vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bestoftherest7 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 θρυλε θεε μου , πρωταθλητης παντου ρεεεεεεεεεεεεεεεεε 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) http://www.youtube.com/watch?v=FvmqVoQ7E2Y Η κούπα στον ουρανό στου ΣΕΦ http://www.youtube.c...v=Es9n0oAwQ4k#! Τα πανηγύρια στα αποδυτήρια με την κούπα http://www.youtube.com/watch?v=A7_g1iOQS7s&feature=player_embedded Τροποποιήθηκε Ιούνιος 2 , 2012 από τον yamahito 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 (τροποποιήθηκε) ΕΠΟΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ... ξεκιναει νεα εποχη ανατελει,νεα προσωπα,νεες καταστασεις.. αλλη φαση τελειως.. συγχαρητηρια στο ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ που μας εκανε υπερηφανους ακομα μια φορα! ΨΥΧΑΡΕΣ Τροποποιήθηκε Ιούνιος 3 , 2012 από τον Τσοςμή Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 EEEETΣΙΙΙΙΙΙ......! ! ! ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 εχυσε σαμπανια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 http://www.youtube.com/watch?v=f_WT2TEAQBk&feature=related «Είμαι περήφανος» http://www.gavros.gr/article/30778/eimai-perhfanos/ Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τον... Bill http://sday.gr/Articles/Mixalis-Leanis/%CE%9F-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-Bill.aspx Δωσ' μου και εμένα να σουτάρω γιατί μπορώ, γιατί βλέπω το καλάθι να έχει μεγαλύτερη διάμετρο και από την τρύπα του Οζοντος. Οταν ο παίκτης λειτουργεί με αυτή τη σκέψη στο μυαλό του είναι φύσει αδύνατο να αποτύχει. Στην αυτοπεποίθηση των παικτών του χρωστάει τη μεγάλη του νίκη και εν πολλοίς την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός. Σε στιγμές που η μπάλα ζυγίζει πέντε φορές περισσότερο από το προβλεπόμενο βάσει των κανονισμών βάρος, όταν αυτή καίει σαν πυρακτωμένο σίδερο, μόνο παίκτες με υψηλό βαθμό αυτοπεποίθησης μπορούν να την οδηγήσουν στο αντίπαλο καλάθι. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο παιχνίδι, διαφύλαξαν τη διαφορά, έσπασαν τα νεύρα των παικτών του Παναθηναϊκού και τη «σπονδυλική στήλη» της πράσινης ομάδας με εξεζητημένες ενέργειες. Τη στιγμή που κάθε ενέργεια θα περνούσε σαν θετική ή αρνητική στην ιστορία. Ενα τρίποντο του Σλούκα όταν η λογική λέει ότι η μπάλα θα μείνει στα χέρια των παικτών του Ολυμπιακού με την επίθεση ανεκπλήρωτη. Ενα άλλο του Λο, που η γρήγορη σκέψη σε κάνει να βγάζεις το συμπέρασμα ότι αποκλείεται να σηκωθεί τόσο μακριά απ' το καλάθι και με τον αντίπαλο κρεμασμένο από τα χέρια του. Δύο τρίποντα πέρα από κάθε λογική που ακολουθούν μια διπλή ομοβροντία από τρίποντα του Σπανούλη, που ήθελε όσο τίποτα να κερδίσει μόνος του αυτό το παιχνίδι. Οι 24 πόντοι του επιτρέπουν να το ισχυριστεί. Οπως η συνολικότερή του απόδοση στο παιχνίδι. Αλλά αν δεν είχαν κολλήσει τη μεταδοτική ασθένεια αυτοπεποίθησης και οι υπόλοιποι, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα έφτανε στη νίκη. Δύσκολα γιατί ο Παναθηναϊκός απέναντί του οργανώθηκε σωστά, έδειξε εμπειρία και καθαρό μυαλό στο παρκέ, ροκανίζοντας τη διαφορά. Και μπασκετικά ήταν πιο... σωστός από τον αντίπαλό του. Το τρίποντο του Διαμαντίδη σχεδόν από τον πάγκο και τα δύο του Περπέρογλου απειλούσαν στο να αλλάξουν τα δεδομένα. Ακόμα και αυτό του Καλάθη, που η τύχη για δέκατα του δευτερολέπτου του έκλεισε τα μάτια, ήταν ικανό να αλλάξει τη μορφή του παιχνιδιού. Το σκορ θα πήγαινε στο 79-80 βάζοντας σε δοκιμασία νεύρα και καρδιές. Ακολουθεί η στιγμή που γράφει ιστορία. Το άστοχο σουτ του Παπανικολάου που έχει και διάρκεια. Γιατί αυτό το άστοχο σουτ θα μπορούσε να μαρμαρώσει τον φτωχό σε εμπειρίες και παραστάσεις εν συγκρίσει με τους αντιπάλους παίκτες πρώτης γραμμής του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, του δίνει ενέργεια. Τρέχει, παίρνει ο ίδιος το ριμπάουντ, ένα ριμπάουντ- πρωτάθλημα, καθαρίζει το μυαλό του από τις κακές σκέψεις και έχει την οξυδέρκεια και τη νηφαλιότητα να δει τον Πρίντεζη να κινείται μόνος του στο ζωγραφιστό. Του δίνει την μπάλα και ο τελευταίος καρφώνει γράφοντας το τελικό 82-76. Αυτό το πείσμα, η σιγουριά, η θέληση, αυτά τα νοητά επαναλαμβανόμενα εκατό φορές «θέλω» των παικτών του Ολυμπιακού είναι που του χάρισαν τον τίτλο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 βιντεαρα.. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Δείτε και εδώ μια καταπληκτική ανάλυση της άμυνας του ολυμπιακού στην Euroleague..Α ρε Ντούσαν!!!!! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2012 Πήγαν κολυμπώντας να δουν τον Ολυμπιακό! Μέχρι που μπορεί να φτάσει η τρέλα ορισμένων οπαδών για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα; Πολύ μακριά φαίνεται… Περίπου 15 με 30 φίλοι του Ολυμπιακού από την στιγμή που οι δρόμοι για το κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης ήταν κλειστοί και δεν μπορούσαν αλλιώς να προσεγγίσουν το κολυμβητήριο του Λαιμού, πήγαν… κολυμπώντας! Ναι καλά διαβάσατε… Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» δεν επιτρεπόταν να πάνε να παρακολουθήσουν τον πέμπτο τελικό ανάμεσα στην Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό και βρήκαν έναν άλλο… πρωτότυπο τρόπο να το κάνουν. Έτσι εκμεταλλεύτηκαν τον καλό καιρό και πήγαν κολυμπώντας στο κολυμβητήριο του Λαιμού. Βγαίνοντας από την θάλασσα ξυπόλητοι και με τα μαγιό, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα υπέρ των Πειραιωτών. Οι άνθρωποι της ασφαλείας δεν τους άφησαν αρχικά να μπουν, αλλά μετά από παρέμβαση του πρόεδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, η Αστυνομία τους άφησε να μπούνε στο κολυμβητήριο. Όλος ο κόσμος όπως είναι λογικό τους χειροκρότησε, ενώ εκείνοι φώναζαν "Εεε, οοο, φτάσαμε κολυμπώντας μέχρι το Λαιμό". Αυτή είναι η Ελλάδα και η καλώς εννοούμενη τρέλα που μπορεί να έχει ένας φίλος μιας ομάδας. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamahito 515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρωλίγκα έχοντας μπάτζετ 8 εκ. ευρώ, ενώ η Μπαρτσελόνα έχει 25 εκ. και η ΤΣΣΚΑ 40. Οι Πειραιώτες νίκησαν 65 εκ. ευρώ στο Final-Four. Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να ρίξει το μπάτζετ, επιλέγοντας να στηρίξει τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, επενδύοντας στο μέλλον. Μόνο που το φιλόδοξο μέλλον, έτσι όπως τους τα έφερε η ζωή, έγινε πολύ γρήγορα και λαμπρό παρόν, καθώς τα τρομερά "μωρά" του Ντούσαν Ίβκοβιτς έγιναν σύντομα άνδρες, καταφέρνοντας με πάθος και ωριμότητα να κατακτήσουν την Ευρώπη. Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, μαζί με τον στενό τους συνεργάτη και αντιπρόεδρο της διοίκησης, Γιώργο Σκινδήλια (βλέπε φωτό), μείωσαν το μπάτζετ της ομάδας των ερυθρολεύκων στα 8.000.000 ευρώ. Και σκεφτείτε πως μόνο ο Βασίλης Σπανούλης αμείβεται με 2.400.000 ευρώ ετησίως, οπότε καταλαβαίνετε πόσο χαμηλά συμβόλαια έχουν οι υπόλοιποι παίκτες των Πειραιωτών. Και όμως το μπάτζετ των 8.000.000 ευρώ στο Final-Four της Κωνσταντινούπολης κατάφερε να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ευρώπης νικώντας μέσα στο παρκέ μπάτζετ των 65.000.000 ευρώ! Πρώτα της Μπαρτσελόνα, την οποία ο Ολυμπιακός κέρδισε στον ημιτελικό, με το κόστος της να αγγίζει τα 25.000.000 ευρώ, ενώ το πανίσχυρο ρόστερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας φτάνει τα 40.000.000 ευρώ. Απόδειξη πως τα μπάτζετ και τα χρήματα δεν παίζουν μπάσκετ. Σημασία έχει η δημιουργία καλής ομάδας, ακόμη και αν το ρόστερ της δεν είναι "αστραφτερό" και πολυδιαφημισμένο. Για παράδειγμα, το μπάτζετ του Ολυμπιακού την σεζόν 2009-2010 (στο ίσως καλύτερο ρόστερ παικτών ατομικά που είχαν ποτέ), έχοντας στην ομάδα παίκτες-αστέρες όπως τους Κλέιζα, Τσίλντρες, Παπαλουκά, Τεόντοσιτς, Βούιτσιτς, Μπορούση, Σχορτσανίτη, Χαλπερίν (και άλλους) έφτανε τα 30.000.000 ευρώ, αλλά οι ερυθρόλευκοι, αν και διέθεταν τρομερή αγωνιστική ποιότητα σε μονάδες, "δεμένο" σύνολο και ΟΜΑΔΑ δεν απέκτησαν ποτέ εκείνη την χρονιά. Φέτος, όμως, με το μπάτζετ των 8.000.000 ευρώ όλα αυτά τα στοιχεία τα απέκτησε, έχοντας ένα εξαιρετικό προπονητή και μία διοίκηση που πίστεψε, εμπιστεύθηκε και στήριξε το όραμα της. Οι κόποι των προέδρων δικαιώθηκαν και ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επόμενος στόχος η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος. http://www.redplanet.gr/basket/euroleague/mpatzet-ta-oktw-ek-nikhsan-65-ek-eyrw.1776374.html 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 http://1925.gr/%CE%B...B3%CE%BF%CE%AF/ ετσι για την ιστορια... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 ΕΠΟΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ... ξεκιναει νεα εποχη ανατελει,νεα προσωπα,νεες καταστασεις.. αλλη φαση τελειως.. συγχαρητηρια στο ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ που μας εκανε υπερηφανους ακομα μια φορα! ΨΥΧΑΡΕΣ φιλαρακι σε τροφοδοτουν πολυ ΣΑΝΟ οι δικοι σου...ξερεις τωρα...γαυρος,πρωταθλητης,φως....χαλαρωσε...σκεψου και λιγο...εγω δεν λεω, μπραβο σας για οσα κατακτησατε μετα απο χρονια αλλα ΗΡΕΜΑ..!Δεν σεβεστε ουτε τον 6αστερο ουτε το οτι εχει καταφερει τοσα χρονια...Βλεποντας και κανοντας γι αυτο μην τρελενεσαι εσυ και ολοι αλλοι ''μη'' σκεπτομενοι ολυμπιακοι...φιλικα παντα... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsak8 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) φιλαρακι σε τροφοδοτουν πολυ ΣΑΝΟ οι δικοι σου...ξερεις τωρα...γαυρος,πρωταθλητης,φως....χαλαρωσε...σκεψου και λιγο...εγω δεν λεω, μπραβο σας για οσα κατακτησατε μετα απο χρονια αλλα ΗΡΕΜΑ..!Δεν σεβεστε ουτε τον 6αστερο ουτε το οτι εχει καταφερει τοσα χρονια...Βλεποντας και κανοντας γι αυτο μην τρελενεσαι εσυ και ολοι αλλοι ''μη'' σκεπτομενοι ολυμπιακοι...φιλικα παντα... Πονας ε φίλε? Πάντα σεβομαστε οσους το αξιζουν. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2012 από τον tsak8 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Πονας ε φίλε? Πάντα σεβομαστε οσους το αξιζουν. Απο τι να πονεσω ρε ΤΡΑΓΙΚΕ?!ΑΠΟ ΤΙ?!...εγω δεν ειμαι κομπλεξικος σαν εσενα και ολους τους αλλους που τους ταηζουν ΣΑΝΟ σαν τα προβατα για να φανταζονται δυναστειες και οτιδηποτε αλλο!ΕΓΩ τις δυναστειες μου τις εχω κανει σαν 6αστερος που ειμαι και δεν λεω πως θα συνεχισω σαν εσας τους ΓΑΥΡΟΥΣ γιατι ειμαι του βλεποντας και κανοντας!..οχι σαν εσενα που φανταζεσαι!..εγω ειμαι απο αυτους που χαρηκα για το ευρωπαικο που κατακτησατε γιατι πανω απολα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και οχι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ σαν εσενα!ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩς ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΛΟΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΗΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROLEAGE...ΑΥΤΑ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΣΟΥ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) εγω ειμαι απο αυτους που χαρηκα για το ευρωπαικο που κατακτησατε γιατι πανω απολα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ Mαρεσεις!!!!!!! τα ειπες ολα....... Το ιδιο εκανα και εγω με εσας...... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2012 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Mαρεσεις!!!!!!! τα ειπες ολα....... Το ιδιο εκανα και εγω με εσας...... Mαρεσεις!!!!!!! τα ειπες ολα....... Το ιδιο εκανα και εγω με εσας...... ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΥΓΙΕΙΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bull tdm 148 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Απο τι να πονεσω ρε ΤΡΑΓΙΚΕ?!ΑΠΟ ΤΙ?!...εγω δεν ειμαι κομπλεξικος σαν εσενα και ολους τους αλλους που τους ταηζουν ΣΑΝΟ σαν τα προβατα για να φανταζονται δυναστειες και οτιδηποτε αλλο!ΕΓΩ τις δυναστειες μου τις εχω κανει σαν 6αστερος που ειμαι και δεν λεω πως θα συνεχισω σαν εσας τους ΓΑΥΡΟΥΣ γιατι ειμαι του βλεποντας και κανοντας!..οχι σαν εσενα που φανταζεσαι!..εγω ειμαι απο αυτους που χαρηκα για το ευρωπαικο που κατακτησατε γιατι πανω απολα ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ και οχι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ σαν εσενα!ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΠΩς ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ! ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΛΟΙΟΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ ΤΕΛΈΥΤΑΙΑΣ 15ΕΤΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΗΧΤΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROLEAGE...ΑΥΤΑ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΣΚΟΥΣ ΣΟΥ! Εσυ τωρα εισαι αντικειμενικος? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 (τροποποιήθηκε) Παιδια μην τρελενεστε ολα μια ιδεα ειναι, ισως καμια φορα οταν μας τσιγκλανε να γινομαστε και οπαδοι .....ξεκολατε....μιλα ρε xourafi !!!!χαχα σε βλεπω γατακι που διαβαζεις...... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 6 , 2012 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Δεν τελαθηκα και ουτε θελησα να οποιαδηποτε διαφωνια απλα εξηγησα καποια λογικα πραγματα που τα καταλαβαινει ο οποιοσδηποτε ορθα σκεπτομενος ανθρωπος,αλλα ειδα στην συνεχεια καποια πραγματα τα οποια δεν αρμοζουν σε σκεπτομενους ανθρωπους και γι αυτο εξηγησα καποια πραγματα αλλα οτι και να πουμε σε καποια ατομα καταληγουν ολα αυτα ατοπα...αυτα λοιπον και παντα φιλικα προς ολους ακομα και αν δεν γινονται κατανοητα καποια πραγματα...καλη συνεχεια Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xourafis 758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 ο εξάστερος είναι 6* και αυτό τον κάνει (μαζί με τα υπόλοιπα κύπελα και πρωταθλήματα) την πιο πετυχημενη ομάδα της Ευρώπης της τελευταία 10ετιας, ίσως και 15ετιας. εύχομαι την θέση του πια, να την πάρει ο Ολυμπιακός και να ξεκινήσει μια νέα ελληνική μπασκετική δυναστεία σε Ελλάδα και Ευρώπη. πρέπει όμως όλοι να καταλάβουμε πως για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να υπάρχει προπονητική βάση. Και ο Ιβκοβιτς εξαιτίας της ηλικίας του δεν μπορεί να ανταπεξέλχθει, πιστεύω, για πάνω από 2-3 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας. η ιστορία όμως γράφθηκε και το 2012 ανήκει στον Θρύλο. το μέλλον θα δείξει αν μπορούμε να περάσουμε, ακόμα και να φθάσουμε, τον 6*. 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Strogilakias 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 Εσυ τωρα εισαι αντικειμενικος? Eγω μιλησα συμφωνα με τα οσα εχει πετυχει ο παναθηναικος σαν ομαδα και οχι για τα οσα ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ και επισης για τα οσα του εχουν καταλογηθει απο την ευρωπαικη ομοσπονια μπασκετ..υπαρχουν και παναθηναικοι και ολυμοιακοι και αεκτζιδες κ.λ.π οι οποιοι δεν σκεφτονται και δεν σεβονται πραγματα παραμονο καταπινουν αμασητα πραγματα τα οποια τους προσφερουν διαφοροι εκτεταλευτες που βρισκουν και τα κατουν!κατι το οποιο καθρευτιζει και την πολιτικη κατασταση της χωρας μας εδω και χρονια διοτι καθε πΑπΑρια που λεει καθε ειδους πολιτος δεν την σκεφτονται πολλοι ανθρωποι και γι αυτο φτασαμε εως εδω...αυτα...απο εκει και περα χαρακτηρηστεμε οτι δεν ειμαι αντικειμενικος και οτιδηποτε αλλο,δικη σας κριση,εγω απλα παραθετω καποια στοιχεια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ''ΚΑΠΟΙΟΙ'' ΑΛΛΟΙ ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 6 , 2012 . το οποιο καθρευτιζει και την πολιτικη κατασταση της χωρας μας εδω και χρονια διοτι καθε πΑπΑρια που λεει καθε ειδους πολιτος δεν την σκεφτονται πολλοι ανθρωποι και γι αυτο φτασαμε εως εδω...αυτα...απο εκει και περα χαρακτηρηστεμε οτι δεν ειμαι αντικειμενικος και οτιδηποτε αλλο,δικη σας κριση,εγω απλα παραθετω καποια στοιχεια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ''ΚΑΠΟΙΟΙ'' ΑΛΛΟΙ ! ωραιος!!! Τους συμφερει φιλαρακο,καλα τα λες, συμφωνω..... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Τσοςμή 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 φιλαρακι σε τροφοδοτουν πολυ ΣΑΝΟ οι δικοι σου...ξερεις τωρα...γαυρος,πρωταθλητης,φως....χαλαρωσε...σκεψου και λιγο...εγω δεν λεω, μπραβο σας για οσα κατακτησατε μετα απο χρονια αλλα ΗΡΕΜΑ..!Δεν σεβεστε ουτε τον 6αστερο ουτε το οτι εχει καταφερει τοσα χρονια...Βλεποντας και κανοντας γι αυτο μην τρελενεσαι εσυ και ολοι αλλοι ''μη'' σκεπτομενοι ολυμπιακοι...φιλικα παντα... δεν αντεξες ε?θα σκαγες αν δεν εγραφες.. δε μπορεις να μας βλεπεις να πανηγυριζουμε τα παντα φετος... και οχι τιποτα αλλο δε μπορω να σε καταλαβω γιατι δεν εχω βρεθει σε αυτη τη θεση συχνα. πρεπει να σε τσουζει ακομα ε? πρεπει να εχεις χαλαστει αφανταστα που φετος εχεις 1 κουπα σε ομαδικο αθλημα ε? δε πειραζει..τα χειροτερα τωρα αρχιζουν για σενα...κουραγιο... δεν ειδα να αναφερθηκα πουθενα σε εξαστερο και κολοκυθια τουμπανα. χαιρομαι απλα το μεγαλειο της ΟΜΑΔΑΣ μου που με κανει περηφανο.. αντε χαλαρωσε τωρα και προσπαθησε να κοιμηθεις..εχεις χασει τον υπνο σου φετος...6στερε... και μη ξεχασεις...μπεεεεεε προβατα δεν ειπες... αντικειμενικε και οξυδερκη οπαδε... τις καληνυχτες μου.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 7 , 2012 Καλά όλα αυτά για μεγαλεία κλπ, αλλά μην σας διαφεύγει πως η πραγματική θέση του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού φέτος θα έπρεπε να είναι μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα στην Δ' Εθνική........ Ας όψεται η αθλητική "δικαιοσύνη"....... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες