Jump to content
nikosm1993

προβλήματα στο Crypton X 135

Recommended Posts

ευχαριστω γιωργο που μου απαντισες :) ομος...

για τον εκεντροφορο δεν μου ειπες ( επισις πες μου ποιος απο τους δυο ειναι καλιτερος αν φισικα ξερεις :) )

αν θελει ριθμισμα ο ενγκεφαλος αμα μπουνε τα μπεκ

αν πιραχτει το Crypton X μηχανολογικα ( αλλα κιλινδροπιστονα, κεφαλη, πεταλουδα και τα λιπα ) θα θελει ρυθμιζμα ο ενγκεφαλος ή τα κανει ολα ο αισθιτιρας ( D - Δ - λαμδα )

επισις, αυτο το Nitro fuel commander μαλον πως προγραμματιζει την ηλεκτρονικη για να δινει ποιο πλουσιο μειγμα για να εχουμε παραπανω ισχυ

στην γιαμαχα διαβασα οτι ο σπιλιοτις θα εχει ( τωρα δεν εχει ακομα) μια ηλεκτρονικη IGNITECH που κανει διαχιριση, καυσιμου, αβανς, κοφτη ( τι ειναι το αβανς? )

εχετε ακουσει τιποτα για την ηλεκτρονικη? τιν εχει βαλει κανεις? υπαρχει στο εξοτερικο?? αυτα...

:help::help::help:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ευχαριστω γιωργο που μου απαντισες :) ομος...

για τον εκεντροφορο δεν μου ειπες ( επισις πες μου ποιος απο τους δυο ειναι καλιτερος αν φισικα ξερεις :) )

αν θελει ριθμισμα ο ενγκεφαλος αμα μπουνε τα μπεκ

αν πιραχτει το Crypton X μηχανολογικα ( αλλα κιλινδροπιστονα, κεφαλη, πεταλουδα και τα λιπα ) θα θελει ρυθμιζμα ο ενγκεφαλος ή τα κανει ολα ο αισθιτιρας ( D - Δ - λαμδα )

επισις, αυτο το Nitro fuel commander μαλον πως προγραμματιζει την ηλεκτρονικη για να δινει ποιο πλουσιο μειγμα για να εχουμε παραπανω ισχυ

στην γιαμαχα διαβασα οτι ο σπιλιοτις θα εχει ( τωρα δεν εχει ακομα) μια ηλεκτρονικη IGNITECH που κανει διαχιριση, καυσιμου, αβανς, κοφτη ( τι ειναι το αβανς? )

εχετε ακουσει τιποτα για την ηλεκτρονικη? τιν εχει βαλει κανεις? υπαρχει στο εξοτερικο?? αυτα...

:help::help::help:

ο εκκεντροφορος που επιλεγετε για το μηχανακι σου εχει δυο συντελεστες...

1.να κανει στην κεφαλη σου

2.τι σταδιο πρεπει να χρησιμοποιηθει συμφονα με το ποσα κυβικα ειναι το μηχανακι..

εγω θα σου προτεινα να το κανεις 58mm χωρις ανοιγμα καρτερ

εναν εκκεντροφορο τελευταιο σταδιο για το yamaha

θυριδομα της κεφαλης

αυτο το μεγαλυτερο μπεκ που εχεις ποσταρει πιο πανω

ελευθερο φιλτρο [pippercross κατα προτιμιση]

εξατμιση

απο εκει και περα ενας παραλληλος εγεφαλος διαχειρησης καυσιμου και μια ηλεκτρονικη

το ignitech ειναι ηλεκτρονικη κ εγκεφαλος μαζι για το χ η οποια ακομα δν ειναι δοκιμασμενη αλλα αν κανει τ εξης που λες ειναι πολυ καλη...

γτ στην ουσια εχει διαχειριση καυσιμου που θα χρειαστεις για να αλλαξεις τ δεδομενα τροφοδοσιας μειγματος οταν το κανεις παραπανω κυβικα...

ελεγχει/ρυθμιζει το αβανς

κ αφαιρει κοφτες!!

το αβανς ειναι ο χρονος στον οποιο το μπουζι πεταει σπινθηρα για να γινει αναφλεξη του μειγματος!

αρα αφου μπορεις να το ρυθμισεις απο το ignitech εισαι υπερκαλημενος...!

μαθε περισσοτερες πληροφοριες ομως γτ βλεπω να τσουζει πολυ η τιμη του με τοσες δυνατοτητες που εχει!!

περιμενουμε απαντησεις!!

φιλικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο εκεντροφορος αφου γραφει Crypton X 135 εκεντροφορος λογικα θα κανει

κιλινδροπιστονα 58mm κανουνε 300 ευρω ( απο εδω, απο την yamaha κανει 270 ευρω ετσι μου ειπανε )

υπαρχει τιποτα καλιτερο σε κιλινδροπιστονα ( μαρκα ) για να βαλω στο crypton x ??

πως θα δω ποιο σταδιο περνει το μηχανακι μου?? με τα κιλινδροπιστονα 58μμ γινετε 155 κιβικα... ( οποιος ξερει τι εκεντροφορο χριαζετε για 155cc ας πει )

υπαρχει εκεντροφορος τελευτεο σταδιο??

θυριδομα κεφαλης ενοεις ροικη εξελιξη που ανιγουνε τις βαλβιδες, εισαγογη και εξαγογη ή μονο ανιγμα εισαγογη και εξαγογη??

το μεγαλιτερο μπεκ ειναι τις yamaha... ο valass που εχει φτιαξει ενα Crypton X 188cc ( 64mm ) του εχει βαλει κατι μπεκ bosch.. ποιο ειναι καλιτερο ( yamaha ή bosch?? )

φιλτρο racing τις pipercross

εξατμιση takegawa απο innova

το Nitro fuel commander απλος ριχνει ποιο πολυ μιγμα αν θελω καλιτερη δουλια που ελενχει - ρυθμιζει το αβανς και βγαζει τον κοφτι και ρυθμιζει το μιγμα θα παρω την ηλεκτρονικη που κανει 550 ευρω περιπου απο τον σπιλιοτι οταν θα την φερει...

να ποια πραγματα φερνει ο σπιλιοτις...

008rx.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ήθελα να ρωτήσω αν το crypton x135 σε μια απόσταση 40χλμ περίπου(σε κάποια σημεία με ανιφόρες)

το γκάζι χαλαρά(90) πηγαίνει χωρίς στάση??

θα ηθελα να ρωτησω αν το crypton x135 μια αποσταση 40χλμ περιπου (σε καποια σημεια με ανιφορες)

το γκαζι χαλαρα (90 περιπου) πηγαινει χωρις σταση?ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα ήθελα να ρωτήσω αν το crypton x135 σε μια απόσταση 40χλμ περίπου(σε κάποια σημεία με ανιφόρες)

το γκάζι χαλαρά(90) πηγαίνει χωρίς στάση??

Πλακα κανεις ρε φιλε;

Εννοειται πως το βγαζει ανετα χωρις σταση. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολες οι μηχανες το κανουν αυτο!

Ειδα στα πρωτα ποστ για τα αεροψυκτα που λετε... Εκφρασεις του στυλ πρεπει να σταματαμε για να κρυωσει το αεροψυκτο δεν ισχυουν σε καμια περιπτωση..

Ειτε υδροψυκτο ειτε αεροψυκτο δεν υπαρχει θεμα. Μονο σε ακριες συνθηκες θερμοκρασιας κεντρο και στην κινηση θα ταλαιπωρηθουν και τα δυο, λιγο περισσοτερο το αεροψυκτο..

Παντα μιλαμε για στοκ μηχανακια οπως τα πηραμε απο τον κατασκευαστη. Με βγαλμενα τα πλαστικα υπαρχει θεμα με τα αεροψυκτα. Ο κατασκευαστης τα εχει ρυθμισει ετσι ωστε να οδηγουν τον αερα σωστα στο μοτερ.

Τροποποιήθηκε από τον iced

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

γιατί φοβάστε να κάνετε 60 χλμ με τα crypton X εγώ κάνω 60 χλμ με το Ζ και άλλα 60 γυρισμό με 1 στάση μόνο για βενζίνη εσείς δηλαδή τι να φοβηθήτε???? υδρόψηκτο έχετε έλεος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμμμ αν ειχα κανενα αεροψιχτο innova καθε 5 χιλιομετρα θα ηθελε σταση και για 20 λεπτα :P :P :P :P :P :P

το κραταω αυτο που ειπες :P

και οσον αφορα αυτα π λεγατε. το υδροψυκτο δεν εχει καμια σχεση με το μοτερ. το υδροψυκτο ψυχει τον κυλινδρο.

Οσον αφορα τς στασεις ,αν ειχα το X ,θα εκανα καθε 150 χιλιομετρα.. ειδικα αν εισαι καυλομενος θα το χαρεις το ταξιδακι.

το Χ.3 δρομολογια εκανα με ενος φιλου μου.και οχι μακρια. πλ κοντα, πηγαινα με 100. και σε 3 φορεσ π πηγα και ηρθα αδιασε το ντεποζιτο..

αλο προβλημα π εχω ακουσει ειναι ο ψεκασμος,και κατι για την μονοπιστονη δαγκανα την προστινη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το κραταω αυτο που ειπες :P

και οσον αφορα αυτα π λεγατε. το υδροψυκτο δεν εχει καμια σχεση με το μοτερ. το υδροψυκτο ψυχει τον κυλινδρο.

Οσον αφορα τς στασεις ,αν ειχα το X ,θα εκανα καθε 150 χιλιομετρα.. ειδικα αν εισαι καυλομενος θα το χαρεις το ταξιδακι.

το Χ.3 δρομολογια εκανα με ενος φιλου μου.και οχι μακρια. πλ κοντα, πηγαινα με 100. και σε 3 φορεσ π πηγα και ηρθα αδιασε το ντεποζιτο..

αλο προβλημα π εχω ακουσει ειναι ο ψεκασμος,και κατι για την μονοπιστονη δαγκανα την προστινη.

ελπίζω να κατάλαβες ( με τόσα " :P " ) ότι το έλεγα για πλάκα ;)

μην παρεξηγήσεις ... :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια,

ειμαι αναμεσα στο crypton x και ο modenas dinamik.δεν ξερω πιο θα παρω.εσεις τι μου προτινετε!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφού θέλετε προβλήματα πάρτε τα το κρύπτον μ`έχει αφήσει 4 φορές στην μέση του πουθενά μέσα σε 10 μέρες ο λόγος,βλάβη στην τρόμπα της βενζίνης.ποιος φταίει τα κωλοβενζινάδικα με τις κωλοβενζίνες που βάζουν,η υπερευαίσθητη τρόμπα της βενζίνης της yamaha,η γκαντέμια μου δεν ξέρω.η ειρωνία της τύχης είναι ότι πριν ένα μήνα βγήκα από την εγγύηση. :mB_faskelo:

Τροποποιήθηκε από τον fasarias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια,

ειμαι αναμεσα στο crypton x και ο modenas dinamik.δεν ξερω πιο θα παρω.εσεις τι μου προτινετε!!

Θα σου προτεινα..... να κανεις ενα νεο θεμα. εδω μιλαμε για αλλο πραγμα. ;)

αφού θέλετε προβλήματα πάρτε τα το κρύπτον μ`έχει αφήσει 4 φορές στην μέση του πουθενά μέσα σε 10 μέρες ο λόγος,βλάβη στην τρόμπα της βενζίνης.ποιος φταίει τα κωλοβενζινάδικα με τις κωλοβενζίνες που βάζουν,η υπερευαίσθητη τρόμπα της βενζίνης της yamaha,η γκαντέμια μου δεν ξέρω.η ειρωνία της τύχης είναι ότι πριν ένα μήνα βγήκα από την εγγύηση. :mB_faskelo:

What? :unsure:

εχεις αλλαξει 4!!!!!!! φορες αντλια βενζινης;;;;;

Τροποποιήθηκε από τον sakis_the_fraud

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ελά χριστε και παναγια μου,πανε σε ενα παππα να σε διαβασει :pray: :pray: :bash: :bash:

εισαι ατυχος.

καλησπερα παιδια,

:offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Special εχει χρυσες ζαντες,χρυση αλυσιδα καθως και ματ χρωμα οπως επισης καποια κομματια στην ποδια βαμμενα μαυρα γυαλιστερα που στα απλα δεν ειναι..

Α..και χρυση αναρτηση μπροστα..

Τροποποιήθηκε από τον andrewk

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To Special εχει χρυσες ζαντες,χρυση αλυσιδα καθως και ματ χρωμα οπως επισης καποια κομματια στην ποδια βαμμενα μαυρα γυαλιστερα που στα απλα δεν ειναι..

Α..και χρυση αναρτηση μπροστα..

τρίχες κατσαρές... ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει παρά μόνο στην τιμή... κόλπα μάρκετινγκ είναι αυτά... άσε που το special είναι σε έλλειψη... από Νοέμβρη θα έχουν ξανά από ότι μου είπε ένας αντιπρόσωπος... ένας άλλος μου είπε από μέσα Σεπτέμβρη...

όσοι βρίσουν τώρα special είναι αυτά που ήδη έχουν μείνει απούλητα ή μοντέλα του 08... για 'μένα τσίμπα το απλό... :_thumbsup:

Τροποποιήθηκε από τον DrTakHs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τρίχες κατσαρές... ουσιαστική διαφορά δεν υπάρχει παρά μόνο στην τιμή... κόλπα μάρκετινγκ είναι αυτά... άσε που το special είναι σε έλλειψη... από Νοέμβρη θα έχουν ξανά από ότι μου είπε ένας αντιπρόσωπος... ένας άλλος μου είπε από μέσα Σεπτέμβρη...

όσοι βρίσουν τώρα special είναι αυτά που ήδη έχουν μείνει απούλητα ή μοντέλα του 08... για 'μένα τσίμπα το απλό... :_thumbsup:

Φιλε δεν ρωτησε ποια διαφορα εχουν???Εχουν αυτες που ανεφερα ναι ή οχι???Ειπα εγω οτι δεν ειναι κολπα μαρκετινγκ ή τιποτα τετοιο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν ρωτησε ποια διαφορα εχουν???Εχουν αυτες που ανεφερα ναι ή οχι???Ειπα εγω οτι δεν ειναι κολπα μαρκετινγκ ή τιποτα τετοιο??

δεν κατάλαβες. :_zeppelin: δεν το είπα επιθετικά ως προς την απάντησή σου... απλά λέω απλά ότι πιστεύω πως δεν αξίζει να δώσει παραπάνω λεφτά για μη ουσιαστικές διαφορές... αυτό. :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα