patapios 1.698 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Αντε ρε παιδες καλοριζικα.... πραγματικα ηταν πολυ γκαντεμικη παραγγελια... εδω με ειχε πιασει εμενα αγχος κ ας μην ειχα παραγγηλει Αντε καλα "σηκωματα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thagro 121 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Παρέλαβα τα stand σήμερα ,τα δοκίμασα και είναι super! Θα ήθελα να προσθέσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣTΩ στον GuRu και στον steven_04 που ήταν συνεπής ,άψογοι και υπεύθυνοι όσο αναφορά την διεκπεραίωση της συνδιαλλαγής ..πράγμα σπάνιο για Έλληνες! Αν και δεν ηξερα κανενα απο τα παιδια αποδειχτηκε οτι μερικους ανθρωπους δε χρειαζεται να τους ξερεις, ειναι σαν και σενα ειλικρινεις και ατοφιοι.Ανετα δηλαδη θα αγοραζες μηχανακι απο αυτους που λεει ο λογος. Μπραβο και ευχαριστω παιδια,ελπιζω να τα πουμε καποια στιγμη σε κανενα happening αν τα καταφερω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cityzen 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 7 , 2010 Αν και ειμαι οφφτοπικ , ηθελα να ρωτησω αυτο το σταντ για τι μηχανες κανει? Ας πουμε το scooter μου δεν εχει διπλο σταντ και ειδικα στο καθαρισμα της αλυσιδας ενα paddock σταντ θα με βολευε παρα πολυ ! Κανει για το δικο μου? [υποτιθεται δεν ειναι οπως ολα τα scooter αλλα εχει ψαλιδι πισω , κατι τετοιο ] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 8 , 2010 Αν και ειμαι οφφτοπικ , ηθελα να ρωτησω αυτο το σταντ για τι μηχανες κανει? Ας πουμε το scooter μου δεν εχει διπλο σταντ και ειδικα στο καθαρισμα της αλυσιδας ενα paddock σταντ θα με βολευε παρα πολυ ! Κανει για το δικο μου? [υποτιθεται δεν ειναι οπως ολα τα scooter αλλα εχει ψαλιδι πισω , κατι τετοιο ] Κανει και για το δικο σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 Παιδιά, ευχαριστούμε πολύ. Δεν κάναμε και τπτ... Απλά αναλάβαμε τη συγκέντρωση των χρημάτων και τη διαδικασία της παραγγελίας μέσω internet. Απλά ήταν κρίμα που εξελίχθηκε έτσι η κατάσταση και αργήσαν να έρθουν Ελλάδα τα πράγματα! Τον ΑΝD_1 τον είδα Σέρρες το Σ/Κ, ελπίζω να σας ξαναδώ και εσάς. Θα ανεβάσω φώτος τις επόμενες μέρες, με τα stands εν δράσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2010 O AND_1 παρελαβε σημερα το απογευμα το σταντακι του. Μονο ο Πετρος εμεινε αλλα εχει αλλα τρεξιματα αυτο το καιρο οποτε θα περιμενω να με ενημερωσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 Σε μένα πάλι τώρα που το πρόσεξα, όταν έχω βάλει μπρος και μπροστά stand, το πίσω δε σηκώνει σχεδόν καθόλου τη ρόδα, με αποτέλεσμα να μη γυρνάει και να μη μπορώ να λαδώσω την αλυσίδα. Αν βγάλω το μπροστά stand και σηκώσω τη μηχανή μόνο από το πίσω, σηκώνεται η ρόδα. Μάλλον πιάνει πολύ ψηλά στο ψαλίδι το πίσω stand και δε σηκώνει πολύ τη μηχανή. Δοκίμασα να το πιάσω από πιο χαμηλά, αλλά τζίφος. Γλυστράει πάνω στο ψαλίδι. Φοβάμαι να κάνω και πολλές πολλές δοκιμές, μη μου φύγει καμιά μηχανή κάτω. Τέσπα, ίσως φέρω κανένα φίλο να την κρατάει ενώ κανω τους πειραματισμούς μου! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eris 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2010 (τροποποιήθηκε) Λογικά θα χρειαστεί να αλλάξεις τους αντάπτορες με αυτά που πιάνουν, στα (ράουλα στήριξης ). Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2010 από τον eris Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2010 Σε μένα πάλι τώρα που το πρόσεξα, όταν έχω βάλει μπρος και μπροστά stand, το πίσω δε σηκώνει σχεδόν καθόλου τη ρόδα, με αποτέλεσμα να μη γυρνάει και να μη μπορώ να λαδώσω την αλυσίδα. Αν βγάλω το μπροστά stand και σηκώσω τη μηχανή μόνο από το πίσω, σηκώνεται η ρόδα. Μάλλον πιάνει πολύ ψηλά στο ψαλίδι το πίσω stand και δε σηκώνει πολύ τη μηχανή. Δοκίμασα να το πιάσω από πιο χαμηλά, αλλά τζίφος. Γλυστράει πάνω στο ψαλίδι. Φοβάμαι να κάνω και πολλές πολλές δοκιμές, μη μου φύγει καμιά μηχανή κάτω. Τέσπα, ίσως φέρω κανένα φίλο να την κρατάει ενώ κανω τους πειραματισμούς μου! :) με γάντζους το έχεις ? αν ναι δοκίμασε με τα άλλα που είχε μαζί θα σηκωθεί λίγο πιο ψιλά αλλιώς tyreup στο μπρωστά φρένο με το γριπ και σήκωμα μόνο πίσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2010 Όχι, δεν είχε γάντζους το δικό μας πακέτο. Σε εσάς στην Αθήνα τα μπρος-πίσω ήρθαν με γάντζους ή μόνο με τα άλλα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2010 κανένα ξεχωριστά τους πήραμε εγώ και ο demplar σαν έξτρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες