black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ΔΕΝ! γινεται, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 Εγω μενω κανονικα βούλα και οδηγαω απο 14 με δικο μου παπι και σου λεω οτι (ουτε να διανοηθεις με τους ασφαλιτες τις βουλας.....ps σε ποιο σχολειο πας?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγω μενω κανονικα βούλα και οδηγαω απο 14 με δικο μου παπι και σου λεω οτι (ουτε να διανοηθεις με τους ασφαλιτες τις βουλας.....ps σε ποιο σχολειο πας?? Στο 2 λύκειο βούλας. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 από τον SkiT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 βγαλε την παρενθεση μου.....εγω στο 1ο πηγαινα μεχρι περσι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 βγαλε την παρενθεση μου.....εγω στο 1ο πηγαινα μεχρι περσι Σε πιο πας τώρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rivalbreaker 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 στο νυχτερινο στο μπραχαμι αλλα μην βγαινουμε off topic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 στο νυχτερινο στο μπραχαμι αλλα μην βγαινουμε off topic k Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 ΔΕΝ! γινεται, ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! +10000000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Και για να τελειώσει το θέμα με το δίπλωμα ακούστε τι μου είπαν επειδή σήμερα ρώτησα σε σχολη οδηγών 1)Πρέπει να είσαι 16 ετών k άνω 2)Πρέπει να δώσεις 150 Ευρώ μου είπαν {δεν ξέρω τι ισχύεει για τις δικες σχολες} 3)Πρέπει να υπογράψει ο πατέρας σου k η μητέρα σου και να δώσουν k την ταυτότητα τους... Οποτε υπομονή μέχρι τα 16..... :0 :( :( :-( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2009 Και για να τελειώσει το θέμα με το δίπλωμα ακούστε τι μου είπαν επειδή σήμερα ρώτησα σε σχολη οδηγών 1)Πρέπει να είσαι 16 ετών k άνω 2)Πρέπει να δώσεις 150 Ευρώ μου είπαν {δεν ξέρω τι ισχύεει για τις δικες σχολες} 3)Πρέπει να υπογράψει ο πατέρας σου k η μητέρα σου και να δώσουν k την ταυτότητα τους... Οποτε υπομονή μέχρι τα 16..... :0 :( :( :-( Το περίμενα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 εγω προτεινο να παρεις ενα 50αρι-125αρι pit bike και ειναι και ομορφο και ειναι στημενο για βουνο και θα κανεις και την εντουραδα σου.υπαρχουν pit bike lifan που αποτι εχω δει πεζουν σε τιμες 600-800 ευρο .κανε ενα search στο google και θα τα δεις.εχω ακουσει πως τα οδηγας χωρις διπλομα ,και δεν ξερω αν βγαζουν πινακιδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 εγω προτεινο να παρεις ενα 50αρι-125αρι pit bike και ειναι και ομορφο και ειναι στημενο για βουνο και θα κανεις και την εντουραδα σου.υπαρχουν pit bike lifan που αποτι εχω δει πεζουν σε τιμες 600-800 ευρο .κανε ενα search στο google και θα τα δεις.εχω ακουσει πως τα οδηγας χωρις διπλομα ,και δεν ξερω αν βγαζουν πινακιδες hmm καλή ιδέα αλλα ισχύ ότι δεν θέλεις δίπλωμα και αν ναι τότε μπορώ να το πάω ασπουμε στο σχόλιο μου κάποιες φορες 4-5? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 hmm καλή ιδέα αλλα ισχύ ότι δεν θέλεις δίπλωμα και αν ναι τότε μπορώ να το πάω ασπουμε στο σχόλιο μου κάποιες φορες 4-5? θελει διπλωμα... αλλα η αλη8εια ειναι οτι ειναι λιγο μαλακια να κυκλοφορεις στ κεντρο με αυτα... καταρχην το στομα σ ειναι στην εξατμιση που λεει ο λογος του μπροστινου σ... και ντροπη και καυσαεριο... αν το θες για να κανεις τσ βολτες σ στην γειτονια σ η για καμια πιστα ειναι γαματα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 θελει διπλωμα... αλλα η αλη8εια ειναι οτι ειναι λιγο μαλακια να κυκλοφορεις στ κεντρο με αυτα... καταρχην το στομα σ ειναι στην εξατμιση που λεει ο λογος του μπροστινου σ... και ντροπη και καυσαεριο... αν το θες για να κανεις τσ βολτες σ στην γειτονια σ η για καμια πιστα ειναι γαματα.... ένταξη να το πάρο 2-3 φορες δεν είναι και μεγάλη απόσταση,το δίπλωμα δεν με πειράζει μιας και θα το έχω σαν χόμπι μέχρι να πάρω την μηχανή μπορεί και περισσότερο άρα παίζει να πάρω αν και δεν βρίσκω πολλά έχεις εσύ κάποιο καλο να μου δείξεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Μαλακίες είναι μην πάρεις χαμένα λεφτά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 Μαλακίες είναι μην πάρεις χαμένα λεφτά... τελικά αξίζουν η όχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 μονο αυτα βρηκα σε μεταχειρισμενα http://www.car.gr/classifieds/bikes/?c=3&ot=sale&ca=v&ma=&va=pit+bike&bpr=&tpr=&so=dm&or=d&bre=&tre=2010&rg=&bmi=&tmi=&bpo=&tpo=&ben=&ten=&fu=&co=&cr=&hi=&ag= μπορεις να παρεις τηλεφωνο σε καπια εκθεση με μηχανακια και να ρωτησεις αν πουλανε (για καινουργια) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 μονο αυτα βρηκα σε μεταχειρισμενα http://www.car.gr/classifieds/bikes/?c=3&ot=sale&ca=v&ma=&va=pit+bike&bpr=&tpr=&so=dm&or=d&bre=&tre=2010&rg=&bmi=&tmi=&bpo=&tpo=&ben=&ten=&fu=&co=&cr=&hi=&ag= μπορεις να παρεις τηλεφωνο σε καπια εκθεση με μηχανακια και να ρωτησεις αν πουλανε (για καινουργια) τώρα που το σκέφτηκα είπα να πάω σε κάτι πιο μεγάλο όπως http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/377693/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 γουατ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 γουατ?? ε καλά μπορεί να μην είναι 650cc αλλα θα είναι σίγουρα 125cc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 (τροποποιήθηκε) ε καλά μπορεί να μην είναι 650cc αλλα θα είναι σίγουρα 125cc 600cc* Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 5 , 2009 από τον SkiT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 φιλε επειδη κ εγω στην ηλικια σ τα ιδια εκανα... εψαχνα μεταχειρισμενα μαζευα λεφτα και τετοιες μλκς... σ λεω... κανε υπομονη μεχρι τ 16 να παρεις 50αρι με διπλωμα... οχι για τους μπατσους... δν προκειται να σ σταματησουν ποτε και αν σ σταματησουν δν τρεχει κ τπτ... προστιμο και δικαστηριο μετα απο καιρο που θα εχεις διπλωμα... το θεμα ειναι οτι αμα χτυπα ξυλο τρακαρεις και δεν εχεις διπλωμα η εχεις διπλωμα για λιγοτερα κυβικα η ασφαλεια σ δεν σε καλυπτει... και αμα σε παει δικαστικως ο αλλος πληρωνεις και την ζημεια του και την ζημεια σ... και αμα σ παει και η ασφαλεια στα δικαστηρια πληρωνεις και αποζημειωση... οποτε κανε υπομονη... και μην λες δεν προκειται να τρακαρω γτ και εγω αυτα ελεγα και πριν 4 μερες με τρακαρε ενας και ευτυχως εχω διπλωμα αδεια ασφαλεια και ειμαι κομπλε και παραδεχτηκε οτι εφταιγε... και η ασφαλεια του θα μου παρει καινουργιο μηχανακι καθως μ εκανε ζημια 2500 ευρα... απο θαυμα λεει γλυτωσα... (με δυο σπασμενα γονατα )αλλιως πληρωνα εγω και εκανα τουμπεκι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 φιλε επειδη κ εγω στην ηλικια σ τα ιδια εκανα... εψαχνα μεταχειρισμενα μαζευα λεφτα και τετοιες μλκς... σ λεω... κανε υπομονη μεχρι τ 16 να παρεις 50αρι με διπλωμα... οχι για τους μπατσους... δν προκειται να σ σταματησουν ποτε και αν σ σταματησουν δν τρεχει κ τπτ... προστιμο και δικαστηριο μετα απο καιρο που θα εχεις διπλωμα... το θεμα ειναι οτι αμα χτυπα ξυλο τρακαρεις και δεν εχεις διπλωμα η εχεις διπλωμα για λιγοτερα κυβικα η ασφαλεια σ δεν σε καλυπτει... και αμα σε παει δικαστικως ο αλλος πληρωνεις και την ζημεια του και την ζημεια σ... και αμα σ παει και η ασφαλεια στα δικαστηρια πληρωνεις και αποζημειωση... οποτε κανε υπομονη... και μην λες δεν προκειται να τρακαρω γτ και εγω αυτα ελεγα και πριν 4 μερες με τρακαρε ενας και ευτυχως εχω διπλωμα αδεια ασφαλεια και ειμαι κομπλε και παραδεχτηκε οτι εφταιγε... και η ασφαλεια του θα μου παρει καινουργιο μηχανακι καθως μ εκανε ζημια 2500 ευρα... απο θαυμα λεει γλυτωσα... (με δυο σπασμενα γονατα )αλλιως πληρωνα εγω και εκανα τουμπεκι Συμφωνώ απόλυτα :0 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Συμφωνώ απόλυτα :0 Yeap δεν ξέρω άμα είδες το άλλο θέμα που έχω αλλα θα γίνω χωματερός :P μέχρι να γίνω 16 και παραπάνω Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 από τον SkiT Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sofokLis_21 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2009 και εγω τ ιδια ελεγα... αλλα η θεωρια απ την πραξη απεχει πολυ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες