TheSainOne 62 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Γεια σας και απο μενα, ειμαι 24 και για τα τελευτεα χρονια (8) ζουσα στο εκσοτερικο (αγγλια) Μεχρι προσφατος πρεπει να παραδεχτω πως ειμαι αυτοκινιτας, σχετικα καυλογκαζας. ελαφρος μηχανικος και με ενα αγγιγμα καγγουριας. Εχωντας καταστρεψει καποια αμαξια αποφασισα να σοβαρευτω. Τον τελευτεο χρονο πηρα ενα παλιο ιαγουαρο και τον εφερα στιν πατριδα. Ελα μου ομοσ που δεν παρκαρει πουθενα και στα καπακια με τρακαρε και ενα αρχι@@δι. Οποτε για να γλιτοσω κινιση παρκαρισμα και εξοδα λεω να βγαλω διπλομα για μηχανη ειται Α1 ειται Α. Ειμαι αναμεσα σε ενα Βρος 400 ι κατι πιο μοταρωτοειδες. καθος μεσα απο φορουμ εχω μαθει πολλα ειπα να γραφτω εδω που φενεται ο κοσμος να την παλευει. Υ/γ ειμαι δθσλεκτικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Καλώς ήρθες :_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xrdim 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Καταρχας καλως ηρθες. Υπαρχει και το CB400SF αλλα περιμενε να ακουσεις και απο τους πιο εμπειρους της παρεας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 καλωσηρθεs:_hi: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Γουελ καμ και πες και όνομα και περιοχή και κάνε και ένα θεματάκι για το πια μοτό θα σου πρότηναν να πάρεις καλήτερα...:D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hellboy 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 .....καλοs ειρθεs στιν παρεα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 καλως ηρθες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 "Γεια χαρα" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2009 Welcome! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες