Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Φερτε μου ενα Dynamik να δουμε θα τα κανει αυτα???? http://www.youtube.com/watch?v=1Ei5lGAUPwc Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Φερτε μου ενα Dynamik να δουμε θα τα κανει αυτα???? http://www.youtube.com/watch?v=1Ei5lGAUPwc επειδη ειναι βλαμενος αυτος πρεπει να γινουμαι και εμεις ? Ρε τι γινεται εδω μεσα... P.S Εχω ενα Dio στην αυλη..λες να παω τακ τακ πιστα να βγαλω ενα video ? Γυρναω ποιο γρηγορα απο κατι RM-Z και CRFακια.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 εγω δεν κάνω κοντρες αλλα κανενα crypton δεν με περασε ποτε... και ουτε προκειτε ποτε :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Εγω ακουω όλα αυτά που λετε για τον Punisher χωρίς να τον υποστηρίζω αλλά αυτός εδειξε 3 βιντεακια να παταει dynamic ενω όλοι εσεις τίποτα.... +1 απο μενα...Ρε φιλε D.M. εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι το ειχες το Χ στο χωριο σου και θα πας τα χριστουγεννα και θα βγαλεις photos και μπλα μπλα..Εγω ακομα περιμενω να δω photo αλλα που??Punisher δεν το λυπασε το Χ που το εβαλες μεσα στην χωματινη πιστα?? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
D.M 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Φερτε μου ενα Dynamik να δουμε θα τα κανει αυτα???? http://www.youtube.com/watch?v=1Ei5lGAUPwc χαχα... ρρ ψηλε αραξε λιγο... το dinamik αμα φοραει χειροποιητη 200αρα σερνετε... 2 ποντους απο το εδαφος αφηνει οταν ειναι δικαβαλο και 5 ποντους οταν ειναι μονοκαβαλο!! εγω απο κατω την εχω κανει επιπεδη απο τις τοσες φορες που την εχω ακουμπησει στο δρομο!! το dinamik φιλε μου δν ειναι crossaki... ξυπνα λιγο.... απο τα 400αρια με 125km εξοδο μας το πηγες στα αλματα και στα eddo..!! αποφασισε τι θες τελικα να συγκρινουμε!! +1 απο μενα...Ρε φιλε D.M. εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι το ειχες το Χ στο χωριο σου και θα πας τα χριστουγεννα και θα βγαλεις photos και μπλα μπλα..Εγω ακομα περιμενω να δω photo αλλα που??Punisher δεν το λυπασε το Χ που το εβαλες μεσα στην χωματινη πιστα?? κατσε ρρ φιλε...κατσε...ολοι ανυπομονοι!!! την παρασκευη ξημερωματα παω μεχρι τις 8 του μηνα... χριστουγεννα δουλευα σαν το σκλαβο να πουμε για να βαλω power commander στο er-6n... :P μην βιαζεστε... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 +1 απο μενα...Ρε φιλε D.M. εσυ δεν ησουν που ελεγες οτι το ειχες το Χ στο χωριο σου και θα πας τα χριστουγεννα και θα βγαλεις photos και μπλα μπλα..Εγω ακομα περιμενω να δω photo αλλα που??Punisher δεν το λυπασε το Χ που το εβαλες μεσα στην χωματινη πιστα?? Πιστευεις και εσυ οτι υπαρχει περιπτωση το Χ να φυγει Dynamic ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Πιστευεις και εσυ οτι υπαρχει περιπτωση το Χ να φυγει Dynamic ? Το ξαναείπα και πριν αμα το dynamic είναι μαμα και το Χ φοράει εξατμιση και γραναζια ΝΑΙ αν το dynamic ειναι πειραγμένο ΌΧΙ....Kαλα μην τρελαθούμε κιόλας δεν σημαινει οτι ολα τα Χ τον τρων από ολα τα dynamic αυτού το εχετε φτάσει το θεμα....Ο punisher εδειξε δυο βιντεο απο Χ που πάτησε τα dynamic εσεις αρχίσατε τα μεγάλα λόγια χωρίς αποδηξεις αμα δεν δω ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ λέξη....Εγω μια φορα ειδα κόντρα αναμεσα σε ατ=υτα τα δυο μαμα dynamic και Χ με εκκεντροφορο γραναζια yoshimura και το dynamic εψαχνε κωλοφαναρα τώρα τι λετε εσεις χωρις φωτο και βίντεο δεν ξέρω..... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lolopaido 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Punisher διαβασα οτι εχεις γραψει και ειδα τα βιντεακια σου...νταξ ασ πουμε οτι περασες dinamik ,τους κατατρωποσες ολους με το μαγικο σου παπακι. ΑΛΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!εβαλες μεχρι και βιντεο απο κριπτον να κανει πεταγματα ?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?και κοκορευεσε κιολλας?!?!?!?!?!?!? λυπαμαι εισαι ακυρος.ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. εντομεταξυ καλα κανουν και σε δουλευουν ,το αξιζεις.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
YAMAHA POWER 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΤΟ Χ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ DYNAMIC.ΠΕΡΥΣΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ZONGSHEN ME RACING ENGINE 150 KAI TO MODENAS HTAN PEIRAGMENO KAI EXAΣΕ ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΔΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΛΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΩ.ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ :lol: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πιστευεις και εσυ οτι υπαρχει περιπτωση το Χ να φυγει Dynamic ? Σε καμια περιπτωση δεν υποστηριζω οτι το Χ περναει Dynamic.Μην λεμε και οτι θελουμε..Συμφωνω παλι με τον xtrememototuner..Αμα ειναι πειραγμενο το Χ μπορει και να το περασει..Εγω τοσο καιρο περιμενω photo απο τν D.M για να δω που εχει ριξει 2 χιλιαρικα...Και οπως ειπε και ο xtrememototuner αμα δεν δω ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ λέξη Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 από τον andrewk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Φερτε μου ενα Dynamik να δουμε θα τα κανει αυτα???? http://www.youtube.com/watch?v=1Ei5lGAUPwc χαχα πλέον το Χ περναέι σε ταχύτητα το R1 και στο χώμα τη λέει στα XT και ΚΤΜ δε παίζεται το μηχανάκι!!! Πάμε όλοι να πάρουμε το Χ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakis_the_fraud 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) ρε συ φιλε Punisher, αφου το βλεπεις δεν σε παιρνει γιατι κανεις χειροτερη την κατασταση; ενταξει περασες τα 2 dinamik, προφανως εισαι καλυτερος οδηγος απο τα κουλαδια που οδηγουσαν τα dinamik αλλα μην το τραβας και συ, οτι το Χ ειναι καλυτερο απο dinamik. ειναι αρκετα στοιχεια που πρεπει να λαβουμε υπ'οψην για να το αποδειξουμε αυτο. πρεπει να τα οδηγησει και τα 2 ο ιδιος καλος και εμπειρος οδηγος. να ειναι και τα 2 σωστα στρωμενα να ειναι και τα 2 μαμα. τωρα αν ψαχνουμε να βρουμε ποιος το εχει "φτιαξει" καλυτερα, ποιος οδηγαει καλυτερα κλπ μεσα απο φορουμ, θα ψαχνουμε για πολυ ακομη. ΥΓ περιμενω να δω και κατι απο τον φιλο D.M Που εχει υποσχεθει βιντεο και ακομη ουτε φωτο δεν εχουμε δει... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 από τον sakis_the_fraud Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Το ξαναείπα και πριν αμα το dynamic είναι μαμα και το Χ φοράει εξατμιση και γραναζια ΝΑΙ αν το dynamic ειναι πειραγμένο ΌΧΙ....Kαλα μην τρελαθούμε κιόλας δεν σημαινει οτι ολα τα Χ τον τρων από ολα τα dynamic αυτού το εχετε φτάσει το θεμα....Ο punisher εδειξε δυο βιντεο απο Χ που πάτησε τα dynamic εσεις αρχίσατε τα μεγάλα λόγια χωρίς αποδηξεις αμα δεν δω ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ λέξη....Εγω μια φορα ειδα κόντρα αναμεσα σε ατ=υτα τα δυο μαμα dynamic και Χ με εκκεντροφορο γραναζια yoshimura και το dynamic εψαχνε κωλοφαναρα τώρα τι λετε εσεις χωρις φωτο και βίντεο δεν ξέρω..... Ωραιο σκεπτικο το ενα μανισιο το αλλο με εκκεντροφορους ,γραναζια για εκκινηση και εξατμιση..niCe.. P.S Δηλαδη τωρα εσυ με το δικο σου φευγεις 2χρονα φτιαγμενα scooter ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Ξυπνηστε ρε γαμωτο... Το Χ ειναι 4ταχυτο 4χρονο ιντζεξιον και εχει 12 αλογα το Μοντενας ειναι 6ταχυτο 2χρονο με καρμπυρατερ και 15+αλογα... Στην ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΜΟΝΤΕΝΑΣ στα λιγα μετρα πχ 200-300 ανοιγει μπαμ το μηχανακι τωρα αν το Χ ειναι σε καλη κατασταση και με ψιλοβελτιωσεις κατι κανει αν ειναι και τα 2 ΜΑΝΙΣΙΑ ειναι μεγαλη η διαφορα... ΑΛΛΑ ΗΜΑΡΤΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!!εβαλες μεχρι και βιντεο απο κριπτον να κανει πεταγματα ?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?και κοκορευεσε κιολλας?!?!?!?!?!?!? λυπαμαι εισαι ακυρος.ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΑΠΑΚΙ.ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Φιλε μου φυσικα και θα κοκορευομε εφοσον το μηχανακι μ πηγαινει εξισου καλα στον δρομο και στο χωμα δεν κωλονει γτ να μην κοκορευομε Εμενα φιλε μ μου αρεσει να κανω πεταγματα δικο μ προβλημα με τι μηχανακι θα το κανω δικο μ ειναι οτι θελω το κανω απλως το δοκιμαζα να δω ποσο αντεχει και απο οτι βλεπω και ειδατε δν καταλαβαινει ΧΡΙΣΤΟ Σαν μηχανακι του βγαζω το καπελο εχω κανει τα παντα και αλλα παιδια εβαλαν παπακια σε πιστες και εφυγαν με κομενους σκελετους το Χ εκει να ανοιγεις το γκαζι και μαζι σου στον αερα.. Τα βιντεο δεν τα ανεβαζω για να πω οτι ειναι καλυτερο απο καθαρο η απο SS μηχανες τα ανεβαζω γιατι αυτα τα πραγματα με πορωνουν τωρα αν καποιοι απο εδω εχουν κολλημενα μυαλα και δν γουσταρουν αυτα π λεω και κανω δικο τους προβλημα μην ψαχνουν αφορμες για να τσακωθουμε. Εχω βαλει βιντεο με το μηχανακι μ οτι περναω Μοντενας το δικο μ τα περασε για τα αλλα δεν ξερω εχω βαλει βιντεο οτι κανω πεταγματα το δικο μ κανει για τα αλλα δεν ξερω Τωρα αν λετε εσεις σιγα τα αιματα καντε τα ιδια και δειξτε μ βιντεο να σας παραδεχτω μην λετε λογια του αερα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Ωραιο σκεπτικο το ενα μανισιο το αλλο με εκκεντροφορους ,γραναζια για εκκινηση και εξατμιση..niCe.. P.S Δηλαδη τωρα εσυ με το δικο σου φευγεις 2χρονα φτιαγμενα scooter ? βγαλε λεφτα και παμε , μουχαχαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lolopaido 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 φιλε punisher αυτη ειναι η γνωμη σου και δεν αλλαζει. Δεκτον το κριπτον δεν λεω ειναι πολυ καλο παπακι με διαφορα,αλλα το μοντενας ειναι πολυ,μα πολυ πιο γρηγορο στην κοντρα εσυ οδηγησες καλα και οι αλλοι ηταν κουλαδια αλλιως δεν υπαρχει εξηγηση. εχω φιλαρακι με "typhoon 72 FULL MALOSSI " που περασε κριπτον x ...σκεψου το κι ετσι.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 βγαλε λεφτα και παμε , μουχαχαχα Πειτε μου πού θα ειστε να ερθω κι εγω!Θα φερω τα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Πειτε μου πού θα ειστε να ερθω κι εγω!Θα φερω τα Αρχισατε παλι με τα ??Spammers :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 Παντως εκτως του οτι το θεμα το εχετε τραβηξει απο τα μαλλια, δεν θα την πω σε κανεναν..Απλα θα πω οτι για να ανοιξεις ενα διχρονο απο σταση καλα πρεπει να το εχεισ πολυ το θεμα!!!Πρεπει να ξερεις για να ανοιξεις διχρονο... Τωρα ο Punisher ειπε οτι ηξεραν, δεκτο!Αλλα απο την αλλη λεει οτι ο ιδιος ειναι ενας ΑΣΧΕΤΟΣ οδηγος που τους εκανε ρεζιλι...Μηπως, λεω μηπως ουτε αυτοι ηταν και πολυ σχετικοι;;Γιατι το οτι ασχολουνται χρονια με μηχανακια δεν σημαινει οτι ξερουν να πανε καλα το διχρονο κ κυριως νατο ξεκινησουν γρηγορα! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 και αλλα παιδια εβαλαν παπακια σε πιστες και εφυγαν με κομενους σκελετους το Χ εκει να ανοιγεις το γκαζι και μαζι σου στον αερα.. Πήγαινε και συ κανα δυο φορές ακόμα και έλα να μας γράψεις που θα βρεις σκελετό για κρύπτον... Παπί είναι πανισερ... παπί.... το οτι το κρύπτον μπορεί να είναι πιο στιβαρό απο τα άλλα δεν σημαίνει οτι είναι φτιαγμένο για να το παίρνει ο κάθε ξεκαύλωτος πιτσιρικάς να το πηγαίνει στα χώματα... ΤΕΣΠΑ Παιδιά πραγματικά ΑΠΛΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ να ασχολείστε... Μη δίνεται σημασία... Αφήστε τουλάχιστον μόνους τους παπάκιδες να φάνε τα μουστάκια τους και μη προσπαθείτε πλέον να βάλετε στον πανισερ μυαλό. Και φίλε πάνισερ μη κάνεις κουοτ στο message μ... Πραγματικά δεν θα ασχοληθώ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 ορεα τοτε αφηστε μας εμας τα μικρα κυβικα να τσακονομαστε εσεις να πατε στην αλλη κατηγορια των ''κυβικων '' σας εδω ειναι οι δικια μας ζωνη Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 Παντως εκτως του οτι το θεμα το εχετε τραβηξει απο τα μαλλια, δεν θα την πω σε κανεναν..Απλα θα πω οτι για να ανοιξεις ενα διχρονο απο σταση καλα πρεπει να το εχεισ πολυ το θεμα!!!Πρεπει να ξερεις για να ανοιξεις διχρονο... Τωρα ο Punisher ειπε οτι ηξεραν, δεκτο!Αλλα απο την αλλη λεει οτι ο ιδιος ειναι ενας ΑΣΧΕΤΟΣ οδηγος που τους εκανε ρεζιλι...Μηπως, λεω μηπως ουτε αυτοι ηταν και πολυ σχετικοι;;Γιατι το οτι ασχολουνται χρονια με μηχανακια δεν σημαινει οτι ξερουν να πανε καλα το διχρονο κ κυριως νατο ξεκινησουν γρηγορα! TO ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Π ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ Χ (δν ημουν εγω) Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΙΛΑ 60 Ο ΕΝΑΣ 70ΚΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 TO ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 13 ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ 1 ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Π ΕΤΡΕΧΕ ΤΟ Χ (δν ημουν εγω) Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΙΛΑ 60 Ο ΕΝΑΣ 70ΚΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ Σε παω ρε μαγκα γιατι γουσταρεις το παπι σου, κανεις μαλακιες (με την καλη εννοια) και το υπερασπιζεσαι εναντια σε ολοκληρο το φορουμ. Σοβαρα μιλαω. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 παιδια σκευτομαι να κανω group buy για να μας ερθουνε πιο οικονομικα . καντε λιστα με ονοματα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimaras85 60 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2009 +1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες