NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Αφου επιτελους αποζημιωθικα απο την ασφαλιστικη λογο κλοπης αρχισα το ψαξιμο για την αποκτηση της αντικαταστατριας οστωσο ειχα παρει μια αφρικανα που επρεπε να την πουλησω Προχθες λοιπον αφου εφαγα τον τοπο την βρηκα την καλη μου ο εμπορας δεχθηκε την αφρικα και εγω παρελαβα το V stromaki Υ.Γ. παντα ασφαλεια κλοπης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 καλορίζικο φίλε το στρώμα σου. Να το χαρείς και να κάνετε μαζί πολλά ασφαλής χιλιόμετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Καλορίζικο καλοτάξιδο και άλλο κακό να μην σε βρει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Με γειες! Καλοβολτος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Καλα χιλιομετρα να εχετε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 μεγιες και καλοβολτο που το ειχες ασφαλισμενο? σε ποσο καιρο σε αποζημιωσαν? σου εκαναν νερα η οχι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Μπράβο φιλαράκι. Μεγειές και ποτέ ξανά στενοχώριες. Για να ξαναπάρεις Strom-ataki, μάλλον είσαι φουλ ευχαριστημένος, έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Καλορίζικο και καλοτάξιδο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Στην interamerican ασφαλιζομαι μετα απο 3 μηνες απο την κλοπη πληρωθηκα μου καναν καποια νερα δλδ με αρχισαν με 7250 και φτασαμε στα 8000 το μοτο το ειχα παρει καινουριο 9460 και το ειχα στην κατοχη μου 18 μηνες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Στην interamerican ασφαλιζομαι μετα απο 3 μηνες απο την κλοπη πληρωθηκα μου καναν καποια νερα δλδ με αρχισαν με 7250 και φτασαμε στα 8000 το μοτο το ειχα παρει καινουριο 9460 και το ειχα στην κατοχη μου 18 μηνες Γιατί οι διαπραγματεύσεις? Δεν υπάρχει ένα ποσοστό που έχει οριστεί απο την αρχή ώς κάλυψη κλοπής? Π.χ. το 80% της αρχικής τιμής? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aek1924 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimakos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 πόσα ασφάλειστρα πληρώνεις? καλά ταξείδια καλορίζικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 Κατ'αρχας καλοταξιδος και παλι με το Vstrom που γουσταρεις(για να ξαναπαρεις παλι σημαινει οτι το γουσταρεις-και πολυ καλα κανεις :) ) Οσο για τους π@υστ@ραδες που το εκλεψαν μακαρι να το πληρωσουν σε κ@πότες για τον πατο τους στο κελι 33 με συγκατοικο τον Ουλάμ Βαζελινο απο την Αραπιά... Στην interamerican ασφαλιζομαι Για πες πόσα ειναι τα ετησια ασφάλιστρα για Κλοπη;Γιατι με ενδιαφερι κι εμενα,εχουμε και το ιδιο μοτο οπότε τα ιδια θα δινω νομιζω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
magic-mike 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2009 καλοριζικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NIKOS. 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2009 στα 330 το 6μηνο με ασφαλιζομενο κεφαλαιο τα 9460 σε κανα 2 μερες θα σου πω και για το κεφαλαιο των 6000 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες