sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 ] πρωταθλητες ευρωπης κατα τα αλλα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 15 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Μπράβο στον ΟΣΦΠ,που δίκαια πήρε το Κύπελλο. Δεν μπορώ να καταλάβω,πως έβγαλαν τον Τεόντοσιτς MVP..για εμένα κορυφαίος ήταν ο Μπουρούσης!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karavou 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 σωστος ο μπουρουσεις ηταν ο καλυτερος αλλα ο teovtosis μας ξελασπωσε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 σωστος ο μπουρουσεις ηταν ο καλυτερος αλλα ο teovtosis μ-->σας ξελασπωσε Βασικά είναι βλακεία,ως προς το πότε ψηφίζουν οι δημοσιογράφοι. Συνήθως ψηφίζουν 3-4 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας.Σε αυτά όμως,και ειδικά στο μπάσκετ,μπορούν να συμβούν..πάρααααα πολλά πράγματα. Πιστεύω εκεί γίνεται το λάθος..όπως και στο ποδόσφαιρο. Γιατί δεν ψηφίζουν μετά το τέλος του αγώνα?δεν χάθηκε ο κόσμος,αν ο MVP..περιμένει 2-3 λεπτά παραπάνω... Τώρα το σε ξελάσπωσε,εγώ σαν ουδέτερος,δεν συμφωνώ.Γιατί και ο Χαλπερίν σε ξελάσπωσε στα 3 πρώτα 10λεπτά.Και μετά ο Μπουρούσης,με τις εκπληκτικές άμυνες...και αυτό ξελάσπωμα είναι.Απλά ο Τεόντοσιτς είχε βάλει 18 πόντους και 7 ασσιστς...και τον έβγαλαν,χωρίς να δουν..το κρεσέντο του Μπουρούση. Απλά όπως είπα,είναι λάθος το χρονικό διάστημα που γίνεται η ψηφοφορία. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Λίγη σημασία έχει ο τίτλος του MVP παιδιά..Και ο Μπουρούσης δεν νομίζω να στεναχωρήθηκε και πολύ που δεν το πήρε.. Ο ολυμπιακός είναι η ομάδα της καρδιάς του και χαίρεται να την βλέπει να παίρνει τίτλους.. Ξέρουμε και μείς και αυτός πως αν δεν ήταν σήμερα ο Μπουρούσαρος η διαφορά θα ήταν πολύ μεγάλη κατά μας!πολυ μεγάλη όμως!! :) Ο τεόντοσιτς δεν πήρε τον τίτλο του MVp επειδή έβαλε ενα δύσκολο τρίποντο στο τέλος....Αν ξαναδείτε το πρώτο ημίχρονο και δείτε ξανά τι πάσες έβγαζε απο δω και απο κει...θα πάθετε πλάκα!! φαινόταν απο το 1ο λεπτό οτι ήταν στην μέρα του Μπράβο ρε ολυμπιακάρα μου! Μας έκανες περήφανους !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 :clapping2: :clapping2: :clapping2: :clapping2: http://www.youtube.com/watch?v=SepyS4Bz3aE Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2011 Με το συμπαθειο (εγω ΑΕΚτζης ειμαι..) αλλα, απο ποτε συγκρινεται ο "δημαρχος" με τον "κλητηρα"?? :uglystupid2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Με το συμπαθειο (εγω ΑΕΚτζης ειμαι..) αλλα, απο ποτε συγκρινεται ο "δημαρχος" με τον "κλητηρα"?? :uglystupid2: Οταν μια μικρη ομαδα που εχει να παρει πρωταθλημα ουτε και εγω θυμαμαι ποσα χρονια, νικαει τον πρωταθλητη Ευρωπης δεν ειναι λογικο να βγαινει αυτο το κομπλεξ? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nestro 317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Οταν μια μικρη ομαδα που εχει να παρει πρωταθλημα ουτε και εγω θυμαμαι ποσα χρονια, νικαει τον πρωταθλητη Ευρωπης δεν ειναι λογικο να βγαινει αυτο το κομπλεξ? Ένα λεπτό..μικρή ομάδα ο ΟΣΦΠ? Που μαζί με ΠΑΟ-ΤΣΣΚΑ-ΜΠΑΡΤΣΑ και λίγο ΜΑΚΑΜΠΙ,είναι οι 4 πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2011 Με το συμπαθειο (εγω ΑΕΚτζης ειμαι..) αλλα, απο ποτε συγκρινεται ο "δημαρχος" με τον "κλητηρα"?? :uglystupid2: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 σε παράκρουση οι κίτρινες εφημερίδες της ημέρας βλέπουν: -κόκκινες παράγκες του βορρά -παντού ανακατεμένους μαρινακιδες και μπέους -παντού φταίει ο ολυμπιακός -ο ολυμπιακός δουλεύει για τον παοκ -ο παοκ δουλεύει για τον ολυμπιακό και ολυμ. βόλου http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/ora_gia_spor/wra_gia_spor.866245.html http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/kitrinomavri_wra/kitrinomayrh_wra.866241.html Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) σε παράκρουση οι κίτρινες εφημερίδες της ημέρας βλέπουν: -κόκκινες παράγκες του βορρά -παντού ανακατεμένους μαρινακιδες και μπέους -παντού φταίει ο ολυμπιακός -ο ολυμπιακός δουλεύει για τον παοκ -ο παοκ δουλεύει για τον ολυμπιακό και ολυμ. βόλου http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/ora_gia_spor/wra_gia_spor.866245.html http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/kitrinomavri_wra/kitrinomayrh_wra.866241.html http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=95323 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=313497&cid=10 http://news.pathfinder.gr/sports/710447.html http://www.princeolivernews.com/2011/05/19/sports/160132/ κλπ..κλπ..κλπ.. :rotfl: Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2011 από τον black_hawk Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Για τελευταία φορά Μαυρογέρακα... η απάντηση είναι ΊΔΙΑ.... VI....... 6 πως το λένε? δεν πρέπει να μιλάς ακόμα με το μπούκωμα είσαι! Να ρε παιδί μου !! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 (Και, μετα το 60, χαλαρωσαμε..) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 (τροποποιήθηκε) :angel_not: Τροποποιήθηκε Μάιος 19 , 2011 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 :angel_not: Μην αγχωνεσαι με τις φωτοσοπιες.. Εχετε το ΑΠΟΛΥΤΟ ΡΕΚΟΡ!! :P :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2011 Ωχ μας γύρισε στην χούντα για να χαρεί το χειλάκι του! :spiteful: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2011 Ωχ μας γύρισε στην χούντα για να χαρεί το χειλάκι του! :spiteful: ..Τα μπερδευεις, βεβαια, αλλα αστο.. :/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 Μιλανε και τα αεκακια που εχουν να δουν πρωταθλημα απο το 92'..... Πηγαινετε να κοιμηθητε γιατι μονο στον υπνο σας θα δειτε κουπα κουυυυυυυυυυυυυλες..... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 38 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ DJORGEVICH 11 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΕΚ 11 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2011 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Ε αμα εισαι αγνος ολυμπιακος και τοσα χρονια εκλεινες τα ματια σε αυτα που γινοταν, καταληγεις στη σημερινη κατασταση... Α.Π. ο αμυντικος της εθνικης, και συντοπιτης μου ο μπασκετμπολιστας που βρεθηκε ντοπε (σβηστε αυτη τη γραμμη αν δημιουργει προβλημα στο φορουμ) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ε αμα εισαι αγνος ολυμπιακος και τοσα χρονια εκλεινες τα ματια σε αυτα που γινοταν, καταληγεις στη σημερινη κατασταση... Α.Π. ο αμυντικος της εθνικης, και συντοπιτης μου ο μπασκετμπολιστας που βρεθηκε ντοπε (σβηστε αυτη τη γραμμη αν δημιουργει προβλημα στο φορουμ) Και επισημα πλεον κατηγοριες στον Ευαγγελο (ή Εβαγγελο) Μαρινακη α) για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση! Ποσο ασχημα ειναι να πληρωνεις εισιτηριο ολη χρονια για να βλεπεις παιχνιδια με στημμενους διαιτητες και να χαιρεσαι με κουπες που οπως πλεον αποδεικνυεται ηταν καλπικες και _λογικα_ θα αφαιρεθουν? Ειμαι Παναθηναικος, αλλα αν ημουν Γαυρος το πρωτο που θα με νοιαζε ηταν να παρω στο κηνυγι αυτον τον απατεωνα που με κοροιδεψε Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2011 από τον Panos1313 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 Και επισημα πλεον κατηγοριες στον Ευαγγελο (ή Εβαγγελο) Μαρινακη α) για απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ’ εξακολούθηση! Ποσο ασχημα ειναι να πληρωνεις εισιτηριο ολη χρονια για να βλεπεις παιχνιδια με στημμενους διαιτητες και να χαιρεσαι με κουπες που οπως πλεον αποδεικνυεται ηταν καλπικες και _λογικα_ θα αφαιρεθουν? Ειμαι Παναθηναικος, αλλα αν ημουν Γαυρος το πρωτο που θα με νοιαζε ηταν να παρω στο κηνυγι αυτον τον απατεωνα που με κοροιδεψε Πρώτον ακόμα δεν έχει αποδειχθεί τίποτα... Δεύτερον,,,,, ξεκίνα την προπόνηση στο τρέξιμο γιατί ...........πρέπει να αρχίσεις και εσύ το κυνήγι ... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Πρώτον ακόμα δεν έχει αποδειχθεί τίποτα... Δεύτερον,,,,, ξεκίνα την προπόνηση στο τρέξιμο γιατί ...........πρέπει να αρχίσεις και εσύ το κυνήγι ... Ολυμπιακος εισαι? Βλεπεις τον προεδρο σου να παραδεχεται οτι εστησε(συμμετοχη σε δωροδοκια και σε εγκληματικη οργανωση) καμποσα παιχνιδια φετος (συμπεριλαμβανομενων παιχνιδιων ακομα και των αντιπαλων του) και να κερδισε ενα καλπικο πρωταθλημα και το μονο που εχεις να πεις ειναι " Δεν εχει αποδειχθει τιποτα ακομα"? Εγω να κανω προπονηση στο τρεξιμο γιατι οντως εχω να κυνηγησω πολυ κοσμο. Η δικογραφια ειναι προβασισμη απο ολους, εχει καμια 80αρια ονοματα , απτα οποια σχεδον οι μισοι σχετιζονται αμεσα ή εμμεσα με τον γαυρο. Οσο και αν προσπαθησα δεν βρηκα καποιο ατομο στους κατηγορουμενους να σχετιζεται με τον Παναθηναικο, μα ΚΑΝΕΝΑΝ. ( και αυτο ειναι καπως θλιβερο, μα ποσο απροστατευτοι ημασταν?) Αν υπαρχει δικαιοσυνη, ο ολυμπιακος και τα παραρτηματα του (ναι αυτα για τα οποια φωναζαμε μερικοι γραφικοι τοσο χρονια, και τωρα αποδεικνυονται με τον πλεον εκκωφαντικο τροπο) πρεπει να πεσουν την β' εθνικη.Αν δεν γινει αυτο σημαινει τιποτα δνε αλλαξε και καλα κανουν και μας πηδανε ως κοινωνια απο καθε πλευρα αφου το ανεχομαστε Τροποποιήθηκε Ιούνιος 23 , 2011 από τον Panos1313 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες