Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Που θέλετε να πάμε? Σούνιο ή Πεντέλη? από 14:00-16:00 ώρες συνάντησης Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εγω θελω να ερθω αλλα ειμαι στη δουλεια και θα επιστρεψω μετα τις 15:30 (ωσπου να φαω,να κανω κατι δουλειες δε ξερω τι ωρα θα ειμαι ετοιμος),οποτε θα διαβασω τι θα κανετε και εαν ειναι θα βρεθουμε,αλλιως θα παω το απογευμα μια βολτα μονος μου στην Πεντελη... :) Παντως τα επομενα Σαββατοκυριακα ειμαι μέσα για Σουνιο και παιζει και σπιτι με nova και ιντερνετ ;) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2009 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 ελα,που κ ποτε,πειτε...συναντηση που??! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 κατα τις 16.00 ειναι καλα σε 1 απο τα 2 η πεντελη εχη και καλο σουβλακι θα μπω κατα τις 15.30 να δω τι θα γινη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 κανεις απο Νικαια-Πειραια κ γυρω ωστε να παμε μαζι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 εγω οχι αλα αργωτερα καπιος θα βρεθη..εδωσα το κινιτο στον αθαν αν δεν μπω να τον παρω....αντε μαζωχτητε παω αγια μαρινα για καμια ωρα για καφε να ξεσκουριαση το ρ6 μετα την βαρκιζα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πειτε το πού και θα προσπαθησω να σκασω κι εγω μυτη. Αν ανεβει κανει απο λεωφορο διονυσου (συνορα δροσια-εκαλης) ας γραψει εδω να ανεβουμε παρεα. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2009 από τον hayabusas Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Athan 287 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 τελικά προτιμώ Πεντέλη, να φάμε και σουβλάκι, έτσι θα μπορεί να έρθει και ο orestis82... κατά τις 16:30 ώρα συνάντησης για να προλάβουμε όλοι demplar athan jester...? orestis...? που θα συναντηθούμε 16:30? εγώ με τον demplar μπορούμε να συναντηθούμε στο πλαίσιο βουλιαγμένης μιας και είμαστε κοντά αλλά ο jester και orestis? κάποιος να ηγηθεί της πορείας γιατι δεν ξέρω την πρόσβαση στην πεντέλη ότι αποφασίσεται γράψτε το σε αυτό το thread γιατί στην ζωντανή συζήτηση δεν μπορώ να γράψω από το pc του σπιτιού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 εγω για φαγητο ειμαι μεσα!αλλα μηπως φυσαει πολυ στην Πεντελη!στο ΣεΦ βολευει κανεναν να συναντηθουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Ανεβαινει κανεις απο λεωφορο διονυσου? Πειτε αγαπητα μου ρεμαλια!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vaggelis89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 κανενας με παπακι θα ερθει??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Μαλλον θα σκασω μυτη με ενα vespa piagio 50cc που εχω στο εξοχικο! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) καταρχην εσυ με το παπακι ελα και ας εισαι μονο εσυ ....απο λεωφ διονυσου δεν νωμιζω να εχουμε σχεση αν καπιος εχη προβλημα ενα κεντρικο σημειο που ξερη και ραντευου εκει ...λογικα απο λεωφ πεντελης θα ανεβουμαι και η τελικη συναντηση θα ειναι πλατεια στις ταβερνες Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2009 από τον demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Ωραια πειτε ωρα συναντησης (δε νομιζω να ερθω για μασα αλλα για την παρεα) και αν ανεβει τελικα κανεις απο λεωφορο διονυσου να βρεθουμε να ανεβουμε παρεα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vaggelis89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Μαλλον θα σκασω μυτη με ενα vespa piagio 50cc που εχω στο εξοχικο! :D οποτε δε θα υπαρχει προβλημα να ερθω κ γω με το crypton παρολο που δεν ξερω κανεναν ε??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Απο που θα ερθεις ωρε Βαγγελα? Και φυσικα δεν παιζει προβλημα, και με πατινι αν γουσταρεις ελα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Την κανω , αν δεν εχω μπει ιντερνετ Διονυση ριξε sms να ξερω ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 (τροποποιήθηκε) δεν πειραζη που δεν ξερης καπιον θα μας γνωρησης....μαλον θα πιουμε και 1 καφεδακι δεν θα παμε πλακομενοι για σουβλακια ας περιμενουμε και τον αθαν το τελικο ποσταρισμα θα ειναι 15.45 με 16.00 Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 7 , 2009 από τον demplar Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Ωρα τελικα? Στις 4,30? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vaggelis89 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Απο που θα ερθεις ωρε Βαγγελα? Και φυσικα δεν παιζει προβλημα, και με πατινι αν γουσταρεις ελα! Εγω παιδια μενω καλλιθεα.Αν βολευει κανεναν να συναντηθουμε εδω κοντα ερχομαι να πιουμε εναν καφε.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Καταλαβα, μονος μου θα ανεβω... :D Τελικα 4.30 ειναι το ραντεβου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 που ειναι το Πλαισιο? εαν ειναι να ερθω εκει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
demplar 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 το πλαισιο ειναι αυτο λεω.αλιμου και βουλιαγεμνης θα κλεισω για κανα 30¨ θα σας πει και ο αθαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 Εγω ειμαι απο νικαια , που θα πατε τελικα πεντελη????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jester 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2009 εαν ειναι ψησου να παμε μαζι γιατι δεν ξερω τον δρομο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες