Punisher 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Δεν το εχω ανοιξει τερμα αλλα εφοσον το μηχανακι εχει κοφτες σε καποιες στροφες δν θα βγαζει και πολλα περιμενε λιγο καιρο και θα ανοιξω θεμα γιατι το φτιαχνω ακομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ekana psaraki se mia eutheia kai epiassa 130 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ποσα χιλιομετρα εχεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ποσα χιλιομετρα εχεις? 21000 xiliades giati???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ekana psaraki se mia eutheia kai epiassa 130 άμα έχω ευνοϊκό αέρα ( που δεν έχω πετύχει πότε μου ) πιστεύω θα χτυπήσω κανένα κόφτη στα 135 - 140... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 άμα έχω ευνοϊκό αέρα ( που δεν έχω πετύχει πότε μου ) πιστεύω θα χτυπήσω κανένα κόφτη στα 135 - 140... giati ti extra exei to crypton sou??????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 καλό στρώσιμο λάστιχα 2.25 - 2.50 G.P.R. φίλτρο αέρα Pipercross Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 καλό στρώσιμο λάστιχα 2.25 - 2.50 G.P.R. φίλτρο αέρα Pipercross polli duskola na bgaleis 140 kai i tetarti den prepei na exei koftes Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 polli duskola na bgaleis 140 kai i tetarti den prepei na exei koftes γράφε με ελληνικά γράμματα εννοείς ότι η τετάρτη δεν πρέπει να έχει κόφτες για να βγάλει 140 ή ότι δεν έχει κόφτη στην 4η το μηχανάκι ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 γράφε με ελληνικά γράμματα εννοείς ότι η τετάρτη δεν πρέπει να έχει κόφτες για να βγάλει 140 ή ότι δεν έχει κόφτη στην 4η το μηχανάκι ??? το μηχανακι δεν πρεπει να εχει στιν τεταρτη κοφτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 δεν παίζει αυτό που λες... όταν είχα το 14 μπροστά είχα χτυπήσει κόφτες 4η αρκετές φορές... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 δεν παίζει αυτό που λες... όταν είχα το 14 μπροστά είχα χτυπήσει κόφτες 4η αρκετές φορές... ΠΟΣΑ ΕΒΓΑΖΕΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 πίσω είχα Michelin Pilot Sporty 70/90/17 ( 2αράκι ) ( ήτανε και φαγωμένο ) και 14 γρανάζι... 125 χιλιόμετρα χτύπαγε κόφτες... με το 2.50 πίσω χτυπάει 130 χιλιόμετρα κόφτες ( με το 14 γρανάζι ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 πίσω είχα Michelin Pilot Sporty 70/90/17 ( 2αράκι ) ( ήτανε και φαγωμένο ) και 14 γρανάζι... 125 χιλιόμετρα χτύπαγε κόφτες... με το 2.50 πίσω χτυπάει 130 χιλιόμετρα κόφτες ( με το 14 γρανάζι ) ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΠΟΖΙΤΟ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΝΕΤΕ???? ΕΓΩ ΚΑΝΩ 120 ΧΙΛΙΟΕΤΡΑ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 (τροποποιήθηκε) εγώ κάνω 80 - 100... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 από τον nikosm1993 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andrewk 242 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 εγώ κάνω 80 - 100... Εσυ και τα sxv Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 εγώ κάνω 80 - 100... αμα πηγενεις 70-80 θα βγαλεις παραπανω χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 αμα πηγενεις 70-80 θα βγαλεις παραπανω χιλιομετρα ΑΜΑΑΑΑΑαααααααα θα βγάλω φώτο στα πόσα χιλιόμετρα το φούλαρα και μετά θα βγάλω φώτο πόσα ευρώ - λίτρα έβαλα και το κοντέρ έτσι ώστε να δω πόσα λίτρα καίει... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ρε εισαστε απιστευτοι τι σχεση εχουν ολα αυτα που γραφετε με την ενοτητα προβληματα στο crypton x Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 ΑΜΑΑΑΑΑαααααααα θα βγάλω φώτο στα πόσα χιλιόμετρα το φούλαρα και μετά θα βγάλω φώτο πόσα ευρώ - λίτρα έβαλα και το κοντέρ έτσι ώστε να δω πόσα λίτρα καίει... :) εμενα καιει περιπου 3 ανα 100 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 παντως προβληματα δεν εχει το χ παιδια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 λοιπον αντε παμε ξανα να πω και`γω την γνωμη μου.το κρυπτον εργοστασιακο και οχι πειραγμενο μου εβγαζε αυτονομια σε νορμαλ χρηση περιπου 130 με 135 χλμ οταν λεω νορμαλ χρηση εννοω μιξη δηλαδη και σιγα και καποια κομματια γρηγορα και οχι ατσαλα φρεναρισματα.τελικες μου εβγαζε 125 χλμ στο κοντερ εγω ειμαι 1.90 περιπου 100 κιλα και ειχα και μπαγκαζιερα,οταν του εβαλα μεγαλυτερη δισκοπλακα μπροστα σε συνδιασμο με λαστιχα 2,25-2,50 εχασα σε τελικη περιπου 5 χλμ αν και νομιζω πως τα λαστιχα δεν παιζουν κανενα ρολο στις τελικες μονο η σωστη πιεση τους παιζει ρολο.οταν εβαλα 14αρι γραναζι μπροστα το μηχανακι τα επαιξε εχασε παντου οποτε το γραναζι οπως μπηκε την ιδια μερα ξαναβγηκε κιολας.και επειδη η ενοτητα ειναι προβληματα στο κρυπτον χ λοιπον το δικο μου εβγαλε προβλημα στην τρομπα βενζινης οπου και αντικατασταθηκε με καινουργια εντος εγγυησεως,οταν ρωτησα στην αντιπροσωπεια αν συμβαινει συχνα αυτο μου ειπε οτι εχουν παει μερικα κομματια με το ιδιο προβλημα αλλα οχι πολλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johnysx 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 λοιπον αντε παμε ξανα να πω και`γω την γνωμη μου.το κρυπτον εργοστασιακο και οχι πειραγμενο μου εβγαζε αυτονομια σε νορμαλ χρηση περιπου 130 με 135 χλμ οταν λεω νορμαλ χρηση εννοω μιξη δηλαδη και σιγα και καποια κομματια γρηγορα και οχι ατσαλα φρεναρισματα.τελικες μου εβγαζε 125 χλμ στο κοντερ εγω ειμαι 1.90 περιπου 100 κιλα και ειχα και μπαγκαζιερα,οταν του εβαλα μεγαλυτερη δισκοπλακα μπροστα σε συνδιασμο με λαστιχα 2,25-2,50 εχασα σε τελικη περιπου 5 χλμ αν και νομιζω πως τα λαστιχα δεν παιζουν κανενα ρολο στις τελικες μονο η σωστη πιεση τους παιζει ρολο.οταν εβαλα 14αρι γραναζι μπροστα το μηχανακι τα επαιξε εχασε παντου οποτε το γραναζι οπως μπηκε την ιδια μερα ξαναβγηκε κιολας.και επειδη η ενοτητα ειναι προβληματα στο κρυπτον χ λοιπον το δικο μου εβγαλε προβλημα στην τρομπα βενζινης οπου και αντικατασταθηκε με καινουργια εντος εγγυησεως,οταν ρωτησα στην αντιπροσωπεια αν συμβαινει συχνα αυτο μου ειπε οτι εχουν παει μερικα κομματια με το ιδιο προβλημα αλλα οχι πολλα. ποσα χιλιομετρα ειχες γιατι εγω εχω 21000 και ειναι ρολοι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2010 και εμένα δουλεύει μέχρι τώρα λεβεδιά... 14.000 περίπου έχω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες