βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 έχει περάσει ήδη πολύς καιρός απο την τελευταία αναβάθμιση του mybike. φυσικά και είναι πολύ δύσκολο να μπαίνω με τέτοιες ταχύτητες που πάιζουν εδώ πάνω στα βουνά. μπαίνω για λίγο στο χαμηλών προδιαγραφών,για να δω κανένα θέμα και αυτό μόνο. σήμερα έκανα την υπερβαση (σε χρόνο) και είπα να μπω στο κανονικό για να γράψω! ήθελα απλά να πω,ότι το mybike είναι μακράν το καλύτερο φόρουμ για μοτοσυκλέτες και μου λείπει η εποικοινωνία με πολλά παιδιά απο εδώ μέσα. ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μπορώ να μπαίνω άνετα σε όλα τα σκουπιδοsite και όχι σε αυτό που γουστάρω πραγματικά. dik εντάξει,μην σκοτώνεσε και τόσο..με φλόμωσες στις απαντήσεις... αυτό τον καιρό,μπήκα σε πολλά site και αυτό που είδα,είναι ότι καμία σχέση δεν έχουν τα περισότερα με μοτοσυκλέτες! μάλλον πολλές ίντριγκες και κλίκες παίζουν,που προκαλούν εμετό..σαν την λάμψη του φώσκολου ένα πράμα... σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να συγκριθούν με το mybike. κατά τα άλλα,ήθελα να πω μια καλησπέρα σε όλους τους συμφορουμίτες φίλους μου! να πω ότι μου λείπουν τα αστεία και οι φάσεις που έχω κάνει με πολλούς απο εσάς και ένα ευχαριστώ για όλα τα ενδιαφέροντα ποστ που κατα καιρούς έχω διαβάσει εδώ μέσα. να περνάτε καλά μάγκες και καλά χριστουγεννα να έχουμε όλοι μας και πάντα όρθιοι και με υγεία! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) να εισαι καλα για τα καλα λογια ...και εγω εχω πει ειναι το καλυτερο σαιτ για μοτο και για παρεα πειστευω να φτιαξουν οι ταχυτητες και να μπενης συχνωτερα Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 από τον demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 να περνάτε καλά μάγκες και καλά χριστουγεννα να έχουμε όλοι μας και πάντα όρθιοι και με υγεία! Κι εσυ το ιδιο φιλε! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) so sweet αυτο που ειπες... το οποιο ειναι αυτο που ελεγα μολις χθες σε μελος απο εδω...μακαρι να μπορεις να βλεπεις το σαητ. σε καταλαβαινω. δεν αντεχεις χωρις τα εμπεριστατωμενα μοτοτεχνικης φυσεως μηνυματα μου. Καντε κατι ρε σεις αφεντικα. φιλια βοσκε!ελπιζω να φτιαξει η σκατασταση κ να γραφεις ξανα οπως πριν την τουρμπο ιντζεξιον αναβαθμιση. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Ελπίζω να μπορέσεις να μας επισκέπτεσαι συχνότερα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimmis5 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Γεια σου βοσκε ασε τα φορουμ και κανονησου τωρα που χιονιζει να βαλουμε κανα κοψιδι στην πυροστια και κρασι θα φερω εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strada 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 λεω κι εγω που χαθηκε ο βοσκος...να σαι καλα φιλε μου και οποτε μπορεις να περνας , καλες γιορτες με υγεια !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 Ρε φίλε μας, συγκινήθηκα. Να είσαι καλά! Τίποτε άλλο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 βοσκος for the win λεμε :clapping2: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 .. Βαζε "mybike χαμηλων προδιαγραφων" και αφαιρεσε τις υπογραφες και τις φωτο (οπως σου ειχε πει και ο Dik) Eγω, με δυο μηνες χωρις τηλεφωνο σπιτι, που εχω χαλια σημα στο κινητο, αυτο κανω και ειναι αποδεκτη η κατασταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες