Jump to content
D.M

Crypton X 135cc vs Dinamik 125cc

Recommended Posts

I LOVE MY CRYPTON-X!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HO0MgqhETOE

Crypton-X vs Dynamik 125 vs DT 125!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ 2stroke... 400m

+1 πόντος και +1 :respekt: σε εσένα και στα μηχανάκια μας :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Punisher πόσα κιλά είσαι φίλε?

πόσα κιλά είσαι και τι και τι έχεις βάλει στο μηχανάκι για να πηγαίνει έτσι...?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην συγκεκριμενη κοντρα δν ετρεχα εγω.... Το παλικαρι που ετρεχε το μηχανακι μ λεει οτι ειναι 57κιλα εχει υψος γυρω στο 1.81..

Τα αλλα παλικαρια που ετρεχαν τα 2χρονα Μοντενας και Dt δν ξερω ποσα ειναι παντως ειναι παραπανω απο το παιδι π ετρεχε το Crypton.. Και μην πειτε οτι οι οδηγοι του Dynamik και του Dtηταν κουλαδια γιατι θα τρελαθω.... 4 φορες ανοιξα με το Dt με 3 διαφορετικους οδηγους :_thumbsup: και τις 4 μπροστα το Χ...

Το μηχανακι μου εχει 21.000χλμ εχει γινει καρβουνο το μπιστονι μεσα σε 1 χρονο με αυτα που του κανω...

Εχει πανω 14Δ γραναζι αλυσιδας μπροστα, Sp εξατμιση, Φιλτρο αερα Pippercross Ελευθερας, λαστιχα μπρος πισω, Μπροστα φοραει MIchelin pilot 2.25 και πισω Pirelli DURA CITY 2.50

ετσι ακριβως οπως ειναι στα 400μ Αν το οδηγαει το παιδι που το ετρεξε με τα διχρονα βαραει κοφτες η 4 στα 125χλμ :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα δν νομιζω εβγαλα το μανισιο και εβαλα το Pipercross.. ο μηχανικος μ τα εκανε... Δεν πιστευω να εχει κανει καμια πατεντα...

Αυτο που εχω παρατηρησει στις περισσοτερες κοντρες με διχρονα που εχω κανει ειναι οτι το Χ ανοιγει ποιο γρηγορα απο τα διχρονα και μ φαινετε παραξενο τα διχρονα Dynamik,F1,DT που εχω ανοιξει μετα τα 400 μαζευουν :closedeyes:

Παντως να περασω το Dt δν το περιμενα ανοιξαμε και στα 500μ και παλι εφαγε :_zeppelin:

αμα θελετε να σας δειξω και διαφορες... μεταξυ ενος Χ με εξατμιση ιδια με την δικια μου και με το δικο μου :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή με μια εξάτμιση SP, G.P.R, Dragon, Yoshimura και ένα φίλτρο Piper cross racing θα περνάω Dinamic, Dt, F1 ???????

Είδες μεγάλη διαφορά με την μαμά εξάτμιση και με την Sp ??

Ποια εξάτμιση λες είναι η καλύτερη από αυτές???

Sp, G.P.R, Dragon, Yoshimura

Είδες μεγάλη διαφορά με το φίλτρο???

Πρώτα έβαλες το φίλτρο ή την εξάτμιση??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή με μια εξάτμιση SP, G.P.R, Dragon, Yoshimura και ένα φίλτρο Piper cross racing θα περνάω Dinamic, Dt, F1 ???????

εγώ έχω μόνο φίλτρο και πίστεψε με είναι πολύ καλύτερα ακόμα και χωρίς ρύθμιση για 10% πάνω στο μείγμα.... :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι αν βαλεις και ροζ λαμπακι και βγαλεις και τον λασποτυρα απο πισω!

• Like 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα το παπι δεν το κανεις ετσι!

(χωρις πλαστικα να ελαφρηνει) ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΙΑ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

I LOVE MY CRYPTON-X!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=HO0MgqhETOE

Crypton-X vs Dynamik 125 vs DT 125!!!!!!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ 2stroke... 400m

Εκτος του οτι χαιρεσαι για τις οδηγικες ικανοτητες αλλου, δεν βλεπουμε στο βιντεο την εκκινιση που ειναι στην ουσια ο μισος αγωνας.

Επιπλεον, οι αλλοι εχουν εκτος απο παραπανω ταχυτητες και συμπλεκτη. Εχεις δοκιμασει να αλλαξεις ταχυτητα σε μηχανακι με συμπλεκτη ξαπλωμενος;

Ασε που δεν γνωριζουμε και την κατασταση των αλλων 2...

Για μενα δεν λεει τιποτα το βιντεο και απορω γιατι εχετε φαγωθει ντε και καλα να ειναι το Χ το πιο γρηγορο παπακι.

Υπερτερει σε τοσα αλλα σημεια που και να χανει στο θεμα γκαζι παλι ειναι απο πανω.

Υ.Γ. εχεις και θεμα με τα αυτια σου, 4000κλμ εχω και κοφτες στην τεταρτη, ακομα και σε κατηφορα που πλησιασα στο κοντερ τα 130, δεν εχω ακουσει. Απορω εσυ που τους ακουσες....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκτος του οτι χαιρεσαι για τις οδηγικες ικανοτητες αλλου, δεν βλεπουμε στο βιντεο την εκκινιση που ειναι στην ουσια ο μισος αγωνας.

Επιπλεον, οι αλλοι εχουν εκτος απο παραπανω ταχυτητες και συμπλεκτη. Εχεις δοκιμασει να αλλαξεις ταχυτητα σε μηχανακι με συμπλεκτη ξαπλωμενος;

Για μενα δεν λεει τιποτα το βιντεο και απορω γιατι εχετε φαγωθει ντε και καλα να ειναι το Χ το πιο γρηγορο παπακι.

Υπερτερει σε τοσα αλλα σημεια που και να χανει στο θεμα γκαζι παλι ειναι απο πανω.

Υ.Γ. εχεις και θεμα με τα αυτια σου, 4000κλμ εχω και κοφτες στην τεταρτη, ακομα και σε κατηφορα που πλησιασα στο κοντερ τα 130, δεν εχω ακουσει. Απορω εσυ που τους ακουσες....

Συμφωνώ με τ υπόλοιπα, για τους κόφτες, μη ξεχνάς έχει άλλο γρανάζομα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βαλε 14 αρι γραναζι μπροστα κ θα ακουσεις κοφτες στην τεταρτη :closedeyes:

δεν ξέρω αν φταίνε τα 100 κιλά μου αλλά και με 13αρι γρανάζι δεν χτύπαγε κόφτες η τετάρτη... :lipssealed::lipssealed::lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Συμφωνώ με τ υπόλοιπα, για τους κόφτες, μη ξεχνάς έχει άλλο γρανάζομα.

Το μηχανακι εχει ηλεκτρονικο κοφτη απο τον εγκεφαλο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν θες να περασεις Dynamic με το Χ (αν και πολυ χλομο το βλεπω, τουλαχιστον να το φτασεις)

Θες

μπεκ racing

Injection

160cc kit + εκκεντροφορο

εναν racing εγκεφαλο χωρις κοφτες και κουραφεξαλα!

Μια μεγαλυτερη αντλια βενζινης

Μια εξατμισουλα λιγο πιο ελευθερη απο την μαμα

και ενα φιλτρακι αερα

Μονο τοτε θα φτασεις (περιπου) ενα Dynamic!

Μαμα το Dynamic βγαζει 18 αλογα!!! Και το μπαμ του 2χρονου!

Με ολα αυτα εσυ θα φτασεις τα 15 αλογα!

Τα συμπερασματα δικα σου.

καλο tunning!

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν ανοίξω το μοτέρ γιατί να μην το κάνω μια και καλή 180cc ??

η ακόμα καλύτερα παραγγελία από εξωτερικό 72mm ??? ( θέλει άνοιγμα κάρτερ full )

το dinamic αν βγάζει 15 άλογα το Z125 βγάζει 20...

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν εχεις το Χ ολο μανισιο οπως το πηρες Σε κανεναν δρομο 2-3χλμ θα δεις 120 αν εισαι τυχερος και ειναι ψιλοκατηφορα 130... Παντως κοφτες 4 δν προκειτε να ακουσεις εγω κοφτες 4 ακουω για 2 λογους 1 εχω εξατμιση και 1 δοντι μικροτερο για να σπαει το μηχανακι ποιο γρηγορα και ο δευτερος λογος ειναι τα λαστιχα οσο ποιο λεπτα ειναι τοσο ποιο γρηγορα θα σπαει...Αλλα πρεπει να τα συνδιασεις σωστα για να πηγαινει κιολας γιατι αν βαλεις 2αρι μπρος πισω στα 115 θα ακους κοφτες με το 14αρι :yeahright:

Ενα παιδι εβαλε στο Χ 13 μπροστα και επειδη το ειχε για χρηση μονο σε πιστα απο τις εκκινησης και της καρφωτες φαγωθηκαν ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ εγινε λειο :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενα παιδι εβαλε στο Χ 13 μπροστα και επειδη το ειχε για χρηση μονο σε πιστα απο τις εκκινησης και της καρφωτες φαγωθηκαν ΟΛΑ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ εγινε λειο :uglystupid2:

ΘΕΛΩ ΦΩΤΟΟΟΟ!!!!!!!!! :whistling::_zeppelin:

τα λάστιχα παίζουν ρόλο για την τριβή ή για όσο ποιο μικρό λάστιχο πίσω τόσο ποιο λίγα χιλιόμετρα τελική???

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να φανταστεις το γραναζι το περασα για ρουλεμαν ετσι οπως ηταν :uglystupid2:

Κοιταξε ειχα πισω στο μηχανακι λαστιχο Dura city 2.75 ανοιξα με ενα μαμα Crypton-X μονο εξατμιση φορουσε και μ εριξε 3-4 μηχανακια αποσταση...

Την επομενη μερα αλλαξα το λαστιχο γιατι το ειχα καψει κιολας :_rock-on:

Εβαλα Dura City 2.50 ανοιξα ξανα με το παιδι και του εριξα εγω 4 μηχανακια οι οδηγοι ηταν ιδιοι ανοιξαμε κανονικα χωρις κοφτες κτλπ Εκκινηση στα 400Μ εμενα βαρουσε κοφτες με το 2.50 στα 125λμ/ωρα ενω την προηγουμενη μερα ειχα περασει απο τα 400μ με το 2.75 στα 115χλμ/ωρα...

Αν θες εχω και Βιντεο να σου δειξω να δεις διαφορες Το μηχανακι με το 2.75 εβγαζε τελικες ΠΧ ποτε δεν εχω δει στο κοντερ μ 135 με το 2.75 τα ειχα δει σε κατηφορικο δρομοκαι ψιλοβαρουσε κοφτες :_stinker:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...