Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Αρκετοί θα την γνωρίζετε προφανώς. για όσους δεν γνωρίζουν την ιταλική εταιρεία κατασκευής εξαρτημάτων (καθρέπτες, grips, flash indicators, βάσεις πινακίδων, μαρσπιέ κ.λ.π.) τα οποία είναι κομψοτεχνήματα για τους απαιτητικούς του είδους. Συνήθως είναι κατασκευές από κράματα αισθητικών μετάλλων αλλά με τσουχτερές τιμές. Μπείτε στο site και κατεβάστε τον κατάλογο (248 σελ.) έχει προιόντα για όλες τις μοτοσυκλέτες συν κάποια εξειδικευμένα για συγκεκριμένα μοντέλα. θα απολαύσετε την κάθε σελίδα... σας το εγγυώμαι http://www.rizoma.it/ Αν θέλετε να μάθετε και τις τιμές στην ελληνική αγορά και που μπορείτε να τα προμηθευτείτε, εδώ βρήκα σχετικό site: http://www.moto-outlet.gr/Rizoma_c_501.html Προσοχή όμως γιατί πολλά accessories κοστολογούντε με το τεμάχιο, και όχι σε σετ. εγώ σκέφτομαι ήδη για κάποια φλασάκια και grip lux... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2009 από τον Athan Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos_drz 592 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 πανεμορφα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ta...SOS 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Ειχαν ακουστει ασχημα σχολια για τα LED φλασακια τους, με μικρο χρονο ζωης και οχι καλη ποιοτητα. Ειναι ομως απλα φημες δε το ξερω προσωπικα. Οποτε απλα προειδοποιω Αν και τα αγορασα δε τα εβαλα ποτε πανω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Πολλα τα λεφτα Αρη... :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Ειχαν ακουστει ασχημα σχολια για τα LED φλασακια τους, με μικρο χρονο ζωης και οχι καλη ποιοτητα. Ειναι ομως απλα φημες δε το ξερω προσωπικα. Οποτε απλα προειδοποιω Αν και τα αγορασα δε τα εβαλα ποτε πανω. φέρτα σε μένα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Παντως αν τα εια τα λεφτα θα εβαζα καποιες χρυσες λεπτομερειες ακομα(τιμονι, γκριπακια, και αντιβαρα)!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Ω ρε μανούλα 'μ .....τί ωραία καλούδια.....λεφτά να 'χα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stavrosqq 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Ω ρε μανούλα 'μ .....τί ωραία καλούδια.....λεφτά να 'χα..... :_thumbsup: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 αξίζει να κάνεις οικονομία για μερικά απ'αυτά. είναι ονείρωξη βέβαια είναι κυρίως για sport μοτοσυκλέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Γκαφραααά να χα μόνο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) αξίζει να κάνεις οικονομία για μερικά απ'αυτά. είναι ονείρωξη βέβαια είναι κυρίως για sport μοτοσυκλέτες :bruce_h4h: :bruce_h4h: Τι εννοεις;;;Δεν ειναι το ΧΤακι μου sport;;; Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2009 από τον r3negade Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 χαχα, καλά μία που το βλέπω και λέω "Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ". Μετά είδα τις τιμές.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 (τροποποιήθηκε) Οι τιμες ειναι υπερβολικες,κριμα γιατι ειναι πολυ ωραια,αλλα υπαρχουν και αλλες εταιρειες με αξεσουαρ αρκετα φθηνοτερες. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 9 , 2009 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 εδω Ελλαδα τα χουνν ΑΚΡΙΒΑ!!!!!! αν σας αρεσουν τα RIZOMA ριξτε μια ματια και στα προ'ι'οντα BARRACUDA Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 ακριβα ειναι....πχ οι μανετες εχουν 130 κ 170 ευρω...και με 120 μου ρχονται οι Pazzo τιτανιου οι κοντες...βαση πινακιδας που αγορασα για το μαναρακι μου της Valter Moto εκανε 50 εουρος και η Rizoma κανει 130 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourv 2.186 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 ακριβα ειναι....πχ οι μανετες εχουν 130 κ 170 ευρω...και με 120 μου ρχονται οι Pazzo τιτανιου οι κοντες...βαση πινακιδας που αγορασα για το μαναρακι μου της Valter Moto εκανε 50 εουρος και η Rizoma κανει 130 Για τις μανέτες συμφωνώ αλλά για τις βάσεις τις valter moto έχω διαβάσει σε 3-4 threads ότι έχουν σπάσει από κραδασμό...Βέβαια πάλι δεν θα έδινα 120 Ε για βάση πινακίδας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Για τις μανέτες συμφωνώ αλλά για τις βάσεις τις valter moto έχω διαβάσει σε 3-4 threads ότι έχουν σπάσει από κραδασμό...Βέβαια πάλι δεν θα έδινα 120 Ε για βάση πινακίδας... Βασικα σπανε γιατι τις σφιγγουν τσιτα!Στο δικο μου που δεν την εχω σφιξει τερμα μπορω να την ανεβοκατεβασω κ με το χερι.Και δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα με τον αερα.Με 280 που το εχω τελικιασει το μηχανακι δεν εχει κουνηθει το παραμικρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Kαλη και ακριβη (Οπως και οι Wunderlich, touratech..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 το ξεκαθαρίσαμε απο την αρχή ότι είναι πανάκριβα, αλλά είδατε φινέτσα στο φινίρισμά. δεν είναι το ίδιο με οποιαδήποτε εταιρεία. τώρα τι θα συζητάμε? γιατί είναι ακριβή? όποιος τα ορέγεται και έχει και λεφτά, τα πέρνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicenik 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Προσωπικά έχω δοκιμάσει μερικά προϊόντα Rizoma και δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα από ομορφιά όμως σκίζουν. Για παράδειγμα τα grip είναι πολύ σκληρά σε σημείο να είναι άβολα και τα αντίβαρα θα μπορούσαν να ήταν πιο βαριά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Todoras 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. Aμα σου περισευουν βεβαια λεφτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
COSMAS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 οβολα οβολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 95 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2009 εδω Ελλαδα τα χουνν ΑΚΡΙΒΑ!!!!!! αν σας αρεσουν τα RIZOMA ριξτε μια ματια και στα προ'ι'οντα BARRACUDA Ακριβώς... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες