ironMANos® 1.794 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Μαγκες μη λετε πολλα γιατι κυκλοφορει χουλιγκαν του ολυμπιακου μεσα στο φορουμ που στελνει μηνυματα και τρομοκρατει.Εμενα μου εστειλε ηδη ενα και τα χερια μου αυτη τη στιγμη τρεμουν και δεν μπορω να γραψω.Σας παρακαλω πολυ καποιος mod να ερθει να παρει τη μηχανη μου ως θυσια μπας και κατευνασει την οργη του.Επειδη υπαρχει περιπτωση να μη ζω μετα απο λιγες ωρες (ή θα με εχει βρει ή θα εχω πεθανει απο τον φοβο μου)θελω να σας πω οτι χαρηκα πολυ που σας γνωρισα και μπορει να τα ξαναπουμε σε εναν αλλο κοσμο καποτε χωρις χουλιγκαν.Σας αγαπαω ολους.Αντιο :2funny: Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ομαδούλα είναι αυτή που χάνει από 18χρονα και πανηγυρίζει γιατί έχασε μόνο με 2-1 Ομαδούλα είσαι εσύ που κάθεσαι και πανηγύζεις για την ήττα του ολυμπιακού μέσα στην άρσεναλ ενώ εσύ ήσουν στον ΚΑΝΑΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ διότι έφαγες 4 απο την οντένσε μέσα στον μουσείο σου και 3 απο την μακάμπι ... Αλήθεια λες ο άραβας να φέρει πίσω τον Σισσέ να δείτε πρωτάθλημα???? :think: Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Aσε μωρε τωρα με τους κλαψες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 Με τι μούτρα γράφετε ρε άνθρωποι????? Σωπάστε επιτέλους Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αλήθεια λες ο άραβας να φέρει πίσω τον Σισσέ να δείτε πρωτάθλημα???? :think: Σωπατε ρε ηρθε ιδου ο νυμφιος!!!!!!! τεσπα παμε παρακατω ... Από το απόγευμα της Τρίτης οι οπαδοί του ΠΑΟ πανηγυρίζουν. Ο Πρίγκιπας τους “εμφανίστηκε”. Εστειλε πληρεξούσιο με καλές προθέσεις… …αλλά και δύο φωτογραφίες. Μάλιστα σε σάιτ πράσινης απόχρωσης “έκοψαν” από την μία φώτο τον Σουλτάν και… Αλλά κάτι δεν μου πήγαινε καλά. Εγώ αυτόν τον Σουλτάν κάπου τον έχω ξαναδεί. Κάπου τον έχω ξαναδεί λέμεεε. Και πρόσφατα! Γι’ αυτό έψαξα. Έψαξα. Έψαξα… Και βρήκα το λαβράκι! Ο τύπος είναι Ελληνάρας!!! Νίκος Φιλιππίδης ονομάζεται. Δεν με πιστεύετε; Ιδού: :D Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 (τροποποιήθηκε) Mε σημα το κλαρινο οπως αρμοζει σε εναν τετοιο μεγαλο συλλογο. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 30 , 2011 από τον valas-GSX-R Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 Ούτε για αστείο μπαοκάκια...... Για πόσο ακόμα θα παίζει αυτό το ρετάλι στο τέρμα??Ένα τραγούδι για πάρτυ του και μόνο!! Απο τον Τζόρβα πιο ασταθής....Και απο τον ebede... :2funny: :2funny: 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και μιας και που έχουμε και πολλά βαζελάκια στην παρέα μας (λες και δεν έχουν δικά τους θέματα και ποστάρουν συνέχεια εδώ, αλλά δεν γαμιέ αφού έτσι την βρίσκουν) ΔΙΚΟ ΣΑΣΣΣΣΣΣΣ.. http://www.sday.gr/Columns/Blogbusters-by-Stefanos-Xaris/%CE%9F-%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BF.aspx Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2011 από τον Μήτσος ΚΤΜΣΚ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2011 (τροποποιήθηκε) Ησυχιααααααα!!!!!!!! Ανασααααααα!!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 2 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panos1313 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Τοσο και γελαγε μαζι σας ολη η Ευρωπη στα γηπεδα, τωρα γελαει και εκτος γηπεδων :D (Απ'το "four four two", ισως το μεγαλυτερο διεθνες περιοδικο για το ποδοσφαιρο) 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Eνταξει χαρηκες? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 (τροποποιήθηκε) σας πηρε χαμπαρι ολη ευρωπη... νιαου ... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 7 , 2011 από τον Bobakias 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Μυρισε λαγος 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 μυρισε γαυρος απο χλμ... 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Μηπως μυρισε λουτσος?Ξερεις εσυ 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Μηπως μυρισε λουτσος?Ξερεις εσυ γαυρος εισαι τι να περιμενει κανεις 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 ετσι ετσι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μήτσος ΚΤΜΣΚ 237 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2011 Τι ασχολείσαι με τον Bobakia και συ τώρα μωρέ??? Σοβαρό παιδάκι βρήκες 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Bobakias 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Τι ασχολείσαι με τον Bobakia και συ τώρα μωρέ??? Σοβαρό παιδάκι βρήκες και εγω σε αγαπω ρε γαυροποζερε! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2011 Τι ασχολείσαι με τον Bobakia και συ τώρα μωρέ??? Σοβαρό παιδάκι βρήκες Παιδακι οπως το πες 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 ΓΚΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ!!!!!!!!!!! ΟΦ ΣΑΙΝΤ θα ειναι............ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetwise 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Αν το πιστεψει ο Κοσταντσο μπορει να κανει την ανατροπη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν το πιστεψει ο Κοσταντσο μπορει να κανει την ανατροπη. ναι ισως χαχαχαχα!!!!!! γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 15 , 2011 από τον vagelis- Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.016 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2011 Που παίζετε ρε και βάλατε και γκολ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες