ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Λοιπόν για αρχή έψαξα και βρήκα αυτό παρακάτω.. Ο προορισμός της μπιέλας είναι να μεταφέρει την κινητική ενέργεια του εμβόλου στο στροφαλοφόρο άξονα, αλλά και αντίστροφα, να μεταφέρει δηλ. τη δύναμη που χρειάζεται το έμβολο, από τον στρόφαλο, στη φάση της συμπίεσης και λιγότερο της εξαγωγής. Στις παραπάνω τρεις φάσεις - εκτόνωση, συμπίεση, εξαγωγή - η μπιέλα καταπονείται σε θλίψη και λυγισμό, ενώ στη φάση της εισαγωγής καταπονείται σε εφελκυσμό. Το υλικό κατασκευής της μπιέλας είναι ο σφυρήλατος χάλυβας και κατά γενικό κανόνα το σχήμα της διατομής του είναι διπλό ΤΑΥ. Έχω διαβάσει αρκετές φορές και έχω ακούσει πως βάρεσε μπιέλα.. Θα μου το εξηγήσεις?(Ναί εσύ ξέρεις ποιός :) ) Και θέλω και φώτο με μπιέλα.. Πολλά θέλω? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Κατερίνα ελα να δείς το 400αράκι να δείς πως είναι και να τ ακούσεις Το καημενούλικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alex_Under 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Την θεωρία την αφήνω στους ειδήμονες. Πάρε μια φώτο από μένα. Ααα και στα αγγλικά, αν θες να το ψάξεις, λέγεται"PISTON ROD". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Κοιτα στις φωτο του ALEX. Οταν το "piston pin" ή τα "platinum bearings" αρχισουν και "κολυμπανε" εκει που εργαζονται (στην ανω τρυπα της μπιελας και στην κατω την διαιρουμενη) τοτε λεμε "βαρεσε μπιελα" Ο παραμικρος "τζογος" ή διακενο που θα δημιουργηθει,κανει φοβερο θορυβο (ενα δυνατο τακ τακ τακ) κι αν επιμεινεις και δεν πας για επισκευη,επερχεται σπασιμο της μπιελας με σοβαροτατες συνεπειες για τον κινητηρα.(Μεχρι και τρυπα στον κορμο του κινητηρα δημιουργει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 Κοιτα στις φωτο του ALEX. Οταν το "piston pin" ή τα "platinum bearings" αρχισουν και "κολυμπανε" εκει που εργαζονται (στην ανω τρυπα της μπιελας και στην κατω την διαιρουμενη) τοτε λεμε "βαρεσε μπιελα" Ο παραμικρος "τζογος" ή διακενο που θα δημιουργηθει,κανει φοβερο θορυβο (ενα δυνατο τακ τακ τακ) κι αν επιμεινεις και δεν πας για επισκευη,επερχεται σπασιμο της μπιελας με σοβαροτατες συνεπειες για τον κινητηρα.(Μεχρι και τρυπα στον κορμο του κινητηρα δημιουργει) <{POST_SNAPBACK}> Θα συμφωνήσω στην εξήγηση του ALX. Στην ουσία αυτό ακριβώς είναι το "χτύπησε μπιέλα", μεγαλώσανε οι ανοχές, τα κενά σ αυτά τα δύο σημεία και πλέον κατα την κίνηση της μπιέλας οι δυνάμεις του εφελκυσμού και της θλίψης "μετακινούν" το έμβολο ή/και τον κορμό της μπιέλας προκαλώντας το χτύπημά τους. Εμπειρικά είναι το "τακ τακ τακ κρρρρρρρ" που ακούγεται απο κινητήρα με χτυπημένη μπιέλα. Δυσκολεύομαι να το εξηγήσω περαιτέρω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreastt600 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2006 ΜΠΙΕΛΑ.....Η ΔΙΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ... κατασκευαζεται απο σφυριλατο χαλιβα για να αντεχει στην στρεβλωση και στην καμψη ΣΚΟΠΟΣ να συνδεει το εμβολο με τον στροφαλοφορο αξονα με την βοηθεια του πυρου εμβολου να μετατρεπει την ευθηγραμμη παλινδρομικη κινηση του εμβολου σε κυκλικη ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΕΛΑ στρεβλωση της μπιελας κακη ευθηγραμμιση του πυρου εμβολου αντκανονικη συσφιξη των εδρανων κακη λιπανση λαθος τυπος λαδιου ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΥΤΟΝ θορυβος μεταλλικος κτυπημα του κινητηρα σε μεγαλο βαθμο και υστερα απο πολυ πιεση μπορει και να κολλησει ο κινητηρας ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΗΣ τοποθετηση καινουργιων κουζινετων ευθηγραμμηση της μπιελας καταλληλη λιπανση σωστο λαδι κατερινα ελπιζω να σε βοηθησα λιγο για οτι αποριες εχεις μου λες ΣΕ ευχαριστω πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PoDiKoS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2006 Για την ακρίβεια... η μπιέλα έχει κάποιο λογικό πλαίσιο κινήσεων (εκτός αυτών της λειτουργίας της) ΔΗΛΑΔΗ, όταν ποιάσεις το πιστόνι και αρχίζεις να το κουνάς δεξιά αριστερά παράλληλα του πιστον πιν, νιώθεις να υπάρχει μια λογική, ελάχιστη "σκάτζα". Εκεί που δεν πρέπει να υπάρχει καμία "σκάτζα" είναι όταν κουνάς την μπιέλα στην βάση της πάνω κάτω... Κατά την λειτουργία της μπιέλας, αυτό είναι το σημείο (βάση μπιέλας, εκεί που είναι τα πλατινουμ μπερινκς), το οποίο τραβάει τα περισσότερα ζόρια και από εκεί ξεκινάει το όλο κακό όταν γίνεται Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2006 ΑΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΠΙΕΛΑ στρεβλωση της μπιελας κακη ευθηγραμμιση του πυρου εμβολου αντκανονικη συσφιξη των εδρανων κακη λιπανση λαθος τυπος λαδιου κακη ευθηγραμμιση του πυρου εμβολου ???????Τι εννοείς? αντικανονικη συσφιξη των εδρανων???????Κάντο λίγο πιο λιανό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gbyzf1000 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2006 Αν δεν ευθηγραμμιστή πλήρως ο πύρος του εμβόλου (πράγμα σπάνιο) υπάρουν οι εξής περιπτώσεις: • Να πατάει το πιστόνι μονόπαντα • Να πατουρώσει η υποδοχή του εμβόλου • Να αφήνει κενά είτε αριστερά είτε δεξιά. Σε κάθε περίπτωση μετά απο καιρό (ανάλογα τα κυβικά του μοτέρ) θα σου βγεί πρόβλημα. Αντικανονική σύσφιξη στα έδρανα Αν παρασφιχτούν τότε η μπιέλα θα γυρνάει με δυσκολία,άρα θα πατουρώσει η το έδρανο η ο στρόφαλος η και η μπιέλα Η όλα μαζοί Αν σφιχτούν λιγότερο τότε κάποια στιγμή θα ξεσφίξει εντελώς και ως εκ’τούτου θα χτυπήσουν.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 5 , 2006 που ειναι η μπιελα? ΟΕΟ? νατην η μπιελα..... εστω η μιση. και το συρμα που βλεπετε ειναι το ενα ελατιριο του πιστονιου και αυτο το επαθε κατι πριν την 3τη κατοσταδα χιλιομετραν στο κοντερ ΚΑΝΗΒΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Φίλε οι φωτογραφίες δεν είναι απο "χτύπησε μπιέλα το μοτέρ", αλλά απο "του πεταξα τα μάτια έξω"!!!! Σπασμένο κάρτερ!Κάποιος είναι πολύ σιδεροφάγος.Απορώ πως τα κατάφερε γιατί οι κινητήρες δεν σπάνε έτσι εύκολα.Εννοώ ότι υπάρχουν προδιαγραφές ασφαλείας, δεν μπορεί να σπάει κάποιο εξάρτημα έτσι. Τυχερή μαντεψιά, μήπως το σκηνικό έγινε απο κανένα τρελό κατέβασμα του στύλ σκασμένη 5η,κατέβασμα σε 2α για να μπω στη στροφή? Απο ποιά μοτο είναι η φωτογραφία? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nemethon 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 πω πω δεν έχω ξαναδει τέτοιο σκηνικο πρεπει να στρόφαρε με +10000 στροφές απο οτι μπορούσε για να γίνει κάτι τέτοιο αλλα απο την αλλη μπορεί να είναι και απο ducati οπου αυτο τα δικιολογεί όλα :lol: (ε εσεις οι ντουκατίστι πλάκα κάνουμε ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2006 Το μοτερ αυτο ειναι απο το ZZR1100 του Γιωργη (γιαγιας αρκουδας) Στην βολτα που το επαθε ημουν κι εγω αλλα ποιο μπροστα απο αυτον (γι αυτο και δεν τον ειδα) Με το που εγινε αυτο,αδειασαν μονομιας ολα τα λιτρα λαδι που ειχε στο καρτερ πανω στον πισινο τροχο οταν ο Γιωργης πηγαινε με τριψηφιο αριθμο χιλιομετρων (και μεγαλο απ οτι θυμαμαι να ελεγε) Καβασακι σου λενε μετα πφφφφφ Το ωραιο της φασης ειναι οτι μπορεσε και κρατησε την μοτοσυκλετα σε ευθεια και δεν επεσε αφου ο κινητηρας μπλοκαρε και ουτε με τον συμπλεκτη δεν μπορουσε να απομονωσει τον πισω τροχο ωστε να κυλισει. Σκεφτειτε να μπλοκαρεις με 200 παρα κατι τον πισω τροχο και να σταματησεις σωος και αβλαβης!!! Γιωργη ειχες κοτσια και τυχη τοτε!!! Νεμεθον.....μπαααααα ειναι το κλασσικο προβλημα που εβγαζαν τα ζζαρια στον τριτο κυλινδρο αλλα εδω παραγινε! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigoris 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 Ωραία φωτό Γιώργη.!!!!!! Θα την εκτύπωσω και θα τη δείξω σε φίλο που ανεβαίνει το Αρτεμίσιο πατημένος.Φανταζεσαι να πάθεις κάτι τέτοιο στις στροφές με 160-180;Δε θα βρεί ο παπας να θάψει!!!! Και όντως πολλοί ΖουΖουΡες βγάζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα όταν υπάρχει χαμηλή σταθμη ,μεγάλες κλίσεις και λαμπάδες που κρατούν πολύ.(όλα τα κάνει ο φίλος) Φίλε Γιώργη όντως ήσουν πολύ τυχερός εκτός από ικανός!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2006 (τροποποιήθηκε) μπαααααα ειναι το κλασσικο προβλημα που εβγαζαν τα ζζαρια στον τριτο κυλινδρο Ντάξει μωρέ... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 8 , 2006 από τον Typhoon Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2006 η μεγαλη φαση ηταν οτι ερχοταν ενας φιλος ο χρηστος με το R1 και μου εκανε σλιπ στριμινκ εκηνη την ωρα για να κρατιθη κοντα μου μιας και το R1 ειχε πιασει την τελικη του απο ωρα και μπηκε στο κενο μου για να ανεβασει κιαλο χιλιομετρα. σπαζοντας το μοτερ επεσαν τα λαδια και τα κοματια επανω του στο φερινκ και το κρανος κανωντας τον σαν λαδοποντικο. ευτιχως και για τους δυο μας το οτι αντεδρασα καλα και φρεναρισα με το μπροστινο για να σηκοσω τον πισο τροχο στον αερα και γερνοντας πλαγια την μοτο κανωντας ρολινκ εντο εφυγα απο τον δρομο του και περασε τοσο ξυστα δυπλα μου που εστανθηκα τον αερα του να με κουναει. κρατοντας τον τροχο στον αερα πιγα σιγα σιγα στην ακρη του δρομου και σταματισα. βεβαια το μοτερακι ειχε γραψει 287200 χιλιομετρα και οχι χιλιομετρα πολης αλλα βαρβαρα τελος καλο ολλα καλα. τωρα εχω βαλει ενα μοτερακι απο 97 μοντελο που δεν εχουν τα προβλιματα του 92αριου και πεταει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2006 Rolling endo με την τελικη του R1? Γιωργη...συμμαζεψου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2006 δεν ρωτας τον χρηστο? τον ξερεις αλοστε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 9 , 2006 Ενταξει ρε συ αλλα μου φαινεται πολυ κουφο με τοσα χιλιομετρα να κανεις rolling endo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Typhoon 47 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2006 φρεναρισα με το μπροστινο για να σηκοσω τον πισο τροχο στον αερα και γερνοντας πλαγια την μοτο κανωντας ρολινκ εντο εφυγα απο τον δρομο του και περασε τοσο ξυστα δυπλα μου που εστανθηκα τον αερα του να με κουναει. κρατοντας τον τροχο στον αερα πιγα σιγα σιγα στην ακρη του δρομου και σταματισα. Με κούφανες τώρα... Αν και λίγο τραβηγμένη η ιστορία, εφ όσον λες ότι έτσι έγιναν τα πράγματα δεν υπάρχει λόγος να σε αμφισβητησει κανένας..Το θέμα είναι ότι γλύτωσες κυριολεκτικά απο του χάρου τα δόντια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2006 Πώ πώ ! Τι φώτο είναι αυτή γιαγιάκα αρκουδίτσα Να κάνω μια χαζή ερώτηση <<πάλι>> Έχει διαφορά το Rolling endo με το Εndo ? Το Εndo είναι στην μπροστά την ρόδα όρθιο το βρούμμ μας το Rolling endo ? Χαίρομαι που είστε καλά..ούφ είναι να μην σου τύχει η στραβή! Και ακόμη μια ερώτηση .. πόσο βγήκε η ζημιά Γιαγιά Αρκουδίτσα? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2006 το ρολινγκ εντο ειναι οταν η μοτο εχει σηκωμενη την πισω ροδα οταν η μπροστα κινηται ακομα.Σκετο εντο ειναι οταν η πισω ροδα σηκωθει οταν ακινητοποιηθει η μπροστινη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10 , 2006 Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ δεν το ήξερα πως λέγεται έτσι! ALX-άκι μ σε ευχαριστώ <ΠΟΛΥ> :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2006 εβαλα αλλο μοτερ. το ιδιο δεν φτιαχνονταν ΄λεπεις ... ειχαν μηνει καποια κοματια στην εθνικη :lol: το μοτερ το ευρισκα πανω απο 2000 ευρω μεταχηρισμενο. τελικα λογο γνωριμιας και πολυ καλης σχεσης με τον στελιο τον αναπολιτακι μου εφερε ενα μοτερακι απεχτο με 1200 ευρω. ειχε φερει 2-3 πριν αλλα μου ελεγε να περιμενο να πετηχουμε το καλο. μετα απο 4 μηνες αναμονης το εφερε. οταν το πηγα στο μαστορα να μου το βαλει μου ειπε οτι αυτο το μοτερ μπορει και να μην εχει δουλεψει καθολου. μου πηρε και 200 ευρω για περαστηκα + κατι που εκανα εγω λογο του οτι ειμαι ψωναρα και θελω την μοτο μου να ειναι το δυνατον αψωγη μου εφτασε τα 1800 ευρωπουλα (εκανα ηλεκτροστατηκη βαφη στο πλεσιο ,αλλαξα οτι υπειρχε απο ρουλεμαν και βιδα που ειχε εστω και λιγη φθορα, κλπ) ειναι 3 φωρα που κανω ρολινκ εντο χωρις να θελω. την πρωτη φωρα ημουν με την λεσχη που ανοικα καποτε και στον θεολογο στην αριστερη στροφη εχωντας και την κατερινα μαζι εφηγε το μπροστινο γραναζι γιατι ο μ@λακας ο μαστορας δεν ειχε βαλει την ασφαλεια και σπαζοντας το καπακι μαζευτηκε η αλησηδα αναμεσα γραναζι και ψαλιδι και μου φρεναρισε τον τροχο. ημουν πλαγιασμενος τοτε με 180 στο κοντερ και σηκοσα την μοτο στον μπροστινο και εστριβα την στροφη στον μπροστινο και την κατερινα να εχει ανεβη στον σβερκο μου απο το αποτομο φρεναρισμα. οταν με ρωτησαν τα παιδια πως το εκανε τους ειπα οτι δεν ξερω οιυτε να σας το ζωγραφισω το τι εκανα. απλα το μιαλο μου εδωσε της σωστες εντολες και αντεδρασα σωστα. και αλλη μια φωρα παλυ ειχα βαλει λαστιχα στην μοτο και στην ευθεια της θηβας ακουσα ενα τακ και εστανθηκα τον μπροστινο τροχο να φρεναρει εντονα αλλα ευτιχως οχι γερα. λογο του οτι ελαφροσε το πισο μερος μου και πηγενε να κανει εντο προσπαθουσα να καθησω ολλο και πιο πισο για να δοσω βαρος στον πισο τροχο τελικα ευτιχως που δεν φρεναρισε τελειος ο τροχος και την γλητοσα. οταν σταματισαμε με τα παιδια της λεσχης ειδαμε οτι ειχαν φυγει οι βηδες της μιας δαγκανας της δεξιας και η δαγκανα ειχε μπη αναμεσα στο καλαμι και το δισκοφρενο με αποτελεσμα το ενα τακακι να σερνετε στην δισκοπλακα και να φρεναρει. και της αριστερης δαγκανας ηταν και αυτες λασκα αλλα δεν ειχαν φυγη ακομα. ε! μετα απο κατι τετοια πιστευω οτι εχω το κοκαλακι της νυχτεριδας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 11 , 2006 μαζευτηκε η αλησηδα αναμεσα γραναζι και ψαλιδι και μου φρεναρισε τον τροχο. ημουν πλαγιασμενος τοτε με 180 στο κοντερ και σηκοσα την μοτο στον μπροστινο και εστριβα την στροφη στον μπροστινο <{POST_SNAPBACK}> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες