μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Ολυμπιακός: Ζήτησε συγγνώμη ο Μαρινάκης Σε μια απρόβλεπτη κίνηση προχώρησε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά του μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κάλεσε τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του «τριφυλλιού», Δημήτρη Γόντικα, σε συνάντηση προκειμένου να υπάρξει εκτόνωση της κατάστασης. Αναλυτικά η δήλωση Μαρινάκη: «Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο . Δεν είναι δυνατόν 6 μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα. Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετα την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω απο έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβει μετά την λήξη του αγώνα. Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Οπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση». ΠΗΓΗ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 (τροποποιήθηκε) Εσύ (ΜΗΤΣΟΣΚΤΜΣΚ)εκτός από επεισόδια, έχεις χάσει και τον μπούσουλα. Συμφωνούμε στο "Βαρδινογιάννη Αλήτη" όμως Μιλάς για τον Δούρο, αυτός είναι ο ίδιος διαιτητής που μέτρησε το γκολ του Στολτίδη στον ίδιο αγώνα, ένα γκολ που δεν μπήκε ποτέ. Για την υπόθεση των λουλουδιών που λές, έγινε δικαστήριο και τελικά τιμωρήθηκαν οι παίχτες του Ηρακλή... Και για να δούμε τι λέει ένας εκ των πρωταγωνιστών... Όσον αφορά τώρα το κέρμα.... Το 1969 ο Ασλανίδης κύρηξε συμπρωταθλητές Εθνικό και ΟΣΦΠ στο πόλο και κατόπιν "κληρώσεως" αποφασίστηκε να συμμετάσχει ο οσφπ στο πρωταθλητριών Επίσης, το 1952, ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την ΑΕΚ δια κλήρου: Και το 1964, ξανά δια κλήρου, ο οσφπ παίρνει κύπελλο αντί του Παναθηναϊκού Και φυσικά, το καλύτερο για το τέλος... το 1964 πρωταθλητής αναδεικνύεται ο Παναθηναϊκός και τυπικά μέσα στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ και φυσικά η ΕΠΟ δίνει το κύπελλο του πρωταθλητή στον ΟΣΦΠ και μάλιστα κάνουν και τον γύρο του θριάμβου! Για την χούντα τα έχω πεί πολλές φορές, αλλά είσαστε αχόρταγοι ρε γαμώτο, για αυτό πάρε ένα δωράκι ακόμα! Και κλείνοντας, που αναφέρεις την αστυνομία, το έχω πεί και αυτό πολλές φορές, αλλά μάλλον ποτέ δεν είναι αρκετές. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του οσφπ είναι ο Τσιρώνης, αττικάρχης το 2003 και υπεύθυνος της αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Ριζούπολης! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 από τον zb00p Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Όπως έγραψα και στο "αντίπαλο" θέμα: Παληκάρια, αν νομίζετε πως αξίζει να μαλώνετε και να χαλάτε τη ζαχαρένια σας για τις Α.Ε. που υποστηρίζετε και τις μετοχές του κάθε κοκκαλοβαρδινομαρινάκη, δικαίωμά σας. Όμως ή κάντε το κόσμια και σύμφωνα με του κανόνες του Φόρουμ που φιλοξενείστε, ή, αν θέλετε να βριστείτε ή να δαρθείτε, πάτε να το κάνετε αλλού. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Και κλείνοντας, που αναφέρεις την αστυνομία, το έχω πεί και αυτό πολλές φορές, αλλά μάλλον ποτέ δεν είναι αρκετές. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του οσφπ είναι ο Τσιρώνης, αττικάρχης το 2003 και υπεύθυνος της αστυνομίας για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα της Ριζούπολης! Επισης ειναι συγχωριανος μου χαχα :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=95HOpH-b8y0&feature=player_embedded 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 Σιγά, θα πάθεις εγκεφαλικό Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whatevier 1.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2011 http://www.youtube.com/watch?v=95HOpH-b8y0&feature=player_embedded ελπιζω να το εβαλες για αστειο :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Δεν το έβαλα καθόλου για αστείο αλλά ούτε και για παράπονο!!! Στην πρώτη φάση κυρίες και κύριοι, (η οποία δεν μας ενδιαφέρει), ο Μιραλλάς φέυγει στην πλάτη της άμυνας και ενώ είναι φάτσα με το 2-0 και σε προφανέστατη θέση για γκολ, τον κόβει αντιαθλητικά - αντικανονικά και με ανέντιμον τρόπον ο Καλόπουλος (με φρίιιιιιτ) ο οποίος υποχρεούται να να επιδείξει την κόκκινην κάρτα είς τον εαυτόν του, να μας αδειάσει την γωνίαν και να αφήσει τους 22 μαντραχαλέους να κάνουν του κεφαλιού τους!!!! (Βασικά δεν μας ενδιαφέρει η πρώτη φάση) Στη δεύτερη φάση βλέπουμε να ξεκινάει το κόρνερ από λάθος υπόδειξη, και από κει και πέρα.... Δεν το χρεώνεις, γαβγίζουν οι βάζελοι για αλλοίωση, το χρεώνεις... γαβγίζουν οι γαύροι για αλλοίωση.......... Αυτά παθαίνει κανείς όταν κάνει μαλακίες!!!!!!!!!!! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 To θέμα είναι ότι χρόνια τώρα ο οσφπ εφαρμόζει το σύστημα: φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chopperas 227 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2011 Πάει ένας τύπος στην μπουτίκ του Oλυμπιακού και λέει στον πωλητή: -Γεια σας θα ήθελα μια φανέλα του ολυμπιακού Και ο πωλητής ρωτά: -Παίκτη, διαιτητή ή επόπτη; 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 To θέμα είναι ότι χρόνια τώρα ο οσφπ εφαρμόζει το σύστημα: φωνάζει ο κλέφτης, για να φοβηθεί ο νοικοκύρης ποιός ειναι ο νοικοκύρης? ο παναθηναικός??? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zb00p 779 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 23 , 2011 To ελληνικό πρωτάθλημα γενικότερα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2011 http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=40508&catid=40&sn=9 Το λέει η καρδιά του! Ο Ολυμπιακός έφερε τούμπα το ματς και παίζοντας εξαιρετική άμυνα από το τρίτο δεκάλεπτο μέχρι το τέλος, νίκησε τη Φενερμπαχτσέ/ Ούλκερ μέσα στην Τουρκία με σκορ 80-65 και εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο του top16 της Ευρωλίγκας! Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Έρτσεγκ και Μαυροκεφαλίδης, οι οποίοι με σημαντικά καλάθια τη στιγμή που η μπάλα «έκαιγε» οδήγησαν τους Πειραιώτες στο θρίαμβο. Ο Θοδωρής Παπαλουκάς εξαπέλυσε ένα κεραυνό δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος, έβαλε καλάθι και ανέβασε τη διαφορά στο +15, καλύπτοντας κατά ένα πόντο τη διαφορά του πρώτου αγώνα. http://www.gavros.gr/Default.aspx?id=106117&nt=108&lang=1 Οι φίλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια ενίσχυσης που κάνει ο Ερασιτέχνης και αυτό αποτυπώνεται από τον αριθμό των sms που στέλνονται στο 54080. Η στήριξη με την καμπάνια που ξεκίνησε μέσω sms είναι ένας τρόπος να βοηθηθούν όλα τα τμήματα της ομάδας και ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του συλλόγου, αφού μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης τα sms είχαν ξεπεράσει τα 48500! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mm 2 1/2 168 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2011 Για να ξαναεκινησουμε σωστα Ο ΘΡΥΛΟΣ του Βολευ πεταξε εξω τον ΠΕΛΑΤΗ απ τον τελικο του κυπελου με 3-2 σετ. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 (τροποποιήθηκε) ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1 ΣΤΟ 20΄¨ΛΕΠΤΟ http://betorno.blogspot.com/ Τροποποιήθηκε Μάρτιος 13 , 2011 από τον vagelisv Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 Βιάστηκες κομματάκι μου φαίνεται................. κάτι για 2 - 1 άκουσα. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 Βιάστηκες κομματάκι μου φαίνεται................. κάτι για 2 - 1 άκουσα. Ετσι ετσι... Τα τελευταία 2 χρονια φτιαχνουμε σταθερο πελατολογιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2011 Δεν πειραζει, εγω στο 0-1 το αφησα γιατι πηγα για δουλεια.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2011 Μετά από 3 αγωνιστικές ενεργοποιήθηκε το τόπικ;;;;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Κυριε αδαμιδη προσκυνηστε τον αιωνιο πρωταθλητη. νικαμε την πιο σιχαμενη ομαδα στην ελλαδα και παιρνουμε πρωταθλημα ρεεεεεεεε Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 Κυριε αδαμιδη προσκυνηστε τον αιωνιο πρωταθλητη. νικαμε την πιο σιχαμενη ομαδα στην ελλαδα και παιρνουμε πρωταθλημα ρεεεεεεεε :rotfl: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2011 καλα ειχαμε ηρεμησει τοσο καιρο. χαλαρωστε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
msp 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 Ακόμα δεν καταλαβαίνω την χαρά ορισμένων με το ποδόσφαιρο. Ποιός ο λόγος της χαράς; Σε μια κατεστραμμένη χώρα με πουλημένο πρωτάθλημα και χαμηλό επίπεδο ποδοσφαίρου ο φίλαθλος πανηγυρίζει επειδή ο πρόεδρός του έχει αγοράσει περισσότερα πρωταθλήματα ή γιατί έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο; Ξέρω φιλάθλους με τη σωστή έννοια και ολυμπιακούς που εδώ και χρόνια έχουν βαρεθεί το ίδιο τροπάριο, γιατί θέλουν να βλέπουν μπάλλα και στην Ελλάδα πρωταγωνιστές των φάσεων έχουν γίνει οι διαιτητές και όχι οι ποδοσφαιριστές. Προσωπικά ως φίλαθλος της ΑΕΚ θα προτιμούσα να έπεφτε η ΑΕΚ στη Γ εθνική, όπως και πολλές άλλες ομάδες παρά να την πληρώνω ως φορολογούμενος. Πηγαίνουμε σε διαμαρτυρίες για τα διόδια επειδή μας κλέβουν και τρελλαινόμαστε όταν παραγράφουν τα χρέη τους στο κράτος, αλλά χαιρόμαστε για τα πρωταθλήματα; Και οι ομάδες ένα είδος διοδίου είναι με εξώφυλλο το σύμβολο μιας ομάδας. Οι παράγοντες τα ίδια λαμόγια είναι όπως οι βουλευτές που απολαμβάνουν το χρήμα που εσύ, εγώ και άλλοι τόσοι χάνουμε από τα πορτοφόλια μας! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ, ανήκει σε όλους μας γιατί μαζί το πληρώσαμε. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αήρ 1.241 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 20 , 2011 3-0 και να δούμε πόσα ακόμα... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες