Jump to content
D.M

Crypton X 135cc vs Dinamik 125cc

Recommended Posts

Σε παω ρε μαγκα γιατι γουσταρεις το παπι σου, κανεις μαλακιες (με την καλη εννοια) και το υπερασπιζεσαι εναντια σε ολοκληρο το φορουμ. :respekt::victory:

Σοβαρα μιλαω.

:_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κανονίστε μια κόντρα εν κίνηση πηγαίνετε καμιά 10, 30, 50, 70, 100στι χιλιόμετρα και ανοίξτε τα μηχανάκια ( Crypton X vs Modenas Dynamic ) για να δείτε ποιο θα πάει μπροστά… μην κοιτάτε μόνο την εκκίνηση γιατί ο ένας ξέρει να κάνει καλές εκκινήσεις ενώ ο άλλος μπορεί να μην ξέρει τόσο καλά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πιστεύω ότι συγκρίνεται αφρόλουτρο με σαμπουάν..... το ένα είναι δίχρονο και το άλλο τετράχρονο!!!!!!Για εμένα πάντως το Χ είναι ισως το πιο αποτυχημένο παπάκι που έχει βγάλει η ΥΑΜΑΗΑ το μόνο καλό που έχει είναι το ψυγείο και αυτό πιστεύω ότι είναι αχάριστο στα μικρά κυβικά πόσο μάλλον και στα τετράχρονα, βγάζει 130-135 και εγώ με το crypton-r(100) με ένα καρμπιρατέρ και ένα γρανάζι τελικής που του είχα φορέσει μια φορά έβγαζα 130.... Πανισερ κι εγώ σε πάω για το πως υπερασπίζεσαι το μηχανάκι σου, εσύ τουλάχιστον ανεβαζεις και κανένα βίντεο. For the record(που λεμε και εγγλέζικα) πιστεύω ότι του πανισερ το μηχανάκι μπορει να αντέξει πιο πολύ από ένα πειραγμένο μηχανάκι και αυτός το ευχαριστιέται το παπί, δεν το έχει για 400 μέτρα και μετά στο γκαράζ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ πιστεύω ότι συγκρίνεται αφρόλουτρο με σαμπουάν..... το ένα είναι δίχρονο και το άλλο τετράχρονο!!!!!!Για εμένα πάντως το Χ είναι ισως το πιο αποτυχημένο παπάκι που έχει βγάλει η ΥΑΜΑΗΑ το μόνο καλό που έχει είναι το ψυγείο και αυτό πιστεύω ότι είναι αχάριστο στα μικρά κυβικά πόσο μάλλον και στα τετράχρονα, βγάζει 130-135 και εγώ με το crypton-r(100) με ένα καρμπιρατέρ και ένα γρανάζι τελικής που του είχα φορέσει μια φορά έβγαζα 130.... Πανισερ κι εγώ σε πάω για το πως υπερασπίζεσαι το μηχανάκι σου, εσύ τουλάχιστον ανεβαζεις και κανένα βίντεο. For the record(που λεμε και εγγλέζικα) πιστεύω ότι του πανισερ το μηχανάκι μπορει να αντέξει πιο πολύ από ένα πειραγμένο μηχανάκι και αυτός το ευχαριστιέται το παπί, δεν το έχει για 400 μέτρα και μετά στο γκαράζ.

αρχισατε παλι τις μ.... με τα ποσα χλμ βγαζει το κοντερ!!!

Ελεος πια δεν μπορειτε να κασταλαβετε οτι τα κοντερ λενε ΨΕΜΑΤΑ!!!! Μονο το ρανταρ της αστυνομιας θα μπορουσαν να μας δωσει τα πραγματικα χλμ και πιστεψε με πολλοι απο εδω μεσα θα απογοητευονταν με την πραγαματικοτητα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελεος πια δεν μπορειτε να κασταλαβετε οτι τα κοντερ λενε ΨΕΜΑΤΑ!!!! Μονο το ρανταρ της αστυνομιας θα μπορουσαν να μας δωσει τα πραγματικα χλμ και πιστεψε με πολλοι απο εδω μεσα θα απογοητευονταν με την πραγαματικοτητα....

το Crypton X ( ποιο άλλο?? ) με 2.25 λάστιχο μπροστά michelin M45 λέει πραγματικά χιλιόμετρα... είναι μετρημένο με GPS και με αμάξι

άμα του βάλεις κάτι Vee Ruber κάτι pilot sporty τότε λέει ψεύτικα...

Μην κοιτάτε αλλά μηχανάκια που το κοντέρ λέει 160 και πάνε με 60 !!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συγνωμη αλλα διαβασες πουθενα να λεω οτι τα χιλιομετρα που αναφερω ειναι πραγματικα;;;; Οτι γραφουν τα κοντερ ειπα.....

Εμενα παντως μαμα Χ δεν μπορει να με περασει ουτε σε 2χμ δρομο και ας εχει και κυβικα παραπανω......

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον αλανια,παρακολουθω ολη τη συζητηση που γινεται και βλεπω οτι ο καθενας υποστηριζει το μηχανακι του. Λογικο μου φαινεται. Αυτο που δεν βλεπω ομως ειναι αντικειμενικοτητα. :lac: Punisher το ξερεις οτι δεν εχω κατι μαζι σου αλλα προκαλεις αντιδρασεις με αυτα τα κωτρονια που πετας! Μας εχεις ρημαξει στις μ@λ@κι3ς! Εγω και ο φιλος μου ο Chric εχουμε πεσει στα ναρκωτικα...! Στην τελικη αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ενας οδηγος ενος μανισιου Dinamik φευγει και παντοφλες να φοραει απο ενα καλο οδηγο ενος μανισιου Crypton...και η διαφορα θα ειναι τρομακτικη,πιστεψε με...αυτο που δεν μπορεις να αλλαξεις απλα το δεχεσαι :respekt:

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον αλανια,παρακολουθω ολη τη συζητηση που γινεται και βλεπω οτι ο καθενας υποστηριζει το μηχανακι του. Λογικο μου φαινεται. Αυτο που δεν βλεπω ομως ειναι αντικειμενικοτητα. :lac: Punisher το ξερεις οτι δεν εχω κατι μαζι σου αλλα προκαλεις αντιδρασεις με αυτα τα κωτρονια που πετας! Μας εχεις ρημαξει στις μ@λ@κι3ς! Εγω και ο φιλος μου ο Chric εχουμε πεσει στα ναρκωτικα...! Στην τελικη αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι ενας οδηγος ενος μανισιου Dinamik φευγει και παντοφλες να φοραει απο ενα καλο οδηγο ενος μανισιου Crypton...και η διαφορα θα ειναι τρομακτικη,πιστεψε με...αυτο που δεν μπορεις να αλλαξεις απλα το δεχεσαι :respekt:

Μανισιο με μανισιο ΙΣΩΣ αλλα αν κανεις 2-3 βελτιωσεις στο Χ θα περναει μοντενας Οταν λεμε Βελτιωσεις εννοουμε να γραναζωσεις και τα 2 και μια εξατμισουλα και θα δεις πως το Χ περναει Μοντενας :whistling: :whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μανισιο με μανισιο ΙΣΩΣ αλλα αν κανεις 2-3 βελτιωσεις στο Χ θα περναει μοντενας Οταν λεμε Βελτιωσεις εννοουμε να γραναζωσεις και τα 2 και μια εξατμισουλα και θα δεις πως το Χ περναει Μοντενας :whistling: :whistling:

+135

το crypton ειναι φιμομενο απο παντου....κανονικα βγαζει 17 αλογα αλλα λογο euro3 k μαμακιες τ εχουν φιμωσει.....

δειτε εδω για τ μιλαω...

δες πως κατεβαζει τ κοντερ ολο ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το crypton ειναι φιμομενο απο παντου....κανονικα βγαζει 17 αλογα αλλα λογο euro3 k μαμακιες τ εχουν φιμωσει.....

δειτε εδω για τ μιλαω...

εχω την εντυπωση πως αυτο το Χ στο βιντεο, δεν ειναι με Injection αλλα με καρμπυρατερ και ειναι και πειραγμενο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

puparxoun k alla vid...akoma k to injection einai ena eidos g na meiwthoun oi ripoi(soz gia ta greklish alla tetoia wra tetoia logia :P)

υπάρχουν και άλλα Video και το Injection είναι ένα είδος για να μειωθούν οι ρίποι

στο μετέφρασα στα ελληνικά γιατί αύριο ο ALX θα σου σβήσει την απάντηση... :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

17 άλογα το X ? είστε παλαβοί ρε ?

9,3 kW (12,6 PS) @ 8.500 σ.α.λ. στο στρόφαλο στη ρόδα αν πάνε τα 10 θα είναι θαύμα

εδώ το KIT 160cc που δίνει η Yamaha λεει ότι τι πάει στα 14.9HP στο στρόφαλο και εσείς ονειρεύεστε 17 με μαμά μηχανάκι ?

καλό χρυσό ωραίο μηχανάκι το Χ αλλά ξεκολλάτε πια και σοβαρευτείτε λίγο

διαβάζουν και πιο άμαθοι από εσας εδώ μέσα....

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

+135

δειτε εδω για τ μιλαω...

Τα εχω δει αυτα τα βιντεο και δν ξερω τι παιζει στο εξωτερικο...

ΠΑντως αυτα τα 180 που κατεβαζει δεν ειναι πραγματικα αυτο ειναι το μονο σιγουρο ενα παπακι 135κ να κατεβαζει το κοντερ σαν να ειναι μηχανη SS Μονο αν ειναι Dragster γινετε αλλιος ειναι σαν κατι Ζ και Modenas που γραφουν οτι θελουν... :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λοιπον φιλε επειδη βλεπω οτι εχει φαει τρελο κολλημα το κεφαλι σου,ξερω ενα ρητο που λεει ''μην προσπαθεις να μαθεις ενα γουρουνι να τραγουδαει,χανεις το χρονο σου και ενοχλεις και το γουρουνι''. :uglystupid2: και ολο μου λες θα δω και θα δω..τι να δω ρε φιλε? πηγες βρηκες τρια παραλυτα με ερειπια μηχανακια που δεν ειχαν ιδεα τι παει να πει αναβαθμιση ΔΙΧΡΟΝΟΥ παπιου και μας δειχνεις και τα αποτελεσματα..και μετα νομιζεις οτι θα μας κομπλαρεις!Στην τελικη εγω δεν ειπα ποτε οτι το μηχανακι σου δεν παει βημα,πηγαινει πολυ για Crypton αλλα μην το συγκρινεις με Dinamik...το ξερεις οτι αμα ο μηχανικος ειναι κατι λιγοτερο απο ασχετος,γιδι δηλαδη και αναλαβει Dinamik θα το μισοφτιαξει και σταδιακα επειδη ειναι ευαισθητο μηχανακι θα χασει την ισχυ του..ενω ενα Crypton που ειναι και τετραχρονο αντεχει πολυ περισσοτερο.. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον FlashGordon
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

D.M. μας ειχες υποσχεθει κατι φωτο!!!

αντε ποτε θα τις βαλεις????

να παρουμε καμια ιδεα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

D.M. μας ειχες υποσχεθει κατι φωτο!!!

αντε ποτε θα τις βαλεις????

να παρουμε καμια ιδεα...

Εχει να μπει απο 31 Δεκ 2009 08:59....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια ο D.M. δεν ειχε πει οτι θα πιγενε στο χωριο του στις 8 του μηνος η κανω λαθος? αν ναι θα ειναι ακομη εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδια ο D.M. δεν ειχε πει οτι θα πιγενε στο χωριο του στις 8 του μηνος η κανω λαθος? αν ναι θα ειναι ακομη εκει.

Ελα μην βγαινουμε :offtopic: ..Πειραξε κανενας τιποτα που θελει να το πει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτό εδώ είναι το Crypton του D.M ΕΔΩ

εε εχω και τον πατερα μου που με ζαλιζει συνεχεια και μου τ κανει μπαλονια και αναγκαστικα επρεπε να πουλησω κατι!!

εχω 4 παπια...

δλδ ελεος :P

τεσπα,να οι φωτο που τραβηξε ο αδερφος μου!!

x2.jpg

x.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αυτο

τελικα μεγαλος παπατζης το παλικαρι... :kaaaala::thumbsdown:

nikosm1993 :respekt: για την ανακαλυψη!

Βασικα οταν εβαλε τις φωτο ο κυριος D.M ειπα στον Νικο(nikosm1993) να με βοηθησει να ψαξουμε στο bikepics που τελικα δεν βρηκαμε αυτες τις φωτο..Φαινεται οτι εριξε και μια ματια στο car.gr :clapping2:

Στο θεμα μας τωρα..Πιο κωλοφαναρο σας αρεσει περισσοτερο?Σκεφτομαι για αυτο που το εχω βρει στα 28 ευρω..και το μαμα με τα φλασακια μεσα που το εχω βρει 13 ευρω..Ξερεται αν χρειαζεται καμια πατεντα για να τα συνδεσεις??Εννοω βγαζεις τα καλωδια απο τα φλας που εχει τωρα και τα συνδεεις πανω στο κωλοφαναρο?

Τροποποιήθηκε από τον andrewk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είδες Αντρέα... μην νομίζεις ότι δεν καθόμουν να ψάχνω :P

εγώ σου λέω βαλε αυτό με τα LED αλλά το ιμιτασιόν με τα 13 ευρώ αν είναι καλό και σου αρέσει εσένα περισσότερο από αυτό με τα LED βάλτο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

I LOVE MY CRYPTON-X!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HO0MgqhETOE

Crypton-X vs Dynamik 125 vs DT 125!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ 2stroke... 400m

για να δω τι θα σου πουν και γι αυτό!!!

καθαρά μπροστά το Χ! :worshippy::clapping2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...