Jump to content
ALX™

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Recommended Posts

Απλη λογικη ρε παιδια...

Να βγουν τα διοδια απο δρομους που ειναι μπουρδ--λο και να μειωθουν τα υπολοιπα.ειναι τωρα λογικο να πληρωνεις 3Ε διοδια?

1,5Ε και 1 οι μηχανες.

τους φορους τους παιρνουν 4 φορες.απο βενζινη απο τελη απο ασφαλειες και απο διοδια.

Αυτό.

Είναι αίσχος να πληρώνεις-πληρώνω διόδια για έργα που έχουν σταματήσει και ΘΑ ξαναπάρουν μπρος κάποια στιγμή.

Αφού λοιπόν δεν γίνονται έργα,η μείωσε την τιμή η κλείστα έστω προσωρινά.Περνάς την Γέφυρα στο Ρίο-Αντίριο και για την μοτό είναι 1 ευρώ και κάτι,και το αμέσως επόμενο διόδιο είναι 2 και,σχεδόν διπλάσιο,είμαστε με τα καλά μας;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

http://www.zougla.gr/greece/article/almiri-i-diadromi-a8ina--kalamata

30 ευρω διοδια αθηνα καλαματα!!!!! Πηγαινε ελα ουτε 500χλμ συνολικα!!!! χαχαχαχχχχαχαχαχ Η καλαματα ειναι σε αλλη χωρα??

και το βασικο μεροκαματο ειναι ουτε 25 ευρω.....

Τα κοροιδα οι σκανδιναυοι ολλανδοι κτλ δεν εχουν διοδια... (μονο ιταλοι-γαλλοι εχουν διοδια αλλιως πας σε εφαμιλους δρομους στη ποιοτητα ασφαλτου με ορια τα 90χλμ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Α) ο Εξυπνος ταρζάν υπολογίζει και τα διόδια της Αττικής οδού λολ! άρα πρώτη μούφα ώστε να σε βάλει να σκεφτείς μα το μεροκάματο του καλαματιανού ειναι ουτε 25ευρώ.. δε φαντάζομαι ο Καλαματιανός να περνάει απο την Αττική οδο για να πάει Πύργο-Καλαμάτα.

Ναι , αλλα αυτά τα κράτη έχουνε/ειχανε και μια Α΄ οικονομική δυνατότητα η οποία τους έδινε το πάνω χέρι στο διακανονισμό με τις κατασκευαστικές εταιρίες στο θέμα των διοδίων.

Δλδ τι εννοώ, οτι για εναν δρομο 500χλμ η Ελλάδα μπορούσε να διαθέσει 1.000.000ευρώ και με μέτρια ποιότητα ασφάλτου, τα υπολοιπα λεφτά μπαίνουν απο την Ε.Ε και την κατασκευαστική εταιρία η οποία θα λαμβάνει για την κατασκευή που έγινε 30ευρώ για ολο το κομμάτι για τα επόμενα 30 χρονια.

Στην Ιταλία το κράτος μπορούσε να διαθέσει 2.000.000ευρώ και με καλή ποιότητα ασφάλτου,τα υπολοιπα λεφτα απο την Ε.Ε και την κατασκευαστική εταιρία η οποία θα λαμβάνει για την κατασκευή περί τα 15 ευρώ για το συνολικό μήκος τα επόμενα 25 χρόνια.

Οι τιμες ειναι πλασματικές και για χρηση στο παράδειγμα.

Αρα η ερώτηση ειναι... μπορούσε να κάνει το κράτος μας τέτοιους δρομους όπως η Εγνατία, και τον δρόμο προς Καλαμάτα? ΑΝ ΟΧΙ τότε καλώς έκανε και εδωσε λίγα λεφτά με αντίτιμο ενα μεγαλύτερο ποσό στα διόδια, εκτός αν θέλατε δρόμους οπως το Θεσσαλονίκη - Κατερίνη που απο οτι ειδα θαυμάζετε για κάποιο λογο,τον οποίο τον πληρώνεις στο δημόσιο με 2.40ευρώ αλλα φοβάσαι να περάσεις πάνω απο γέφυρες αφου οι αρμοι ειναι της πλάκας,τα σκαμπανεβάσματα ειναι τεράστια, οι λακούβες άπειρες...

Giorgos_S , δεν εχεις πεί κουβέντα, μονο προκαλείς , το Τρολλ τωρα που κολλάει ρεσυ?

Τροποποιήθηκε από τον giannour

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φίλε μου,αν το κράτος τα λεφτά απο τα διόδια,τα προωθούσε εκεί που πρέπει,θα είχαμε και εμείς αυτοκινητόδρομους, και όχι τα δρομάκια που έχουμε τώρα. Ωραία έγινε η Εγνατία,που θα μπορούσε να είναι και καλύτερη μεταξύ μας,και η Αττική οδός και λύσαμε το πρόβλημα μας;;όχι βέβαια.Πόσο καιρό έχεις να δεις έργα να γίνονται;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΟΤΑΝ Η ΒΙΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΝ)

Η ΜΗΠΩΣ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΙΡΑ????

ΦΘΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ WEBBER ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ FORMULA 1 ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΔΕ ΤΗ REDBULL ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΑΝΤΟΥ.... ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ.....

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ''ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ'' ΤΟΥ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαταρχήν στο πόστ σου έχει μπλεγμένα κάποια βασικά πράγματα οπότε θα σου τα αναφέρω ώστε να μην πώ συμφωνώ ή διαφωνω με ολο το ποστ σου.

α)το κράτος δε διαχειρίζεται σωστά τα λεφτά, συμφωνώ, εξάλλου φάνηκε τόσα χρόνια

β) Το κράτος έχει μονο τα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης,οχι τα άλλα, τα άλλα ειναι ιδιωτικά ,δε διαχειρίζεται επομένως τα λεφτά εκεινων των διοδίων

γ) Εγνατία, θα σου πω την εμπειρία μου απο το ταξίδι Θεσσαλονίκης - Καστοριάς και Θεσσαλονίκης - Ηγουμενίτσας. η Εγνατία ειναι υπέροχη, ειδικά για ενα κράτος οπως το δικό μας, έχουνε γίνει τέρατα σήραγγες , πολύ καλός δρόμος χωρις καθιζήσεις , με πλέγμα αριστερά και δεξιά όπως κάθε μεγάλος ευρωπαικός αυτοκινητόδρομος και με τούνελς ανα τακτά διαστήματα απο κάτω ώστε να περνάνε τα αγρια ζώα. Η Μελέτη ειναι παααρα πολύ καλή και απο χρόνια χρήσης έχει φανεί οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. η τιμή για Καστοριά ειναι 2.5ευρώ περίπου. Για να πάς ΚΑστοριά έπρεπε να ανέβεις την Καστανιά παλαιότερα, παρα πολλές στροφές, κουραστικός δρομος και ειδικά τον χειμώνα ήτανε σκοτώστρα , θα έδινα και παραπάνω στα διόδια για αυτο το δρομο. Οσο για την Ηγουμενίτσα θυμάμαι ένα κομμάτι άφτιαχτο που δεν το πλήρωνες αλλα στο μεγαλύτερο μέρος ο δρόμος ειναι η κλασική καλή Εγνατία οδός.

δ)Ρωτάς αν γίνονται έργα. Βλέπεις γενικά να γίνονται έργα? αυτή ειναι μια άλλη συζήτηση που αφορά την κρίση η οποία είχε ξεκινήσει πρό 2008 αλλα δεν είχε γινει φανερή, οταν λένε οτι δανείστηκε το κράτος για να πληρώσει τους ιδιώτες σπευδουν οι γνωστοί σοφοί που ενδιαφέρονται για τον ελληνικό "λαό" να πουνε οτι οι ιδιώτες ειναι οι τράπεζες, καμμια σχέση, μέσα στου ιδιώτες ειναι και οι εργολάβοι (μικροί,μεσαίοι,μεγάλες κατασκευαστικές) δημοσίων έργων οι οποίοι εχουν να πληρωθούν για δημόσια έργα απο το 2006-7 , εσυ θα ξεκινούσες συμφωνία με ενα κράτος που δε θα σε πληρώσει ή θα συνέχιζες ενα δρομο για τον οποίο δε θα πληρωθείς? ή πάρτο αντιστροφα,αν ησουνα το κράτος θα ζητούσες να συνεχίσει εναν δρομο που δε μπορείς να πληρώσεις πια?

Δε σου λέω οτι ειμαι ο ειδικός ο ξερω γω κλπ κλπ, ειναι απλά η άποψη μου,προφανώς οπως ισχύει για ολους παίζει να κάνω και λάθος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΕΣΟ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (ΟΤΑΝ Η ΒΙΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ 50 ΕΥΡΩ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ 50 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΩΝ)

Η ΜΗΠΩΣ Η ΣΛΟΒΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΟΙΡΑ????

ΦΘΥΣΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ WEBBER ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ FORMULA 1 ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΔΕ ΤΗ REDBULL ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΠΑΝΤΟΥ.... ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ.....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑ....

παλίκαρε σε εμένα αναφέρεσαι με αυτά τα κοσμητικά επίθετα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαταρχήν στο πόστ σου έχει μπλεγμένα κάποια βασικά πράγματα οπότε θα σου τα αναφέρω ώστε να μην πώ συμφωνώ ή διαφωνω με ολο το ποστ σου.

α)το κράτος δε διαχειρίζεται σωστά τα λεφτά, συμφωνώ, εξάλλου φάνηκε τόσα χρόνια

β) Το κράτος έχει μονο τα διόδια Μαλγάρων Θεσσαλονίκης,οχι τα άλλα, τα άλλα ειναι ιδιωτικά ,δε διαχειρίζεται επομένως τα λεφτά εκεινων των διοδίων

γ) Εγνατία, θα σου πω την εμπειρία μου απο το ταξίδι Θεσσαλονίκης - Καστοριάς και Θεσσαλονίκης - Ηγουμενίτσας. η Εγνατία ειναι υπέροχη, ειδικά για ενα κράτος οπως το δικό μας, έχουνε γίνει τέρατα σήραγγες , πολύ καλός δρόμος χωρις καθιζήσεις , με πλέγμα αριστερά και δεξιά όπως κάθε μεγάλος ευρωπαικός αυτοκινητόδρομος και με τούνελς ανα τακτά διαστήματα απο κάτω ώστε να περνάνε τα αγρια ζώα. Η Μελέτη ειναι παααρα πολύ καλή και απο χρόνια χρήσης έχει φανεί οτι δεν υπάρχει πρόβλημα. η τιμή για Καστοριά ειναι 2.5ευρώ περίπου. Για να πάς ΚΑστοριά έπρεπε να ανέβεις την Καστανιά παλαιότερα, παρα πολλές στροφές, κουραστικός δρομος και ειδικά τον χειμώνα ήτανε σκοτώστρα , θα έδινα και παραπάνω στα διόδια για αυτο το δρομο. Οσο για την Ηγουμενίτσα θυμάμαι ένα κομμάτι άφτιαχτο που δεν το πλήρωνες αλλα στο μεγαλύτερο μέρος ο δρόμος ειναι η κλασική καλή Εγνατία οδός.

δ)Ρωτάς αν γίνονται έργα. Βλέπεις γενικά να γίνονται έργα? αυτή ειναι μια άλλη συζήτηση που αφορά την κρίση η οποία είχε ξεκινήσει πρό 2008 αλλα δεν είχε γινει φανερή, οταν λένε οτι δανείστηκε το κράτος για να πληρώσει τους ιδιώτες σπευδουν οι γνωστοί σοφοί που ενδιαφέρονται για τον ελληνικό "λαό" να πουνε οτι οι ιδιώτες ειναι οι τράπεζες, καμμια σχέση, μέσα στου ιδιώτες ειναι και οι εργολάβοι (μικροί,μεσαίοι,μεγάλες κατασκευαστικές) δημοσίων έργων οι οποίοι εχουν να πληρωθούν για δημόσια έργα απο το 2006-7 , εσυ θα ξεκινούσες συμφωνία με ενα κράτος που δε θα σε πληρώσει ή θα συνέχιζες ενα δρομο για τον οποίο δε θα πληρωθείς? ή πάρτο αντιστροφα,αν ησουνα το κράτος θα ζητούσες να συνεχίσει εναν δρομο που δε μπορείς να πληρώσεις πια?

Δε σου λέω οτι ειμαι ο ειδικός ο ξερω γω κλπ κλπ, ειναι απλά η άποψη μου,προφανώς οπως ισχύει για ολους παίζει να κάνω και λάθος.

Το 2012 μας πείραξε;

Πόσα χρόνια γενικά έχουμε να δούμε έργα σε εθνικούς δρόμους;Γενικά σε ασφαλτόστρωση;;

Τα περισσότερα χρόνια τα διόδια ήταν κρατικά.Γίνονται δρόμοι με λεφτά μας,αλλα τα διόδια τα παίρνουν ιδιώτες...Λογική Μηδέν λοιπόν.

Λάθος μπορεί να κάνουμε όλοι κουβέντα κάνουμε.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝ 1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΘΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ...

3500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.........

100.000 ΜΕ 120000 ΕΥΡΩ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΕΧΥΝ ΔΟΘΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!!!!!!!! ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξέρω που διάβασες 2012 , στο ποστ μου γράφω κάτι για 2006-7 πάντως, ρε παιδιά διαβάζετε τα πόστ ή απλά κράζετε ?

Στη τελική να αρχίσω να κάνω εγώ ερωτήσεις ώστε να έχω το νεο-μοδάτο τρόπο λογικής το κράξιμο

α) Πόσο θα θέλατε να ειναι τα διόδια? πείτε μου τιμες

β) Πείτε μου τις ποιότητες ασφάλτου μιας και τις αναφέρατε τοσες πολλές φορές,ειστε γνώστες προφανώς

γ) Ποιές ειναι οι εθνικές οδοί,γιατι μιλάμε για την Εγνατία ώς εθνική οδο?

Κραα κρααα μονο ε?

Ξερεις τι? ΚΑι εγώ θέλω πιο φτηνά διόδια, οχι επειδή ξερω απο ασφαλτομίγματα,συμφωνίες κλπ κλπ αλλα επειδή σκεφτομαι την τσέπη μου ,το ίδιο όφελος δλδ και τιποτα παραπάνω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤV

http://www.zougla.gr/greece/article/france-2-elada-to-megalo-ksepoulima

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΝ 1 ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΦΙΔΝΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΘΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ...

3500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.........

100.000 ΜΕ 120000 ΕΥΡΩ ΣΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΟ ΕΧΥΝ ΔΟΘΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ!!!!!!!!!! ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΣΠΙΤΙΟΥ

και τι φωνάζεις ρε φιλε ? εγω στα πήρα τα λεφτά? Ελεος ...

Μεγάλο επιχείρημα...

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤV

http://www.zougla.gr...galo-ksepoulima

τι σχέση εχει το μεταλλείο με τον Εθνική οδό?

καλα αυτό τωρα ήτανε το επιχείρημα σου? τι ηλικία έχεις ρε φιλε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε ξέρω που διάβασες 2012 , στο ποστ μου γράφω κάτι για 2006-7 πάντως, ρε παιδιά διαβάζετε τα πόστ ή απλά κράζετε ?

Στη τελική να αρχίσω να κάνω εγώ ερωτήσεις ώστε να έχω το νεο-μοδάτο τρόπο λογικής το κράξιμο

β) Πείτε μου τις ποιότητες ασφάλτου μιας και τις αναφέρατε τοσες πολλές φορές,ειστε γνώστες προφανώς

Κραα κρααα μονο ε?

Ξερεις τι? ΚΑι εγώ θέλω πιο φτηνά διόδια, οχι επειδή ξερω απο ασφαλτομίγματα,συμφωνίες κλπ κλπ αλλα επειδή σκεφτομαι την τσέπη μου ,το ίδιο όφελος δλδ και τιποτα παραπάνω

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΕΙΣ ΤΗΝ 2 ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΦΟΡΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΕΟ (ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ) ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ??

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΓΑΖΑ?? ΚΑΙ ΚΑΘΕ 40 ΧΛΜ ΕΧΕΙ ΔΙΟΔΙΑ? ΑΠΟ ΠΟΤΕ 1 ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ 1 ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κραα κρααα μονο ε?

η χρονολογία ήταν τυχαίο παράδειγμα.Όλους φυσικά θα μας βόλευε και στη τσέπη να πέσουν τα διόδια,αλλά το θέμα δεν είναι μόνο η τσεπούλα μας,αλλά η κοροϊδία που πέφτει στο όνομα της ανάπτυξης και συντήρησης των δρόμων,που όπως βλέπω δεν έγινε ποτέ.

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφρικανέ μου πιες ένα τσαγάκι...σου ανεβαίνει η πίεση χωρίς λόγο και κάποιοι γελάνε που σε έφτασαν εδώ. εγώ αντί για σχόλιο προτίμησα εικόνα αλλά ακόμα το νόημα είναι στη μαύρη τρύπα του διαστήματος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφρικανέ μου πιες ένα τσαγάκι...σου ανεβαίνει η πίεση χωρίς λόγο και κάποιοι γελάνε που σε έφτασαν εδώ. εγώ αντί για σχόλιο προτίμησα εικόνα αλλά ακόμα το νόημα είναι στη μαύρη τρύπα του διαστήματος :)

Γιώργο το νόημα το έχουμε πιάσει προ πολλού...το θέμα είναι να πει τα επιχειρήματα του, αφού θέλει να ακούει τέτοια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΔΙΟΔΙΑ ΣΕ 1 ΔΡΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΕΦΑΜΙΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΣΦΑΛΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ...... ΗΤΑΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009.....

ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣ/ΚΗ ??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σου απάντησα σε άπειρα ερωτήματα σου, τα οποία εσκεμένα κάνεις οτι δεν βλέπεις, εχεις κολλήσει σε μιά γελοία ερώτηση που με κάνεις ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΗΣ ή ο ΤΖΟΡΤΖ ΣΩΡΡΟΣ.

και να σου πω κάτι, με διακατέχει μια σιγουριά οτι τοση ώρα ρωτούσες για να παιρνεις απαντήσεις σε ερωτήματα τα οποία δεν ήξερες αλλα τα επικαλούσουν σε κάθε συζήτηση σου λές και ήσουν γνώστης.

Αν έβλεπα το "πατριδα μας ολη η Γή" που εχεις δε θα σου έδινα κάν το βήμα,γιατι τωρα κατάλαβα ποσο κολλημένος είσαι και πόσο παρωπιδάκια, πως όλα ήτανε ένα πολιτικό Game για σένα, ο τροπος που μιλούσες με μεγαλες φωνες και κεφαλαία γράμματα του αδικημένου του καημένου αλλα ταυτόχρονα αυτου που δε ξέρει καν τι λέει...

Τα έχεις μπερδέψει εσκεμμένα ολα κατα την άποψη μου πιά και κρίμα που σπατάλησα χρονο για σοβαρή συζήτηση, οσο για το "πρακτορα" και "ασφαλίτη" που με είπες,τρανό παράδειγμα της νοημοσύνης σου και των πολιτικών σου πιστεύω (πατριδα μας ολη η γή) έπρεπε να το είχα διαχωρίσει απο πιο πρίν .

Και τώρα πάει το ερώτημα: Μήπως τελικά "Αγωνίζεσαι" εσυ συγκεκριμένα να γινουν ολα δημόσια γιατι έχεις καπαρωμένη θέση στο δημόσιο απο τώρα,γιατι ξέρω τους συσχετισμούς της ιδεολογίας σου και του δημοσίου ξυστα@@δικου τροπου ζωής και φιλοσοφίας :D

η χρονολογία ήταν τυχαίο παράδειγμα.Όλους φυσικά θα μας βόλευε και στη τσέπη να πέσουν τα διόδια,αλλά το θέμα δεν είναι μόνο η τσεπούλα μας,αλλά η κοροϊδία που πέφτει στο όνομα της ανάπτυξης και συντήρησης των δρόμων,που όπως βλέπω δεν έγινε ποτέ.

Παρανόησα ρε μαν.

Καλα κοροιδία παίζει άπειρη στη χώρα μας δυστυχώς.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

http://www.tovima.gr...cle/?aid=485977

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΗΠΟΙ 60 ΕΥΡΩ ΔΙΟΔΙΑ!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον africanos31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αποχωρώ απο την συζήτηση αμφισβητώντας την εντιμότητα του λόγου κάποιον καθώς και την ειδικευση τους πάνω σε θέματα διοδίων.

Επίσης έχω κάνει και ριπόρτ προ πολλού για το τρόλλ και για το "ασφαλίτης" και "πρακτορας" που μου εχουν αποδοθεί απο κάποια νούμερα εδω μέσα που σκοπό είχανε το Flaming Λες και το τόπικ τους ανηκει.

Οσο για το ασφαλίτης το έκανα ριπορτ γιατι μου αποδώθηκε ώς βρισιά , στην πραγματικότητα θα με τιμούσε να γίνω ασφαλίτης :shoot::afro::tooth: :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοίτα επειδή μερικοί από μας δε μιλάμε και πολύ δε σημαίνει οτι δε γνωρίζουμε.

επίσης η εικόνα που ανέβασα με το τρολλ δεν είχε παράθεση σε καταχώρησή σου. επομένως αν έχεις τη μύγα κράτα την.

από την άλλη μεριά εσύ λες οτι κάνεις αναφορά το τρολ και πράκτορας. ακόμα και το πράκτορας έγινε παράθεση στη συνέντευξη του μαγκριώτη και όχι στα λεγόμενά σου.

αν λοιπόν σε στοιχειώνουν σύνδρομα καταδίωξης εδώ μέσα δεν είμαστε κάτι διαφορετικό από μια παρέα που γουστάρουμε ελεύθερο σώμα και πνεύμα.

τα υπόλοιπα χρησιμοποίησέ τα όπως νομίζεις :)

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λεω και γω μοτοσυκλετιστης και να γραφει τετοιες μπουρδες.......... ιδιοκτητης παπιου..... σιγουρα εχει φαει την ελλαδα με το κουταλι.....

Τα Διοδια με 2κλο τα χεις περασει ποτε?

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...