Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 26 του μήνα δίνω για το δίπλωμα στο Υπουργείο και έχω αγχωθεί.! Μηχανολογία βγάζω 10/10 ερωτήσεις αλλά Κ.Ο.Κ. είναι στο περίπου 26-28/30 συνέχεια.! Ύπαρχει κάνα program για να κάνω κάνα τέστ απ το σπίτι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.985 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 εγω οταν εδινα εκανα ερωτησης απο εδω: http://kok.artinoi.gr/ Ελπιζω να σε βοηθησει ρε συ... Αμα βρω τιποτα αλλο ακομα θα ποσταρω! Αααα! και καλη επιτυχια μην ξεχασω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 Διάβασμα πολύ θέλει και θα είσαι μια χαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phoenix 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 Σταύρο έδωσα την προηγούμενη τρίτη για το Α1 και για το αυτοκίνητο.Εμένα με βοήθησαν πολύ τα τεστ στον υπολογιστή,μπορείς να τα βρεις από πάνω που είπε ο φίλος μας,η μπορείς να ζητήσεις απ'την σχολή οδηγών σου το cd που έχει μέσα το βιβλίο με τα σήματα,το κάνεις εγκατάσταση και κάνε αρκετά τεστ,νομίζω θα σε βοηθήσει. Εγώ το βιβλίο το διάβασα μια φορά πιο πολύ με βοήθησαν τα τεστ πάντως. παρεπιπτώντος την ημέρα που έδινα ήταν ένα παληκάρι εκεί που έδινε για εικοστίτριτη φορά και τελικά το πήρε....πρέπει να τις μάθαινε εκέι τις ερωτίσεις τόσες φορές που πήγε.... Καλή επιτυχία πάντως,αφού έχεις ολόκληρο ninja,εννοείται οτι θα το πάρεις!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanosy 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κατεβαζεις το ιδιο το τεστ του υπουργειου :P ΥΜΕ TestDrive για να δουλεψει θελει καποιες αλλαγες στην αναλυση της οθονης τα λεει ολα μεσα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2009 από τον thanosy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
litespeed 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 εγω οταν εδινα εκανα ερωτησης απο εδω: http://kok.artinoi.gr/ Ελπιζω να σε βοηθησει ρε συ... Αμα βρω τιποτα αλλο ακομα θα ποσταρω! Αααα! και καλη επιτυχια μην ξεχασω! και εγω απο αυτο διαβασα καλη επιτυχια ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2009 Πολυ καλο ειναι το ediploma.gr .Μπες και προπονησου ανελεητα, ο κοκ θελει διαβασμα και κατανοηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Ευχαριστώ πολύ παιδιά.! Αντε και καλή μου επιτυχία.! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanasis1983 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 να ρωτησω κατι καιεγω το ediploma εχει ολες τις ερωτησεις ? δηλαδη μονο αυτες οι 142 ειναι ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dim_gal 272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 (τροποποιήθηκε) Eγω εδωσα σηματα μαζι με το αμαξι και εδωσα απο ολα τα κεφαλαια σηματα και κοκ γενικα και την μηχανολογια ωραιο και το pc αλλα το βιβλιο ειχε γινει σε τευχοι απο το πολυ διαβασμα α και μην ανχωθεις δεν ειναι τπτ απλα παριμενε μεχρι να θυμηθεις αν εχεις ξεχασει τπτ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2009 από τον dim_gal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Ο σύνδεσμός μου :whistling: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες