fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 δεν το ειπα για να σας τρομαξω ρε`σεις απλα μου ετυχε γι`αυτο ανεφερα και την συζητηση που ειχα με τον αντιπροσωπο που τον ρωτησα αν του πανε πολλα εκει με το ιδιο προβλημα και μου ειπε οτι εχει τυχει σε λιγα οποτε μπορει να θεωρηθει και σαν αστοχια υλικου.μονο που αν σου κατσει αυτη η αστοχια εκτος εγγυησης απλα τον ηπιες γιατι η τρομπα του κρυπτον παει πανω απο 200 γιουρος στην yamaha.λιγο πριν τις 15,000 περιπου μου το εβγαλε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 πάλι καλά το έχω 1 χρόνο και έχω 14.000 χιλιόμετρα... μας καλίβει η εγγύηση... :) σε πόσα χρόνια έκανες 15.000 ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 πάλι καλά το έχω 1 χρόνο και έχω 14.000 χιλιόμετρα... μας καλίβει η εγγύηση... :) σε πόσα χρόνια έκανες 15.000 ??? σε 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 δηλαδή ίσα ίσα την έβγαλες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 δηλαδή ίσα ίσα την έβγαλες... οχι την επαθα ενα μηνα αφοτου βγηκα απο την εγγυηση αλλα ευτυχως με καλυψε η μαμα yamaha παλι καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ε είσαι τυχερός... μάλλον είχες καλές σχέσεις με την Yamaha :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ε είσαι τυχερός... μάλλον είχες καλές σχέσεις με την Yamaha :) ναι ρε νικολακη αφου μιλαω και γιαπωνεζικα :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 με την αντιπροσωπεία yamaha εννοώ... κι εγώ έχω καλές σχέσεις... για να δούμε τι θα γίνει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petalo94 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 καλή μέρα παιδιά... Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί θέλω να μάθω τι προβλήματα ενδεχόμενος βγάζει το Yamaha Crypton X 135 και στα πόσα χιλιόμετρα ή στα πόσα χρόνια... όποιος ξέρει ας μου πει !!! :D α και κάτι Άλλο το πειράζει τόσο πολύ το μηχανάκι να πας 40 χιλιόμετρα εθνική με τέρμα το γκάζι?? ( Χανιά - καστέλι ) εδω στην Κρήτη που μένω... ευχαριστώ εκ τον προτέρων :) Ακου φιλε σκινικο...φιλος μ πηγε προσφοτα να αγορασει το crypton x to spesial σαν αυτο που εχεις κ εσυ...ο ιδιοκτητης λοιπων του ειπε να μην παρει το σπεσιαλ γιατι αυτο ειχε και εκεινος και του ειχαν στραβωσει 2 φορες οι ζαντες...τωρα πωσ εξιγιτε κοκαλινες ζαντες να στραβωνουν δεν ξερω..παντωσ ο φιλος μου πηρε το κανονικο και οχι σπεσιαλ...!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που έχω το μηχανάκι δεν μου έχουν στραβώσει οι ζάντες... μάλλον το αφεντικό είναι 200 κιλά και η γυναίκα του άλλα 200 κιλά και κάνανε κουτάλι τις ζάντες... ή έχει ποιο πολύ κέρδος από το απλό απ ότι το special... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που έχω το μηχανάκι δεν μου έχουν στραβώσει οι ζάντες... μάλλον το αφεντικό είναι 200 κιλά και η γυναίκα του άλλα 200 κιλά και κάνανε κουτάλι τις ζάντες... ή έχει ποιο πολύ κέρδος από το απλό απ ότι το special... οι πολιτες θελουν να ποθλησουν τα απλα και οχι τα σπεσιαλ επειδη τα σπεσιαλ πολουνται ευκολα ενω τα απλα καθονται στιν μπαντα για αυτο ο μαγγας του ειπε να παρει το απλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 οι πολιτες θελουν να ποθλησουν τα απλα και οχι τα σπεσιαλ επειδη τα σπεσιαλ πολουνται ευκολα ενω τα απλα καθονται στιν μπαντα για αυτο ο μαγγας του ειπε να παρει το απλο και αυτό.... αλλά μπορεί να είναι και 200 κιλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 και αυτό.... αλλά μπορεί να είναι και 200 κιλά pote den ksereis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 τι λετε παλι ρε κατοχοι κρυπτον και mybikerades ολα τα λεφτα παντως στα σοβαρα τωρα οι ζαντες του special ειναι απο τα πιο δυνατα του σημεια γιατι ειναι enkei και οχι τιποτα φθηνιαρικες.ο κατασκευαστης δινει μαξιμουμ 160 κιλα φορτιου οποτε και 200 κιλα να ηταν ο αλλος πιο πολυ θα πρεπει να ανησυχουσε για την ζημια στο ελατηριο παρα στις ζαντες,οι ζαντες για να στραβωσουν θα πρεπει ή να το λιωνεις στην σουζα ή να πεσεις σε καμμια λακουβα σαν τον κρατηρα της γης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
faveas 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Οι δικές μου οι ζάντες πάντως είχαν στραβώσει και οι δύο . Τα λάστιχα έχαναν συνεχώς αέρα και έτσι πήγαν για ίσιωμα . Ισως βέβαια να ευθύνονται τα λάστιχά μου για το στράβωμα γιατί σπάνια πέρνω δικάβαλα και αποφεύγω τς λακούβες . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Εμενα παλι δεν νομιζω να εχουν στραβωσει..Μπορει ελαχιστα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Εμενα παλι δεν νομιζω να εχουν στραβωσει..Μπορει ελαχιστα.. oute kai emena einai strabomenes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 ρε παιδιά ξεκολλήστε... γιατί να στραβώσουν οι ζάντες??? επειδή είναι αλουμινένιες??? δηλαδή και του CBR πρέπει να στραβώσουν που είναι αλουμινένιες?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Αμα το πηγαινεις τερμα και οι δρομοι δεν ειναι καλοι και ανεβοκατεβαινεις πεζοδρομια οι ειναι πολλα κιλα φορτωμενο το μηχανακι πανω απο οσα οριζει ο κατασκευαστης λογικο ειναι... Και εμενα στραβωσαν και οι 2 μπροστα πισω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
petalo94 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Δεν ξερω ρε μαγκες τι να σας πω αλλα και ο μαγαζατορας το απλο ειχε και οχι το σπεσιαλ...!!!Τεσπα εγω πιστευω οτι αμα το προσεχεις το μηχανακι και δεν το γ....ς οτι μηχανακη και να ειναι θα σου κρατησει μια ζωη...!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A7XBilly 1.297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 μηπος ξερει κανις ποσα χρονια εχει ενγκιηση το μηχανακι?? αν του βαλω εκεντροφορο θα επιρεασει τα προβλιματα που θα βγαλει ο κινιτιρας?? οταν του βαλω φιλτρο και εξατμιση θα θελει ριθμιζμα το ιντζεκσιον?? αν ναι πως ριθμιζετε??? α αρχισαμε τωρα! γιατι 1ον να χαλασεις τα λευτα σου αδικα? 2ον να κανεις την μηχανη σου καγκουρικη? 3ον να χασεις την εγγυηση σου? μου λες? αν θελεις βαλε μια εξατμισουλα τελικι και κρατα και αυτην που εχεις γιατι σε λιγο καιρο θα περνανε και οι μηχανες κτεο! λοιπον ολα τα αλλα ειναι βλακιες, θα τρεχεις στα συνεργεια και λευτα πεταμενα και αγιριστα! ειναι 11-12 ιππους το μηχανακι σου ανετος και ωραιος για αυτο που το θες! κρατα το, και αγοραζεις με τα λευτα που ΔΕΝ θα χαλασεις για μετατροπες αγοραζεις μεγαλυτερα κυβικα! Σωστος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) α αρχισαμε τωρα! γιατι 1ον να χαλασεις τα λευτα σου αδικα? 2ον να κανεις την μηχανη σου καγκουρικη? 3ον να χασεις την εγγυηση σου? μου λες? αν θελεις βαλε μια εξατμισουλα τελικι και κρατα και αυτην που εχεις γιατι σε λιγο καιρο θα περνανε και οι μηχανες κτεο! λοιπον ολα τα αλλα ειναι βλακιες, θα τρεχεις στα συνεργεια και λευτα πεταμενα και αγιριστα! ειναι 11-12 ιππους το μηχανακι σου ανετος και ωραιος για αυτο που το θες! κρατα το, και αγοραζεις με τα λευτα που ΔΕΝ θα χαλασεις για μετατροπες αγοραζεις μεγαλυτερα κυβικα! Σωστος? τώρα αν έχεις δίκιο ή άδικο... δεν ξέρω... τι να σου πω... κοίτα πότε άνοιξα αυτό το θέμα... ( 16 Νοεμβρίου 2009 ) τώρα έχουμε 29 Σεπτεμβρίου 2010 !!! τώρα το μηχανάκι είναι περίπου έτσι... ( αν εξαιρέσεις την εξάτμιση που την χαμήλωσα όπως ήταν η μαμά GPR και έβαλα πατητήρες) LINK Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 Δεν ξερω ρε μαγκες τι να σας πω αλλα και ο μαγαζατορας το απλο ειχε και οχι το σπεσιαλ...!!!Τεσπα εγω πιστευω οτι αμα το προσεχεις το μηχανακι και δεν το γ....ς οτι μηχανακη και να ειναι θα σου κρατησει μια ζωη...!!!!! +fono apolita Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 (τροποποιήθηκε) Δεν ξερω ρε μαγκες τι να σας πω αλλα και ο μαγαζατορας το απλο ειχε και οχι το σπεσιαλ...!!!Τεσπα εγω πιστευω οτι αμα το προσεχεις το μηχανακι και δεν το γ....ς οτι μηχανακη και να ειναι θα σου κρατησει μια ζωη...!!!!! συμφωνώ κι εγώ... +fono apolita γράφε ελληνικά... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2010 α αρχισαμε τωρα! γιατι 1ον να χαλασεις τα λευτα σου αδικα? 2ον να κανεις την μηχανη σου καγκουρικη? 3ον να χασεις την εγγυηση σου? μου λες? αν θελεις βαλε μια εξατμισουλα τελικι και κρατα και αυτην που εχεις γιατι σε λιγο καιρο θα περνανε και οι μηχανες κτεο! λοιπον ολα τα αλλα ειναι βλακιες, θα τρεχεις στα συνεργεια και λευτα πεταμενα και αγιριστα! ειναι 11-12 ιππους το μηχανακι σου ανετος και ωραιος για αυτο που το θες! κρατα το, και αγοραζεις με τα λευτα που ΔΕΝ θα χαλασεις για μετατροπες αγοραζεις μεγαλυτερα κυβικα! Σωστος? σωστος και εξατμισι μη βαλεις δεν κανει να βαζεις στα injection εκσατμισι γιατι κανεις μεγαλοι ζιμια αμα θες να βαλεις εκσατμισι πρεπει να αλαξεις κεφαλοι για να δοθλεπσει σωστα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες