Jump to content
turkey17

Νεο μελος!

Recommended Posts

Ε ηταν Thanksgiving χτες στην Αμερικη (οχι ολη!:)), και ειπα να αποτισω ενα φορο τιμης στις γαλοπουλες! (Λογω δουλειας τα λεω αρκετα με Αμερικανους) και με ειχαν πρηξει :uglystupid2: οντως!

Ουφ!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Για πε και τίποτε άλλο για σένα, ηλικία, όνομα, μηχανή 'η τι μηχανή θα ήθελες, περιοχή, που δουλεύεις, Ε9, κλπ κλπ...:D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ηταν Thanksgiving χτες στην Αμερικη (οχι ολη!:)), και ειπα να αποτισω ενα φορο τιμης στις γαλοπουλες! (Λογω δουλειας τα λεω αρκετα με Αμερικανους) και με ειχαν πρηξει :uglystupid2: οντως!

Ουφ!

:knuppel2: :lol: Καλως ορισες , καλα ποστ !!

wildturkey.jpg:katana:765eturkey1.jpg

Τροποποιήθηκε από τον strada

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα ειμαι ασχετος με μηχανές και ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε για κάποιον νέο?? Εχω βαλει στο μάτι την bmw 650 gs? Πιστεύετε οτι είναι για έναν αρχάριο?

Ευχαριστώ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

wellcome my friend from west

το καλυτερο ειναι να κανεις ενα search και αν δεν βρεις απαντησεις στις ερωτησεις σου μετα περνα απο τον γκισε για τα περεταιρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
(Λογω δουλειας τα λεω αρκετα με Αμερικανους)

Στη Βασιλίσσης Σοφίας εργάζεσαι; Εκεί κοντά στο Μέγαρο Μουσικής και πριν την πλατεία Μαβίλη; :lipssealed:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:_hi:καλώς όρισες φίλε στο φόρουμ.

Ευχομαι να περάσεις καλά εδώ μέσα και να σου λυθούν πολλές απορίες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στη Βασιλίσσης Σοφίας εργάζεσαι; Εκεί κοντά στο Μέγαρο Μουσικής και πριν την πλατεία Μαβίλη; :lipssealed:

Η κοντινοτερη σχεση μου με το ευαγες ( :_zorro: ) αυτο ιδρυμα ειναι οι επισκεψεις στην καντινα με τα βρωμικα στη Μαβιλη! :worthy:

Κατα τα αλλα ευχαριστω για τα καλωσορισματα! :_hi:

Α και λιγα πραγματα για μενα, Νικος απο Αθηνα, στην αναζητηση on-off για να ξεκινησω τις βολτες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλη εμπειρία από μοτό έχεις, δίπλωμα έχις βγάλει; για να τα πιάσουμε από την αρχή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Άλλη εμπειρία από μοτό έχεις, δίπλωμα έχις βγάλει; για να τα πιάσουμε από την αρχή...

Μεχρι τωρα ιδιοκτητης παπιας Supra 100cc ειμαι, και εχοντας δοκιμασει διαφορες μηχανες, Bros 400, XT 600 κτλ, προσανατολιζομαι στη ΒMW F650 GS για να μπω στην κατηγορια. 31 ειμαι, μεγαλωσα λιγακι αλλα καλιο αβγα παρα πουρε :mB_kalo_e: Απο διπλωμα εχουμε, τωρα παω για την αναβαθμιση σε απεριοριστα κυβικα (2004 εκδοθηκε αρα γινεται οπως μου ειπε και ο δασκαλος)!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα