Jump to content
Sign in to follow this  
zoo

Oxford Maximiser 360T

Recommended Posts

Φέτος ο Άγιος Βασίλης έφερε στον Burger King μου δώρο έναν φορτιστή.

Συγκεκριμένα του έφερε τον Oxford Maximiser 360T

maximiser1.jpg

Συνδέθηκε με μόνιμα καλώδια στους πόλους της μπαταρίας, που έχουν ασφάλεια σε αδιάβροχη ασφαλειοθήκη και βύσμα με στεγανό καπάκι για όσο δεν χρησιμοποιείται (περιέχονται όλα στη συσκευασία). Δοκιμάστηκε και μου άρεσε το ότι εκτός από τη φόρτιση της μπαταρίας, μπορεί να διαγνώσει την κατάσταση της μπαταρίας (Weak / Strong) και έτσι έχεις μια πλήρη εικόνα για αυτήν.

Κάνει για φόρτιση όλων των τύπων μπαταρίας (με υγρά, με τζελ, MF κλπ) και για μπαταρίες μέχρι 120Ah, δηλαδή για μοτό και κουτιά.

Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το δώρο (κι εγώ κι ο Burger King μου).

Αν σας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, μπορείτε να διαβάσετε ένα review εδώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δηλαδη ο Αγιος Βασιλης κανει δωρα και σε μεγκα σκουτερ;;;

Και στη δικια μου τη σφηκα γιατι δεν εφερε τιποτα;:aggressive:

:whistling:

Ωραιο gadgetακι Αλεξανδρε:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Με γεια φιλε. Καλο φαινεται.

Ειμαι σιγουρος οτι το burgman σου εχει ξεπερασει τα 300 κιλα βαρος με τα τοσα gadgets που τους εχεις βαλει...

Υ.Γ: Την LCD τηλεοραση την εχεις ακομη??? :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το γκάτζετ αυτό δεν μπαίνει επάνω στο Burgman βρε, φορτιστής είναι... Περιμένει στην αποθήκη και δουλεύει σε κρύες περιόδους ακινησίας. Στο Burgman μπήκε μόνο η αναμονή για τη σύνδεσή του, ένα καλώδιο 10 εκατοστά με ασφάλεια και πριζάκι... (Μέχρι και την Plasma TV έχω βγάλει, Αμέσως εσείς να με δουλέψετε, ζηλιάρηδες!... :beee: :P )

Το συγκεκριμένο είναι δωράκι για όλα μου τα οχήματα (σημερινά και μελλοντικά) γιατί φορτίζει κάθε τύπο μπαταρίας, είτε μοτοσικλέτας, είτε αυτοκινήτου. Τώρα που μετακόμισα εκτός πόλης έχω τη δυνατότητα να βάζω στην πρίζα τα οχήματά μου (στην αυλή μου παρκάρω, όχι στο δρόμο), εξ'ού και το δωράκι.

Πάντως μετά από μία εβδομάδα ακινησίας με συναγερμό ενεργοποιημένο, έβαλα τον φορτιστή στο Burgman και σε 2 λεπτά σταμάτησε τη φόρτιση και άναψε η ένδειξη "Strong" για την 2 ετών μπαταρία του και πολύ το χάρηκα! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πολύ χρήσιμο Αλέξανδρε! Θα μας πεις και την μαγική τιμούλα του?

Δώρο του Άη Βασίλη είναι βρε Γιώργο, χαλάς τη μαγεία, μέρες πού 'ναι!... :whistling:

(73 ευρώ από Πράκτικερ το πήρα :secret: ) αλλά ήρθε πάνω σε έλκηθρο με ταράνδους βεβαίως, βεβαίως! :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά είναι χρήσιμα δώρα, όχι μονόπετρα και αηδίες...................:whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Τώρα που μετακόμισα εκτός πόλης έχω τη δυνατότητα να βάζω στην πρίζα τα οχήματά μου (στην αυλή μου παρκάρω, όχι στο δρόμο)

Αυτό είναι το πραγματικό δωράκι. Γιατί αν μένεις σε διαμέρισμα χωρίς πιλοτή, άντε να το κάνεις αυτό...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O φορτιστής αυτός παίζει στα 52€ από Αγγλία και λέω να τον χτυπήσω αφού είναι καλός!... για πες ρε ζωολογικέ κήπε :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

O φορτιστής αυτός παίζει στα 52€ από Αγγλία και λέω να τον χτυπήσω αφού είναι καλός!... για πες ρε ζωολογικέ κήπε :P

ΑΛΧ απο LIDS θα τον χτυπησεις? αυτον?

Εχεις ξαναψωνισει απαυτους?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Nαι.

Έχω πάρει το κράνος HJC από κει μαζί με τον Δημήτρη τον Manalishi. Είναι ΟΚ το μαγαζί και ταχύτατο στις αποστολές του. Έχει και δώρο αυτό για τη μούρη να μην κρυώνεις.(πως διάολο το λένε?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαλακλαβα.... το θυμαμαι απτον μπακλαβα. :_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ είμαι ικανοποιημένος. Τον έχω χρησιμοποιήσει και σε ψόφια μπαταρία και την συνέφερε αρκετά (θαύματα δεν κάνει βέβαια...), και σε μπαταρία αυτοκινήτου (αντέχει μέχρι 120Ah αν θυμάμαι καλά) και για συντήρηση της μπαταρίας της μηχανής.

Μία λειτουργία του μόνο είναι υπερεκτιμημένη. Υποτίθεται ότι όταν τον αφήσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα (μερικές ώρες ή και μία ημέρα, ανάλογα με την κατάσταση της μπαταρίας) σε μία μπαταρία, αφού ολοκληρώσει τη φόρτιση, τη δοκιμάζει. Τη φορτίζει και μετά επιβάλλει μια μικρή κατανάλωση για να δει πόσο διατηρεί τη φόρτισή της και μετά φορτίζει ξανά κοκ. Από αυτούς τους κύκλους βγάζει μία διάγνωση αν η μπαταρία είναι καλή "Strong" ή κακή "Weak". Το πρόβλημα είναι ότι για να βγάλει "Weak" η μπαταρία πρέπει να είναι για πέταμα... Δηλαδή όταν βλέπεις "Strong" δεν σημαίνει απαραίτητα και δυνατή μπαταρία. Έχει πολλές κλίμακες μεταξύ του καλή και κακή και με δύο led μόνο δεν γίνεται σωστή διάγνωση.

Κατά τα άλλα είναι πολύ καλός ο φορτιστής, φορτίζει σωστά, δεν ζεσταίνεται ιδιαίτερα, είναι μικρός και ελαφρύς, γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Έντιτ - Και τώρα που το κουβεντιάσαμε πάω να βάλω στην πρίζα τη χωριάτα μου γιατί έξω έχει παγωνιά και έχω να την μετακινήσω από την Πέμπτη... ;)

Τροποποιήθηκε από τον zoo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπαλακλαβα.... το θυμαμαι απτον μπακλαβα. :_zeppelin:

Μπαλακλάβα δεν λένε αυτό που φοριέται σε όλο το κεφάλι?

Αυτό που δίνουν αυτοί, είναι σαν την μάσκα που φορούσαν οι ληστές στην άγρια δύση :P To ίδιο ονομάζεται? Oxford_Chillout_Turtleneck_Main_s.jpg

Το σάιτ το λέει turtleneck και το ολοκέφαλο balaclava.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eρωτηση... τα μεταφορικα τους ειναι 25 λιρες για ελλαδα?

Τσιμπιμενοι ειναι ε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

25 είχα πληρώσει για τα κράνη αλλά τα είχαμε μοιραστεί με τον Δημήτρη επειδή πήραμε δύο κράνη. Που το λέει ότι είναι τόσο και για τον φορτιστή?

Πάντως αν ψήνεσαι ή όποιος άλλος, το κάνουμε μαζί να μοιραστούμε τα μεταφορικά.

5,95£ μου λέει εμένα! :unsure:

Άκυρο... σωστά... 25£ λέει για EU. Όντως είναι πολλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε που το ξεθάψατε αυτό το θέμα και ψάρωσα ότι είναι καινούργιο; Για τον optimate 4 έχει κανείς γνώμη; Στο ebay με 40 λίρες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άκυρο... σωστά... 25£ λέει για EU. Όντως είναι πολλά.

Κανα 2 3 μαγαζια που φερνω πραγματα απο uk χρεωνουν 10 - 15 λιρες.

Οντως καλο ειναι να μοιραζεσαι τα εξοδα αποστολης...

Τροποποιήθηκε από τον patapios

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε που το ξεθάψατε αυτό το θέμα και ψάρωσα ότι είναι καινούργιο; Για τον optimate 4 έχει κανείς γνώμη; Στο ebay με 40 λίρες...

Που το ξεθάψαμε? Φετινό θέμα είναι (2010) :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιθανότατα να παίξει ομαδική παραγγελία σε διπλανό φόρουμ που είμαι κι εκεί μέλος. Ενδιαφέρεται κανείς κι από δω?

48€ κι ότι μεταφορικά βγουν (αφού θα μοιραστούν οι 25 λίρες που ζητάνε σε όσους θελήσουν να αγοράσουν. Όσο περισσότεροι τόσο πιο λίγα)

Απ' ότι ακούω και διαβάζω είναι φοβερός φορτιστής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιθανότατα να παίξει ομαδική παραγγελία σε διπλανό φόρουμ που είμαι κι εκεί μέλος. Ενδιαφέρεται κανείς κι από δω?

48€ κι ότι μεταφορικά βγουν (αφού θα μοιραστούν οι 25 λίρες που ζητάνε σε όσους θελήσουν να αγοράσουν. Όσο περισσότεροι τόσο πιο λίγα)

Απ' ότι ακούω και διαβάζω είναι φοβερός φορτιστής.

Να υποθεσω ομως οτι θα γινει απο Αθηνα μερια ε????..... :frusty:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα