dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 Το ίδιο ποσό ήταν και για το 2009 τα τέλη του 2010 που σου ήρθανε από 786cc έως 1357cc. ναι αλλά δεν είχαν πει κάτι για μείωση στα καινούργια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 παραταση μεχρι 15 Ιανουαριουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! μολις ανακοινωθηκε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2009 παραταση μεχρι 15 Ιανουαριουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! μολις ανακοινωθηκε! Σιγα μην δεν εδινε παραταση το κρατος της παρατασης.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 ναι αλλά δεν είχαν πει κάτι για μείωση στα καινούργια? Αρχηγέ μου το είπαμε, στις μοτοσυκλέτες ΔΕΝ ισχύει ΚΑΝΕΝΑ μέτρο από αυτά που ανακοινώσανε για τα αυτοκίνητα, και πληρώνουμε τα τέλη κυκλοφορίας σε αξία, όση ακριβώς πληρώσαμε και πέρυσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αρχηγέ μου το είπαμε, στις μοτοσυκλέτες ΔΕΝ ισχύει ΚΑΝΕΝΑ μέτρο από αυτά που ανακοινώσανε για τα αυτοκίνητα, και πληρώνουμε τα τέλη κυκλοφορίας σε αξία, όση ακριβώς πληρώσαμε και πέρυσι. Και γιατι η κοπέλα μου για ένα BMW 650CS ('03) πλήρωσε 96 φέτος από 40-κάτι πέρισυ; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 από τον Ravendark Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ZZR1400 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Και γιατι η κοπέλα μου για ένα BMW 650CS ('03) πλήρωσε 96 φέτος από 40-κάτι πέρισυ; Για μοτοσυκλέτες είπα, όχι για αυτοκίνητα! :P Πέρα από την πλάκα, τα τέλη του 650 πρέπει να ήταν και να είναι 46€. Μήπως όντως το λογίσανε σαν αυτοκίνητο, και βάλανε πρόστιμο 50€+;;; Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 από τον ZZR1400 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2009 για τα 650αρια ειναι 46€. Τοσα εδωσα για το ER. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες