totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Ναι δικαιο εχεις, δεν υπολογιζουμε τα ψιλο πραγαματα..Εγω το υπολογιζω να μου βγει γυρω στα 600-650 ευρο ναι αλα εσυ υπολογιζεις οτι θα κρατισεις μονο τα καρτερ τιποτα αλο αλα εσυ θες ακομα πιο πολλα εγω ελεγα για μενα να αλλαξω στροφαλο,καμπανα,καρπυρατερ 24,κυλινδροπιστονο 53mm,κεφαλή αστρεα και εκκεντροφορο,εξατμιση,και τα ψηλα που χρειαζεται ακομα αυτα που δεν υπολογιζουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 καπου στα 600 θα σε βγει με ολα ολα και τα εργατικά ετσι δεν ειναι???ναι αλλα συμφερει ρε παιδια να δωσεις 600-700 ευρω για 50 αρι η τζαμπα χανουμε το χρονο μας?? Εγω δεν θα το παω σε συνεργειο για να υπολογιζω τα εργατικα.Ο πατερας μου ειναι μηχανικος και θα το φτιαξουμε μαζι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Εγω δεν θα το παω σε συνεργειο για να υπολογιζω τα εργατικα.Ο πατερας μου ειναι μηχανικος και θα το φτιαξουμε μαζι οπα τι μηχανικος ειναι???γιατι και ο δικος μου ειναι αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι αυτοκινήτων παλι ξερει αλα οχι πολλα αλλα απο αυτοκινητα ειναι exper... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 Μηχανικος αυτοκινητων ειναι ναι, το ιδιο και εγω (απλα εγω τωρα αρχιζω την δουλεια και μαθαινω σιγα σιγα) ρε το αμαξι με το μηχανακι δεν εχουν διαφορες ο κινητηρας του παπιου ειναι μια χουφτα.Αμα ξερεις να φτιαχνεις αμαξι το παπι το κανεις με κλειστα τα ματια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2009 εμενα φιλε μου ειναι 50αρι ακομα αλλα σκεφτομαι κατι πιο απλο..μοτερ lifan 110cc ή το μοτερ του σπριντερ 125 :D τι λες καλη ιδεα .και γω για πειραγματα στο δικο του μοτερ πηγαινα αλλα μετα σκεφτικα οτι ισως να μην αντεξει πολυ..παντος αν ενδιαφερεσε για lifan το μοτερ κουμπονει αμεσωσ χωρις πατεντες και βλακιες .κανει γυρο στα 200 ευρο με καρμπιρατερ 20αρι μαζι και κανα 30αρι τα γραναζια υπολογισε. εγω μαλλον αυτο θα κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 Μηχανικος αυτοκινητων ειναι ναι, το ιδιο και εγω (απλα εγω τωρα αρχιζω την δουλεια και μαθαινω σιγα σιγα) ρε το αμαξι με το μηχανακι δεν εχουν διαφορες ο κινητηρας του παπιου ειναι μια χουφτα.Αμα ξερεις να φτιαχνεις αμαξι το παπι το κανεις με κλειστα τα ματια ναι αλλα δεν ειναι ιδια για παραδειγμα το συστημα του σαζμαν και ο συμπλεκτης δεν ειναι ιδιο εγω ετσι νομιζω..κοιτα και ο δικος μου αμα πιασει θα το κανει αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει χρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 ναι αλλα δεν ειναι ιδια για παραδειγμα το συστημα του σαζμαν και ο συμπλεκτης δεν ειναι ιδιο εγω ετσι νομιζω..κοιτα και ο δικος μου αμα πιασει θα το κανει αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχει χρονο. κατι αλο τι καρμπυρατερ φοράνε τα μανισια τα daytona??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2009 14αρι φορανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 14αρι φορανε οκ και κατι αλλο ποσα χιλιοστα πιστονι εχει και τι διαδρομή αμα ξερεις??δεν εχει ουτε 2 μηνες που το πειρα μολις το εχω στρωσει και ακομα δεν εχω μαθει τιποτα..και κατι αλο 47mm γινεται να γινει χωρίς να αλαξω στροφαλομπιελα??γιατι σκεφτομαι να το κανω 47mm 16αρι καρμπυρατερ και μια εξατμιση αυτα πιστευω μια χαρα θα ειναι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2009 οκ και κατι αλλο ποσα χιλιοστα πιστονι εχει και τι διαδρομή αμα ξερεις??δεν εχει ουτε 2 μηνες που το πειρα μολις το εχω στρωσει και ακομα δεν εχω μαθει τιποτα..και κατι αλο 47mm γινεται να γινει χωρίς να αλαξω στροφαλομπιελα??γιατι σκεφτομαι να το κανω 47mm 16αρι καρμπυρατερ και μια εξατμιση αυτα πιστευω μια χαρα θα ειναι.. Ναι δε θελει.....Καντο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2009 Ναι δε θελει.....Καντο... ok αυτο θα κανω γιατι ειναι και καπως οικονομικο ειναι και σχετικα καλό..για καρμπυρατερ τι μου προτεινεται?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2009 Keihin PE 18 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
x-treme 22 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2009 Εγω εχω dellordo 24 αυθεντικό και ειναι κομπλέ.....Αμα ανοίξεις θυρίδες με ενα 50ευρο θα ειναι κομπλέ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 Με τοσο μεγαλο καρμπ δεν μπουκωνει στην εκκινιση ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 27 , 2009 24 αρι ειναι καλο μονο αν ανιξεις τις θυρίδες αλλιως δεν ειναι καλο γιατι θα μπουκωνει σιγουρα...αρα το 18αρι για μενα ειναι τζαμι στα 47 χιλιοστα..μου ειπαν οτι μπορω να το κανω και 51 χιλιοστα και να μην αλαξω στροφαλομπιελα εσχυει αυτο??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
C50 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2009 Δέν μου πάει το μυαλό κάπου αλλού, τα φρένα βασικά δες αν επαρκούν, άν όχι βάλε τίποτα υψηλής (δισκόφρενο φανταζομαι έχει). Το θέμα με το πατινάρισμα του συμπλέκτη δεν το καταλαβαίνω καθόλου... Αν θέλει κάθε μήνα δισκάκια το παπί με τα 10 άλλογα τότε τα busa θα θέλαν κάθε μέρα Φήμες είναι αυτά εκτός κ άν ο μάστορας τσιτώνει τόσο πολύ την ντίζα που ψιλοπατινάρει απο την πρώτη μέρα, απλά είναι εμφανής η φθορά στον μήνα πάνω. Και ρωτάς αν θα χρειαστεί ηλεκτρονική.... Αλλα γράφεις απο πάνω "Κεφαλή CDI" το CDI απ΄όσο ξέρω είναι η ηλεκτρονική, τώρα αν υπάρχει εταιρία που βγάζει κεφαλές και λέγετε CDI πάω πάσο. Εγώ στο cbraki που είχα είδα διαφορά πάντος απο την ηλεκτρονική (και έβγαλε και τον κόφτη, το νού σου). Πόσο θα σου κοστίσει όλο αυτό; Νομίζω τα μοτέρ τα 125ρια με τις τριβάλβιδες πήγαιναν στο 350ρι τα lifan. (πρίν κάτι χρόνια που ασχολούμουν με αυτά τώρα δεν ξέρω τι παίζει) Αν είναι στα ίδια επίπεδα τιμών καλύτερα να πάρεις κάτι τέτοιο που είναι κομπλέ, του πετάς και την εξατμισούλα επάνω , χοάνη και ζιγκλέρομα και είσαι κομπλέ. (και σίγουρος οτι δεν θα θές μάστορα κάθε τρείς και λιγο) ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΙΓΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΕΛΑΦΡΗΤΕΡΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΣΙΚΑΡΕΙ. ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΚΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 125 ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ 50ΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΤΑ ΚΑΡΤΕΡ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΡΟΣ Κ ΤΟΥ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!!! ΤΩΡΑ Η ΚΕΦΑΛΗ CDI ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ Ή ΜΑΡΚΑ!!! ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟ 50ΑΡΙ ΤΟ SPRINTER Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΩΣ 130 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΜΕ ΕΝΑ LIFAN ΣΤΑ 130 ΚΥΒΙΚΑ Κ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΚΟΨΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΜΟΤΕΡ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΛΙΕΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΑ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! 24 αρι ειναι καλο μονο αν ανιξεις τις θυρίδες αλλιως δεν ειναι καλο γιατι θα μπουκωνει σιγουρα...αρα το 18αρι για μενα ειναι τζαμι στα 47 χιλιοστα..μου ειπαν οτι μπορω να το κανω και 51 χιλιοστα και να μην αλαξω στροφαλομπιελα εσχυει αυτο??? ΑΝΤΕΧΕΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΔΟ ΣΤΡΟΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥ!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΒΙΟ Κ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΙΣΟΜΕΡΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ 2ΠΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!!! ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το βολαν θα κοιταξω να το ελαφρωσω οσο παρει , για να εχω και φωτα..Σασμαν θα βαλω απο astrea .. Και θα κοιταξω να ενυσχησω τον σκελετο..Αν βαλω τριγωνικο στροφαλο θα ειναι καλυτερα? Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 10 , 2009 από τον Daytonass Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΙΓΟΥΜΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΕΛΑΦΡΗΤΕΡΟ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΡΟΦΑΛΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΤΣΙΚΑΡΕΙ. ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ ΤΟΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΚΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 125 ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ 50ΑΡΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ Κ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΤΑ ΚΑΡΤΕΡ ΔΕΝ ΚΣΕΡΩ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΤΩΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΡΟΣ Κ ΤΟΥ ΑΝΤΕΞΟΥΝ!!! ΤΩΡΑ Η ΚΕΦΑΛΗ CDI ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΤΕΛΟ Ή ΜΑΡΚΑ!!! ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΟ 50ΑΡΙ ΤΟ SPRINTER Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ ΜΟΥ ΩΣ 130 ΚΥΒΙΚΑ ΤΟ ΑΛΑΞΑ ΜΕ ΕΝΑ LIFAN ΣΤΑ 130 ΚΥΒΙΚΑ Κ Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΕΚΟΨΕ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΜΟΤΕΡ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΛΙΕΣ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΑ !!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! ΑΝΤΕΧΕΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΔΟ ΣΤΡΟΣΗΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥ!!! ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΙΣΟΣΤΑΘΜΙΣΤΕΙ Η ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΒΙΟ Κ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΙΣΟΜΕΡΟΣ ΛΟΓΟ ΤΗΣ 2ΠΛΑΣΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗΣ!!! ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ!!! ΑΡΑ ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΩ 50 ΜΕ 51 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΕΞΕΙΣ ΚΥΛΙΝΔΡΟΠΙΣΤΟΝΟ 51,ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ 20ΑΡΙ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΛΙΦΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ..ΑΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΕΙΤΕ ΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΒΑΖΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sprinter-man 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2009 οταν λες¨ "κεφαλαρι" εννοεις κεφαλη ετσι? γιατι δεν βαζεις καφαλη αστρα? καλυτερη δεν ειναι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
totkito 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2009 οταν λες¨ "κεφαλαρι" εννοεις κεφαλη ετσι? γιατι δεν βαζεις καφαλη αστρα? καλυτερη δεν ειναι? ΝΑΙ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΕΝΟΩ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΣΤΡΕΑ ΑΛΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Daytonass 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 17 , 2009 Γυρο στα 50-60 ευρω κανει νομιζω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Ρε παιδια με το 125 τι να κανω?? μεχρι τωρα εχω ενα mikuni 24αρι.. τι αλλο να κανω?? θελω να κανω πραγματα σταδιακα οποτε ακουω γνωμες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stelios_lp 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Καταλαβες καμια διαφορα με το καινουριο καρμπ. σε σχεση με το παλιο? Παει καλυτερα η τα ιδια??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AlexOne 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2010 Πιανω πιο ανετα τα 110 και σε καλη ευθεια εχω ξεπερασει τα 120 που παλια με το ζορι αν τα επιανα σε καμια κατηφοριτσα... Στις αλλαγες παλι ακουγετε ενα ρουφηγμα σαν καλαμακι και εχει φαση!! Τωρα παω για κυλινδροπιστονα και θυριδωμα μαλον... ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΑΙΔΕΣ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
paraskevas1908 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2010 παιδια επηδει εχω και εγω ενα σπριντερ μαμα και σκεφτομαι για μετατροπες εχω πολλες αποψεις και μια είναι και αυτη που συζητατε οποτε αν την κανει κανεις και πετυχε ας πει ποσο τον κοστισε περιπου και κατα πόσο ''τρεχει'' Ενδιαφερεται κανεις ακομα για μετατροπη??Μολις (ξανα)εφτιαξα το διο μου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες