PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 κ αυτο Και αμα θες αλλα 200 σου δειχνω. Να μαθετε να μην μειωνετε ενα μηχανακι αλλα να κρινετε μονο το δικο σας και για οσους δεν ξερουν η modenas ειναι της kawasaki. Αρα δεν ειναι μονο Υamaha η καλυτερη μαρκα εκτος αν ετσι νομιζετε εσεις και ψωνιζεστε για κατι που νομιζετε ειναι ο θεος πιστευω να ειναι ολοι οκ τωρα και να μην ξανα συνεχιστει το θεμα. ο καθενας στο μηχανακι του. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 ποιος ειπε ρε κεφτε οτι ποιανει 190? Εσυ με το supra μην μιλας πανε για καμια κηδεια. Ολοι εχεται τα καλυτερα μηχανακια στον κοσμο να εισται σιγουρι ενταξυ ρε ζωα ειπα κατι λαθος εσεις και ο θεος η ποιο εξυπνη η ποιο γρηγορη η ποιο driver εσεις εδω εισται!!! Βάλε κάνα καρμπυΛατερ μπας και πάρει μπροστά η φριτέζα σου και μετά έλα να μου πεις αν πάω εγώ σε καμιά κηδεία... Στην ευθεία και η γιαγιά μου πάει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Σας πατάω ρε! ουυυυυυυ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 κ αυτο Και αμα θες αλλα 200 σου δειχνω. Να μαθετε να μην μειωνετε ενα μηχανακι αλλα να κρινετε μονο το δικο σας και για οσους δεν ξερουν η modenas ειναι της kawasaki. Αρα δεν ειναι μονο Υamaha η καλυτερη μαρκα εκτος αν ετσι νομιζετε εσεις και ψωνιζεστε για κατι που νομιζετε ειναι ο θεος πιστευω να ειναι ολοι οκ τωρα και να μην ξανα συνεχιστει το θεμα. ο καθενας στο μηχανακι του. θες να σου αραδιάσω ένα σωρό επιχειρήματα για το μοντένας και την ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του?? από που να αρχίσω? από το ελλατωματικό σασμάν?? που σπάει για πλάκα με το παραμικρό? και την εγγύηση-φάντασμα της εταιρίας? το ότι έχει 54 χιλιοστά διάμετρο και διαδρομή 52.5 δηλαδή βγήκε για να είναι ευκολοδήγητο στην πόλη με όλη την ροπή τα χαμηλά για άνετη οδήγηση... επίσης οι σχέσεις σασμάν είναι κοντές για να βγάζουν την ροπή στα χαμηλά...Προσθέτω και τον ΧΑΛΙΑ κυλινδρο του στον οποίο οι θυρίδες δεν έχουν καθόλου περιθώριο για άνοιγμα.. και τα κάρτερ που σε περιορίζουν σε οτιδήποτε δημιουργικό? Πώς μπορείς να μου λές ότι ένα τέτοιο μηχανάκι είναι καλό και γαμάει και δέρνει? σκεφτόμαστε λίγο πριν ανοίξουμε το στόμα μας και πετάξουμε 2-3 βιντεάκια στην τύχη ναι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Όπως έχουν πει κιάλλοι χιλιάδες φορές το Dynamic δεν είναι κακό μηχανάκι, απλά ισχύει το Ζ125>Dynamic... Επίσης το ότι η kawasaki στήριξε οικονομικά την έναρξη της modenas ως εταιρία δε σημαίνει ότι ταυτίζεται... Ασχέτως αν μοιράζονται κάποια σχέδια όπως στην περίπτωση του Χcite & ZX130... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Όπως έχουν πει κιάλλοι χιλιάδες φορές το Dynamic δεν είναι κακό μηχανάκι, απλά ισχύει το Ζ125>Dynamic... Επίσης το ότι η kawasaki στήριξε οικονομικά την έναρξη της modenas ως εταιρία δε σημαίνει ότι ταυτίζεται... Ασχέτως αν μοιράζονται κάποια σχέδια όπως στην περίπτωση του Χcite & ZX130... το μοντένας είναι ενας αχταρμας ή μια τουρλού όπως θέλετε από διάφορα μηχανάκια/μηχανές που έβγαλε κατα καιρούς η kawasaki.. πχ έψαχνα και ειδα οτι η καμπάνα είναι ίδια με kawasaki KX 125 και το σασμαν από μια παλιά μηχανή και ότι τα κάρτερ και ο κύλινδρος μοιάζουν με μια δίχρονη μηχανή του 70 αν θυμάμαι καλά... και μετά μου λένε ότι το μοντένας dinamik έχει "τεχνολογία"... ρε ουστ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 το μοντένας είναι ενας αχταρμας ή μια τουρλού όπως θέλετε από διάφορα μηχανάκια/μηχανές που έβγαλε κατα καιρούς η kawasaki.. πχ έψαχνα και ειδα οτι η καμπάνα είναι ίδια με kawasaki KX 125 και το σασμαν από μια παλιά μηχανή και ότι τα κάρτερ και ο κύλινδρος μοιάζουν με μια δίχρονη μηχανή του 70 αν θυμάμαι καλά... και μετά μου λένε ότι το μοντένας dinamik έχει "τεχνολογία"... ρε ουστ Γενικα οι Ιάπονες εχουν σταματησει να εξελισουν την τεχνολογια τους γυρο απο τους 2Τ κινητηρες... Εδω και πολλα πολλα πολλα χρονια. Tsits μην εισαι απολυτως... και ο κινητηρας του Ninja 250 υπαρχει τουλαχιστον 25χρονια απλα του προστεθηκε η υδοψυξη, δεν παυει ομως να αποτελει η κορυφη των 250cc προς το παρων... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 ο κινητηρας του Ninja 250 υπαρχει τουλαχιστον 25χρονια απλα του προστεθηκε η υδοψυξη, δεν παυει ομως να αποτελει η κορυφη των 250cc προς το παρων... Με την ίδια λογική, οι κινητήρες 1600κ.ε. της δεκαετίας του 90 είναι ίδιοι με αυτούς του '10 όμως... Θέλω να πώ, οκ η βασική δομή 2-4 κυλινδρων σε σειρά δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα, χωρις όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν αλλάζουν λεπτομέριες ώς προς την συναρμολόγηση ή την ποιότητα και τον τρόπο κατασκευής των υπόλοιπων εξαρτημάτων του μοτέρ... Ακόμα και το injection που πρόσθεσαν, παρότι δεν είναι ουσιαστικό μέρος του κινητήρα εγώ το θεωρώ αναβάθμιση... Τώρα ότι οι Ιάπωνες όπως και να το κάνουμε είναι πιο μπροστά απο τους μαλεσιανούς είναι δεδομένο... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Με την ίδια λογική, οι κινητήρες 1600κ.ε. της δεκαετίας του 90 είναι ίδιοι με αυτούς του '10 όμως... Θέλω να πώ, οκ η βασική δομή 2-4 κυλινδρων σε σειρά δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα, χωρις όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν αλλάζουν λεπτομέριες ώς προς την συναρμολόγηση ή την ποιότητα και τον τρόπο κατασκευής των υπόλοιπων εξαρτημάτων του μοτέρ... Ακόμα και το injection που πρόσθεσαν, παρότι δεν είναι ουσιαστικό μέρος του κινητήρα εγώ το θεωρώ αναβάθμιση... Τώρα ότι οι Ιάπωνες όπως και να το κάνουμε είναι πιο μπροστά απο τους μαλεσιανούς είναι δεδομένο... Ειναι αναβαθμιση για την μηχανη σαν συνολο... Για τον κινητηρα δεν ειναι κατι καινουργιο π.χ. σαν ενας βελτιωμενος εκκεντροφορος πιο ελαφρια εμβολα για να ειναι πιο εύστροφος ο κινητηρας και πολλα αλλα... Αντε να δουμε το cbr 250 απο την Honda με τον μονοκυλινδρο κινητηρα (γιχαααα μονοκυλινδρα For Ever). Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Αντε να δουμε το cbr 250 απο την Honda με τον μονοκυλινδρο κινητηρα (γιχαααα μονοκυλινδρα For Ever). :uglystupid2: Να σε δώ να κάνεις βόλτες με μονοκύλινδρο και σένα :P Ninja FTW (αν και το cbr250rr μ'αρέσει πολύ εξωτερικά γμτ).. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 :uglystupid2: Να σε δώ να κάνεις βόλτες με μονοκύλινδρο και σένα :P Ninja FTW (αν και το cbr250rr μ'αρέσει πολύ εξωτερικά γμτ).. Ειμαι ερωτευμενος με τα μονοκυλινδρα :wub: Σαν τον ηχο τους τιποτε αλλο! Τοση καγκουρια δεν βρισκεις πουθενα! 4Τ παντα και ασε τον Νιαρ να σφυριζει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Ειμαι ερωτευμενος με τα μονοκυλινδρα :wub: Σαν τον ηχο τους τιποτε αλλο! Τοση καγκουρια δεν βρισκεις πουθενα! 4Τ παντα και ασε τον Νιαρ να σφυριζει Ναι οκ αλλά αναλόγως με τις ανάγκες του καθενός πάντα...Εγώ θέλω μακριές αποστάσεις... 4Τ ftw :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Ναι οκ αλλά αναλόγως με τις ανάγκες του καθενός πάντα...Εγώ θέλω μακριές αποστάσεις... 4Τ ftw :D Aκου ηχο με το 1:00 και μετα ας ερθουν να μας πουν αυτοι με τα αλυσοπρίονο πως κανουν τα δικα τους... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τζώννυ91 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Aκου ηχο με το 1:00 και μετα ας ερθουν να μας πουν αυτοι με τα αλυσοπρίονο πως κανουν τα δικα τους... αυτός είναι ο μακράν πιο αγαπημένος μου ήχος απο μηχανή 2κυκλου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 (τροποποιήθηκε) αυτός είναι ο μακράν πιο αγαπημένος μου ήχος απο μηχανή 2κυκλου 4κυλινδρος εν σειρα... πιστεψε με αν σου αρεσει αυτος ο ηχος τοτε ακουσε ενα cb 400 super four... θα αρρωστησεις! live παντα γιατι τα βιντεο εχουν τρομερη αποκληση... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 25 , 2011 από τον BlackmanGR Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 μήπως ξεφύγατε λίγο off topic ?? :whistling: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 μήπως ξεφύγατε λίγο off topic ?? :whistling: Κοιτα για να λεμε την αληθεια το θεμα αυτο εχει ξεφυγει προ πολλου... Τουλαχιστον το γυρισαμε σε μια σοβαρη και ουσιοδες συζητηση... 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 Βάλε κάνα καρμπυΛατερ μπας και πάρει μπροστά η φριτέζα σου και μετά έλα να μου πεις αν πάω εγώ σε καμιά κηδεία... Στην ευθεία και η γιαγιά μου πάει βαλε την γιαγια σου τοτε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2011 θες να σου αραδιάσω ένα σωρό επιχειρήματα για το μοντένας και την ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του?? από που να αρχίσω? από το ελλατωματικό σασμάν?? που σπάει για πλάκα με το παραμικρό? και την εγγύηση-φάντασμα της εταιρίας? το ότι έχει 54 χιλιοστά διάμετρο και διαδρομή 52.5 δηλαδή βγήκε για να είναι ευκολοδήγητο στην πόλη με όλη την ροπή τα χαμηλά για άνετη οδήγηση... επίσης οι σχέσεις σασμάν είναι κοντές για να βγάζουν την ροπή στα χαμηλά...Προσθέτω και τον ΧΑΛΙΑ κυλινδρο του στον οποίο οι θυρίδες δεν έχουν καθόλου περιθώριο για άνοιγμα.. και τα κάρτερ που σε περιορίζουν σε οτιδήποτε δημιουργικό? Πώς μπορείς να μου λές ότι ένα τέτοιο μηχανάκι είναι καλό και γαμάει και δέρνει? σκεφτόμαστε λίγο πριν ανοίξουμε το στόμα μας και πετάξουμε 2-3 βιντεάκια στην τύχη ναι? Δλδ σε εμενα γιατι παει μια χαρα δεν εχει βγαλει τπτ? μηπως το πηραν τπτ ζωα και δεν ξεραν να βαζουν ουτες τις ταχυτιτες και το σπαγαν? Γιατι σε εμενα δλδ δεν βγαζει τπτ? ακουτε 2 πιπες και τις λετε? Και μανισιο Ζετ με Μανισιο Dinamik ρωτα πανε σε εναν αξιοπιστω μηχανικο και ρωτα ποιο θα βγαζει προβλημα και ελα πες μ.. Ολα σε αλλους συμβαινουν σε εμενα τπτ? μηπως δεν ξερουν να συντηρουν μηχανακι ο καθε τραγος και λενε ολοι προβλημα και ποσους φιλους εχω που δεν τους εχει βγαλει τπτ.. Και τι μου λες τωρα εσυ γιατις θυριδες σου ειπα για το κανω drag ελεος δλδ εεε το μοντένας είναι ενας αχταρμας ή μια τουρλού όπως θέλετε από διάφορα μηχανάκια/μηχανές που έβγαλε κατα καιρούς η kawasaki.. πχ έψαχνα και ειδα οτι η καμπάνα είναι ίδια με kawasaki KX 125 και το σασμαν από μια παλιά μηχανή και ότι τα κάρτερ και ο κύλινδρος μοιάζουν με μια δίχρονη μηχανή του 70 αν θυμάμαι καλά... και μετά μου λένε ότι το μοντένας dinamik έχει "τεχνολογία"... ρε ουστ πανε κοιμισου αγκαλια με το Ζετ σου γρηγορε εσυ και ο rossi μήπως ξεφύγατε λίγο off topic ?? :whistling: εμ τι ρε με το γρηγοροτερο μηχανακι του κοσμου το Ζ θα ασχοληθουν.. Ειπαμε εσυ o rossi το μηχανακι σου και το μηχανακι του μονο αυτη τελος εδω η συζυτηση α και το crypton X το μπλε.. Συνχαριτιρια βραβειο πηρατε ρε driver..A ειδα κατι δεν θυμαμε αν ηταν σε αυτο το θεμα αλλα γελασα οτι τα Dinamik Ειναι κινεζικαααααααα χαχαχαχαχα Κινεζικο κεφαλι μαλλον εχει οποιος το πιστευει αυτο γυφταρμαδες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 Μεγαλε εχω κατι μαματα αυτοκολλητα που αν τα βαλεις κερδιζεις τουλαχιστον 5αλογατα απο το καθενα... Μιπως θες κανενα για το Dynamic σου? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2011 (τροποποιήθηκε) Μεγαλε εχω κατι μαματα αυτοκολλητα που αν τα βαλεις κερδιζεις τουλαχιστον 5αλογατα απο το καθενα... Μιπως θες κανενα για το Dynamic σου? εγώ έχω κάτι αυτοκόλλητα που δίνουν 10 χιλιόμετρα... αλλά είναι κινέζικα δεν κάνουν για το DINAMIK του!!! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 26 , 2011 από τον Tsits Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PanosKam 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Μεγαλε εχω κατι μαματα αυτοκολλητα που αν τα βαλεις κερδιζεις τουλαχιστον 5αλογατα απο το καθενα... Μιπως θες κανενα για το Dynamic σου? βαλτα στον κολο σου θα παρεις πολλα αλογα.. Εχει περασει ο κολο σου ρεκτιφιε οπως και αυτου με το Ζ εγώ έχω κάτι αυτοκόλλητα που δίνουν 10 χιλιόμετρα... αλλά είναι κινέζικα δεν κάνουν για το DINAMIK του!!! ναι κανουν για τον ποιο γρηγορο Ζετ του κοσμου το ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!! χχαχαχα 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 Μαζευτειτε μερικοι μερικοι... θα το κλειδωσουν και μετα θα κλαιτε παλι που κλειδωνουν τα θεματα... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 το μοντένας είναι ενας αχταρμας ή μια τουρλού όπως θέλετε από διάφορα μηχανάκια/μηχανές που έβγαλε κατα καιρούς η kawasaki.. πχ έψαχνα και ειδα οτι η καμπάνα είναι ίδια με kawasaki KX 125 και το σασμαν από μια παλιά μηχανή και ότι τα κάρτερ και ο κύλινδρος μοιάζουν με μια δίχρονη μηχανή του 70 αν θυμάμαι καλά... και μετά μου λένε ότι το μοντένας dinamik έχει "τεχνολογία"... ρε ουστ Και τι σχεση εχει αυτο με το ολο θεμα; ολες οι εταιριες το κανουν αυτο. Μηπως νομιζεις οτι η ΥΑΜΑΗΑ δεν χρησημοποιησε ανταλλακτικα απο αλλο μοντελο για να κανει το Ζ; Και συγνωμη κιολας.. μιλας για τεχνολογια σε διχρονο κινητηρα; και μονο για το dynamic; δηλαδη το δικο σου τι παραπανω τεχνολογια εχει; μην μπερδευουμε ανομια πραγματα μεταξυ τους.. Χαρειτε τα παπακια σας και αφηστε τις βλακειες... οταν θα μεγαλωσετε και γραψετε κανενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ χιλιομετρο ή οδηγησετε καμια μηχανη της προκοπης γενικα θα καταλαβετε οτι ολα αυατ που λετε τωρα ειναι χαμενος χρονος... Κοιτα για να λεμε την αληθεια το θεμα αυτο εχει ξεφυγει προ πολλου... Τουλαχιστον το γυρισαμε σε μια σοβαρη και ουσιοδες συζητηση... +1 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsits 55 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2011 (τροποποιήθηκε) βαλτα στον κολο σου θα παρεις πολλα αλογα.. Εχει περασει ο κολο σου ρεκτιφιε οπως και αυτου με το Ζ ναι κανουν για τον ποιο γρηγορο Ζετ του κοσμου το ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!! χχαχαχα το δικό μου είναι από την μάνα του όπως είναι δεν το έχω σκαλίσει ποτέ και κάνει μια χαρά την δουλιά του... όχι σαν κάτι άλλα που σε αφήνουν όλο στην μέση του δρόμου..δεν ξέρω τι εντύπωση έχεις αλλά ούτε κάθομαι να ασχοληθώ με κόντρες και μαλακίες ούτε θα κάθομαι να παίζω την κολοκυθιά αν το μηχανάκι σου είναι πιο γρήγορο η όχι, στο κάτω κάτω πάρε τον πύραυλο σου και πάνε σπάσε το κεφάλι σου... και πουθενά δεν ειπα ότι το Ζ είναι το πιο γρήγορο και τέτοια...από το μυαλό σου τα βγάζεις όλα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2011 από τον Tsits Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες