Jump to content
Sign in to follow this  
sprinter-man

daytona sprinter

Recommended Posts

γεια σας πεδες ειμαι κανουργιος στο φορουμ και αυτο ειναι το πρωτο μου θεμα :P .λοιπον..εχω ενα daytona sprinter 50cc και μπορω να πω πως δεν ειναι και γρηγορο :/ γιαυτο λοιπον σκφτικα να αλλαξω κινητιρα.υπαρχουν μοτερ lifan 110cc 125cc μιζατα και αμιζα με 200 ευρο περιπου.το 110 το το φοραει ενας φιλος μου σε hondA astrea και παει πολυ καλα.ημουν σιγουρος για το lifan αλλα μετα σκεφτικα να παρω το μοτερ του sprinter 125 και να βαλω πανω, απο τιμες στο μοτερ αυτο δεν ξερω..υπολογιζω γυρο στο 300αρι.τι λετε λοιπον lifan ή daytona και γιατι?δοστε μου τα φωτα σας :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλα εχουν βγει τα λιφάν δεν λέω αλλά δεν λέει ρε παιδι μου...Και για τα κυβικά τους δεν παν....Εγω θα σου ελεγα να βάλεις το daytona αλλά δεν ξερω αμα κάνει μ΄νο 300 από την αντιπροσωπεία....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε τοτε παω για λιφαν...να σου πω τι καρμπ χρειαζομαι?? ο φιλος μου 20αρι φοραει και παει καλα, α ξερεις ποσο κανει ενα koso 20αρι ευχαριστω :_thumbsup:

και οντος το daytona θα ειναι ακριβοτερο..για να πειραξω το δικο μου μοτερ δεν το σκεφομαι καν :lipssealed: δεν θα αντεξει για πολυ :/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aμα λες καρμπυρατερ για το 125 μεχρι 22-24 μια χαρα ειναι για το 50αρι μεχρι 18 αλλιώς θα γκουρλώνει....Μην σκεφτεσαι να βάλεις κοσο στο 50αρι και 14 να εβγαινε δεν θα το σηκωνε αλλά κάνει γυρω στο 80αρι....Το daytona τωρα θυμηθηκα καλά ελεγες 300 εκανε το εβαλε ενας φίλος μου και ειναι πολύ καλύτερο από λιφάν αυτό βάλε με μονο ενα καρμπυρατερ 24αρι κειχιν....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε τοτε παω για λιφαν...να σου πω τι καρμπ χρειαζομαι?? ο φιλος μου 20αρι φοραει και παει καλα, α ξερεις ποσο κανει ενα koso 20αρι ευχαριστω :_thumbsup:

και οντος το daytona θα ειναι ακριβοτερο..για να πειραξω το δικο μου μοτερ δεν το σκεφομαι καν :lipssealed: δεν θα αντεξει για πολυ :/

Το μοτερ θα το δηλωσεις?Ή θα το εχεις παρανομο και θα λεει η αδεια οτι ειναι 50cc και εσυ θα το εχεις 125?Αν ειναι να το εχεις παρανομο βαλε ενα Astrea Honda μοτερ,ψαξε βρες καποιον που να πουλαει και μετα θα πεταει το παπι.Τα Lifan δεν ξερω γιατι,,αλλα γενικα εμενα ποτε δεν μου γεμησαν το ματι..Το Lifan ειναι οτι πιο φτηνο υπαρχει σε μοτερ.Για εμενα 1000 το Daytona παρα το Lifan..Καρμπυλατερ 22αρι βαλε, αφου θα το κρατησεις μαμα το μοτερ, το καρμπ ειναι οτι πρεπει και για να μην μπουκονει στην εκκινιση και σε θεμα καταναλωσης. :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον Daytonass

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μοτερ δεν θα δηλωθει οχι :rolleyes:.τωρα για astrea μοτερ δεν ξερω θα ειναι ταλαιπωρημενο καλυτερα καινουργιο.αν βαλω το daytona που κανει γυρο στα 300 + εργασια 30 ευρο + γραναζια + 40 ευρο+καρμπιλατερ καμια 30αρια αμα βαλω κινεζικο βγαινει στα 400-450 αν χριαστω και κατι αλλο..ειναι αρκετα σχεδον τα μισα αποτι εδοσα για να παρω το μηχανακι.. :/ ενω το λιφαν που κανει 180 ευρο(αμιζο 110cc)ειναι και πιο φτηνο αλλα και δοκιμασμενο απο φιλο μου που το εχει 7 μηνες και δεν εχει κανει καν service και το μηχανακι παει πολυ καλα και δεν εχει το παραμικρο προβλημα -_-

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αν βαλω 18αρι καρμπ τωρα που ειναι 50αρι θα δω καμια διαφορα? φοραω ηδη εξατμιση.αρχισα και σκεφτομαι το ενδεχομενο να φτιαξω το δικο του μοτερ.αλλα επειδη θελω να ειναι αξιοπιστο το πολυ μεχρι 51μμ.πεδια αν ξερετε μεχρι ποσα μμ φτανει το SPRINTER χωρις να πειραξεις καρτερ θα με βοηθουσατε πολυ.ισως το κανω και 72cc αλλα δεν ξερω αν θα δω διαφορα..αν εχει καπιος ενα 72αρι παπι ας μου πει αν πρεπει να αλλαξω γραναζια ..αν ναι ποσα μπροστα κ ποσα πισω. :think:

την αλλαγη κινητηρα αρχισα να την αποκλειω γιατι οπως ειδατε παραπανω στην σουμα τα νουμερα ηταν καπως υψηλα :rolleyes: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α και κατι τελευταιο φιλε extrememototuner εσυ που εχεις 72αρι ποσο σου βγικε να το κανεις 72 και τι πραγματα φορας πανω?ευχαριστω :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Fιλε εγω εκανα πληρης ανακαινιση του μοτέρ από οταν ηταν 50αρι....(200ευρο περιπου)Μετα πηρα κυλινδρο shark πιστονι top 47μμ απο 90αρι ειναι αυτα....Αγορασα κεφαλή αστρα την εστειλα μηχανουργειο για θυριδωμα εβαλα καρμπυρατερ ντελορντο 24αρι και γραναζι πισω 37....Περιπου στο 200αρι μου βγηκε....Κανει οσο το 110 το λιφαν περιπου μονο που δεν ειναι κινεζικο και 5000χιλ τωρα δεν μου εχει βγαλει κανενα προβλημα...Ασε που βγαζει 115χιλ/ωρα στα 400μετρα και παει πολυ καλυτερο απο τα 100αρια και πατησα μεχρι 54mm zongshen.....Για εμενα αυτό κανε αξιζει....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ελεγα να το κανω λιγο πιο απλο B) λοιπον:κυλινροπστονα 72 cc + καρμπιρατερ 18αρι-20αρι ζιγκλερωμενο + γραναζακια.ποσα χλμ λες να κατεβαζει μαυτα τα 3? α και μια ερωτηση χρειαζομε αλλο στροφαλο? δεν θελω τρελλα πειραγματα απλος να εχει λιγο παραπανω νευρο και καλυτερες επιταχυνσεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω ελεγα να το κανω λιγο πιο απλο B) λοιπον:κυλινροπστονα 72 cc + καρμπιρατερ 18αρι-20αρι ζιγκλερωμενο + γραναζακια.ποσα χλμ λες να κατεβαζει μαυτα τα 3? α και μια ερωτηση χρειαζομε αλλο στροφαλο? δεν θελω τρελλα πειραγματα απλος να εχει λιγο παραπανω νευρο και καλυτερες επιταχυνσεις..

Και γιατι δν τ κανεις 52 μ κυλινδροπιστονα κεφαλη κ στροφαλο χωρις να ανοιξεις καρτερ.Παντως και 72 αμα φτιαξεις και σου βγει καλο δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Εγω π τ εχω 72 μ 50 στροφαλο κ ενα καρμπ ΚΕΙΗΙΝ 20 εχει πλ νευρο τρελο τραβηγμα και τελικες 80-90 τ 50 τ χει για πλακα στν 2αρα κ στην 3η τ δινει ολα..απλως επδ ενας φιλος εχε κανει μλκια κ σε sprinter τ χει κανει 51 μ μαμα στροφαλο δεν παει βημα..Αν ειναι να κανεις ενα καλο 52 θελεις πιστευω στροφαλο κεφαλη καρμπ 22-24 και κυλινδροπιστονα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσυ που εχεις τον μαμα στροφαλο σου βγαζει προβληματα φιλε μου?? τι γραναζια φορας?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα