Jump to content
ziki

Τελικές Παπιών?

Recommended Posts

Μπορει να γινει καποια καταγραφή των τελικων απο παπιά ανω των 100cc, ή γνωριζετε καποιο διαδικτυακό τόπο που να χει καποια λιστα με τις ταχυτητες αυτες?

Πολλα απο τα μοντελα που με ενδιαφερουν τα βρισκω σαν "ΔΑ" (Δεν αναφερεται) σε πινακες χαρακτηριστικων.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Ενα τετραχρονο παπι πανω απο 120 δεν παει. Αν βαλεις φιλτρο-εξατμιση-ζιγκλερ το πολυ να φτασει τα 130-135, παραπανω δεν.... Τωρα 5 πανω 5 κατω τι σημασια εχει, αφου μεσα στην πολη κινουνται συνεχεια και αμα βγεις εθνικη πανω απο 90 δεν θα το πας....

Τροποποιήθηκε από τον steven_04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρώτα ρε φίλε εδώ να σ πούμε ξέρω από αρκετά μηχανάκια τελικές και μάλιστα μανίσια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εμενα το σπριντερ μαμα εβγαζε 70 τελικη τορα με τιν αλλη εκσατμιση σχεδον 75

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πειτε απο αυτα που ξερετε.

Τωρα εμενα συγκεκριμενα καποια που με ενδιαφερουν ειναι innova anf 125/125i, modenas (kriss/dinamik/xcite),yamaha crypton, kawasaki zx, yamaha z.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πειτε απο αυτα που ξερετε.

Τωρα εμενα συγκεκριμενα καποια που με ενδιαφερουν ειναι innova anf 125/125i, modenas (kriss/dinamik/xcite),yamaha crypton, kawasaki zx, yamaha z.

το ιννοβα μαμα γυρω στα 130 (με καρμπυλατερ)

το μοντενας το κρισσ γυρω στα 110 σε κατηφορα

το dinamik 160

το χcite 120 σε κατηφορα(ειναι μαπα μιλαμε)

το crypton R 120 το Χ 140 εχω ακουσει σε κατηφορα

το καβασακι δεν ξερω

το Ζ 175

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ το Kaze-r που είχα (115 cc) τελίκιαζε στα 110 - 115 km/h (όσα και τα κιλά μου :2funny: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το dinamik 160

το καβασακι δεν ξερω

το Ζ 175

Ολα αυτα ειναι μαμισια έτσι? Το Dinamik τοσα πολλα βγαζει?

Για injection innova εχουμε καμμια ενδειξη? Λογικα 110-120 δεν θα δινει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα αμα πιανει το dymanic 160 και το Ζ 175 εμενα να μου κλασεις τα @@....Σιγα μην πεταξει κιολας :uglystupid2:

+1000 Να μην πω τίποτα που δεν πρέπει με αυτά που διαβάζω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το dinamik 160

το καβασακι δεν ξερω

το Ζ 175

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Φιλε εγω που εχω 200 διχρονο και οχι 125 ποσο παω?Για κοιτα για DT200R και πλιζ πες μου!Λογικα αφου το Ζ125 παει 175χλμ/ω τοτε το DT θα παει γυρο στα 250χλμ/ω!αλλα το σκασμενο πανω απο 145 δεν με παει!

Εγω μια μερα ειχα βγει σε μια ευθεια και ανοιγω το γκαζι και βλεπω το κοντερ 270(αλλο που δεν γραφει τοσο)αλλα μετα καταλαβα οτι ειχα νεκρα μεσα!τοτε παταω τα φρενα ανοιγουν τα αλεξιπτοτα μπας και σταματισω. :uglystupid2: :uglystupid2: :uglystupid2:

Α!Και ξεχασα τα χιλιομετρα δεν ειναι στραγαλια!Ελεος!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ολα αυτα ειναι μαμισια έτσι? Το Dinamik τοσα πολλα βγαζει?

Για injection innova εχουμε καμμια ενδειξη? Λογικα 110-120 δεν θα δινει?

ναι το dinamik μαλιστα το τσεκαρα σημερα, το innova το injection το έχει ένας φιλος πάει γύρω στα 120 έχει κ μια εξάτμιση όμως απάνω

Καλα αμα πιανει το dymanic 160 και το Ζ 175 εμενα να μου κλασεις τα @@....Σιγα μην πεταξει κιολας :uglystupid2:

εγω μιλάω πάντα για δοκιμασμένα πράματα

τώρα θα μ πείτε Ζ μαμα π βρηκες.. .αυτο το ροζ στην φώτο πριν γίνει ροζ ήταν άσπρο μαμά

Τροποποιήθηκε από τον vierIsback

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
:bye: ρε παιδια εμενα το δευτερο μηχανακιπου εχω ειναι modenas cris star 125 στην κατηφορα της κατεχακη σπαζμενο εγραφε 135 χλμ και διπλα μου του ξαδελφου μου το gsxr 1000 εγραφε 110 τι να λεμε τωρα αυτα τα παπακια τα κοντερ ειναι κλαματα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το δικο μου crypton 115 toy 2004

οταν το πηρα μαμισιο κατεβαζε το κοντρε 125. μετρημενο με xt serrow - ford focus και πολλα αλλα ειχα 115 και κατι ψηλα..παντα σε ευθεια σκυφτος. αυτα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το dinamik 160

το καβασακι δεν ξερω

το Ζ 175

Ποιός στα λεει αυτά ?

Innova μαμά πάνω απο 120 πραγματικα με ευνοικό άνεμο δεν παει...

Καλά τώρα για Ζ και dynamik αστο είναι πονεμένη ιστορία... Το κοντέρ είναι τοσο αισιόδοξο που αν εγώ ήμουν ιδιοκτήτης Z/dinamik θα το είχα πουλίσει.... Μιλάμε για τραγικά πραγματα, ειδικα κατι Ζεντάκια.... να γράφουν 180 και 200άρες.... Φίλος μου με μεγάλη μηχανή έχει μετρήσει πολλά και τι εχουν δει τα ματακια του... Απο 30 (το λιγότερο) μεχρι και 60 :shock: χιλόμετρα να κλέβουν.... Τα 125άρια τα τετράχρονα πάνω απο 120 πραγματικά πάρα πολύ δύσκολα έχουν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

kala leei to palikari panagiotis dt200,,,ma ti einai re paidia ta xiliometra?? psomiiiiiiii??? mhn psarwnetai re me ta konter!!! ena innova exw kai aneta mborw na to kanw na grafei 140 ,enw na phgainei 100 xiliometra pragmatika !!! mhn koroideuomaste kiolas!!! innova me mono karbyrater ligo dyskolo 130 (kai na psarwseis sanida den thn paleuei eukola),,!! twra zetaki 175?? xaxaxaxa! kalooooooooooooooo,,mou arese!!! oute ta 200aria den pane toso!!! tetoies malakies den mborw na akouw!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ έπιασα στην παραλιακή 210 με ποδήλατο.. να γίναν οι γάμπες μου.. πέρασα και μπροστά από ζητά αλλά δεν κατάφερε να με πιάσει.. με σταματήσαν όμως σε μπλόκο πιο κάτω και μου το δείξαν στο ραντάρ.. άσε που με σαπίσαν στο ξύλο, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει από καιρό ο μπάρμπας μου..

:popcorn: κανείς;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδια και εγω ως πρωταθλητης ποδηλασιας στα Ατομικα χρονομετρα εβγαζα 250κμ/ω μεση...τα συνοδευτικα πισω μου ηταν Lamborghini kai Ducati...Αλλα Φετος λογο Πανελληνιων εξετασεων σταματισα και τσιμα τσιμα βγαζω τα 100κμ/ω μεση ! :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To innova injection πάει στο κοντέρ 140 στο κοντέρ επιμένω........Πραγματικά αντε 125.....Το Ζ ειναι αλήθεια ότι πάει περιπου τόσο(160 πραγματικα χιλιόμετρα....ΤΟ dynamic ούτε μία στο εκατομύριο 160 ούτε στο κοντέρ...Βαζω και στοίχημα αμα θες...

Τροποποιήθηκε από τον xtrememototuner

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα