Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Στα διχρονάκια μου castrol mtx το κορυφαίο για εμένα.... Προσοχή μόνο γιατί βγαίνει σε πολλά ιξώδη (80άρι,10-40,75-140) Κι εγω αυτο βαζω το 10-40 αλλα στο manual λεει 15-50..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 λεπτομέρειες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeoZ 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Κι εγω αυτο βαζω το 10-40 αλλα στο manual λεει 15-50..... Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,έχεις παρατηρήσει σκληρό σασμαν όταν ζεστάνει αρκετά ή πατινάρισμα στο κρύο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2010 Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα,έχεις παρατηρήσει σκληρό σασμαν όταν ζεστάνει αρκετά ή πατινάρισμα στο κρύο; Οχι απλα οταν το τελικιασω καμια φορα στη αλλαγη απο 6η σε 5η δεν την κανει με την πρωτη δηλαδη την πρωτη φορα παταω αερα στον λεβιε.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
no_fear,no_pain,NO_BRAKES 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 πω πω παιδιά έμαθα αρκετά πραγματάκια που δεν ήξερα και μιας που άνοιξε αυτό το topic είναι και υπέρ μου επειδή θα πάρω σε καμια βδομάδα Το Husqvarna WRΕ 125 που είναι δίχρονο και αυτό ..στο μονο που κόλλησα είναι στο πως να δουλεύουμε με τα λάδια δηλαδή να το δουλεύουμε κανονικά με λάδι μέσα στο ντεπόζιτο λαδιού η να βάζουμε και λίγο λάδι μέσα στο ντεπόζιτο βενζίνης??? Αρκετά δεν έχω καταλάβει ακόμα απλά αρχίζω με αυτό Μήπως τελικά να προτιμήσω κάνα yamaha η κάποιο honda? :D γεια σας παιδια!καινουριος!επειδη φιλε μου εχω μεγαλωσει μεσα στα husqvarna,σου λεω για να ξερεις οτι δεν εχει καμια σχεση με οποιοδηποτε dt-crm-kmx-kdx κλπ....δεν θα μετανοιωσεις αυτην την αγορα,εαν το αγαπας και κανεις οτι πρεπει!φιλικα παντα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 γεια σας παιδια!καινουριος!επειδη φιλε μου εχω μεγαλωσει μεσα στα husqvarna,σου λεω για να ξερεις οτι δεν εχει καμια σχεση με οποιοδηποτε dt-crm-kmx-kdx κλπ....δεν θα μετανοιωσεις αυτην την αγορα,εαν το αγαπας και κανεις οτι πρεπει!φιλικα παντα! φιλε αργισαμε πολι πιρα Crm χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicolikas 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποιες πατέντες για τη βελτίωση των δίχρονων κινητήρων αλλά όχι στα δίκυκλα, εκτός και αν κάνω λάθος. Λοιπόν πέρυσι αγόρασα ένα θαμνοκοπτικό μηχάνημα kawasaki το οποίο δεν χρησιμοποιεί τη γνωστή αναλογία λαδιού 4% αλλά 2%! Οπότε έχει καθαρότερη λειτουργία και δεν μυρίζει καθόλου μπορώ να πω παρά το ότι η εξάτμιση είναι μισό μέτρο από τη μύτη του χειριστή ! Τα αλυσοπρίονα stihl πλέον δεν ακούγονται σαν κλασικά δίχρονα όταν δουλεύουν αλλά παράγουν ήχο παραπλήσιο τετράχρονου κινητήρα με την εταιρία να ισχυρίζεται ότι και η λειτουργία του κινητήρα είναι διαφορετική όμως δε ξέρω λεπτομέρειες γι'αυτό !!! Αυτά αν εφαρμοστούν στα δίκυκλα θα βελτιώσουν πάρα πολύ τη "σπαστική" εικόνα τους... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
no_fear,no_pain,NO_BRAKES 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 φιλε αργισαμε πολι πιρα Crm χαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 20 , 2010 (τροποποιήθηκε) Έχουν γίνει από παλιά μεγάλες έρευνες γύρω από εξελιγμένα δίχρονα (πχ η αυστραλέζικη Orbital) αλλά ο όγκος και η πολυπλοκότητα κάνουν μη πρακτική την εφαρμογή σε δίκυκλα και τα περιορισμένα ωφέλη μη οικονομικά βιώσιμη μακροπρόσθεσμα την εφαρμογή σε αυτοκίνητα. Εφαρμογή εξέλιξης διχρόνων έχει γίνει μόνο σε μηχανές θαλάσσης όπου η σταθερή ταχύτητα λειτουργίας, οι μεγάλες χωριτικότητες με σχετικά χαμηλή απόδοση ένεκα αξιοπιστίας και η χαλαρότητα σε θέματα ρύπων έκανε εμπορικά βιώσιμη την τεχνολογία. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 20 , 2010 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanaris 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 21 , 2010 φιλε αργισαμε πολι πιρα Crm χαχα γιατι ετσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Παιδιά εγώ στο wr, έχω ένα προβληματάκι, μου καίει ένα τεπόζιτο λάδι, γύρω στα 900ml νομίζω βάζω στα 250 χιλιόμετρα, και από βενζίνη μου καίει 10λιτρα/100χλμ.. Δεν είναι λίγο υπερβολική η καύση του λαδιού? δηλαδή στα 25περίπου λίτρα βενζίνης μου κάψε σχεδόν ένα λίτρο λάδι Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2010 από τον Feygatos... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δηλαδή αναλογία μίξης 4%.<br>Για να καίει 10 λίτρα στα 100χλμ πρέπει να είναι πολύ φτιαγμένο με εξάτμιση-φίλτρο-ρηντ ίσως και θυρίδωμα ή και άλλο καρμπυρατέρ οπότε και είναι ρυθμισμένο πολύ πλούσιο ειδάλλως το πας συνέχεια τάπα...<br>Αν το πας τάπα συνέχεια τότε το 4% βγαίνει φυσιολογικά καθώς η τρόμπα πιστεύω πως φτύνει αναλογικά περισσότερο λάδι στα μεγάλα ανοίγματα σε αυτά τα μηχανάκια.<br><br>Καπνίζει πολύ? Στα μικρά ανοίγματα τι γίνεται? Πόσες κηλίδες λάδι έχει το μπουφάν σου?<br><br>Τα πιο πολλά λάδια είναι για αναλογία 2% και προτείνω πείραγμα της τρόμπας για 2,5-2,8% αλλά αυτά τα νούμερα είναι για μέση οδήγηση. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2010 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Δηλαδή αναλογία μίξης 4%.<br>Για να καίει 10 λίτρα στα 100χλμ πρέπει να είναι πολύ φτιαγμένο με εξάτμιση-φίλτρο-ρηντ ίσως και θυρίδωμα ή και άλλο καρμπυρατέρ οπότε και είναι ρυθμισμένο πολύ πλούσιο ειδάλλως το πας συνέχεια τάπα...<br>Αν το πας τάπα συνέχεια τότε το 4% βγαίνει φυσιολογικά καθώς η τρόμπα πιστεύω πως φτύνει αναλογικά περισσότερο λάδι στα μεγάλα ανοίγματα σε αυτά τα μηχανάκια.<br><br>Καπνίζει πολύ? Στα μικρά ανοίγματα τι γίνεται? Πόσες κηλίδες λάδι έχει το μπουφάν σου?<br><br>Τα πιο πολλά λάδια είναι για αναλογία 2% και προτείνω πείραγμα της τρόμπας για 2,5-2,8% αλλά αυτά τα νούμερα είναι για μέση οδήγηση. Το wr είναι μανίσιο, το πιστόνι του έχει γύρω στα 4000χλμ, είναι 66,8χιλιοστά, καρμπυρατέρ και αυτό μανίσιο είναι, mikuni, τώρα πόσα χιλιοστά δεν ξέρω, βγάζει πολύ κάπνα πίσω, δεν το σπάω και τρελα σε λογικά πλαίσια, απλά 3η & 4η τις ανοίγω αρκετά, κατατάλλα το οδηγάω φυσιολογικά, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και καίει τόση βενζίνη, σκέφτομαι κιόλας να β΄λαω και ένα κύλινδρο nicasil 72,5 που βρήκα, και κάνα καρμπυρατερ 39άρι, δηλαδή μετα θα μου καίει παραπάνω.. Για τη τρόμπα λαδιού δεν ξέρω πως ρυθμίζει, απλό είναι? Για να την έκλεινα λίγο να τη πήγαινα στα επίπεδα που λες εσυ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Μαμά και η εξάτμιση? Νομίζω πως μαμά το πιστόνι είναι 66 σκέτο. Το επιπλέον 0,8 μπας και είναι 2ο-3ο ρεκτιφιέ? (βήμα 0,25/0,50/0,75 συνήθως) Μπας δηλαδή και το πήρες ξανά μαμά σε εξαρτήματα αλλά με ρυθμίσεις για άλλη εξάτμιση? Η τρόμπα στο DT200 που νομίζω είναι ίδιο μοτέρ ρυθμιζότανε με ροδέλες στο εμβολάκι που ανεβοκατέβαινε - βγάλε το καπάκι της και παρατήρησε. Φυσικά, πρώτα ρυθμίζεις το συρματόσχοινο. Το καρμπυρατέρ πρέπει να είναι 28mm νομίζω ή κάτι τέτοιο. Καλή διάμετρος για νορμάλ χρήση στην πόλη αλλά μικρή για ψηλές στροφές οπότε και "ξεραίνεται" γι'αυτό και το ζιγκλερώναμε με μεγάλα ζιγκλέρ που το κάνανε να δουλεύει πολύ πλούσιο χαμηλά. Οπότε κατεβάζαμε τη βελόνα στο σλάιντ μια θέση και μετά παίζαμε με τη βίδα ρελαντί για ομαλό ρελαντί. Όλες βέβαια οι ρυθμίσεις ήταν συμβιβασμοί καθώς το καρμπυρατέρ δεν είναι αγωνιστικού προσανατολισμού οπότε η απόκριση απείχε από την ιδανική με όλα τα πειράγματα στο άνοιγμα αναλόγως στροφών κινητήρα... Με αυτά που λές να βάλεις μάλλον θα πάρεις την μπιέλα στο χέρι σύντομα. Το μηχανάκι δεν είναι καθαρόαιμο. Μην το πολυσκαλίζεις - απόλαυσε το στήσιμο/αναρτήσεις και ξέχνα τα πολλά στο μοτέρ το οποίο είναι ψευδό και 200άρι. Τα 200άρια εξ'ορισμού δεν είναι για πολλά άλογα, απλά ροπάτα και αξιόπιστα ενισχυμένα 125άρια, αναπτύχθηκαν για τον ερασιτέχνη και όχι τον αγωνιζόμενο σαν κατηγορία κυβισμού. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2010 από τον Mi_ka Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 (τροποποιήθηκε) Όχι, εξάτμιση φίλε μου έχει FMF λαιμό και τελικό PRO CIRCUIT, όντως το καρμπυρατέρ είναι 30άρι, το πιστόνι εργοστασιακά είναι 66,8 από το manual του το χω δει, αλλά δεν ξέρω δεν πάει πολύ καλά, ένα dinamik είχα παλιότερα και μπορούσα για παράδειγμα να βγάλω 50 μέτρα με πάντες και ήταν 56mm, και μαυτό με το ζόρι δίνει πάντες μου φαίνεται, αν και έχει ξερά λάστιχα είναι λιωμένα και τα γρανάζια είναι 13 - 52 όπως είναι τα εργοστασιακά, και θέλω να το πειράξω γιατί δεν φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά και καίει και πολύ πιστευω, τώρα για το λάδι πρέπει οπωσδήποτε να το μειώσω από 4% να το πάω στο 2,5% περίπου.. αα και ο κυλινδρος ειναι nicasil, δεν γίνεται ρεκτιφιε Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2010 από τον Feygatos... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Κόιτα πάλι γιατί έκανα διορθώσεις στο ενδιάμεσο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Κόιτα πάλι γιατί έκανα διορθώσεις στο ενδιάμεσο... Ναι το είδα φιλε μου, να σε ρωτήσω εσύ τι μου προτίνεις να πειράξω για νανέβει λίγο το μηχανάκι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2010 Ερειξα μια ματια και ειδα οτι εχεις θεμα δυναμης στο wr,ηθελα να σε ρωτησω, το ypvs του ειναι ρυθμισμενο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Feygatos... 79 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Δεν ξέρω άμα είναι ρυθμισμένο, θα το πάω αυτή τη βδομάδα μάλλον στο drag team panos να μου το ρυθμίσει και να το δει γενικά, γιατί μόνο αυτός ασχολείται κυρίως με δίχρονα να το κοιτάξει λίγο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2010 Tα πιο πολλά είναι εύκολα και τα κάνεις και μόνος σου αλλά κάποιος πρέπει να σου τα δείξει και δυστυχώς τα δίχρονα ξεχάστηκαν πια... Ξεκίνα από YPVS, να ανοιγοκλείνει σωστά χωρίς μαγκώματα (έχει σημάδια νομίζω και ρυθμίζεται με τις ντίζες του). Μετά έλεγχος εξάτμισης, διαρροές, γέμιση τελικού. Έλεγχος φίλτρου αέρα, τσιμουχών καρμπυρατέρ για σκισίματα. Δες και αν τα ρηντ είναι ΟΚ. Μετά κυρίως ζιγκλέρ. Κατ'αρχήν βεβαιώνεσαι ότι δεν είναι φτωχό και το κολλήσεις στο ψάξιμο. Βγάζεις μπουζί και βλέπεις χρώμα. Αν σκούρο (θέλει πείρα) τότε πλακώνεσαι τέρμα γκάζι ένα χιλιόμετρο, σβήσιμο, παρκάρεις και βγάζεις μπουζί αφού κρυώσει να δεις χρώμα. Αναλόγως πας σε μεγαλύτερο/μικρότερο κυρίως ζιγκλέρ. Μετά βάζεις βελόνα στη μεσαία θέση και βολτάρεις με μέσα ανοίγματα. Επιπλέον κάνεις και ανοιγοκλεισίματα να δεις πόσο τραβάει στο απότομο άνοιγμα. Εδώ θέλει πέιρα ως προς ήχο και αίσθηση. Αν εκεί που πας με μισό γκάζι το κλέινεις και ξανανοίγεις πάλι μισό απότομα και αργεί να "αρπάξει" μάλλον φτωχαίνει και πρέπει να ανεβάσεις μια θέση τη βελόνα (κάτω μία η ασφάλεια). Να παίξεις με άλλα σλάιντ δεν γίνεται σε αυτά τα καρμπυρατέρ όπως και το να πειράξεις το πάουερ τζετ αποτελεί πολύ ειδική δουλεία. Δεν νομίζω ότι τα ήξερε και τα έκανε και κανείς έξω από τους αγώνες. Μετά παίζεις με τη βίδα του μίγματος ρελαντί ("αέρα") από τέρμα έξω μέχρι να έχεις στρωτό ρελαντί. Συνήθως έχει το πολύ 3 στροφές διαδρομή. Αν θέλει πάνω από 2,5 στροφές βάζεις μεγαλύτερο ζιγκλέρ ρελαντί (pilot jet). Μετά βλέπεις τι καίει και ρυθμίζεις ανάλογα τη λίπανση με τη ντίζα της τρόμπας και με ροδέλες τη διαδρομή του εμβόλου, δηλαδή την παροχή. Και ξανά μανά για βελτιστοποίηση ρυθμίσεων. Και ποτέ δεν θα είναι άψογο, μια θέση πάνω τη βελόνα και καίει αλλά έχει μπαμ, μια κάτω και έχει οικονομία αλλά δεν αρπάει στις μεσαίες με μεσαία ανοίγματα. Αλλιώς ψάχνεσαι με άλλο καρμπυρατέρ και θυρίδωμα, αν θυμάται κανείς πως να το κάνει καλά (πλάτος, γωνίες) αλλά στο DT η μπιέλα δεν είναι για πολλά πολλά, καλύτερα να ψαχτεί ροπή χαμηλότερα παρά ιπποδύναμη ψηλά. Δεν θυμάμαι πιος γάτος μου το είχε θυριδώσει και ήταν φανταστικά ροπάτο , σχεδόν σαν δυομισάρι χαμηλα. Ψηλά βέβαια το καρμπυρατέρ δεν άφηνε περιθώρια. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GiLeRaPoWeR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2010 Φιλε το διχρονο δεν θελει και πολλα.. Πολυ καλο λαδι οπως Castrol,Repsol και αλλα... Θελει τον χειμωνα 3 με 4 λεπτα ζεσταμα,το καλοκαιρι 1λεπτακι.. Απλα οταν πας <ταξιδι> και πας πολυ ωρα σιγα σιγα καθε λιγο και λιγακι θελει λιγο ανοιγμα να ξεκαπνισει.Αμα πας τερμα ολη την ωρα θα το παρεις στα χερια..:P Αλλα να ξερεις φιλε διχρονο γκαζι αλλα θελει και λιγο περισσοτερι φροντιδα..και εγω διχρονο εχω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
djlazos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2010 Ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν και άλλοι θα με μισήσουν αλλά εγώ θα το πω: Αν θέλεις να βάλεις ΜΠΕΛΑ στο κεφάλι σου τότε πάρε ένα ΔΙΧΡΟΝΟ!!! Από προσωπική πείρα και όχι μόνο... συμφωνω!!! :_thumbsup: :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bacilys 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 20 , 2010 Απορια: γιατι οταν το διχρονο μενει απο βενζινη ανεβαζει στροφες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZX1977 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 21 , 2010 Απορια: γιατι οταν το διχρονο μενει απο βενζινη ανεβαζει στροφες; γιατι φτωχαινει το μιγμα σε βενζινη και ''σφυριζει'' το μοτερ, με φτωχο μιγμα παει καλυτερα αλλα στα διχρονα παντα πρεπει να ειναι λιγο πιο πλουσιο το μιγμα για λογους ψυξης του θαλαμου καυσης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxos nikaia larisas.. 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2010 Παιδια εχω και εγω μια απορια..μπορει καποιος να μ εξηγησει γτ τα διχρονα ψιλορεταρουνε οταν εχεις το γκαζι σταθερο..? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες