Jump to content
Sign in to follow this  
OrEsTiS82

ποσες μερες διαρκει η αποστολη απο fcmoto.de?

Recommended Posts

και τα μεταφορικα ειναι στανταρ ή ειναι αναλογα το προιον; ποσο πανε περιπου;

(μιλαω για το συγκεκριμενο σάιτ)

Ανάλογα με την εταιρεία(μεταφορική) που συνεργάζεται το κάθε κατάστημα.Τα δικά μου τα γάντια ήρθαν (αν θυμάμαι καλά..) με 3,5€...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Εγω εχω παρει μπουφαν και μποτες απο το εν λογω μαγαζι κι ειμαι απολυτα ευχαριστημενος δε χρειαστηκε να επικοινωνησω μαζι τους σε 3 μερες τα στειλανε και τις δυο φορες αφου με ενημερωναν στο μεταξυ με e-mail και απο κει και περα ειναι θεμα της ups η οποια λογω economy τα εκανε βολτες σ ολη τη Γερμανια, πηγαινοερχοταν απο κρατιδιο σε κρατιδιο και κανανε εν τελει απο 7 μερες το καθενα περιπου. Και εχει και το τεραστιο + της αντικαταβολης!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για το εν λογω κατάστημα, τα μεταφορικά εξοδα ειναι 9.90ευρώ για Ελλάδα οπως λεει το site??

Επίσης πεστε πως ζητάω αντικαταβολη στην παραγγελία οταν την προχωρήσω?

:whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

όταν είναι να πληρώσεις, σου ζητάει να δηλώσεις τρόπο αποστολής και πληρωμής και εκεί διαλέγεις την αντικαταβολή (cash on delivery)

piece of cake

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδες βαλτε στο μυαλό σας οτι η καθυστερηση μπορει και να οφείλεται στις απιστευτα αντιξοες καιρινκες συνθηκες στην Ευρωπη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε γενικές γραμμές το fc-moto δεν είναι και πολύ γρήγορο, στέλνουν μετά από 3-4 μέρες και η ups είναι τα ζώα μου αργά.

Βέβαια, για 14ε είναι πολύ καλά συν τις πολύ καλές τιμές που έχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπορεί να φταίει ο συγκεκριμένος αποστολέας. Από Γερμανία έχω ψωνίσει και από 5 έως 10 εργάσιμες είχα τα πράματα. Μαλιστα μου στελναν και μέιλ με ένα λινκ που σε ενημερωνε σε ποια φάση είναι η αποστολή του δέματος :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

sorry, δεν διαβασα ολο το thread. Πάντως να πω οτι λογω των ημερων, όλα εχουν κολλησει στο ταχυδρομειο, και ολα τα δεματα εχουν αργησει πολυ. 3 διαφορετικα δεματα περιμενα, και τα 3 καθυστερησαν παρα πολυ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ορέστη μην αγχώνεσαι.Είναι θέμα εορτών και ελληνικών ταχυδρομείων η καθυστέρηση.

Προσωπικά παραγγέλνω συνέχεια απο αμερική και σε 15 το πολύ τα έχα στα γιάννενα.Αλλα τη περίοδο των εορτών γειά σας!!!!Περιμένω 3 δέματα αυτό τον καιρό,να φανταστείς το ένα το παρήγγειλα 8 του μήνα.....11 ήταν στην αθήνα και απο τότε ακόμα το περιμένω στα γιάννενα :thumbsdown:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα