Jump to content
nikosm1993

προβλήματα στο Crypton X 135

Recommended Posts

Δεν το εχω ανοιξει τερμα αλλα εφοσον το μηχανακι εχει κοφτες σε καποιες στροφες δν θα βγαζει και πολλα περιμενε λιγο καιρο και θα ανοιξω θεμα γιατι το φτιαχνω ακομα :worshippy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ekana psaraki se mia eutheia kai epiassa 130

άμα έχω ευνοϊκό αέρα ( που δεν έχω πετύχει πότε μου ) πιστεύω θα χτυπήσω κανένα κόφτη στα 135 - 140...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άμα έχω ευνοϊκό αέρα ( που δεν έχω πετύχει πότε μου ) πιστεύω θα χτυπήσω κανένα κόφτη στα 135 - 140...

giati ti extra exei to crypton sou???????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλό στρώσιμο

λάστιχα 2.25 - 2.50

G.P.R.

φίλτρο αέρα Pipercross

polli duskola na bgaleis 140 kai i tetarti den prepei na exei koftes

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

polli duskola na bgaleis 140 kai i tetarti den prepei na exei koftes

γράφε με ελληνικά γράμματα

εννοείς ότι η τετάρτη δεν πρέπει να έχει κόφτες για να βγάλει 140 ή ότι δεν έχει κόφτη στην 4η το μηχανάκι ???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γράφε με ελληνικά γράμματα

εννοείς ότι η τετάρτη δεν πρέπει να έχει κόφτες για να βγάλει 140 ή ότι δεν έχει κόφτη στην 4η το μηχανάκι ???

το μηχανακι δεν πρεπει να εχει στιν τεταρτη κοφτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν παίζει αυτό που λες...

όταν είχα το 14 μπροστά είχα χτυπήσει κόφτες 4η αρκετές φορές...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν παίζει αυτό που λες...

όταν είχα το 14 μπροστά είχα χτυπήσει κόφτες 4η αρκετές φορές...

ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΖΕΣ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πίσω είχα Michelin Pilot Sporty 70/90/17 ( 2αράκι ) ( ήτανε και φαγωμένο ) και 14 γρανάζι...

125 χιλιόμετρα χτύπαγε κόφτες...

με το 2.50 πίσω χτυπάει 130 χιλιόμετρα κόφτες ( με το 14 γρανάζι )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πίσω είχα Michelin Pilot Sporty 70/90/17 ( 2αράκι ) ( ήτανε και φαγωμένο ) και 14 γρανάζι...

125 χιλιόμετρα χτύπαγε κόφτες...

με το 2.50 πίσω χτυπάει 130 χιλιόμετρα κόφτες ( με το 14 γρανάζι )

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΕΤΕ????

ΕΓΩ ΚΑΝΩ 120 ΧΙΛΙΟΕΤΡΑ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγώ κάνω 80 - 100...

Τροποποιήθηκε από τον nikosm1993

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αμα πηγενεις 70-80 θα βγαλεις παραπανω χιλιομετρα

ΑΜΑΑΑΑΑαααααααα :angel_not:

θα βγάλω φώτο στα πόσα χιλιόμετρα το φούλαρα και μετά θα βγάλω φώτο πόσα ευρώ - λίτρα έβαλα και το κοντέρ έτσι ώστε να δω πόσα λίτρα καίει... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε εισαστε απιστευτοι τι σχεση εχουν ολα αυτα που γραφετε με την ενοτητα προβληματα στο crypton x :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΑΜΑΑΑΑΑαααααααα :angel_not:

θα βγάλω φώτο στα πόσα χιλιόμετρα το φούλαρα και μετά θα βγάλω φώτο πόσα ευρώ - λίτρα έβαλα και το κοντέρ έτσι ώστε να δω πόσα λίτρα καίει... :)

εμενα καιει περιπου 3 ανα 100

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον αντε παμε ξανα να πω και`γω την γνωμη μου.το κρυπτον εργοστασιακο και οχι πειραγμενο μου εβγαζε αυτονομια σε νορμαλ χρηση περιπου 130 με 135 χλμ οταν λεω νορμαλ χρηση εννοω μιξη δηλαδη και σιγα και καποια κομματια γρηγορα και οχι ατσαλα φρεναρισματα.τελικες μου εβγαζε 125 χλμ στο κοντερ εγω ειμαι 1.90 περιπου 100 κιλα και ειχα και μπαγκαζιερα,οταν του εβαλα μεγαλυτερη δισκοπλακα μπροστα σε συνδιασμο με λαστιχα 2,25-2,50 εχασα σε τελικη περιπου 5 χλμ αν και νομιζω πως τα λαστιχα δεν παιζουν κανενα ρολο στις τελικες μονο η σωστη πιεση τους παιζει ρολο.οταν εβαλα 14αρι γραναζι μπροστα το μηχανακι τα επαιξε εχασε παντου οποτε το γραναζι οπως μπηκε την ιδια μερα ξαναβγηκε κιολας.και επειδη η ενοτητα ειναι προβληματα στο κρυπτον χ λοιπον το δικο μου εβγαλε προβλημα στην τρομπα βενζινης οπου και αντικατασταθηκε με καινουργια εντος εγγυησεως,οταν ρωτησα στην αντιπροσωπεια αν συμβαινει συχνα αυτο μου ειπε οτι εχουν παει μερικα κομματια με το ιδιο προβλημα αλλα οχι πολλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λοιπον αντε παμε ξανα να πω και`γω την γνωμη μου.το κρυπτον εργοστασιακο και οχι πειραγμενο μου εβγαζε αυτονομια σε νορμαλ χρηση περιπου 130 με 135 χλμ οταν λεω νορμαλ χρηση εννοω μιξη δηλαδη και σιγα και καποια κομματια γρηγορα και οχι ατσαλα φρεναρισματα.τελικες μου εβγαζε 125 χλμ στο κοντερ εγω ειμαι 1.90 περιπου 100 κιλα και ειχα και μπαγκαζιερα,οταν του εβαλα μεγαλυτερη δισκοπλακα μπροστα σε συνδιασμο με λαστιχα 2,25-2,50 εχασα σε τελικη περιπου 5 χλμ αν και νομιζω πως τα λαστιχα δεν παιζουν κανενα ρολο στις τελικες μονο η σωστη πιεση τους παιζει ρολο.οταν εβαλα 14αρι γραναζι μπροστα το μηχανακι τα επαιξε εχασε παντου οποτε το γραναζι οπως μπηκε την ιδια μερα ξαναβγηκε κιολας.και επειδη η ενοτητα ειναι προβληματα στο κρυπτον χ λοιπον το δικο μου εβγαλε προβλημα στην τρομπα βενζινης οπου και αντικατασταθηκε με καινουργια εντος εγγυησεως,οταν ρωτησα στην αντιπροσωπεια αν συμβαινει συχνα αυτο μου ειπε οτι εχουν παει μερικα κομματια με το ιδιο προβλημα αλλα οχι πολλα.

ποσα χιλιομετρα ειχες γιατι εγω εχω 21000 και ειναι ρολοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα