Jump to content
D.M

Crypton X 135cc vs Dinamik 125cc

Recommended Posts

Crypton-x με εξατμιση γραναζομα φιλτρο και εκκεντροφορο παταει μαμα dynamic(Να αναψουν λιγο τα αιματα :whistling: ).Το εχω δει με τα ματια μ.Αλλα Ζ σε καλη κατασταση με τιποτα.Τωρα θα συμφωνησω οτι συγκρινουμε ανομοια πραγματα.Το ενα 4τ το αλλο 2τ :_innocent: Οι punisher και D.M που ειναι ρε παιδια???

:mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Crypton-x με εξατμιση γραναζομα φιλτρο και εκκεντροφορο παταει μαμα dynamic(Να αναψουν λιγο τα αιματα :whistling: ).Το εχω δει με τα ματια μ.Αλλα Ζ σε καλη κατασταση με τιποτα.Τωρα θα συμφωνησω οτι συγκρινουμε ανομοια πραγματα.Το ενα 4τ το αλλο 2τ :_innocent: Οι punisher και D.M που ειναι ρε παιδια???

αναλογα το dynamic ρε παιδια,κανεις δεν ξερει τι εχει κανει ο αλλος στο μηχανακι του....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο D.M μετά από κάτι τάπες που έφαγε την έκανε για Μπαχάμες...

τον Punisher έχω να δω πολύ καιρό... :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μην συγκρινεις το dynamic με το x φιλε μου.το ενα ειναι παπιοκυνηγος και το αλλο παπι.τελος, το dynamic συγκρινετε μονο με το Ζ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΝΕ ΟΛΑ.ΤΕΛΟΣ

ΝΑΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ .... ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ

Ναι όντος... Δώσε τα ίδια λεφτά στα μηχανάκια αυτά και μετά δες ποίο θα τα κάνει πιο γρήγορα απόσβεση και ποιο θα ζητάει και άλλα για τους μάστορες...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το X με το dinamic ΔΕΝ μπορούν να συγκριθούν . Το Χ είναι 4t ενώ το dinamic 2t και το dinamic έχει συμπλέκτη (στο χέρι) ενώ το Χ όχι .

Και τα 2 είναι ταπωμένα από το εργοστάσιο λόγω προδιαγραφών ρύπων κτλ , αν τα συγκρίνουμε έτσι το dinamic είναι αρκετά πιο γρήγορο από το X.

Αν τα συγκρίνουμε "ανοικτά" δηλαδή με άλλες εξατμίσεις και με τα σωστά καρμπιρατέρ και reed ή ψεκασμό και βαλβίδες αντίστοιχα έτσι ώστε να αποδίδουν σωστά τo dinamik θα είναι και πάλι πιο γρήγορο (και θα έχει και πολύ μεγαλύτερη κατανάλωση) επειδή είναι δίχρονο ΑΛΛΑ κατά τη γνώμη μου υπερβολικά γρήγορο για παπί (δεν έχει καλό πλαίσιο-αναρτήσεις-φρένα όπως όλα τα παπιά) και με συμπλέκτη που δεν χρειάζεται στο παπί

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Crypton-X ειναι το καλυτερο παππι που εχει βγει ποτε αδιαμφησβητητα!!!!

Ηρεμησεε λιγο... Suzuki fx σου λεει κατι???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηρεμησεε λιγο... Suzuki fx σου λεει κατι???

4ΧΡΟΝΟ 5ΤΑΧΥΤΟ ΑΕΡΟΨΥΚΤΟ ΜΕ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ.... ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ Χ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ....

ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΔΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΟ το Χ ειναι το ποιο ωραιο απο ολα πιστευω να ειναι αξιοπιστο και να μην τρωει τα εντερα του και ευκολοδηγητο....

ΤΟ φΧ ειναι παπακι τα παπακια συνηθως τα αγοραζουν αυτοι που θελουν να μετακινουντε στην πολλη και να κανουν την δουλεια τους με τν συμπλεκτη ειναι κουραστικο....Αλλα για τους καγκουρες ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΥΛ@@@@##$%^&

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"To Crypton-X ειναι το καλυτερο παππι που εχει βγει ποτε αδιαμφησβητητα!!!! "

Το ποτε δεν θα το ελεγα φιλε, καθως τα στρογγυλοφαναρα-glx εχουν την 1η θεση αξιοπιστιας κ ειναι χρονοβορα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

"To Crypton-X ειναι το καλυτερο παππι που εχει βγει ποτε αδιαμφησβητητα!!!! "

Το ποτε δεν θα το ελεγα φιλε, καθως τα στρογγυλοφαναρα-glx εχουν την 1η θεση αξιοπιστιας κ ειναι χρονοβορα!

Εννοω σαν συνολο αποψη δικη μου παντα το X ειναι το ποιο ολοκληρομενο απο ολα... Το μονο ελλατωμα του ειναι ο χωρος κατω απο την σελα που δν υπαρχει..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Χ

http://www.youtube.com/watch?v=yJxnzIKOFeo

ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ Χ

http://www.youtube.com/watch?v=vvROWtanxD4

ΤΡΑΛΑΛΑ ΤΡΑΛΑΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟ Χ

http://www.youtube.com/watch?v=TbA0pG5QFPs

ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΤΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΣ ΕΧΩ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΔΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΟΙ :worshippy: :worshippy: :worshippy:

Φιλε δεν διαβασα ολο το θεμα Αλλα το Χ που εχεις και υπαρχουν ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ DINAMIC μανισια ειδικα ετση εχω Dinamic τα εχω στησει με οτι 4χρονο υπαρχει για πλακα και με fx και με Χ Ολα ηταν πισω μου!! Τωρα αν στα video που εβαλες τρεχαν τραχαναδες λογικο ειναι να παει το Χ μπροστα αλλα οχι και 4χρονο να περνει 2χρονο μην τρελαθουμε τελειως :knife:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχα τα dynamic εχουνε τα ζ καλο καλο :rotfl::rotfl::rotfl::popcorn:

Εξυπνε οπως ειπα εχω dinamik στα 2τ παιζει ρολο πολυ ο οδηγος και γιανα μαθεις κατι μεχρι την 4η τα dinamik ειναι μπροστα απο τα Ζ μετα φευγουν στην τελικη τα Ζ και μπορω να το αποδειξω! Αλλα αν εχει καλο οδηγο το dinamik και το ξεκινιση καλα τοτε ουτε στην τελικη δεν το φτανει.. Και το εχω βαλει πανω απο 10 Dinamik 6 μου εφυγαν και μονο στην τελικη με διαφορα ενα μηχανακι τπτ παρα πανω.

Εξυπνε οπως ειπα εχω dinamik στα 2τ παιζει ρολο πολυ ο οδηγος και γιανα μαθεις κατι μεχρι την 4η τα dinamik ειναι μπροστα απο τα Ζ μετα φευγουν στην τελικη τα Ζ και μπορω να το αποδειξω! Αλλα αν εχει καλο οδηγο το dinamik και το ξεκινιση καλα τοτε ουτε στην τελικη δεν το φτανει.. Και το εχω βαλει πανω απο 10 Dinamik 6 μου εφυγαν και μονο στην τελικη με διαφορα ενα μηχανακι τπτ παρα πανω.

με Ζ* λαθος μου

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λεω το Χ ειναι ωραιο αλλα οχι και το ποιο ομορφο παππι τι λετε ρε χαχαχα.. Α και τωρα τα διαβασα ολα οπως ειπε ο στελιος 4τ με 2τ δεν παει πως να το πουμε. Και φιλε με το μπλε Χ που λες ε με λιγες μετατροπες με λιγες μαλα..ιες ασε μας αν ειναι να παρω μηχανακι γιανα το φιαξω περνω μια μεγαλη μηχανι και τελειωση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λεω το Χ ειναι ωραιο αλλα οχι και το ποιο ομορφο παππι τι λετε ρε χαχαχα.. Α και τωρα τα διαβασα ολα οπως ειπε ο στελιος 4τ με 2τ δεν παει πως να το πουμε. Και φιλε με το μπλε Χ που λες ε με λιγες μετατροπες με λιγες μαλα..ιες ασε μας αν ειναι να παρω μηχανακι γιανα το φιαξω περνω μια μεγαλη μηχανι και τελειωση.

1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσυ φιλε μου πρεπει να ερθεις μια βολτα απο εδω....Η μαλακια με το διχρονο ειναι οτι δεν κραταει αν πεις σε εναν ελα να ανοιξουμε σημερα θα σε περασει 2-3 μηχανακια και αν του πεις μετα απο 3-4 μηνες θα τον περασεις εσυ αλλα τοσα :whistling:

Τα 4χρονα ειναι ετοι φωτος καλυτερα απο τα διχρονα Τα διχρονα μονο νευρα εχουν μετα απο καποια χιλιομετρα ειναι ψοφια...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν λεω οτι κανεις λαθος στα 400 ετρα το πινεις ομως και δεν μιλας αν ειναι να το πειραξω και εγω λιγο να δουμε ελεος δλδ ρε παιδια 2τ με 4τ στα 400 μετρα το περνει το 4τ :kaaaala:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

popcorn.gif

Ασε Ηλια εγω σημερα ακουσα απο εναν στο ΤΕΙ οτι το Dynamic του βαραει 190 μετριμενα με κουτι...

Τελος παντων οταν του ειπα μολις κατεβασει το μηχανακι να μου το δωσει να το βολταρω...

Τελος μου ειπε οτι ειχε φαει σαβουρα προσφατα με 140 και δεν εμεινε τιποτα απο το Dynamic...

:surrender: :surrender: :surrender: :surrender:

Παλι καλα ειχα τον φραπε να ασχοληθω τοτε γιατι θα ετρωγε αγριο δουλεμα...

Τροποποιήθηκε από τον BlackmanGR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ασε Ηλια εγω σημερα ακουσα απο εναν στο ΤΕΙ οτι το Dynamic του βαραει 190 μετριμενα με κουτι...

Τελος παντων οταν του ειπα μολις κατεβασει το μηχανακι να μου το δωσει να το βολταρω...

Τελος μου ειπε οτι ειχε φαει σαβουρα προσφατα με 140 και δεν εμεινε τιποτα απο το Dynamic...

:surrender: :surrender: :surrender: :surrender:

Παλι καλα ειχα τον φραπε να ασχοληθω τοτε γιατι θα ετρωγε αγριο δουλεμα...

190 δεν παιζει με τπτ. Αλλα ενα 61 χιλιοστα 39 καρμπιλατερ με v-for 8 θυριδες και ολα τερμα ανοιχτα (dinamik) ξερω οτι χτυπαει παρα πολλα. εδω εγω εβγαζα στο κοντερ το δικο μου 150χλμ και ειμαι 120 κιλα και σε ισιο δρομο και τραβαω και video οποιος δεν πιστευει.

190 δεν παιζει με τπτ. Αλλα ενα 61 χιλιοστα 39 καρμπιλατερ με v-for 8 θυριδες και ολα τερμα ανοιχτα (dinamik) ξερω οτι χτυπαει παρα πολλα. εδω εγω εβγαζα στο κοντερ το δικο μου 150χλμ και ειμαι 120 κιλα και σε ισιο δρομο και τραβαω και video οποιος δεν πιστευει.

150χλμ στο κοντερ του dinamik δλδ υπολογισε 130χλμ φαντασου ενας στα 50 κιλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα αλλαξεις και το καμπυλατερ με καρμπυρατερ πιστεψε με θα πας ακομα πιο γρηγορα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ώπα εδώ έχουμε πολύ ψωμί :popcorn: για λέγετε ρε μάγκες και μετά τι κάνει το dinamik μόλις φτάσει τα 190? κοιτάει το κωλοφάναρο του Ζ σωστά?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ποιος ειπε ρε κεφτε οτι ποιανει 190? Εσυ με το supra μην μιλας πανε για καμια κηδεια. Ολοι εχεται τα καλυτερα μηχανακια στον κοσμο να εισται σιγουρι

Αμα αλλαξεις και το καμπυλατερ με καρμπυρατερ πιστεψε με θα πας ακομα πιο γρηγορα!

ενταξυ ρε ζωα ειπα κατι λαθος εσεις και ο θεος η ποιο εξυπνη η ποιο γρηγορη η ποιο driver εσεις εδω εισται!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...