Jump to content
Athan

Βόλτα Σαββάτου...

Recommended Posts

Εγω θελω να ερθω αλλα ειμαι στη δουλεια και θα επιστρεψω μετα τις 15:30 (ωσπου να φαω,να κανω κατι δουλειες δε ξερω τι ωρα θα ειμαι ετοιμος),οποτε θα διαβασω τι θα κανετε και εαν ειναι θα βρεθουμε,αλλιως θα παω το απογευμα μια βολτα μονος μου στην Πεντελη... :)

Παντως τα επομενα Σαββατοκυριακα ειμαι μέσα για Σουνιο και παιζει και σπιτι με nova και ιντερνετ ;)

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

κατα τις 16.00 ειναι καλα σε 1 απο τα 2 η πεντελη εχη και καλο σουβλακι θα μπω κατα τις 15.30 να δω τι θα γινη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω οχι αλα αργωτερα καπιος θα βρεθη..εδωσα το κινιτο στον αθαν αν δεν μπω να τον παρω....αντε μαζωχτητε παω αγια μαρινα για καμια ωρα για καφε να ξεσκουριαση το ρ6 μετα την βαρκιζα

:biker8zj:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πειτε το πού και θα προσπαθησω να σκασω κι εγω μυτη. Αν ανεβει κανει απο λεωφορο διονυσου (συνορα δροσια-εκαλης) ας γραψει εδω να ανεβουμε παρεα.

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τελικά προτιμώ Πεντέλη, να φάμε και σουβλάκι, έτσι θα μπορεί να έρθει και ο orestis82...

κατά τις 16:30 ώρα συνάντησης για να προλάβουμε όλοι

demplar

athan

jester...?

orestis...?

που θα συναντηθούμε 16:30?

εγώ με τον demplar μπορούμε να συναντηθούμε στο πλαίσιο βουλιαγμένης μιας και είμαστε κοντά

αλλά ο jester και orestis?

κάποιος να ηγηθεί της πορείας γιατι δεν ξέρω την πρόσβαση στην πεντέλη

ότι αποφασίσεται γράψτε το σε αυτό το thread γιατί στην ζωντανή συζήτηση δεν μπορώ να γράψω από το pc του σπιτιού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω για φαγητο ειμαι μεσα!αλλα μηπως φυσαει πολυ στην Πεντελη!στο ΣεΦ βολευει κανεναν να συναντηθουμε?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καταρχην εσυ με το παπακι ελα και ας εισαι μονο εσυ ....απο λεωφ διονυσου δεν νωμιζω να εχουμε σχεση αν καπιος εχη προβλημα ενα κεντρικο σημειο που ξερη και ραντευου εκει ...λογικα απο λεωφ πεντελης θα ανεβουμαι και η τελικη συναντηση θα ειναι πλατεια στις ταβερνες

Τροποποιήθηκε από τον demplar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ωραια πειτε ωρα συναντησης (δε νομιζω να ερθω για μασα αλλα για την παρεα) και αν ανεβει τελικα κανεις απο λεωφορο διονυσου να βρεθουμε να ανεβουμε παρεα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μαλλον θα σκασω μυτη με ενα vespa piagio 50cc που εχω στο εξοχικο! :D

οποτε δε θα υπαρχει προβλημα να ερθω κ γω με το crypton παρολο που δεν ξερω κανεναν ε???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο που θα ερθεις ωρε Βαγγελα? Και φυσικα δεν παιζει προβλημα, και με πατινι αν γουσταρεις ελα! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την κανω , αν δεν εχω μπει ιντερνετ Διονυση ριξε sms να ξερω !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν πειραζη που δεν ξερης καπιον θα μας γνωρησης....μαλον θα πιουμε και 1 καφεδακι δεν θα παμε πλακομενοι για σουβλακια

ας περιμενουμε και τον αθαν το τελικο ποσταρισμα θα ειναι 15.45 με 16.00

Τροποποιήθηκε από τον demplar

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Απο που θα ερθεις ωρε Βαγγελα? Και φυσικα δεν παιζει προβλημα, και με πατινι αν γουσταρεις ελα! :_thumbsup:

Εγω παιδια μενω καλλιθεα.Αν βολευει κανεναν να συναντηθουμε εδω κοντα ερχομαι να πιουμε εναν καφε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το πλαισιο ειναι αυτο λεω.αλιμου και βουλιαγεμνης θα κλεισω για κανα 30¨ θα σας πει και ο αθαν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα