black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2010 Αλλα ρε Θαναση, λες πια να πανε τοσο οργανομενα για μια μηχανη ? Με φωρτηγα, εργαλια, gps-blooker κλπ κλπ ? Σαφως ΔΕΝ! το πιστευω, αλλα λεμε! (Για να ξερουμε περισσοτερα απ'αυτους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Ισχύει, το επιβεβαιώνω. Μπορείς να το κάνεις αυτό με δύο τρόπους, ουσιαστικά: α) να θέσεις ένα speed alert, π.χ. αν μετακινείται με ταχύτητα πάνω από x km/h να στείλει sms β) με τη λειτουργία "geo-fence" - ορίζεις ένα τετράγωνο, στέλοντας απλά τις πάνω αριστερά και κάτω δεξιά συντεταγμένες. Εάν μετακινηθεί εκτός του τετραγώνου, στέλνει sms. Παρεπιπτόντως, το "GPRS" ισχύει, δεν είναι πατάτα η ορθογραφικό λάθος! Εναλλακτικά του SMS, μπορεί να συνδεθεί μέσω GPRS στο Internet, και να του ορίσεις μία IP address & port στην οποία θα στέλνει τις απαντήσεις ή τα alerts. Αυτό που δεν έχω καταλάβει και που δεν αναφέρει το manual, είναι το τι πρωτόκολλο χρησιμοποιεί. (Οι μη σχετικοί με Linux / UNIX / Networking ας αγνοήσουν την επόμενη πρόταση). Από τα συμφραζόμενα υποθέτω ότι κάνει ένα απλό telnet, οπότε με έναν telnetd ή ένα tcplisten να τρέχει, θα λειτουργεί και αυτό. Έκανα κάτι δοκιμές σήμερα αλλά δεν έχω καταλήξει ακόμη σε ασφαλή συμπεράσματα. Θα συνεχιστεί το τεστ! :) εχουμαι νεοτερα απο περισσοτερες δοκιμες???με ενδιαφερει αν οντως οκ για παραγκελεια!κυριως με ενδιαφερει οταδω οτι λειπει η μηχανη να του στειλω sms και να μου στειλει συντεταγμενες που βρισκετε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 εχουμαι νεοτερα απο περισσοτερες δοκιμες???με ενδιαφερει αν οντως οκ για παραγκελεια!κυριως με ενδιαφερει οταδω οτι λειπει η μηχανη να του στειλω sms και να μου στειλει συντεταγμενες που βρισκετε! Κάνεις αναπάντητη και σου στέλνει sms με στίγμα & ταχύτητα. (Αρκεί να έχει σήμα γιατί εκτός από gps blockers υπάρχουν και gsm blockers... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 παιδια ποιος θα αναλαβει για ομαδικη?εχουμαι αρκετους που ενδιαφερονται και ποιοι ειναι.εγω θαθελα δυο.ποιος μπορει να ξερει να μα ς πληροφορηση ωστε ναναι και συνδεδεμενος με την μπαταρια για αυτονομια λογω οτι οπως βλεπω η μπαταρια του διαρκει λιγο! οποιος το εχει εγκαταστησει ασ μας δωσει περισσιτερες πληροφοριες!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2010 Eλπίζω να μην ξέρει ο πατέρας μου οτι με ένα τέτοιο πραματάκι μπορει να δει με πόσα τρέχω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2010 χα χα χα ο πιτσιρικας αλλα πραγματα κοιταει και οχι την φωτ.μηχανη....ωραιος ο νεος!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 δηλαδη τι συντεταγμενες σου στελνει???? σου στελνει οδο και τετοια ή πρεπει να εχει gps το κινητο σου.γιατι αν σου στελνει συντεταγμενες (x,y)τι να τις κανεις αμα δεν εχεις gps...αρα πρεπει να παρουμε και gps???? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 google maps. κανει ημουν πολυ θετικος στο να παρω αλλα πολλα μηνυματα εδω μεσα με απετρεψαν. παρουσιαστεικε σαν μη λειτουργικο. μακαρι να κανω λαθος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 εγω μαλλον θα το παρω.εκτος αν βρω κατι καλυτερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Είμαι μέσα για ομαδική παραγγελία. Και ας το βάζω μόνο σε "έκτακτες" περιπτώσεις να λειτουργεί! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Είμαι μέσα για ομαδική παραγγελία. Και ας το βάζω μόνο σε "έκτακτες" περιπτώσεις να λειτουργεί! :) μεσα και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos-tecm 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 το τέλειο σύστημα http://www.gpswatch.gr/F_gps_gsm2.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΑΛΕΙΤΡΟΥΗΤΟΣ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Καλο! αλλα πολυ ακριβo και εχω την εντυπωση οτι αν το ψαξουμε περισσοτερο θα το βρουμε πιο φτηνα ισως σε καποιο μαγαζι ή στο ebay... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 παιδια ο ZOO και ο avel που το δοκιμασαν εχουν περισσοτερες λεπτομερειες και απο την χρηση του?ειστε ευχαριστημενοι βρε παιδια?ποια τα συμπερασματα σας?αν μπορειτε ενημερωστε και μας!κυριως τι κανατε με την αυτονομια της μπαταριας και αν μετακινηθει η μοτο αν προσδιοριζει την καινουργια θεση που βρισκετε και πως!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Ο Zoo τα εχει γραψει αναλυτικα σε αυτο το θεμα. Κανε ενα κοπο να κοιταξεις προς τα πισω. Αναφερει και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 εδώ: http://www.gpswatch.gr/F_gps_gprs_gsm_minitracker6.html πάντως που έχει την ίδια συσκευή, αν δείτε λέει οτι δίνει extra στο πακέτο τροφοδοτικό για απευθείας σύνδεση στο όχημα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 (τροποποιήθηκε) Εχει αναφερθει οτι και αυτο απο το e-bay μπορει να δεχτει τροφοδοτικο το οποιο ευκολα μπορειτε να βρειτε οι Θεσσαλονικεις σε καταστηματα ηλεκτρονικων εξαρτηματων επι της Δωδεκανησου κατεβαινοντας, κατω απο τη Φραγκων, δυο κολλητα ειναι, νομιζω Γεωργιαδης το ενας και Μουτσιουλης το αλλο. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 από τον FOURNARIS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gs500f 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Ο Zoo τα εχει γραψει αναλυτικα σε αυτο το θεμα. Κανε ενα κοπο να κοιταξεις προς τα πισω. Αναφερει και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα!!! ολα τα εχω διαβασει απλα μηπως ειχαμε καμια καινουργια παρατηρηση......... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 Όπως σας τα έγραψα είναι παιδιά. Δεν άλλαξε τίποτε και δεν παρατήρησα τίποτε καινούργιο (βέβαια, μη νομίζετε ότι κάνω και κάθε μέρα δοκιμές... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8 , 2010 τελικα ποιο απο τα δυο θεωρειτε καλυτερο ? http://cgi.ebay.co.uk/Realtime-GPS-GSM-GPRS-Tracking-System-Tracker-Device-US_W0QQitemZ270481204242QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item3ef9efa412 η http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/global-gps-tracker-with-two-way-calling-sms-alerts/ Το οτι σου στελνει μετα απο 3+ χλμ μηνυμα για το στιγμα καπως με ξυνιζει... Ενα αλλο που δεν βολευει είναι το θεμα συντεταγμενων. Σου ερχεταιμηνυμα στο κινητο με διαφορες συντεταγμενες και εσυ καθεσε στην καφετερια. Χεστηκαμεν.Αντε να ξερεις που είναι αυτό το μερος. Υπαρχουν εφαρμογες που μετατρεπουν τις συντεταγμενες σε οδους, αλλα απαιτουν ιντερνετ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 http://cgi.ebay.co.uk/Realtime-GPS-GSM-GPRS-Tracking-System-Tracker-Device-US_W0QQitemZ270481204242QQcmdZViewItemQQptZGPS_Devices?hash=item3ef9efa412 Mεσα στη βδομαδα, ελπιζω να το'χω στα χερια μου, αναμεινατε εντυπωσεις! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Αυτό έχω κι εγώ Μαυρογέρακα, καλώς να το δεχτείς. Για το άλλο που ρωτάει ο Alarm δεν έχω άποψη (αλλά πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι;...). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Αυτό έχω κι εγώ Μαυρογέρακα, καλώς να το δεχτείς. Για το άλλο που ρωτάει ο Alarm δεν έχω άποψη (αλλά πόσο διαφορετικό μπορεί να είναι;...). Το αλλο ερχεται με ανταπτορα αυτοκινητου, ισως κανει το θεμα με την συνδεση μπαταριας ποιο απλο. Τωρα ποιο ειναι καλυτερο ενας Θεος ξερει. Φαινεται ποιο καλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Ριχτε και μια ματια, ΕΔΩ! (Για λεπτομερειες και τιμη, , αφου ανοιξετε το συνδεσμο καντε "κλικ" στο "roadangelgroup") Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Terathlios 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12 , 2010 Λέτε να αρχίσουμε καμιά τέτοια εταιρεία κι εδώ πέρα;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες