Jump to content
Avadon

Έκλεισε το Gamato.info

Recommended Posts

Παράδειγμα πιο συνεπές.

Εγώ γουστάρω να συνθέτω τραγούδια και να τα διαθέτω στον κόσμο. Δεν κάνω copyright και λοιπά τέτοια πράματα. Πως όμως θα τα διαθέσω στον κόσμο χωρίς να μπλεχτώ με εταιρείες παραγωγής κλπ;; Μέσα από τέτοια site. ;) Τώρα αν εγώ διαμοιράζω copyrighted υλικό, δε φταίει το site, αλλά εγώ ο ίδιος :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kαλά ρε Κωστάκη... κρίση νομιμοφροσύνης σε έπιασε :grin: To βιντεοκλάμπι θέλει 2€ για μία μέρα. Το gamato θέλει 1 ώρα το πολύ από το χρόνο σου για πάντα. :_innocent:

Λες να έφεραν την οικονομική κρίση τα torrents? Άλλες είναι οι μεγάλες βρωμιές που μένουν ατιμώρητες! Αλλά ο νόμος είναι πάντα μεροληπτικός παντού και παγκοσμίως!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλά ρε Κωστάκη... κρίση νομιμοφροσύνης σε έπιασε :grin: To βιντεοκλάμπι θέλει 2€ για μία μέρα. Το gamato θέλει 1 ώρα το πολύ από το χρόνο σου για πάντα. :_innocent:

Λες να έφεραν την οικονομική κρίση τα torrents? Άλλες είναι οι μεγάλες βρωμιές που μένουν ατιμώρητες! Αλλά ο νόμος είναι πάντα μεροληπτικός παντού και παγκοσμίως!

+600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Kαλά ρε Κωστάκη... κρίση νομιμοφροσύνης σε έπιασε :grin: To βιντεοκλάμπι θέλει 2€ για μία μέρα. Το gamato θέλει 1 ώρα το πολύ από το χρόνο σου για πάντα.

Πες τα ντε. :_thumbsup: (Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον Terathlio, και όχι σ' εμένα).

Τους μαύρους που κυκλοφοράνε ΠΑΝΤΟΥ ανεξέλεγκτοι και σε βρίσκουν ακόμα και πίσω απ' το βραχάκι που μπαλαμουτιάζεις τη γκόμενα :lipssealed: :D για να σου πουλήσουνε cd & dvd, γιατί δεν τους πιάνουν? Αυτοί κάνουν παράνομο εμπόριο, χωρίς χαρτιά, άδειες, νόμιμα κέρδη κλπ. Αυτοί εμπορεύονται αυτό που γράφουν προς ίδιον (και πολύ υψηλό μάλιστα) όφελος και μάλιστα αφορολόγητο.

Και μη μου πείτε ότι τους πιάνουνε, γιατί αν ήταν έτσι δεν θα τους έβρισκες σε κάθε καφετέρια, εστιατόριο, μπαρ, παραλία.........

Το ίδιο και με τους τύπους στα φανάρια που πουλάνε τα πάντα. Μόνο 2πορτο ψυγειοκαταψύκτη δε μου έχουν προτείνει ως τώρα.B)

+600

Εσύ είδες "Κωστάκη" και νόμισες ότι λέει εμένα ο ALX. Λάθος Γιωργάκη. :tooth::sopase:

Με το ίδιο σκεπτικό, αν εγώ έχω ένα ωραίο cd, απαγορεύεται να το δώσω στον οποιονδήποτε να το ακούσει και πόσο μάλλον να το αντιγράψει. Γι' αυτό μη μου ζητήσετε τίποτα απ' τη δισκοθήκη μου, να εξηγούμαστε. :D

Μήπως να θυμίσω στους γηραιότερους :P τις κασέττες που γράφαμε ο ένας απ' τον άλλον ή σε δισκοπωλεία?

Ή τα ξεχάσατε και κάνετε τώρα τα κουφά λιοντάρια?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες τα ντε. :_thumbsup: (Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον Terathlio, και όχι σ' εμένα).

Τους μαύρους που κυκλοφοράνε ΠΑΝΤΟΥ ανεξέλεγκτοι και σε βρίσκουν ακόμα και πίσω απ' το βραχάκι που μπαλαμουτιάζεις τη γκόμενα :lipssealed: :D για να σου πουλήσουνε cd & dvd, γιατί δεν τους πιάνουν? Αυτοί κάνουν παράνομο εμπόριο, χωρίς χαρτιά, άδειες, νόμιμα κέρδη κλπ. Αυτοί εμπορεύονται αυτό που γράφουν προς ίδιον (και πολύ υψηλό μάλιστα) όφελος και μάλιστα αφορολόγητο.

Και μη μου πείτε ότι τους πιάνουνε, γιατί αν ήταν έτσι δεν θα τους έβρισκες σε κάθε καφετέρια, εστιατόριο, μπαρ, παραλία.........

Το ίδιο και με τους τύπους στα φανάρια που πουλάνε τα πάντα. Μόνο 2πορτο ψυγειοκαταψύκτη δε μου έχουν προτείνει ως τώρα.B)

Εσύ είδες "Κωστάκη" και νόμισες ότι λέει εμένα ο ALX. Λάθος Γιωργάκη. :tooth::sopase:

Με το ίδιο σκεπτικό, αν εγώ έχω ένα ωραίο cd, απαγορεύεται να το δώσω στον οποιονδήποτε να το ακούσει και πόσο μάλλον να το αντιγράψει. Γι' αυτό μη μου ζητήσετε τίποτα απ' τη δισκοθήκη μου, να εξηγούμαστε. :D

Μήπως να θυμίσω στους γηραιότερους :P τις κασέττες που γράφαμε ο ένας απ' τον άλλον ή σε δισκοπωλεία?

Ή τα ξεχάσατε και κάνετε τώρα τα κουφά λιοντάρια?

+1000 ακόμα έχω κασέτες π είχα αντιγράψει... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως να κάνουμε μύνηση και στις εταιρίες που κατασκευάζουν λογισμικά και OS? Από εκεί ξεκινάει το κακό....α να τραβηξουμε και μια στους κατασκευαστες hardware και στους internet providers & hosts που αφήνουν εμας τους κακοποιους να πράτουμε εγκληματικά

....έλεος....

Χανουν οι δισκογραφικές και οι κινηματογραφοι.....και φτάιμε εμεις μετα....oυ ρε....από πότε η μουσική και το cinema εγινε πολυτελεια?

Θα κατεβάζω εις τους αιώνες των αιώνων! Και για όσους θέλουν μουσική και δεν την βρίκσουν free....υπάρχει προγραμμα που κάνει μετατροπή το video του youtube και σχετικών video σε μορφή mp3 αudio ktl.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Free downloading γισ όλους και να πάνε να μαμηθούν οι εταιρείες εκεί που έφτασαν τις τιμές των cd & dvd, τώρα που κάνουν προσπάθιες και χαμηλώνουν τις τιμές λόγο του ότι όλοι κάνουν downloading είναι αργά ας τα σκευτόντοσαν νωρίτερα αυτά... :ranting3:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπως να κάνουμε μύνηση και στις εταιρίες που κατασκευάζουν λογισμικά και OS? Από εκεί ξεκινάει το κακό....α να τραβηξουμε και μια στους κατασκευαστες hardware και στους internet providers & hosts που αφήνουν εμας τους κακοποιους να πράτουμε εγκληματικά

....έλεος....

Πες τα ρε Αντρέα. Αλήθεια, μήπως κι αυτές οι εταιρείες έχουν καμμιά σημείωση σε καμμιά γωνία που να λένε "μην το χρησιμοποιείτε, γιατί εσείς θα φέρετε την ευθύνη"? :uglystupid2:

Χανουν οι δισκογραφικές και οι κινηματογραφοι.....και φτάιμε εμεις μετα....oυ ρε....από πότε η μουσική και το cinema εγινε πολυτελεια?

Θα κατεβάζω εις τους αιώνες των αιώνων! Και για όσους θέλουν μουσική και δεν την βρίκσουν free....υπάρχει προγραμμα που κάνει μετατροπή το video του youtube και σχετικών video σε μορφή mp3 αudio ktl.

Εγώ δηλαδή που φτιάχνω απ' το μηδέν πίνακες στο Excel με επεξεργασμένα (από μένα) στοιχεία και υποθέσεις και κρίσεις που κάνω και μετά τα δίνω στον εκάστοτε διευθυντή κι εκείνος τα μοστράρει στα συμβούλια για δικά του? Αυτά δεν είναι πνευματική ιδιοκτησία?

Αν το ψάξουμε σωστά, παντού υπάρχουν πνευματικά δικαιώματα. Και δεν έχουν τέτοια μόνο οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί. Απλά αυτοί έχουν μεγαλύτερη δύναμη να επιβάλλουν τα θέλω τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εννοείται αν κυκλοφορείς π@ρν@γραφικό υλικό, ή κάτι παρόμοιο ότι είναι παράνομο.

Όμως, ποιός ο λόγος δημιουργίας και ύπαρξης του "gamato" και των ομοίων του? Αυτό ρωτάω.

H πορνογραφία δεν είναι παράνομη οπότε δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα πέραν του copyright.

Tο παράδειγμα που ψάχνετε τόση ώρα είναι "σαν να κάνεις αγωγή στον Χρυσό Οδηγό επειδή είπε σε κάποιον που να αγοράσει όπλο".

Το αρχείο αυτό καθαυτό δεν φιλοξενείται στο site ούτε σε servers του tracker. Αυτός απλά σου δίνει την πληροφορία που να το βρεις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είτε άνοιξε είτε όχι, ένα και το αυτό. :(

Ξέρει κανείς γιατί δεν κατεβάζει? Το μπλοκάρανε τελικά? :cry2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ κατεβάζω κανονικά,όταν λες δεν κατεβάζει τι εννοείς?ότι έχει μικρή ταχύτητα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είτε άνοιξε είτε όχι, ένα και το αυτό. :(

Ξέρει κανείς γιατί δεν κατεβάζει? Το μπλοκάρανε τελικά? :cry2:

Κατι με λεει οτι ή εχεις προβλημα με το firewall ή απλα πρεπει να κανεις ενα reset το passkey. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξεκινάει καν να κατεβάζει.

Το βελάκι αριστερά είναι κόκκινο αντί πράσινο, δεξιά τα νούμερα που περιγράφουν τροφοδότες, ταχύτητα λήψης κλπ δεν σαλεύουν και στον χρόνο περαίωσης έχει το σύμβολο του άπειρου.

Λες να θέλει καμμιά ρύθμιση απ' την αρχή? Δεν έχω ιδέα.:(

Κατι με λεει οτι ή εχεις προβλημα με το firewall ή απλα πρεπει να κανεις ενα reset το passkey. :_thumbsup:

Δε σε πρόλαβα.

Reset πού? Πώς γίνεται?

Γιατί γ@μώτο να είμαι τόσο άσχετος μ' αυτά? :plaf: Ντροπή μου. :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μήπως κατεβάζουν την συγκεκριμένη ταινία πολλά άτομα και δεν έχει seed?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελευταία ενημέρωση: 10.03.2010 | 13:36

Πρώτη δημοσίευση: 10.03.2010 | 08:58

Με αιφνιδιαστική έφοδό της η Αστυνομία, συνέλαβε...

6 άτομα που φέρονται ως διαχειριστές της ιστοσελίδας gamato.info.

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=17709&catid=3

η είδηση βγήκε και στο ραδιόφωνο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν και νομιζω δεν μπορουν να τους κανουν τιποτα γιατι τα τορρεντ ειναι ενας τροπος διακινησης προσωπικων αρχειων...

Οι συντονιστες κτλπ απλα ειναι υπευθηνη για την ομαλη ροη του σερβερ, δεν γνωριζουν και καλα το περιεχομενο τους...

Ειχε γραφτει παλια στο φορουμ του γαματο τετοιο θεμα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ω ρε γαμωτο...πανω που θα γινομουν επιτελους member :P

Πες μου οτι προλαβες να φτασεις την λιστα με τα σκατα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάγκες όλα έγιναν όπως το λέει καθαρά το δημοσίευμα, γιατί το ξεσκισμένο της Τζούλιας το είδαν 900.000 άτομα χωρίς να πληρώσουν. Ούτε για τα ποργράμματα τους νοιάζει, ούτε για την μουσική, ούτε για την πνευματική ιδιοκτησία κανενός. Και υπάρχουν άλλα τορρεντάδικα που έχουν πολύ περισσότερα hits ημερισίως.

ΥΠΟΓΡΑΦΗ troume

Α ρε Τζούλιααααα..... μας γ@μησες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα