Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 σιγά μην παίρνει 2.5 άλογα με ζιγλέρομα μόνο τι είναι στραγάλια ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 Αποκλυεται να παρει 2.5 αλογα μονο απο τα ζιγλερ..τοτε ολοι αυτο θα κανανε και no problem..Παντως το jetix νομιζω ειναι πιο βαρυ απο το sprinter και δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ καλι επιλογη...Και 72 να το κανεισ με τοσο βαρως τι διαφορα θα δεις????Καλητερη επιλογη ειναι σε διχρονα το gilera runner φυσικα και σε 4χρονα η το sprinter η το nexon(με +1 στο spriner ειδικα αμα το προσεξεις)To sprinter εχει πραγματα honda αλλα κατασκευαζεται στην china...Για αυτο θελει προσοχη....Τες πα η επιλογη ειναι δικη σου.........οτι και να παρεις καλοταξιδο + ΠΑΝΤΑ ΚΡΑΝΟΣ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 Φιλε ενας φιλος εχει το κυμκο μην το παρεις ειναι πεταμενα λεφτα ειναι ακριβως οπως το κρυπτον χ και μαμισιο τ πολυ 60 να σου βγαζει απο μετατροπες μονο αλλγη μοτερ γτ τοσο κινεζικο που ειναι...παρε καλυτερα dy rs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 Φιλε ενας φιλος εχει το κυμκο μην το παρεις ειναι πεταμενα λεφτα ειναι ακριβως οπως το κρυπτον χ και μαμισιο τ πολυ 60 να σου βγαζει απο μετατροπες μονο αλλγη μοτερ γτ τοσο κινεζικο που ειναι...παρε καλυτερα dy rs Τσάμπα τα λεφτά θα πάνε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 Παντως εγω σου προτινω ενα runner η dy ενας αλλος φιλος μου που το εχει 50 δεν το εχει στρωσει καθολου και τελικες βγαζει 80-85.Επισης απο οτι εχω δει εδω ευκολα κουρευουν σασμαν τα sprinter καλα αν βρεις κ κανα glx θα σαι κομπλε με το μοτερ χοντα πανω 90αρι η 50αρι και το ανεβαζεις στα 52.Japan FTW!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolos199 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 Toso xalia einai r paidia... Egw alla akouw apo merika filarakia m... Tha t skeftw tote... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ChriC 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2009 Παρε το εικονιζομενο..τουλαχιστον θα το βαρεθεις μετα απο ποιο πολυ καιρο :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Παρε το εικονιζομενο..τουλαχιστον θα το βαρεθεις μετα απο ποιο πολυ καιρο Gilera Racing Team,Komotini Crew ©® Τουλαχιστον θα βαρεθει πολυ γρηγορα τον απλετα σπαστικο θορυβο 2χρονου..μπρινμπρινμπρινμπρινμπρινμπριν...Ενα στο 4χρονο με μια sebring γνησια οχι της μουφες που κυκλοφορουν η μια motorsport με μεγαλη μπουκα εχεις μπασο γαματο θορυβο....Και σε αυτοματο μονο γκαζι φρενο εισαι συνεχεια...ενα στη παπια αλλαζεις και καμια ταχυτητα.....Ακουγεται πιο ενδιαφερον.....Και μαθαινεις και να οδηγας και καλυτερα...Κατι που το εικονοζομενο δεν κανει και τοσο.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanarinis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 1000 φορες να προτιμισις παπι παρα αυτοματο runner ..ροτα και εμενα τι τραβαο με τα κ@λο φρενα τουςαα και κατι αλλο ..Ριξε κανα μοτερ λιφαν 110 πανο στο jetix και εισαι οκ!!.εδο εχι ο φιλος μου ενα κινεζικο 50αρι εβαλε μοτερ λιφαν 110 και δν εχι κανενα προβλιμα με αστινομικους ...χαχαχα ακουστε και το αλλο ...το πεδι τρακαρε ιρθε πραγματονομον να το δι ..το μοτερ εντομετακσι κανι μπαμ μονο και μονο π γραφι λιφαν πανο και δεν το καταλαβε! χαχα κικλοφορι με 110 cc και εχι διπλομα για 50αρι και δν το καταλαβενουν ..Καλι φασι ειναι αυτι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolos199 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Exei vaseis to jetix p teriazoun me tis vaseis p thelei o kinitiras tis lifan(110,125) i thelei patenta????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Mε πατεντα νομιζω ειναι....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Δεν νομίζω να θέλει πατέντα παιδιά βάσεις honda δεν εχουν αυτά τα καινούργια τα 50αρούλια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonycub 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Μπα μαλλον με πατεντα ειναι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolos199 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Uparxei kanena moter p mporei na t parei xwris patenta?????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Honda=Daytona=Lifan {στα 50αρακια οποτε μάλλον θα ταιριάζει χωρίς πατέντα..}! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolos199 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2009 Sto Kymco teriazei tpt xwris patenta????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kanarinis 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δεν χριαζετε καμια απολιτος πατεντα ..δουλευο στο σινεργιο τ θιου μου μιας που εμινα στο σχωλειο και εχουμε βαλι αρκετα λιφαν μοτερ πανο ακομα και 150cc εχι ερθι..glx / sprinder / κατι cubakia και πολα κινεζικα ..Jetix Ακομα δν εχουμε αλαξι για να σε πο ακριβος αλλα και παλι δεν το νομιζο..και αυτα τα μοτερ να 3ερις ειναι οτι σου τιχι Π.χ μπορι το μοτερ το λιφαν που θα παρις να βγι σκιλος και να μιν μασαι τιποτα μα τιποτα η μπορι να παρις ενα μοτερ το οπιο σε 3-4 μινες να θελι και παλι επισκευι .Γιαυτο να προτιμισις το λιφαν 110cc το οπιο ειναι το πιο καλο με σιγκρισι τα αλλα (150cc 125cc ktlp.)Και εχις και τιν αποδικσι απο το μοτερ οποτε εισαι ΟΚ να μιν νομιζουν οτι ειναι τιποτα κλεμενο σε περιπτοσι που σε πσαξουν ..μια στο εκατομιριο διλαδι Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 από τον kanarinis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apostolos199 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Egine... Sas euxaristw polu gia tis apopseis sas... An exete na peite kt allo peite to... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Παρε το εικονιζομενο..τουλαχιστον θα το βαρεθεις μετα απο ποιο πολυ καιρο Gilera Racing Team,Komotini Crew ©® Τουλαχιστον θα βαρεθει πολυ γρηγορα τον απλετα σπαστικο θορυβο 2χρονου..μπρινμπρινμπρινμπρινμπρινμπριν...Ενα στο 4χρονο με μια sebring γνησια οχι της μουφες που κυκλοφορουν η μια motorsport με μεγαλη μπουκα εχεις μπασο γαματο θορυβο....Και σε αυτοματο μονο γκαζι φρενο εισαι συνεχεια...ενα στη παπια αλλαζεις και καμια ταχυτητα.....Ακουγεται πιο ενδιαφερον.....Και μαθαινεις και να οδηγας και καλυτερα...Κατι που το εικονοζομενο δεν κανει και τοσο.... Εμενα παντος στο χωριο μονο με την καραμπινα δεν με εχουν παρει ακομα! Πραγματικα ειναι ωραιος ο θοριβος για αυτον που οδηγαει αλλα σκεψου οτι απο τις 2 και μετα το σκεφτεσαι σοβαρα να ανοιξεις το γκαζι... Αυτο θα το σκεφτεις στην 2-3 βδομαδα που θα αρχησουν να σου πριζουν τα μπαλακια! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Εμενα παντος στο χωριο μονο με την καραμπινα δεν με εχουν παρει ακομα! Πραγματικα ειναι ωραιος ο θοριβος για αυτον που οδηγαει αλλα σκεψου οτι απο τις 2 και μετα το σκεφτεσαι σοβαρα να ανοιξεις το γκαζι... Αυτο θα το σκεφτεις στην 2-3 βδομαδα που θα αρχησουν να σου πριζουν τα μπαλακια! Σωστα τα λες..Και εγω το σκευτομαι, και εχω ελατωσει τις μετακινισης τα μεσημερια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Σωστα τα λες..Και εγω το σκευτομαι, και εχω ελατωσει τις μετακινισης τα μεσημερια συμφωνώ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Εγω τωρα τελευτεα ψηνομαι πολυ να πουλησω το Sprinter και να παρω ενα Aprilia SX να του βαλω και μια Gianelli και με ενα καλο στρωσημο θα γ#μαει..Εχει ενας φιλος μου ενα Yamaha DT 50cc (πολυ παλιο) και εβαλε μια Gianelli και οταν το ακουσα κ#υλωσα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
starenios 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2009 Ρε παιδια για αυτο υπαρχουν οι σιγαστηρες...Τους βαζεις και εισαι νομιμος τους βγαζεις και καγκουριαζεις.......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lostre 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2012 Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του mybike... Θα ή8ελα τη γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα παίδες... Σε ένα μήνα βγάζω δίπλωμα για 50cc και έχω στο μυαλό μου ένα παπί το jetix της kymco... Μερικοί φίλοι μου μου λένε ότι είναι καλό, άλλοι λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά και έχω μπερδευτεί κάπως... Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: 1. Αν το θεωρείτε καλή επιλογή. 2. Τί τελική έχει μανίσιο και τι μετατροπές μπορώ να του κάνω για να "τραβάει" πιο πολύ. 3. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο μηχανάκι που θεωρείτε καλύτερο (50cc). Σας ευχαριστώ για την βοήθεια εχω και εγω το kymco jetix.1ειναι πολυ καλη επιλογη.2σε μεγαλη ευθεια και λιγο κατιφορικη εχω βγαλει 80.τωρα για μετατροπη εγω του εχω βαλει το κιτ και τραβαει πολυ καλα.βασικα δεν το περιμενα.τωρα πλεον πηγαινει με 90+ χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lostre 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2012 Καλησπέρα σε όλους τους χρήστες του mybike... Θα ή8ελα τη γνώμη σας πάνω σε ένα θέμα παίδες... Σε ένα μήνα βγάζω δίπλωμα για 50cc και έχω στο μυαλό μου ένα παπί το jetix της kymco... Μερικοί φίλοι μου μου λένε ότι είναι καλό, άλλοι λένε ότι είναι πεταμένα λεφτά και έχω μπερδευτεί κάπως... Θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής: 1. Αν το θεωρείτε καλή επιλογή. 2. Τί τελική έχει μανίσιο και τι μετατροπές μπορώ να του κάνω για να "τραβάει" πιο πολύ. 3. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο μηχανάκι που θεωρείτε καλύτερο (50cc). Σας ευχαριστώ για την βοήθεια κατά τι γνώμη μου είναι πολύ καλή επιλογή!!!το μαμισιο με καλό στρώσιμο βγάζει 75 και 80 σε κατηφόρα...για να τραβάει καλύτερα βαλέ το κιτ της kymco και μια εξάτμιση της αρεσκείας σου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες