Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Παράδειγμα πιο συνεπές. Εγώ γουστάρω να συνθέτω τραγούδια και να τα διαθέτω στον κόσμο. Δεν κάνω copyright και λοιπά τέτοια πράματα. Πως όμως θα τα διαθέσω στον κόσμο χωρίς να μπλεχτώ με εταιρείες παραγωγής κλπ;; Μέσα από τέτοια site. ;) Τώρα αν εγώ διαμοιράζω copyrighted υλικό, δε φταίει το site, αλλά εγώ ο ίδιος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Kαλά ρε Κωστάκη... κρίση νομιμοφροσύνης σε έπιασε To βιντεοκλάμπι θέλει 2€ για μία μέρα. Το gamato θέλει 1 ώρα το πολύ από το χρόνο σου για πάντα. Λες να έφεραν την οικονομική κρίση τα torrents? Άλλες είναι οι μεγάλες βρωμιές που μένουν ατιμώρητες! Αλλά ο νόμος είναι πάντα μεροληπτικός παντού και παγκοσμίως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Kαλά ρε Κωστάκη... κρίση νομιμοφροσύνης σε έπιασε To βιντεοκλάμπι θέλει 2€ για μία μέρα. Το gamato θέλει 1 ώρα το πολύ από το χρόνο σου για πάντα. Λες να έφεραν την οικονομική κρίση τα torrents? Άλλες είναι οι μεγάλες βρωμιές που μένουν ατιμώρητες! Αλλά ο νόμος είναι πάντα μεροληπτικός παντού και παγκοσμίως! +600 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Kαλά ρε Κωστάκη... κρίση νομιμοφροσύνης σε έπιασε To βιντεοκλάμπι θέλει 2€ για μία μέρα. Το gamato θέλει 1 ώρα το πολύ από το χρόνο σου για πάντα. Λες να έφεραν την οικονομική κρίση τα torrents? Άλλες είναι οι μεγάλες βρωμιές που μένουν ατιμώρητες! Αλλά ο νόμος είναι πάντα μεροληπτικός παντού και παγκοσμίως! Πες τα ντε. (Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον Terathlio, και όχι σ' εμένα). Τους μαύρους που κυκλοφοράνε ΠΑΝΤΟΥ ανεξέλεγκτοι και σε βρίσκουν ακόμα και πίσω απ' το βραχάκι που μπαλαμουτιάζεις τη γκόμενα :D για να σου πουλήσουνε cd & dvd, γιατί δεν τους πιάνουν? Αυτοί κάνουν παράνομο εμπόριο, χωρίς χαρτιά, άδειες, νόμιμα κέρδη κλπ. Αυτοί εμπορεύονται αυτό που γράφουν προς ίδιον (και πολύ υψηλό μάλιστα) όφελος και μάλιστα αφορολόγητο. Και μη μου πείτε ότι τους πιάνουνε, γιατί αν ήταν έτσι δεν θα τους έβρισκες σε κάθε καφετέρια, εστιατόριο, μπαρ, παραλία......... Το ίδιο και με τους τύπους στα φανάρια που πουλάνε τα πάντα. Μόνο 2πορτο ψυγειοκαταψύκτη δε μου έχουν προτείνει ως τώρα.B) +600 Εσύ είδες "Κωστάκη" και νόμισες ότι λέει εμένα ο ALX. Λάθος Γιωργάκη. Με το ίδιο σκεπτικό, αν εγώ έχω ένα ωραίο cd, απαγορεύεται να το δώσω στον οποιονδήποτε να το ακούσει και πόσο μάλλον να το αντιγράψει. Γι' αυτό μη μου ζητήσετε τίποτα απ' τη δισκοθήκη μου, να εξηγούμαστε. :D Μήπως να θυμίσω στους γηραιότερους :P τις κασέττες που γράφαμε ο ένας απ' τον άλλον ή σε δισκοπωλεία? Ή τα ξεχάσατε και κάνετε τώρα τα κουφά λιοντάρια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicos 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Πες τα ντε. (Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον Terathlio, και όχι σ' εμένα). Τους μαύρους που κυκλοφοράνε ΠΑΝΤΟΥ ανεξέλεγκτοι και σε βρίσκουν ακόμα και πίσω απ' το βραχάκι που μπαλαμουτιάζεις τη γκόμενα :D για να σου πουλήσουνε cd & dvd, γιατί δεν τους πιάνουν? Αυτοί κάνουν παράνομο εμπόριο, χωρίς χαρτιά, άδειες, νόμιμα κέρδη κλπ. Αυτοί εμπορεύονται αυτό που γράφουν προς ίδιον (και πολύ υψηλό μάλιστα) όφελος και μάλιστα αφορολόγητο. Και μη μου πείτε ότι τους πιάνουνε, γιατί αν ήταν έτσι δεν θα τους έβρισκες σε κάθε καφετέρια, εστιατόριο, μπαρ, παραλία......... Το ίδιο και με τους τύπους στα φανάρια που πουλάνε τα πάντα. Μόνο 2πορτο ψυγειοκαταψύκτη δε μου έχουν προτείνει ως τώρα.B) Εσύ είδες "Κωστάκη" και νόμισες ότι λέει εμένα ο ALX. Λάθος Γιωργάκη. Με το ίδιο σκεπτικό, αν εγώ έχω ένα ωραίο cd, απαγορεύεται να το δώσω στον οποιονδήποτε να το ακούσει και πόσο μάλλον να το αντιγράψει. Γι' αυτό μη μου ζητήσετε τίποτα απ' τη δισκοθήκη μου, να εξηγούμαστε. :D Μήπως να θυμίσω στους γηραιότερους :P τις κασέττες που γράφαμε ο ένας απ' τον άλλον ή σε δισκοπωλεία? Ή τα ξεχάσατε και κάνετε τώρα τα κουφά λιοντάρια? +1000 ακόμα έχω κασέτες π είχα αντιγράψει... :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 μηπως να κάνουμε μύνηση και στις εταιρίες που κατασκευάζουν λογισμικά και OS? Από εκεί ξεκινάει το κακό....α να τραβηξουμε και μια στους κατασκευαστες hardware και στους internet providers & hosts που αφήνουν εμας τους κακοποιους να πράτουμε εγκληματικά ....έλεος.... Χανουν οι δισκογραφικές και οι κινηματογραφοι.....και φτάιμε εμεις μετα....oυ ρε....από πότε η μουσική και το cinema εγινε πολυτελεια? Θα κατεβάζω εις τους αιώνες των αιώνων! Και για όσους θέλουν μουσική και δεν την βρίκσουν free....υπάρχει προγραμμα που κάνει μετατροπή το video του youtube και σχετικών video σε μορφή mp3 αudio ktl. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Free downloading γισ όλους και να πάνε να μαμηθούν οι εταιρείες εκεί που έφτασαν τις τιμές των cd & dvd, τώρα που κάνουν προσπάθιες και χαμηλώνουν τις τιμές λόγο του ότι όλοι κάνουν downloading είναι αργά ας τα σκευτόντοσαν νωρίτερα αυτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 μηπως να κάνουμε μύνηση και στις εταιρίες που κατασκευάζουν λογισμικά και OS? Από εκεί ξεκινάει το κακό....α να τραβηξουμε και μια στους κατασκευαστες hardware και στους internet providers & hosts που αφήνουν εμας τους κακοποιους να πράτουμε εγκληματικά ....έλεος.... Πες τα ρε Αντρέα. Αλήθεια, μήπως κι αυτές οι εταιρείες έχουν καμμιά σημείωση σε καμμιά γωνία που να λένε "μην το χρησιμοποιείτε, γιατί εσείς θα φέρετε την ευθύνη"? Χανουν οι δισκογραφικές και οι κινηματογραφοι.....και φτάιμε εμεις μετα....oυ ρε....από πότε η μουσική και το cinema εγινε πολυτελεια? Θα κατεβάζω εις τους αιώνες των αιώνων! Και για όσους θέλουν μουσική και δεν την βρίκσουν free....υπάρχει προγραμμα που κάνει μετατροπή το video του youtube και σχετικών video σε μορφή mp3 αudio ktl. Εγώ δηλαδή που φτιάχνω απ' το μηδέν πίνακες στο Excel με επεξεργασμένα (από μένα) στοιχεία και υποθέσεις και κρίσεις που κάνω και μετά τα δίνω στον εκάστοτε διευθυντή κι εκείνος τα μοστράρει στα συμβούλια για δικά του? Αυτά δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία? Αν το ψάξουμε σωστά, παντού υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα. Και δεν έχουν τέτοια μόνο οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Απλά αυτοί έχουν μεγαλύτερη δύναμη να επιβάλλουν τα θέλω τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Εννοείται αν κυκλοφορείς π@ρν@γραφικό υλικό, ή κάτι παρόμοιο ότι είναι παράνομο. Όμως, ποιός ο λόγος δημιουργίας και ύπαρξης του "gamato" και των ομοίων του? Αυτό ρωτάω. H πορνογραφία δεν είναι παράνομη οπότε δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα πέραν του copyright. Tο παράδειγμα που ψάχνετε τόση ώρα είναι "σαν να κάνεις αγωγή στον Χρυσό Οδηγό επειδή είπε σε κάποιον που να αγοράσει όπλο". Το αρχείο αυτό καθαυτό δεν φιλοξενείται στο site ούτε σε servers του tracker. Αυτός απλά σου δίνει την πληροφορία που να το βρεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Είτε άνοιξε είτε όχι, ένα και το αυτό. :( Ξέρει κανείς γιατί δεν κατεβάζει? Το μπλοκάρανε τελικά? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Εγώ κατεβάζω κανονικά,όταν λες δεν κατεβάζει τι εννοείς?ότι έχει μικρή ταχύτητα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Είτε άνοιξε είτε όχι, ένα και το αυτό. :( Ξέρει κανείς γιατί δεν κατεβάζει? Το μπλοκάρανε τελικά? Κατι με λεει οτι ή εχεις προβλημα με το firewall ή απλα πρεπει να κανεις ενα reset το passkey. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Δεν ξεκινάει καν να κατεβάζει. Το βελάκι αριστερά είναι κόκκινο αντί πράσινο, δεξιά τα νούμερα που περιγράφουν τροφοδότες, ταχύτητα λήψης κλπ δεν σαλεύουν και στον χρόνο περαίωσης έχει το σύμβολο του άπειρου. Λες να θέλει καμμιά ρύθμιση απ' την αρχή? Δεν έχω ιδέα.:( Κατι με λεει οτι ή εχεις προβλημα με το firewall ή απλα πρεπει να κανεις ενα reset το passkey. Δε σε πρόλαβα. Reset πού? Πώς γίνεται? Γιατί γ@μώτο να είμαι τόσο άσχετος μ' αυτά? Ντροπή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 μήπως κατεβάζουν την συγκεκριμένη ταινία πολλά άτομα και δεν έχει seed? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mesastou 30 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Τελευταία ενημέρωση: 10.03.2010 | 13:36 Πρώτη δημοσίευση: 10.03.2010 | 08:58 Με αιφνιδιαστική έφοδό της η Αστυνομία, συνέλαβε... 6 άτομα που φέρονται ως διαχειριστές της ιστοσελίδας gamato.info. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=17709&catid=3 η είδηση βγήκε και στο ραδιόφωνο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 ouch Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Aν και νομιζω δεν μπορουν να τους κανουν τιποτα γιατι τα τορρεντ ειναι ενας τροπος διακινησης προσωπικων αρχειων... Οι συντονιστες κτλπ απλα ειναι υπευθηνη για την ομαλη ροη του σερβερ, δεν γνωριζουν και καλα το περιεχομενο τους... Ειχε γραφτει παλια στο φορουμ του γαματο τετοιο θεμα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Ω ρε γαμωτο...πανω που θα γινομουν επιτελους member :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Ω ρε γαμωτο...πανω που θα γινομουν επιτελους member :P Πες μου οτι προλαβες να φτασεις την λιστα με τα σκατα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
troume 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Μάγκες όλα έγιναν όπως το λέει καθαρά το δημοσίευμα, γιατί το ξεσκισμένο της Τζούλιας το είδαν 900.000 άτομα χωρίς να πληρώσουν. Ούτε για τα ποργράμματα τους νοιάζει, ούτε για την μουσική, ούτε για την πνευματική ιδιοκτησία κανενός. Και υπάρχουν άλλα τορρεντάδικα που έχουν πολύ περισσότερα hits ημερισίως. ΥΠΟΓΡΑΦΗ troume Α ρε Τζούλιααααα..... μας γ@μησες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2010 Α ρε Τζούλιααααα..... μας γ@μησες!!! εγω δεν εννοιωσα τιποτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Hillbilly 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 12 , 2010 πειτε μου οτι εκλεισαν και το thepiratebay.!!!! :ranting3: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες