Jump to content
nikosm1993

προβλήματα στο Crypton X 135

Recommended Posts

δεν το ειπα για να σας τρομαξω ρε`σεις απλα μου ετυχε γι`αυτο ανεφερα και την συζητηση που ειχα με τον αντιπροσωπο που τον ρωτησα αν του πανε πολλα εκει με το ιδιο προβλημα και μου ειπε οτι εχει τυχει σε λιγα οποτε μπορει να θεωρηθει και σαν αστοχια υλικου.μονο που αν σου κατσει αυτη η αστοχια εκτος εγγυησης απλα τον ηπιες γιατι η τρομπα του κρυπτον παει πανω απο 200 γιουρος στην yamaha.λιγο πριν τις 15,000 περιπου μου το εβγαλε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

πάλι καλά το έχω 1 χρόνο και έχω 14.000 χιλιόμετρα...

μας καλίβει η εγγύηση... :)

σε πόσα χρόνια έκανες 15.000 ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάλι καλά το έχω 1 χρόνο και έχω 14.000 χιλιόμετρα...

μας καλίβει η εγγύηση... :)

σε πόσα χρόνια έκανες 15.000 ???

σε 2

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δηλαδή ίσα ίσα την έβγαλες...

οχι την επαθα ενα μηνα αφοτου βγηκα απο την εγγυηση αλλα ευτυχως με καλυψε η μαμα yamaha παλι καλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ε είσαι τυχερός...

μάλλον είχες καλές σχέσεις με την Yamaha :)

ναι ρε νικολακη αφου μιλαω και γιαπωνεζικα :2funny: :2funny: :2funny:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με την αντιπροσωπεία yamaha εννοώ... :_innocent:

κι εγώ έχω καλές σχέσεις... για να δούμε τι θα γίνει... :bruce_h4h:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλή μέρα παιδιά... Άνοιξα αυτό το θέμα γιατί θέλω να μάθω τι προβλήματα ενδεχόμενος βγάζει το Yamaha Crypton X 135 και στα πόσα χιλιόμετρα ή στα πόσα χρόνια... όποιος ξέρει ας μου πει !!! :D α και κάτι Άλλο το πειράζει τόσο πολύ το μηχανάκι να πας 40 χιλιόμετρα εθνική με τέρμα το γκάζι?? ( Χανιά - καστέλι ) εδω στην Κρήτη που μένω...

ευχαριστώ εκ τον προτέρων :)

Ακου φιλε σκινικο...φιλος μ πηγε προσφοτα να αγορασει το crypton x to spesial σαν αυτο που εχεις κ εσυ...ο ιδιοκτητης λοιπων του ειπε να μην παρει το σπεσιαλ γιατι αυτο ειχε και εκεινος και του ειχαν στραβωσει 2 φορες οι ζαντες...τωρα πωσ εξιγιτε κοκαλινες ζαντες να στραβωνουν δεν ξερω..παντωσ ο φιλος μου πηρε το κανονικο και οχι σπεσιαλ...!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που έχω το μηχανάκι δεν μου έχουν στραβώσει οι ζάντες...

μάλλον το αφεντικό είναι 200 κιλά και η γυναίκα του άλλα 200 κιλά και κάνανε κουτάλι τις ζάντες...

ή έχει ποιο πολύ κέρδος από το απλό απ ότι το special...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που έχω το μηχανάκι δεν μου έχουν στραβώσει οι ζάντες...

μάλλον το αφεντικό είναι 200 κιλά και η γυναίκα του άλλα 200 κιλά και κάνανε κουτάλι τις ζάντες...

ή έχει ποιο πολύ κέρδος από το απλό απ ότι το special...

οι πολιτες θελουν να ποθλησουν τα απλα και οχι τα σπεσιαλ επειδη τα σπεσιαλ πολουνται ευκολα ενω τα απλα καθονται στιν μπαντα για αυτο ο μαγγας του ειπε να παρει το απλο :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οι πολιτες θελουν να ποθλησουν τα απλα και οχι τα σπεσιαλ επειδη τα σπεσιαλ πολουνται ευκολα ενω τα απλα καθονται στιν μπαντα για αυτο ο μαγγας του ειπε να παρει το απλο :winking:

και αυτό....

αλλά μπορεί να είναι και 200 κιλά :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι λετε παλι ρε :doh:

κατοχοι κρυπτον και mybikerades ολα τα λεφτα :2funny::respekt:

παντως στα σοβαρα τωρα οι ζαντες του special ειναι απο τα πιο δυνατα του σημεια γιατι ειναι enkei και οχι τιποτα φθηνιαρικες.ο κατασκευαστης δινει μαξιμουμ 160 κιλα φορτιου οποτε και 200 κιλα να ηταν ο αλλος πιο πολυ θα πρεπει να ανησυχουσε για την ζημια στο ελατηριο παρα στις ζαντες,οι ζαντες για να στραβωσουν θα πρεπει ή να το λιωνεις στην σουζα ή να πεσεις σε καμμια λακουβα σαν τον κρατηρα της γης

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι δικές μου οι ζάντες πάντως είχαν στραβώσει και οι δύο . Τα λάστιχα έχαναν συνεχώς αέρα και έτσι πήγαν για ίσιωμα . Ισως βέβαια να ευθύνονται τα λάστιχά μου για το στράβωμα γιατί σπάνια πέρνω δικάβαλα και αποφεύγω τς λακούβες .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδιά ξεκολλήστε... γιατί να στραβώσουν οι ζάντες???

επειδή είναι αλουμινένιες???

δηλαδή και του CBR πρέπει να στραβώσουν που είναι αλουμινένιες??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα το πηγαινεις τερμα και οι δρομοι δεν ειναι καλοι και ανεβοκατεβαινεις πεζοδρομια οι ειναι πολλα κιλα φορτωμενο το μηχανακι πανω απο οσα οριζει ο κατασκευαστης λογικο ειναι...

Και εμενα στραβωσαν και οι 2 μπροστα πισω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω ρε μαγκες τι να σας πω αλλα και ο μαγαζατορας το απλο ειχε και οχι το σπεσιαλ...!!!Τεσπα εγω πιστευω οτι αμα το προσεχεις το μηχανακι και δεν το γ....ς οτι μηχανακη και να ειναι θα σου κρατησει μια ζωη...!!!!! :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μηπος ξερει κανις ποσα χρονια εχει ενγκιηση το μηχανακι??

αν του βαλω εκεντροφορο θα επιρεασει τα προβλιματα που θα βγαλει ο κινιτιρας??

οταν του βαλω φιλτρο και εξατμιση θα θελει ριθμιζμα το ιντζεκσιον??

αν ναι πως ριθμιζετε???

α αρχισαμε τωρα! γιατι 1ον να χαλασεις τα λευτα σου αδικα? 2ον να κανεις την μηχανη σου καγκουρικη? 3ον να χασεις την εγγυηση σου? μου λες?

αν θελεις βαλε μια εξατμισουλα τελικι και κρατα και αυτην που εχεις γιατι σε λιγο καιρο θα περνανε και οι μηχανες κτεο! λοιπον ολα τα αλλα ειναι βλακιες, θα τρεχεις στα συνεργεια και λευτα πεταμενα και αγιριστα! ειναι 11-12 ιππους το μηχανακι σου ανετος και ωραιος για αυτο που το θες! κρατα το, και αγοραζεις με τα λευτα που ΔΕΝ θα χαλασεις για μετατροπες αγοραζεις μεγαλυτερα κυβικα!

Σωστος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α αρχισαμε τωρα! γιατι 1ον να χαλασεις τα λευτα σου αδικα? 2ον να κανεις την μηχανη σου καγκουρικη? 3ον να χασεις την εγγυηση σου? μου λες?

αν θελεις βαλε μια εξατμισουλα τελικι και κρατα και αυτην που εχεις γιατι σε λιγο καιρο θα περνανε και οι μηχανες κτεο! λοιπον ολα τα αλλα ειναι βλακιες, θα τρεχεις στα συνεργεια και λευτα πεταμενα και αγιριστα! ειναι 11-12 ιππους το μηχανακι σου ανετος και ωραιος για αυτο που το θες! κρατα το, και αγοραζεις με τα λευτα που ΔΕΝ θα χαλασεις για μετατροπες αγοραζεις μεγαλυτερα κυβικα!

Σωστος?

τώρα αν έχεις δίκιο ή άδικο... δεν ξέρω... τι να σου πω...

κοίτα πότε άνοιξα αυτό το θέμα... ( 16 Νοεμβρίου 2009 )

τώρα έχουμε 29 Σεπτεμβρίου 2010 !!!

τώρα το μηχανάκι είναι περίπου έτσι... ( αν εξαιρέσεις την εξάτμιση που την χαμήλωσα όπως ήταν η μαμά GPR και έβαλα πατητήρες)

LINK

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω ρε μαγκες τι να σας πω αλλα και ο μαγαζατορας το απλο ειχε και οχι το σπεσιαλ...!!!Τεσπα εγω πιστευω οτι αμα το προσεχεις το μηχανακι και δεν το γ....ς οτι μηχανακη και να ειναι θα σου κρατησει μια ζωη...!!!!! :rolleyes:

+fono apolita

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

συμφωνώ κι εγώ...

+fono apolita

γράφε ελληνικά...

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος?

σωστος και εξατμισι μη βαλεις δεν κανει να βαζεις στα injection εκσατμισι γιατι κανεις μεγαλοι ζιμια αμα θες να βαλεις εκσατμισι πρεπει να αλαξεις κεφαλοι για να δοθλεπσει σωστα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα