω κατι σε μοτοσυκλετα περισσοτερο για να μπορω να κανω μια ανετη βολτα, ισως και με 2ο ατομο πισω, μεσα και ισως εξω απο την πολη (οχι μεγαλες αποστασεις βεβαια). Αν η CBF πιανει τα 110 χλμ χωρις να καταπονειται, μαλλον θα κατεληγα σ αυτην, εμφανισιακα μ εχει εντυπωσιασει.Οσο αφορα την cbr το μονο που με χαλαει ειναι οτι αναγκαζει τον αναβατη να "γερνει" προς τα μπρος σαν να ναι αγωνιστικη.

Ολα τα σχολια ειναι ευπροσδεκτα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.Αν καποιος κατεχει οποιοδηποτε απο τα πανω μοντελα, θα με βοηθουσε ακομα περισσοτερο. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παρε kawasaki ninja 250cc σε καλυπτει το διπλωμα διοτι τωρα δεν παιζουν ρολο μονο τα κιβυκα αλλα και οι ιπποι , δηλαδη εχεις την δυνατοτηα να παρεις μηχανακι μεχρι 33ιππων, και το Kawaaki ninja 250 ειναι μεσα στα ορια του διπλωματος και σε καλυπτει απολυτα .. + το οτι ειναι 250 και δεν θα το βαρεθεις ευκολα οπως τα 125αρια :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σ ευχαριστω φιλε μου για την απαντηση σου, οντως το kawaaki φαινεται να ειναι αξιοπιστο, αλλα τσεκαρα την τιμη του και ειναι κοντα στα 4.000-5.000, τα διπλασια δηλαδη απο οτι υπολογιζα.Δεν ξερω αν μπορω ακομα να διαθεσω τοσα δυστυχως.. Βεβαια υπαρχουν και τα μεταχειρισμενα.. :mellow:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω φιλε θα σου προτεινα το GPR της Derbi...τρομακτικα δυνατο για 125..μονο που εναι street μηχανη. ροπατο μοτερ,ευελικτο και αξιοπιστο αφου ειναι Derbi :respekt:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ακριβό ρε φίλε??

Yamaha YZF - R125 =....... 4.000

Honda CBR 125 Injection = 3.350

Honda CBF 125 Injection = 2.340

Και παίρνεις NINJA 250 ΚΥΒΙΚΑ με 4.790

CBR να πάρεις CBF να πάρεις αλλά R125 μην πάρεις...

αφού σκέφτεσαι να πάρεις το R125 οπός είπες... τότε δώσε αλλά 800 ευρώ και πάρε το ninja 250 μόνο μην κάνεις την μαλακία και πάρεις το Yamaha YZF R 125...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω θα σου προτινα το kawasaki 250r..Αλλα και το r-125 επειδη ειναι πολυ ωραιο...Τωρα ειναι λιγο ακριβουτσικο οταν με +500 μπορεις να παρεις το 250r...Cbr 125 εγω προσωπικα δεν θα επερνα ποτε γιατι ειναι πολυ ασχημο κατα την γνωμη μου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ρωτησες τωρα. Παρε νιντζα θα σου πουν οι περισσοτεροι,πλεον στο φορουμ τα 125κυβικα και το Α1 διπλωμα σημαινει νιντζα.χιχιχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ρωτησες τωρα. Παρε νιντζα θα σου πουν οι περισσοτεροι,πλεον στο φορουμ τα 125κυβικα και το Α1 διπλωμα σημαινει νιντζα.χιχιχι

χαχα.Καλα τα λες..:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον andrewk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι ακριβό ρε φίλε??

Yamaha YZF - R125 =....... 4.000

Honda CBR 125 Injection = 3.350

Honda CBF 125 Injection = 2.340

Και παίρνεις NINJA 250 ΚΥΒΙΚΑ με 4.790

CBR να πάρεις CBF να πάρεις αλλά R125 μην πάρεις...

αφού σκέφτεσαι να πάρεις το R125 οπός είπες... τότε δώσε αλλά 800 ευρώ και πάρε το ninja 250 μόνο μην κάνεις την μαλακία και πάρεις το Yamaha YZF R 125...

+125 και απο δω!

Το Σι Μπι Εφ απεκλεισε το απο την αρχη!

Ειναι κακασχημο!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για 2η φορα επανερχομαι και σου λεω να παρεις το Ninja μην σκευτεσαι τα 500-800ε πανω..Εισαι 18χρονων (υποθετω) και μεχρι να πας 21 για απεριοριστων κιβυκων τα 125αρια θα τα βαρεθεις δεν εχουν την δυναμη που εχει το ninjaκι(για να καλυψουν διαφορες αναγγες) πολλα παιδια εδω στο forum εχουν Ninja και κανεις δεν το μετανιωσανε, σκεψουτω :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε πάρε YAMAHA YBR 125 ΑΒΛΕΠΗ. :_thumbsup: Σκυλί μαύρο στην κυριολεξία.Αυτονομία 300 χλμ. περίπου, χώνεται παντού,ξεχνάς να πάς για σέρβις και φορτώνεται σα γαιδουράκι. Τώρα άν θές γκάζια στα 125, είναι άλλο θέμα.......... Ψάξε για άλλο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To cbf 125 με εμένα μόνο πάνω πήγαινε σε ευθεία (Αττική Οδό) το πολύ μέχρι 115 χμ/ώρα. Και το λυπόμουν... Άσε τον αέρα... Για τις βολτούλες μέσα στην πόλη είναι μια χαρά, και με δεύτερο άτομο ακόμα. Πολύ βολικό, χώνεται και δεν καίει τίποτα. Αλλά για να βγαίνεις εκτός πόλης και ειδικά με δεύτερο άτομο πάνω (εκτός αν είστε και οι 2 ελαφριοί) δε θα στο συνιστούσα... :bye:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δές και αυτό, στα 3350 είναι απο όσο ξέρω.

γιατί να πάει να πάρει ο άνθρωπος μηχανή 125 κυβικά με 3.350 ευρώ και να μην δώσει αλλά 450 ευρώ να πάρει το ninja 250 κυβικά που χτυπάει τελική

??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί να πάει να πάρει ο άνθρωπος μηχανή 125 κυβικά με 3.350 ευρώ και να μην δώσει αλλά 450 ευρώ να πάρει το ninja 250 κυβικά που χτυπάει τελική

??

+1 απο εμενα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια ξερει κανενας ποσο τελικη εχει το r-125 γιατι ειναι ενας γκασμας εδω και μου λεει 190 και ειμαι ετοιμος να τον βρισω..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+1 απο εμενα :_thumbsup:

Καταρχάς διότι το ninja δεν κάνει 3800 εκτός αν εγώ τα πάω τόσο χάλια με τα μαθηματικά. Τελευταία φορά το θυμάμαι στα 4500.

Κατά δεύτερο το παιδί στην αρχή ζήτησε τί να πάρει μέχρι 200 κυβικά άρα έκρινε οτι για κάποιο λόγο τόσα θέλει/μπορεί/του χρειάζονται κλπ. άρα σε αυτό του απάντησα.

Τώρα το γιατί να πάρει μηχανή 125 με 3350 και να μην δώσει άλλα 1000κάτι να πάρει το νίντζα είναι κάτι που δεν ξέρω αλλά αφορά στον ίδιο που ήθελε κάτι 125cc! :meeting:

Τροποποιήθηκε από τον nuntius

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε άκου εμενα και δεν θα χάσεις! {Τώρα από τιμές δεν ξέρω τι παίζει πάντως ότι σου πω είναι top.}

θες ξέρω κοίτα αυτό: http://www.kawasaki.gr/KLX250

θες street κοίτα αυτό: http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=161&Itemid=321

θες ταξιδιάρα κοίτα εδώ: http://www.derbi.com/int/index.php?option=com_content&task=view&id=127&Itemid=285 {πήγαινε στα technical να δεις και να τρελαθείς}

θες SM κοίτα εδώ: http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Custom%20Bikes/cpi.htm

Τώρα αν δεν σε Κάλυψα τι να πω? :) :uglystupid2::surrender::sweatdrop::bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα