Jump to content
ALX™

Διόδια STOP! Δεν πληρώνουμε σε όλη την Ελλάδα!

Recommended Posts

Καλο ειναι αμα δεν ξερεται να μην μιλατε ... τα τελευταια 2 χρονια εχουν γινει πανω απο 1000 επανασυνδεσεις ρευματος σε αναπηρους ,ανεργες μητερες κτλ.... Τα χυμικα που φαγανε απο τα ΜΑΤ στη πορεια της 17 νοεμβρη το 2010 με την εφαρμογη των μνημονιων κτλ δεν μπορει να ειναι παντου και απο τα κομπιουτερ να κανουνε και κριτικι χωρις να χουν κανει κατι.........

μερικα παραδειγματα. μπορει να βρειτε οσα θελετε.... 2800 ευρω σε τυφλο και αναπηρο...

Βίντεο δεν μπορώ να δω, αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω πού κολλάει το κίνημα δεν πληρώνω με τις επανασυνδέσεις ρεύματος σε ευπαθείς ομάδες, τα χημικά στην πορεία του Πολυτεχνείου και τα επιδόματα σε τυφλούς και αναπήρους.

Τώρα αν ήθελες να πεις ότι δεν δικαιούμαστε να μιλάμε οι ανενεργοί πολίτες (αυτοί που δεν προσπαθούν να κάνουν κάτι και απλά γράφουν στα πληκτρολόγια), σίγουρα δεν (μπορείς να) αναφέρεσαι σε μένα, οπότε δεν έχω κάτι να απαντήσω. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

einai το ιδιο πραγμα..... το να εισαι τυφλος και με κομμενο χερι η μακροχρονια ανεργος και εισαι διαβητικος και χρεαζεσαι την ινσουλινη στο ψυγειο και να σου κοβουν το ρευμα ειναι σαν να σε καταδικαζουν σε θανατο ....

το ιδιο με την απαγορευση κυκλοφοριας στην Ελλαδα απο το Βορρα στο Νοτο και αντιστροφα αφου θελεις 40 ευρω πηγαινε ελα μεχρι τη θεσσαλονικη ΜΟΝΟ για διοδια με τη μοτο!!!!! (+ τη 2η πιο ακριβη βενζινη της ευρωπης) ουσιαστικα διαιρουνε τη χωρα και αποκλειουν καποιον που εστω οτι ακομα δουλευει (με μισθους πια των 500-600 ευρω) και δεν θα μπρει να επισκεφτει τους συγγενεις του σε επαρχια.....

Fysika εχουν γινει 10δες μηνυσεις για ''παρακωλυση συγκοινωνιων'' στα μελη του ''Δεν Πληρωνω'' που ανοιγουν τα διοδια να περναει ο κοσμος!!!!!!

Αμα τα κλεινεις τα διοδια και τις μπαρες ειναι παρακωλυση οχι οταν τα ανοιγεις...

http://oxidiokseis.blogspot.gr/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλο ειναι αμα δεν ξερεται να μην μιλατε ... τα τελευταια 2 χρονια εχουν γινει πανω απο 1000 επανασυνδεσεις ρευματος σε αναπηρους ,ανεργες μητερες κτλ.... Τα χυμικα που φαγανε απο τα ΜΑΤ στη πορεια της 17 νοεμβρη το 2010 με την εφαρμογη των μνημονιων κτλ δεν μπορει να ειναι παντου και απο τα κομπιουτερ να κανουνε και κριτικι χωρις να χουν κανει κατι.........

μερικα παραδειγματα. μπορει να βρειτε οσα θελετε.... 2800 ευρω σε τυφλο και αναπηρο...

Εισαι ανημερωτος φιλε..... Ο ΝΟΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ!!!!!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ 200 ΕΥΡΩ ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

Δεν τα λες καλα.Η παραβαση πρεπει να καταλογιστει απο οργανο της τροχαιας ή απο τεχνικα μεσα που χειριζεται η τροχαια. Οχι απο καμερες ιδιωτη.(εργολαβου).Εγω και ολο το κλαμπ περναμε με εμφανεις τις πινακιδες μας πανω απο τρια χρονια Κανενα προβλημα μεχρι σημερα.

Οποιος ομως φοβαται ας περναει με καλυμμένη την πινακιδα. Προσοχη ομως γιατι ειναι πολυ σοβαρη παραβαση η παραποιηση πινακιδας.

Δεν προκειται να πληρωσω ουτε ενα ευρω σε διοδια. Ας με ταραξουν στα προστιμα. Προτιμω να τα πληρωνω, παρα να πληρωνω αυτους τους αλητες..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαθος κανεις εχει αλλαξει ο νομος..... Νομος Βοριδη απο 11 απριλη 2012... ετοιμαστειτε για ομαδικα 200αρια με τις φωτο σας....

IΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΝΟΜΟΣ- ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ- Με τον ίδιο νόμο πέρασαν και την κατάργηση του προστίμου των 21 εκ. ευρώ της Νέα Οδός

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 82 τεύχος Α στις 10 Απριλίου 2012 :

Με τον ίδιο νόμο πέρασαν και την κατάργηση του προστίμου των 21 εκ. ευρώ της Νέα Οδός

Από το άρθρο 143:

2. Μετά το τέλος της παρ. 12 του άρθρου 34 του ν. 2696/1999 (Α ́ 57) προστίθεται παράγραφος 12Α, ως εξής:

«12Α. Απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο κατάληψη μέρους ή ολόκληρου του οδοστρώματος και των εγκατεστημένων σε αυτό σταθμών διοδίων των αυτοκινητοδρόμων, καθώς και η παρεμπόδιση ή διακοπή (μερική ή ολική) της λειτουργίας των σταθμών διοδίων με οποιονδήποτε τρόπο. Αυτοί που παραβαίνουν με πρόθεση τη διάταξη του προηγούμενου εδαφίου τιμωρούνται με τις ποινές της παραγράφου 1 του άρθρου 292 του Ποινικού Κώδικα.»

5. Το τελευταίο εδάφιο της παρ. 10 του άρθρου 29 του ν. 2696/1999 (Α ́ 57) «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως αυτή προστέθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 17 του ν. 3920/2011 (Α ́ 33), αντικαθίσταται ως ακολούθως:

«Η βεβαίωση της παράβασης γίνεται από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα που τη διαπιστώνουν είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω τεχνικών ή ηλεκτρονικών μέσων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 104 του παρόντος.»

Με τον ίδιο νόμο πέρασαν και την κατάργηση του προστίμου των 21 εκ. ευρώ της Νέα Οδός (είχε επιβληθεί επειδή δεν είχε πλήρη οικοδομική άδεια) και την κατάργηση του ελέγχου των πολεοδομιών!

Άρθρο 142 Πολεοδομικές ρυθμίσεις

1. Στο τέλος της παραγράφου 5 του άρθρου τέταρτου του ν. 3555/2007 (Α ́ 81) προστίθεται εδάφιο ως εξής:

«Οι εγκρίσεις μελετών εφαρμογής Σταθμών Εξυπηρέτησης Αυτοκινήτων (Σ.Ε.Α.), Κέντρων Διοίκησης Αυτοκινητοδρόμων (Κ.Δ.Α.) και Σταθμών Διοδίων (Σ.Δ.) που έγιναν πριν την έναρξη ισχύος του ν. 2300/1995 (Α ́ 69), επέχουν θέση οικοδομικής άδειας και οι εγκαταστάσεις που κατασκευάσθηκαν βάσει αυτών θεωρούνται νόμιμες από κάθε άποψη εφόσον πληρούν τους όρους των αντίστοιχων εγκεκριμένων μελετών. Αποκλειστική αρμοδιότητα για τον έλεγχο νομιμότητας των κάθε φύσης κτηριακών έργων και των επ’ αυτών εργασιών και λοιπών εγκαταστάσεων που ανεγείρονται, επισκευάζονται, αξιοποιούνται, χρησιμοποιούνται ή παραχωρούνται στα πλαίσια σύμβασης παραχώρησης και την επιβολή οποιασδήποτε κύρωσης σχετικής με αυτά έχει το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.»

υγ.

Προσοχη ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΙΟΔΙΑ ΜΕ ΚΑΛΥΜΕΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ αφου οι καμερες των διοδιων καταγραφουν το νουμερο και στελνει προστιμο κοκ 200 ευρω!!!!! ΟΙ μπατσοι πια ειναι περιττοι αφου δεν τους χρειαζονται για τις κλησεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσα χρονια ψηφιζαμε σαν τα ορνια και κουναγαμε σημαιακια και το θυμηθηκαμε παλι κοντα στο 2010 ? Οταν μπαινει πιο βαθια , τοτε τιναζομαστε πανω . Ετσι παει .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποσα χρονια ψηφιζαμε σαν τα ορνια και κουναγαμε σημαιακια και το θυμηθηκαμε παλι κοντα στο 2010 ? Οταν μπαινει πιο βαθια , τοτε τιναζομαστε πανω . Ετσι παει .

My point exactly :meeting:

tumblr_mdp0ww0eru1r5lbrso1_400.jpg

Τροποποιήθηκε από τον gilles

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω πανω απο 5 χρονια εχω να πληρωσω... αθηνα Ορεστιαδα ουτε 1 .....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

«Η βεβαίωση της παράβασης γίνεται από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα που τη διαπιστώνουν είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω τεχνικών ή ηλεκτρονικών μέσων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 4 του άρθρου 104 του παρόντος.»

Σε αυτο ακριβως το σημειο ειναι το κενο του νομου. Την παραβαση την βεβαιωνουν σε καθε περιπτωση τα αστυνομικα οργανα.Θα πρεπει δηλαδη να χειριζεται την καμερα αστυνομικο οργανο ή να ειναι η διαχειριση της καμερας στην δικαιοδοσια της τροχαιας οπως αυτες που καταγραφουν τα ορια ταχυτητας στην Αττικη οδο ή οπου αλλου. Δεν μπορει δηλαδη να του παει ο οιοσδηποτε ιδιωτης μια φωτο και με βασει αυτην να καταλογισει παραβαση.

Και σκεψου και το αλλο. Εχουν στα χερια τους χιλιαδες φωτο απο "παραβατες" Δικες μου πρεπει να εχουν καμια χιλιαδα. Γιατι δεν κινουνται νομικα? Mας λυπουνται? Ασφαλως οχι. Φοβουνται μια εις βαρος τους αποφαση που θα αποτελεσει δεδικασμενο και μετα καηκανε Δεν προκειται να πληρωνει κανενας. Προτιμούν να ανέχονται οσους δεν πληρωνουν παρα να ρισκαρουν μια δικη αμφιβολου αποτελεσματος.

Αν λοιπον ολοι σταματησουν να πληρωνουν θα αναγκαστουν να κανουν πιο λογικα τα διοδια και να σταματησουν να εισπρατουν απο σταθμους που ειναι κυριολεκτικα ληστρικοί. Τεμπη Σε πεντε χιλιομετρα εχει τρεις σταθμους. Κορινθου Πατρων. Καρμανιόλα κτλ

8

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

exoyn παει ηδη πολλες με φωτο αό τα διοδια... 200αρια...

Το τελευταίο εδάφιο της παρ. 10 του άρθρου 29 του ν. 2696/1999 (Α ́ 57) «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως αυτή προστέθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 17 του ν. 3920/2011 (Α ́ 33), αντικαθίσταται ως ακολούθως:

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ....... ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

exoyn παει ηδη πολλες με φωτο αό τα διοδια... 200αρια...

Το τελευταίο εδάφιο της παρ. 10 του άρθρου 29 του ν. 2696/1999 (Α ́ 57) «Κύρωση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας», όπως αυτή προστέθηκε με την παρ. 2 του άρθρου 17 του ν. 3920/2011 (Α ́ 33), αντικαθίσταται ως ακολούθως:

ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΥΤΑ....... ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΥΝ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ

Και θα το προσωρήσω λίγο νομικίστικα.

Εκεί ακριβώς που δεν αναφέρεται αν αυτά τα τεχνικά μέσα θα πρέπει να ανήκουν ή όχι στην αστυνομία, σκοπίμως κάποιοι νομικοί σύμβουλοι δεν τα χαρακτήρισαν, ώστε να μπορεί να ερμηνεύεται κάθε φορά κατά το δοκούν.

Αν έγραφαν δημοσίων ή ιδιωτικών, θα έβγαινε παράνομη η διάταξη διότι αυτομάτως θα υποκαθιστούσε στην ουσία το ρόλο της αστυνομίας ένας ιδιώτης, πράγμα που θα κατέρρεε σε μια δικαστική διαμάχη.

Άσε που το πονηρό μυαλό μου σκέφτεται ότι έτσι μπορούν να γλιτώνουν τα πρόστιμα οι πλούσιοι τζαμπατζήδες, αφού στην περίπτωσή τους θα ερμηνεύεται ότι κακώς εστάλη πρόστιμο από ιδιωτική κάμερα...... άρα σβήνεται το πρόστιμο. Και κάτσε εσύ μλκα αδύναμε πολίτη να πληρώνεις και του πλούσιου τους τζερεμέδες.

Πρέπει οι πολίτες να κάψουμε τους σταθμούς. Επιβάλλεται πλέον.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...Πρέπει οι πολίτες να κάψουμε τους σταθμούς. Επιβάλλεται πλέον.

Aντε... ποτε θα κανονισουμε να παμε....??? :devil::ph34r:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το βλεπω με μεγαλα γραμματα στα newsαδικα

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ, ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aντε... ποτε θα κανονισουμε να παμε....??? :devil::ph34r:

Αυτά τα πράγματα φίλε μου ξεκινάνε απ' αυτούς που αδικούνται άμεσα και σφόδρα. Και αυτοί είναι πχ οι κάτοικοι πέριξ Αφιδνών και Ελευσίνας που αναγκάζονται να πληρώνουν(?) καθημερινά χαράτσια απλά για να πάνε στη δουλειά τους.

Άλλωστε δεν τοποθετήθηκαν τυχαία εκεί τα νέα διόδια (Αφίδνες). Αν θυμούνται οι παλιότεροι, τα διόδια ήταν πιο πάνω, στα macdonalds που δίνουμε ραντεβού, λίγο πριν τον κόμβο Ορωπού.

Τα μετέφεραν λοιπόν εκεί που είναι σήμερα για να πιάσουν περισσότερους και φυσικά τους κατοίκους της περιοχής που είναι πλέον έντονα οικοδομημένη.

Αυτοί λοιπόν που ξεκίνησαν την αντίσταση στα άδικα διόδια και βιώνουν στο πετσί τους καθημερινά την ιδιότυπη φυλακή επί πληρωμή, θα είναι απολύτως δικαιολογημένοι (για μένα) να δρομολογήσουν και το κάψιμο των διοδίων που είναι έξω απ' τα σπίτια τους, και νά 'σαι σίγουρος ότι πολλοί θα πάνε να βοηθήσουν-συμπαρασταθούν-κάψουν. Η σπίθα χρειάζεται για να ξεμπουκάρει ο κόσμος και να τους πάρει φαλάγγι. Απ' τους πρώτους θα είμαι κι εγώ.

Αλλά δεν στέκει να πάω από κει που μένω στα καλά καθούμενα "να τους σώσω" και αυτοί να κοιτάνε απ' τα παράθυρα. Με καταλαβαίνεις φαντάζομαι τί θέλω να πω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πάλι λέω όταν θα ανάψει η σπίθα ή θα καίει η φωτιά στο γκισέ των διοδίων να είσαι σε διαφορετικό νομό για να μην έχουμε πιθανότητα βροχοπτώσεων και μας τη σβήσεις :tooth:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ πάλι λέω όταν θα ανάψει η σπίθα ή θα καίει η φωτιά στο γκισέ των διοδίων να είσαι σε διαφορετικό νομό για να μην έχουμε πιθανότητα βροχοπτώσεων και μας τη σβήσεις :tooth:

Καλά λες ρε συ..... :0 δεν το είχα σκεφτεί ότι η παρουσία μου σε μια τέτοια χαρούμενη εκδήλωση μπορεί να σημάνει την άδοξη λήξη της.... :plaf:

Θα έχω το νου μου. :D

Υπάρχει καμμιά επιθυμία για πλημμύρες κάπου? :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Άσε που το πονηρό μυαλό μου σκέφτεται ότι έτσι μπορούν να γλιτώνουν τα πρόστιμα οι πλούσιοι τζαμπατζήδες, αφού στην περίπτωσή τους θα ερμηνεύεται ότι κακώς εστάλη πρόστιμο από ιδιωτική κάμερα...... άρα σβήνεται το πρόστιμο. Και κάτσε εσύ μλκα αδύναμε πολίτη να πληρώνεις και του πλούσιου τους τζερεμέδες.

εαν "δικαιωθεί" ένας, τότε το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα προς υπεράσπιση....φτωχός, κοντός, χοντρός, καραφλός, ότι και να είσαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εαν "δικαιωθεί" ένας, τότε το χρησιμοποιείς σαν επιχείρημα προς υπεράσπιση....φτωχός, κοντός, χοντρός, καραφλός, ότι και να είσαι.

Δεν κατάλαβες το σκεπτικό μου.

Εννοούσα ότι άμα πάει κλήση στον γιο του τάδε μεγαλοσχήμονα, τότε θα χρησιμοποιηθεί το "παραβίαση προσωπικών δεδομένων" για να σβηστεί η κλήση και να μην έχει άλλες κυρώσεις (αφαίρεση πινακίδων κλπ).

Και φυσικά αυτό θα γίνει incognito, δεν θα το μάθουν άλλοι. Ξέρουν τα καθίκια να κρύβουν τις βρωμοδουλειές τους.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο πουειπε ο Κωστας απο πανω.Εξαιρουνται οι λεφταδες και οι προυχοντες!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
... Με καταλαβαίνεις φαντάζομαι τί θέλω να πω.

Σε καταλαβαινω.. και εχεις καποιο δικιο...

ΑΛΛΑ...

δυστυχως αυτο ειναι το κακο με ολους μας... τα περιμενουμε ολα απο τους αλλους...

και λεμε.. 'σιγα,εγω θα σωσω την Ελλαδα..' και ετσι τελικα δεν γινεται τιποτα...

σε ολα τα 8εματα... για αυτο κ χωνουν ολο κ πιο βαθια....το μαχαιρι!!!

Και οσο για τα διοδια... δεν 'καιγοντε' μονο οι κατοικοι που ειναι κοντα σε αυτα... γιατι ποσοι ειναι αυτοι..?50 χιλιαδες...?αντε 100...? Ολοι η Αθηνα ειμαστε 5 εκατομυρια... και βεβαια πρεπει να μας νοιαζει κ εμας, αν καθε φορα που θελουμε να παμε σε ενα συγγενη μας στην επαρχια χρειαζομαστε 50+ € μονο για τα διοδια...

Τροποποιήθηκε από τον The Great
  • Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε καταλαβαινω.. και εχεις καποιο δικιο...

ΑΛΛΑ...

δυστυχως αυτο ειναι το κακο με ολους μας... τα περιμενουμε ολα απο τους αλλους...

και λεμε.. 'σιγα,εγω θα σωσω την Ελλαδα..' και ετσι τελικα δεν γινεται τιποτα...

σε ολα τα 8εματα... για αυτο κ χωνουν ολο κ πιο βαθια....το μαχαιρι!!!

Και οσο για τα διοδια... δεν 'καιγοντε' μονο οι κατοικοι που ειναι κοντα σε αυτα... γιατι ποσοι ειναι αυτοι..?50 χιλιαδες...?αντε 100...? Ολοι η Αθηνα ειμαστε 5 εκατομυρια... και βεβαια πρεπει να μας νοιαζει κ εμας, αν καθε φορα που θελουμε να παμε σε ενα συγγενη μας στην επαρχια χρειαζομαστε 50+ € μονο για τα διοδια...

Σωστά τα λες. Γι' αυτό και ήμουν παρών στις πορείες στα διόδια, τις οποίες μάλιστα οργάνωνα για το mybike.

Και δεν στεκόμουν μόνο σ' αυτό, να πάω να κουνάω μαντίλια και να φωνάζω, αλλά μπήκα πιο βαθιά στην υπόθεση πιάνοντας τους τότε "υπευθύνους" του κινήματος για να τους συμβουλεύσω για το πως θα έπρεπε να κινηθούν για να μη χαθεί η δυναμική που υπήρχε. Και με γράψανε και το είδαμε το αποτέλεσμα.

Αλλά να σηκωθώ μόνος μου από άσχετη περιοχή να πάω να βάλω φωτιά στο σταθμό και οι κάτοικοι να με κοιτάνε σαν το μλκ γραφικό που το παίζει superman, δε νομίζεις ότι πάμε στο άλλο άκρο?

Αυτό που είπα είναι όχι να πάνε οι άλλοι κι εμείς να καθόμαστε, αλλά ρε φίλε λουφάζει και δεν ξεσηκώνεται αυτός που μένει δίπλα και ζει το πρόβλημα καθημερινά, εγώ θα του το λύσω απ' την άλλη άκρη?

Ας ξεσηκωθούνε πάλι οργανωμένα και μαζικά και πάρα πολύς κόσμος θα τους ακολουθήσει, όπως έγινε και με το κίνημα κατά των διοδίων.

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mono που θα φας μηνυση για παρακωλυση συγκοινωνιων ..... ετσι εχουν κανει σε πανω απο 20 μηνυσεις η εταιρεια των διοδιων στοα με λη του ''Δεν Πληρωνω''......(απο Κορινθο μεχρι θεσ/κη)

Τροποποιήθηκε από τον africanos31

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

mono που θα φας μηνυση για παρακωλυση συγκοινωνιων ..... ετσι εχουν κανει σε πανω απο 20 μηνυσεις η εταιρεια των διοδιων στοα με λη του ''Δεν Πληρωνω''......(απο Κορινθο μεχρι θεσ/κη)

Αν καούνε οι σταθμοί διοδίων την έχω χεσμένη τη μήνυση φίλε.

Από κει και πέρα θα υπάρχει μόνο η οργή του κόσμου......... και να δω ποιό δικαστήριο θα τολμήσει να τους καταδικάσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με ποιό απ' όλα τα κινήματα δεν είχε σχέση? Γιατί στο μεταξύ έγιναν χίλια κομμάτια.

Απ' όσο ξέρω στο κόμμα πρωτοστατούσαν αυτοί που εμφανιζόντουσαν στα κανάλια (οικογένεια: πατέρας-γιος και έχω μιλήσει και με τους δύο), ονόματι Παπαδόπουλοι (κοίτα κάτι συμπτώσεις).

Άρα ήταν απ' τον κεντρικό πυρήνα του αρχικού κινήματος, άσχετα αν τους "εκδίωξαν" οι άλλοι επειδή είδαν ότι πήγαν να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητά τους για ίδιο όφελος.

Λάθος είχα διαβάσει λοιπόν. Απ'ότι φαίνεται γνωρίζεις την κατάσταση από πρώτο χέρι. :_hi:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριως σε αυτους κανουν μηνυσεις οι εταιρειες... (στους Παπαδοπουλους και αγωγες για διαφυγοντα κερδη των διοδιων...) Οποιος ειναι στη 1η γραμμη και φαινεται ''τρωει τις σφαιρες''........ και οικονομικα θελεις καποια χρηματα για να αντεχεις.....

Ειναι παρα πολυς κοσμος αλλα δεν θελει να φαινεται.... (αν φανεις οτι συνδεεις το ρευμα σε γιαγιαδες απορες που παιρνουν το φαι καθε μερα απο εκκλησιες θα φας μηνυση απο τη ΔΕΗ....

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ γιατι μονο καποιοι φαινονται μπροστα στις μηνυσεις (προς το παρον)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...