Jump to content
Avadon

Έκλεισε το Gamato.info

Recommended Posts

Τι στο διαβολο ειναι αυτο το gamato ρε παιδια; και γινεται τοσος ντορος;

Για ενημερωστε και μενα τον ασχετο.

..το βιντεο κλαμπ στο σπιτι σου:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Τι ευχάριστο νέο !!! Επέστρεψε διαψεύδοντας όσα ακουγόντουσαν τόσο καιρό !!!

Μπράβο gamatoi !!!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ανοιξε? βουρ στο downloading λοιπον! :_thumbsup:

επισης πολυ ομορφα αναβαθμισμενο και γρηγοροτερο απο πριν! :clapping2:

Τροποποιήθηκε από τον NiKhTaC

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσέξατε την αλλαγή - προσθήκη που έγινε? :yeahright:

Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση απ' το γραφείο, αλλά μπείτε και κατεβείτε στην αρχική σελίδα κάτω-κάτω.

Εκεί θα δείτε ότι απλά έγινε "μετάθεση ευθυνών" επάνω μας αν....... (σημείωση με bold). :0

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Προσέξατε την αλλαγή - προσθήκη που έγινε? :yeahright:

Εκεί θα δείτε ότι απλά έγινε "μετάθεση ευθυνών" επάνω μας αν....... (σημείωση με bold). :0

σε όλα τα torrent sites αναφερεται αυτό...το site δνε φιλοξενει κανενα αρχειο που διαμοιραζεται,

απλα λειτουργει σαν μια μηχανη αναζητησης...η ευθυνη λοιπον παντα στους χρηστες ήταν να κατεχουν το γνησιο

αρχειο που θελουν να "δωσουν"

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σε όλα τα torrent sites αναφερεται αυτό...το site δνε φιλοξενει κανενα αρχειο που διαμοιραζεται,

απλα λειτουργει σαν μια μηχανη αναζητησης...η ευθυνη λοιπον παντα στους χρηστες ήταν να κατεχουν το γνησιο

αρχειο που θελουν να "δωσουν"

Νομίζω δεν υπήρχε πριν.

Εκτός αυτού το βρίσκω και λίγο υποκριτικό.

Λες στον άλλον: "έτσι μού 'ρθε κι έφτιαξα ένα site όπου μπορείς να διαμοιράζεις αρχεία μουσικής και ταινιών τσάμπα με τα άλλα μέλη, αλλά εσύ μην μπεις και το κάνεις". :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω δεν υπήρχε πριν.

Λες στον άλλον: "έτσι μού 'ρθε κι έφτιαξα ένα site όπου μπορείς να διαμοιράζεις αρχεία μουσικής και ταινιών τσάμπα με τα άλλα μέλη, αλλά εσύ μην μπεις και το κάνεις". :uglystupid2:

ολα τα file sharing p2p clients ετσι ακριβως δουλευουν. Δεν σου λεει μην μπεις και το κανεις. σου λεει ειναι στην δικια σου ευθυνη για το τι υλικο διαμοιραζεις. Μπορει η δικια μου η χρηση να ειναι καθαρo sharing δικων μου αρχειων. Δεν μου το απαγορευει κανενας. Απλα χρησιμοποιω την υπηρεσια τους. Αν ομως το υλικο που δημοσιευω ειναι παρανομο δεν περνει την ευθυνη η σελιδα, καθως "θεωρητικα" δεν μπορει να ελεγξει τα παντα που μοιραζονται μεταξυ χρηστων ουτε να ξερουν για τα copyrights του καθε αρχειου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ολα τα file sharing p2p clients ετσι ακριβως δουλευουν. Δεν σου λεει μην μπεις και το κανεις. σου λεει ειναι στην δικια σου ευθυνη για το τι υλικο διαμοιραζεις. Μπορει η δικια μου η χρηση να ειναι καθαρo sharing δικων μου αρχειων. Δεν μου το απαγορευει κανενας. Απλα χρησιμοποιω την υπηρεσια τους. Αν ομως το υλικο που δημοσιευω ειναι παρανομο δεν περνει την ευθυνη η σελιδα, καθως "θεωρητικα" δεν μπορει να ελεγξει τα παντα που μοιραζονται μεταξυ χρηστων ουτε να ξερουν για τα copyrights του καθε αρχειου.

Δε διαφωνώ. Καταλαβαίνω τί λες. Απλά είναι υποκριτικό λέω.

Γιατί στο mybike δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο ας πούμε?

Οταν σ' αυτά τα site υπάρχει στημένο ευρετήριο για τα πάντα και η δυνατότητα να κάνεις download, γιατί φταις μόνο εσύ? Ενώ αυτός που έχει φτιάξει το site, υποκριτικά αποποιείται των ευθυνών του βάζοντας μια παρατήρηση στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας.

Μου θυμίζει το χώρο των ναρκωτικών. Φταίνε ως συνήθως οι χρήστες (που συχνά ξεκίνησαν τη χρήση ακόμα και εν αγνοία τους με διάφορες δόλιες μεθόδους εύρεσης πελατών) και δε φταίνε οι έμποροι. :swear:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι απλα αν σου πουλησω εγω νομιμα μια κυνηγετικη καραμπινα, δεν θα φταιω αν εσυ παρανομα σκοτωσεις καποιον. :_thumbsup:

Οταν σ' αυτά τα site υπάρχει στημένο ευρετήριο για τα πάντα και η δυνατότητα να κάνεις download, γιατί φταις μόνο εσύ?

Γιατι αυτα τα "παντα" δεν μπορει το σαιτ θεωρητικα να ξερει τι ειναι το καθε τι. οποτε ειναι και δικια σου ευθυνη για το αν αυτο που διακινεις στο διαδυκτιο ειναι νομιμο η οχι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιατι απλα αν σου πουλησω εγω νομιμα μια κυνηγετικη καραμπινα, δεν θα φταιω αν εσυ παρανομα σκοτωσεις καποιον. :_thumbsup:

Λάθος παράδειγμα αδερφέ. :D Η καραμπίνα έχει φτιαχτεί για να κυνηγάς θηράματα, όχι ανθρώπους. Αυτό το ξέρει ο καθείς.

Ενώ τα site αυτά έχουν φτιαχτεί επί τούτου. Στη λεπτομέρεια δώσε βάση.

Γιατι αυτα τα "παντα" δεν μπορει το σαιτ θεωρητικα να ξερει τι ειναι το καθε τι. οποτε ειναι και δικια σου ευθυνη για το αν αυτο που διακινεις στο διαδυκτιο ειναι νομιμο η οχι.

Εννοείται αν κυκλοφορείς π@ρν@γραφικό υλικό, ή κάτι παρόμοιο ότι είναι παράνομο.

Όμως, ποιός ο λόγος δημιουργίας και ύπαρξης του "gamato" και των ομοίων του? Αυτό ρωτάω.

Αν φτιάχτηκαν γι' αυτόν τον λόγο, ε κι εγώ τα χρησιμοποιώ γι' αυτό που φτιάχτηκαν. :)

Αν ήμουν η Honda και σου έλεγα ότι έφτιαξα μεν το CBR 600 RR, ΑΛΛΑ εσύ δεν πρέπει να το χρησιμοποιείς ως μοτοσυκλέτα, αλλά ως πλυντήριο πιάτων!!!, θα μου έδινες σημασία, ή ένα εισιτήριο για Δαφνί μεριά? :P

(χοντρό το παράδειγμα, απλά για να σου δείξω το στρεβλό της υπόθεσης).

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Νομίζω δεν υπήρχε πριν.

Βρε Κωστάκη δεν είναι υποχρεοτικό να μπεις να κατεβάσεις, όποιος μπένει ξέρει και τους κινδύνους...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Κωστάκη δεν είναι υποχρεοτικό να μπεις να κατεβάσεις, όποιος μπένει ξέρει και τους κινδύνους...

Βρε Γιωργάκηηηη.... :D

Εσένα θα στο πω με φαϊ για να το καταλάβεις.

Ανοίγω μια ταβέρνα με μπριζολίδια, λουκάνικα, πανσέτες, κοτόπουλα κλπ, σου διαφημίζω κιόλας τί φαγητά υπάρχουν, ΑΛΛΑ αν έρθεις να φας θα διωχθείς. :blink:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βρε Γιωργάκηηηη.... :D

Εσένα θα στο πω με φαϊ για να το καταλάβεις.

Ανοίγω μια ταβέρνα με μπριζολίδια, λουκάνικα, πανσέτες, κοτόπουλα κλπ, σου διαφημίζω κιόλας τί φαγητά υπάρχουν, ΑΛΛΑ αν έρθεις να φας θα διωχθείς. :blink:

Βασικα κι αυτο το παραδειγμα ειναι λαθος. Εγω ανοιγω ενα μαγαζι με φουρνο μικροκυμματων, ψυγειο, εστιες, και 2-3 φιλους που κανουν τους σερβιτορους. Και αν θελει καποιος φερνει τα μπριτζολακια του, τα μαγειρευει και μετα τα διανεμει σε αλλους που πιθανως να εχουν μαζι τους μονο μαρουλι-ροκα. Οποτε τι εκανα εγω? Απλα εδωσα για χρηση προς κατι αλλους τον φουρνο, το ψυγειο, και την προσωπικη μου γνωση σε συνταγες. Αν θες μη μπαινεις να φας εδω, μεινε σπιτι και μαγειρεψε μονος σου, οτι εχει το ψυγειο σου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικα κι αυτο το παραδειγμα ειναι λαθος. Εγω ανοιγω ενα μαγαζι με φουρνο μικροκυμματων, ψυγειο, εστιες, και 2-3 φιλους που κανουν τους σερβιτορους. Και αν θελει καποιος φερνει τα μπριτζολακια του, τα μαγειρευει και μετα τα διανεμει σε αλλους που πιθανως να εχουν μαζι τους μονο μαρουλι-ροκα. Οποτε τι εκανα εγω? Απλα εδωσα για χρηση προς κατι αλλους τον φουρνο, το ψυγειο, και την προσωπικη μου γνωση σε συνταγες. Αν θες μη μπαινεις να φας εδω, μεινε σπιτι και μαγειρεψε μονος σου, οτι εχει το ψυγειο σου.

Ωραίο! :tooth:

Μόνο που αν γίνει καμμιά στραβή, υποτίθεται ότι θα έχεις και εσύ μέρος της ευθύνης. Αυτό εννοώ, αλλά ουδείς θέλει να το καταλάβει.

Δηλαδή τί? Αν γυρίσω και πω ότι δεν ευθύνομαι για ό,τι πάθουν χρησιμοποιώντας στο μαγείρεμα τις συσκευές που εγώ διέθεσα προς χρήση, καθάρισα? Δεν πάει έτσι παίδες.:nono:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα