Jump to content
D.M

Crypton X 135cc vs Dinamik 125cc

Recommended Posts

Εγω ενα εχω να πω για τα Χ ... ΑΜΑ φτιαχτουν καλα δεν τα πιανει ουτε ο δια0λος... ΔΗτε

και εδω
Τροποποιήθηκε από τον Lost_Rider

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το θεμα εχει ξεφυγει παρα πολυ... :thumbsdown:

αυτο που ειπες το λεω απο την αρχη του θεματος. ΑΝ το παλικαρι που οδηγαει το διχρονο ξερει να δουλευει συμπλεκτη, σε εχει ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.

ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ το καταλαβεις θα ξαναποσταρω.

μαθε αναγνωση, λεμε οτι το παιδι που οδηγαει το ΜΟΝΤΕΝΑΣ απλα δεν ειναι τοσο καλος στον συμπλεκτη.

για ποιον λογο τοτε βαζεις τα βιντεο;

Υ.Γ. παω να βαλω dura city 2.50 πισω για να περασω το φιλαρακι μου με το dinamik. :rotfl:

Τι αλλο θα ακουσω...

Ρε φιλε μου εχεις κανει ποτε κοντρα με μηχανακι?????ΜΕ διχρονο εχεις ανοιξει???? Μιλατε οι περισσοτεροι χωρις να ξερετε Τα ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΠΑΚΙΑ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ... Απλως το Crypton-X me ψιλοβελτιωσεις τα περναει...

Τα βιντεο τα ανεβαζω για να ξεστραβωθουν τα ματια μερικων που εχουν τα ιδια μηχανακια και δν πανε σαλιο... :whistling:

ΚΑνε οτι θελεις φιλε μου εγω το ΔΙΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 1 ουτε 2.. Αλλα 5 φιλε μου...

5 στα 5 εχω με τα διχρονα....

Modenas dnamik 2

DT 125

Yamaha f1 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μηπως δεν εχει χερια αυτος πο βαζεις κοντρες με διχρονο?? :uglystupid2: :uglystupid2:

Δεν γινεται τετραχρονο να περασει διχρονο, αν θες το καταλαβαινεις!! :_thumbsup: :_thumbsup:

Και στο λεω εγω που εχω διχρονο!!! :_thumbsup: Φαντασου το δικο μου ειναι 200 κυβικα και 35 αλογα και κοντραρα απο σταση xt 600 με εξατμιση κτλ!!

Μεχρι τα 70 χλμ ημουν μπροστα και με χωματινο λαστιχο που χανω και λιγο πιστευω και επισης πολυ κοντο γραναζωμα απο τον προηγουμενο!!

Πως σου φαινεται?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ενα εχω να πω για τα Χ ... ΑΜΑ φτιαχτουν καλα δεν τα πιανει ουτε ο δια0λος... ΔΗτε

και εδω

1oν στην μαλαισια κανουν κανονικο motoGP με τα παπια!

Αν μου βρεις εστω και ενα μηχανακι που να περναει Z125&Dynamic που εφτιαξαν οι μαλαισιανοι σου δινω το σουπρα...

Οταν λεμε οτι τα μηχανακια εκει τα φτιαχνουν καλυτερα και απο μηχανες το εννοουν τα παλικαρια!!!

Δες και θα καταλαβεις...

Και τα κυκλακια που κανει με το Χ ειναι :respekt: αλλα ο δρομος κατω ειναι τιγκα στο χωμα και εκτος αυτου και σε καλη ασφαλτο το κανεις αμα βαλεις το βαρος μπροστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το Χ φοραει φιλτρο αν φοραει εξατμιση αν φοραει γραναζι αν αν αν αν και η γιαγια μου ... τα γνωστα .Βρειτε τιποτα αλλο να ασχοληθειτε. Μαμα vs μαμα το dinamik ειναι μπροστα σε ολα τα μετρα 100 εως και 1000 αφου εχει και μεγαλυτερη τελικη. Τα χω ζηεσει και τα 2 μοτο. Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης.Το μονο που εχει να ζηλεψει το dinamik απο το Χ ειναι η υδροψυξη κατα την γνωμη μου και τιποτα αλλο. Και οσοι εχουν Χ και λενε οτι ειναι καλυτερο αν ειχαν το dinamik θα λεγαν το ιδιο για το dinamik ετσι ειναι αυτα οτι εχει ο καθενας υποστιριζει για αυτο μιλησα εγω που ειμαι αντικειμενικος. Εχω κανει 2.500χλμ με dinamik και 400χλμ σε Χ .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το X είναι ποιο καινούργιο μοντέλο από το Dinamic...

τώρα τα μηχανάκια για να μπορέσουν να έρθουν E.E πρέπει να μην κάνουν θόρυβο, να μην ρυπαίνουν, να μην ........

για να μην κάνει θόρυβο του βάζουν μια εξάτμιση και το γκρούβει...

για να μην ρυπαίνει βάζουν καταλύτη στην εξάτμιση και το γκρούβει έξτρα...

για να μην καίει πολύ βενζίνα ( δηλαδή να μην ρυπαίνει ) του βάλανε injection...

το Dinamic είναι και 2 χρόνο

και έχει την καλύτερη εξάτμιση που υπάρχει στην αγορά από την μάνα του

ρυπαίνει του σκοτωμού

κάνει θόρυβο του σκοτωμού...

αν αλλάξεις εξάτμιση στο X και του βάλεις μια ανθρώπινη ( όπως έχει το Dinamic )

αν αλλάξεις γρανάζι στο Χ και του βάλεις 1 δόντι μικρότερο για να έχει νεύρο ( όπως το Dinamic )

αν αλλάξεις φίλτρο και του βάλεις ένα ποιο ελεύθερο ( όπως έχει το Dinamic, γιατί πρέπει σαν δίχρονο να τραβάει πολύ αέρα )

τότε θα μοιάζουν τα μηχανάκια... ( σε σχέση γκρουψίματος )

τώρα το ποιο θα νικήσει δεν ξέρω - δεν απαντώ.....

αυτά από έμενα...

Υ.Γ πείτε αν έχω δίκιο ή όχι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το X είναι ποιο καινούργιο μοντέλο από το Dinamic...

τώρα τα μηχανάκια για να μπορέσουν να έρθουν E.E πρέπει να μην κάνουν θόρυβο, να μην ρυπαίνουν, να μην ........

για να μην κάνει θόρυβο του βάζουν μια εξάτμιση και το γκρούβει...

για να μην ρυπαίνει βάζουν καταλύτη στην εξάτμιση και το γκρούβει έξτρα...

για να μην καίει πολύ βενζίνα ( δηλαδή να μην ρυπαίνει ) του βάλανε injection...

το Dinamic είναι και 2 χρόνο

και έχει την καλύτερη εξάτμιση που υπάρχει στην αγορά από την μάνα του

ρυπαίνει του σκοτωμού

κάνει θόρυβο του σκοτωμού...

αν αλλάξεις εξάτμιση στο X και του βάλεις μια ανθρώπινη ( όπως έχει το Dinamic )

αν αλλάξεις γρανάζι στο Χ και του βάλεις 1 δόντι μικρότερο για να έχει νεύρο ( όπως το Dinamic )

αν αλλάξεις φίλτρο και του βάλεις ένα ποιο ελεύθερο ( όπως έχει το Dinamic, γιατί πρέπει σαν δίχρονο να τραβάει πολύ αέρα )

τότε θα μοιάζουν τα μηχανάκια... ( σε σχέση γκρουψίματος )

τώρα το ποιο θα νικήσει δεν ξέρω - δεν απαντώ.....

αυτά από έμενα...

Υ.Γ πείτε αν έχω δίκιο ή όχι...

Θελεις και τα λες?

Ναι,να βαλεις εξατμιση καπως καλυτερη να αναπνευσει το μηχανακι,

Ναι,αντε να βαλεις και ενα γραναζι μικροτερο για να τραβαει πιο πολυ,

Ναι, να βαλεις και ενα φιλτρο πιο ανοιχτο να αναπνεει ακομα καλυτερα...

...αλλα αυτα να τα κανεις για το Crypton X!Οχι να κανεις αυτες τις βελτιωσεις για να συγκριθεις με ενα 2Τ!Ειναι καλες βελτιωσεις αλλα οχι για να φτασεις το "μπαμ" ενος διχρονου!Μην συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια!Οτι και να κανεις στο Χ δεν θα γινει 2Τ και ουτε θα εχει τις επιδοσεις του Dinamik!Απλως θα εχεις ενα βελτιωμενο 4Τ!

Δεν μπορεσα ποτε να το καταλαβω αυτο το πραγμα!Συγκρινουμε ανομοια πραγματα!Πρωτα απ'ολα ο τροπος καυσης του 4Τ ειναι διαφορετικος απο του 2Τ!Οποτε μονο και μονο απο αυτο βλεπουμε οτι η διαδικασια της καυσης εχει 4 χρονους!Πως γινετε να συγκρινετε με ενα κινητηρα που η καυση γινετε σε 2 χρονους...???Αξιο αποριας...

Τροποποιήθηκε από τον st3li0s
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελεις και τα λες?Ναι,να βαλεις εξατμιση καπως καλυτερη να αναπνευσει το μηχανακι,Ναι,αντε να βαλεις και ενα γραναζι μικροτερο για να τραβαει πιο πολυ,Ναι, να βαλεις και ενα φιλτρο πιο ανοιχτο να αναπνεει ακομα καλυτερα......αλλα αυτα να τα κανεις για το Crypton X!Οχι να κανεις αυτες τις βελτιωσεις για να συγκριθεις με ενα 2Τ!Ειναι καλες βελτιωσεις αλλα οχι για να φτασεις το "μπαμ" ενος διχρονου!Μην συγκρινουμε μηλα με πορτοκαλια!Οτι και να κανεις στο Χ δεν θα γινει 2Τ και ουτε θα εχει τις επιδοσεις του Dinamik!Απλως θα εχεις ενα βελτιωμενο 4Τ!Δεν μπορεσα ποτε να το καταλαβω αυτο το πραγμα!Συγκρινουμε ανομοια πραγματα!Πρωτα απ'ολα ο τροπος καυσης του 4Τ ειναι διαφορετικος απο του 2Τ!Οποτε μονο και μονο απο αυτο βλεπουμε οτι η διαδικασια της καυσης εχει 4 χρονους!Πως γινετε να συγκρινετε με ενα κινητηρα που η καυση γινετε σε 2 χρονους...???Αξιο αποριας...

Να αγιασει το στομα σου! :rolleyes: :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ιδιο ισχυει και για 2Τ που προσπαθουν να βελτιωθουν για να φτασουν και να χτυπησουν μερικα 600αρια στα 400 μετρα!

Ναι το εχω ακουσει και αυτο απο πολλα πιτσιρικια που κοπτονται να φτασουν και να περασουν ενα GsxR,Ζ750 κτλ κτλ στα 400μετρα! :mB_faskelo:

Δεν ξερουν ομως οτι και εδω συγκρινουν ανομοια πραγματα...τι να κλασουν και τα 400μετρα οπου ναι το 2Τ εχει μπαμ αλλα μετα απο τα 400μετρα θα παραδωσει βιδες το 2Τ ενω η χαρη-δυναμη του 600αριου θα συνεχιζει για πολυ περισσοτερο απο 400 μετρα!!!

:wallbash: :wallbash: :wallbash:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελεος ρε παιδια εχω δει crypton x να χανει απο supra 55 χιλιοστα εξατμιση καρμπ κτλ. κΑι το χ φορουσε φιλτρο και εξατμιση και μου λετε οτι περναει και dinamik?το dinamik εχει τελικη πανω απο 125χλμ και το χ μετα απο τα 100 κοπιαζει και δεν..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελεος ρε παιδια εχω δει crypton x να χανει απο supra 55 χιλιοστα εξατμιση καρμπ κτλ. κΑι το χ φορουσε φιλτρο και εξατμιση και μου λετε οτι περναει και dinamik?το dinamik εχει τελικη πανω απο 125χλμ και το χ μετα απο τα 100 κοπιαζει και δεν..

Αυτό δεν παίζει φίλε με καμία παναγία.... εκτός αν αυτός π οδηγούσε ήταν κουλάδι..... :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι ειναι το "γκρουψιμο" ; :unsure:

Και εγω θελω να μαθω..:whistling:

@St3li0s συμφωνω με ολα αυτα που ειπες στα 2 post σου..:_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον andrewk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το γκρουψιμο ειναι το αντιθετο του " αναπνεει καλιτερα "

Στην ορολογια των κοντρακιδων, να σου κανω και ιδιαιτερα σημαινει πιο ελευθερο το αναπνεει καλυτερα :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά φιλαράκο άσε καλλίτερα, εγώ με το δικό μου μαμά έχω πιάσει δυκαβαλο σε ευθεία 120h/m και μου λες ότι μετά τα 100 δεν? βρε πήγαινε σφουγγάρισε κάνα Dinamik να το κοιτάς...

άκου εκεί μετά τα 100 δεν... τι είναι ρε παστέλια το εργαλείο... 120h/m με 150 κυλά πάνω + τα 110 τα δικά του και μου λες δεν??? άμα εσύ είδες κανέναν βλάκα να έχει τέτοιο μηχανάκι τότε να ξέρεις αυτός του έριξε στρώσιμο του κόλου... εγώ το έστρωσα μια χαρά και είμαι ευχαριστημένος με τις αποδόσεις του...

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλά φιλαράκο άσε καλλίτερα, εγώ με το δικό μου μαμά έχω πιάσει δυκαβαλο σε ευθεία 120h/m και μου λες ότι μετά τα 100 δεν? βρε πήγαινε σφουγγάρισε κάνα Dinamik να το κοιτάς...

άκου εκεί μετά τα 100 δεν... τι είναι ρε παστέλια το εργαλείο... 120h/m με 150 κυλά πάνω + τα 110 τα δικά του και μου λες δεν??? άμα εσύ είδες κανέναν βλάκα να έχει τέτοιο μηχανάκι τότε να ξέρεις αυτός του έριξε στρώσιμο του κόλου... εγώ το έστρωσα μια χαρά και είμαι ευχαριστημένος με τις αποδόσεις του...

με ενος φιλου μου,βαριοταν να παει τα 100 xD ,φανταζομαι τι στρωσιμο θαχε,αλα ηταν και απο ατυχημα το μηχανακι,οποτε ποτε δεν ξες.

μην ξεχνατε και τα fx

Οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι τα Fx υπηρξαν θρυλοι,και ηταν τα μονα που Συναγονιζονταν τα Yamaha Zet.

οποιος ειναι παλιος εδω μεσα,θα κτλβει. Στη Σινδο ειχαν πεχτει πολλα,πριν αρκετα χρονια,τοτε που υπηρχαν αυθονα ζετ,και μια παρεα αποτελειταν απο 40 zet τουλαχιστον. Σε πολυ παλιες εποχες.

να και καποια videakia που εχουν μεινει απο τον θρυλο FX

Fx vs modenas video 1

fx vs zet video 3

Δειτε τι εκκινιση κανει το FX,και ειδικα στο video 3 ποσο ομορφα ξεκιναει.

Τροποποιήθηκε από τον pasxalis_evo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πιστεύω ότι συγκρίνεται αφρόλουτρο με σαμπουάν..... το ένα είναι δίχρονο και το άλλο τετράχρονο!!!!!!Για εμένα πάντως το Χ είναι ισως το πιο αποτυχημένο παπάκι που έχει βγάλει η ΥΑΜΑΗΑ το μόνο καλό που έχει είναι το ψυγείο και αυτό πιστεύω ότι είναι αχάριστο στα μικρά κυβικά πόσο μάλλον και στα τετράχρονα, βγάζει 130-135 και εγώ με το crypton-r(100) με ένα καρμπιρατέρ και ένα γρανάζι τελικής που του είχα φορέσει μια φορά έβγαζα 130.... Πανισερ κι εγώ σε πάω για το πως υπερασπίζεσαι το μηχανάκι σου, εσύ τουλάχιστον ανεβαζεις και κανένα βίντεο. For the record(που λεμε και εγγλέζικα) πιστεύω ότι του πανισερ το μηχανάκι μπορει να αντέξει πιο πολύ από ένα πειραγμένο μηχανάκι και αυτός το ευχαριστιέται το παπί, δεν το έχει για 400 μέτρα και μετά στο γκαράζ.

Αληθεια θελω να δω να βγαζει τα 130 με ενα γραναζι μονο,και τιποτα αλο στο κοσμο μετα.... μηπως υπερβαλεις 30 χιλιομετρα ? :sweatdrop: :sweatdrop: :sweatdrop: :sweatdrop: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έχω δει κι άλλα, αλλά τώρα δεν τα βρίσκω... :(

Απο ολους αυτους λεει κανενας τι λαστιχο φοραει μπροστα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σε αυτα τα βιντεο ολα ειναι πειραγμενα με εξατμιση και δεν ξερω τι αλλο.Εγω(ασχετο) εχω ποιασει ανετα 120 με το παλιο innova αλλα ειμαι και 50 κιλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με ενος φιλου μου,βαριοταν να παει τα 100 xD ,φανταζομαι τι στρωσιμο θαχε,αλα ηταν και απο ατυχημα το μηχανακι,οποτε ποτε δεν ξες.

μην ξεχνατε και τα fx

Οι περισσοτεροι γνωριζουμε οτι τα Fx υπηρξαν θρυλοι,και ηταν τα μονα που Συναγονιζονταν τα Yamaha Zet.

οποιος ειναι παλιος εδω μεσα,θα κτλβει. Στη Σινδο ειχαν πεχτει πολλα,πριν αρκετα χρονια,τοτε που υπηρχαν αυθονα ζετ,και μια παρεα αποτελειταν απο 40 zet τουλαχιστον. Σε πολυ παλιες εποχες.

να και καποια videakia που εχουν μεινει απο τον θρυλειτε τι εκκινιση κανει το FX,και ειδικα στο video 3 ποσο ομορφα ξεκιναει.

φίλε έτσι ακριβώς παλια υπήρχαν καλά παπιά τώρα όλοι γίνανε μάγκες με ένα Crypton X του βάζουν μια εξάτμιση και νομίζουν ότι γαμάνε... :sweatdrop:

θέλετε πολύ ακόμα για να φτάσετε το Ζ και το Dinamik... η μάλλον καλύτερα δεν θα τα πιάσετε ποτέ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φίλε έτσι ακριβώς παλια υπήρχαν καλά παπιά τώρα όλοι γίνανε μάγκες με ένα Crypton X του βάζουν μια εξάτμιση και νομίζουν ότι γαμάνε... :sweatdrop:

θέλετε πολύ ακόμα για να φτάσετε το Ζ και το Dinamik... η μάλλον καλύτερα δεν θα τα πιάσετε ποτέ...

150cc crypton x πληροφοριακά βγάζει 160km/h τελική και περίπου 16hp(έχω και dyno test) ... και αυτά με αξιοπιστία εργοστασίου... νομίζω είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς ενα crytpon από τα παλιά πλέον dinamik και z..... :_thumbsup:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

150cc crypton x πληροφοριακά βγάζει 160km/h τελική και περίπου 16hp(έχω και dyno test) ... και αυτά με αξιοπιστία εργοστασίου... νομίζω είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς ενα crytpon από τα παλιά πλέον dinamik και z..... :_thumbsup:

Εχεις δικιο αλλα αυτο με 3000ευρο το λιγοτερο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...