Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 κοιτα αμα εχεις παρει με αντικαταβολη, που σιμενει οτι δεν εχεις δεσμευσει τα λευτα σου....στα @@ σου.| Εγω παιδες ειχα κανει αρχικα λαθος στο νουμερο του κρανους.. και ηθελα να τους ζιτισω να κανουν resize!! Τι mail τους εστιλα... τι Τηλεφωνα τους πιρα... στα τηλεφονα οφιλω να πω οτι ειναι χειρωτεροι απο κατι (vodafone, wind, cosmote) βασικα μην περιμενετε να επικινονισετε τηλεφωνικος. τελεικα μου απαντισε ενας υπαλλιλος τους με δικο του μαιλ και μου εκανε resize και μου ειπε σε 2 ευδομαδες θατοχεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 κοιτα αμα εχεις παρει με αντικαταβολη, που σιμενει οτι δεν εχεις δεσμευσει τα λευτα σου....στα @@ σου.| αυτο ακριβως βλεπουν στην Ελλαδα... οτι ειμαστε στα @@ μας κι ενω παραγγελνουμε σαν ενηλικοι καταναλωτες, μετα αλλαζουμε γνωμη ή γινομαστε EXTRA ανυπομονοι σαν μικρα παιδακια... κι επιστρεφουν τα δεματα ΚΑΙ χωρις να πληρωθει το κοστος αγορας ΚΑΙ με χρεωμενα τα μεταφορικα πηγαινε ελα Γερμανια... Οποτε μη το παιζετε εκπληκτοι αν μας εχουν για παρακατιανους και αυτοι... Εχουν παρει χαμπαρι οτι ο Ελληνας ειναι ασυνειδητος ...ασυνειδητος καταναλωτικα, ασυνειδητος πολιτικα , ασυνειδητος οικολογικα και παει λεγοντας... ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oldirty 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 (τροποποιήθηκε) αυτο ακριβως βλεπουν στην Ελλαδα... οτι ειμαστε στα @@ μας κι ενω παραγγελνουμε σαν ενηλικοι καταναλωτες, μετα αλλαζουμε γνωμη ή γινομαστε EXTRA ανυπομονοι σαν μικρα παιδακια... κι επιστρεφουν τα δεματα ΚΑΙ χωρις να πληρωθει το κοστος αγορας ΚΑΙ με χρεωμενα τα μεταφορικα πηγαινε ελα Γερμανια... Οποτε μη το παιζετε εκπληκτοι αν μας εχουν για παρακατιανους και αυτοι... Εχουν παρει χαμπαρι οτι ο Ελληνας ειναι ασυνειδητος ...ασυνειδητος καταναλωτικα, ασυνειδητος πολιτικα , ασυνειδητος οικολογικα και παει λεγοντας... ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ σιγνωμη ρε φιλε...αλλα τη στιγμη που εχω θεμα μεγεθους στο κρανος.. και τους περνω τις πρωτες 2 μερες τηλεφωνα και δεν το σικωνουν.. (δεν σιμενει οτι ειναι στα @@ τους?!) Ε σκεπτομαι και εγω... οτι δεν χριαζετε να ανισιχω.. οταν ερθει ο ταχιδρομος και ζιτισει τα φραγκα θα του πω αντε για.. δεν με νιαζει τι θα κανετε στιλτε το πισω. διλαδη να εχω παραγγιλει κατι και να μην μπορω να εχω επικινονια?! τα λευτα μου δινω ρε φιλε.. που πιγε η υπεφθινοτιτα?? Το Παλικαρι απο πανω κατι ελεγε για αναμονη 1 μινα και τετεια... ξερεις τι? θα κανω υπομονη οσο χριαζεται, δεν ειπα οχι,, αλλα Πες περιπου να ξερω ποσο... εμπασι περιπτοση δεν θα ελεγα οχι να ξαναπαραγγιλω κατι απο εκει. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 27 , 2012 από τον Oldirty Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2012 Εχω παραγγειλει 2 φορες απο FCmoto και ηταν αψογα τα κράνοι,στο κουτι τους,το 1ο το ειχα παρει με pre-paid και το δευτερο με αντικαταβολή,το μοναδικο αστειο που συνεβη πριν 6 μηνες που πηρα το 2ο κρανος ηταν οτι παρηγγειλα στην αρχη ενα,μετα τους ζηταω να μου ακυρωσουν την παραγγελία και να μου το στειλουν σε αλλο χρωμα,δεν μπορουσαν να καταλαβουν με τα εμαιλ (μαλλον απο Αγγλικα δεν χαμπαριάζουν),και αναγκαστηκα να κανω παλι 2 παραγγελία στο κρανος του αλλου χρώματος,τους ειχα στειλει 2 μαιλ ακομα να ακυρωσουν την 1η παραγγελια στο χρωμα που δεν επιθυμούσα,και μου λενε δεν γινεται το στειλαμε,τελικα η UPS μου εφερε και τα 2 κρανοι,και αρνηθηκα να πληρωσω και τα δύο,ο κούριερ δεν με αφηνε να ανοιξω και τα 2 κουτιά γιατι μου ειπε εαν το ανοιξουμε πρεπει να το πληρωσω μετα το δέμα. Και εψαξα τον κωδικο παραγγελιας και ετσι βρηκαμε το σωστο κουτι και το ανοιξα και ηταν στο χρωμα που ηθελα,το δευτερο το πηραν πισω δεν ειχαν προβλημα απο την UPS. ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΛΑΒΑ ΕΜΑΙΛ ΑΠΟ ΤΟ FCMOTO ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΙΣΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΣΑ ΕΜΑΙΛ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ,ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ COPY-PASTE ΤΟ ΕΜΑΙΛ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΚ,ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ. Συμφερει παντως το καταστημα αυτο,απο εκει αγοραζω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
barmanx 1.107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2012 Φίλε μου, ρίξε και μια ματιά εδω: http://lidsdirect.co.uk/. Εχει καλές τιμές και κατα καιρούς πολύ super προσφορες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Καλά το fc-moto είναι εξαιρετικά ασυνεπές. Μου αρέσει που είναι και γερμανική εταιρία. Έβαλα παραγγελία στις 21-3-12. Ούτε καν email ότι δέχθηκαν την παραγγελία και τα στοιχεία της δεν μου έστειλαν. Σε email μου που τους ρωτούσα αν έχουν αποδεχτεί την παραγγελία, απάντησαν χθες ένα στεγνό, την επεξεργαζόμαστε. Στο site, στο my orders δεν δείχνει τίποτα. Ενώ το louis.de που έβαλα παράλληλη παραγγελία 'Εστειλε άμεσα ειδοποίηση με email με τα στοιχεία της παραγγελίας Την έστειλε την επόμενη μέρα με DHL Στην dhl βλέπω ότι έφτασε σήμερα Ελλάδα και γενικά ακολουθείτε η διαδικασία τυπικά. Τα συμπεράσματα μου είναι ότι το fc-moto δεν στοκάρει τίποτα, οπότε γι αυτό και οι καλές εκπτώσεις. Αλλά και η αντιμετώπιση τους απέχει από το τυπικό και το αναμενόμενο. Άντε να δούμε πως θα εξελιχθεί η διαδικασία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 ... το louis.de ... Την έστειλε την επόμενη μέρα με DHL Στην dhl βλέπω ότι έφτασε σήμερα Ελλάδα και γενικά ακολουθείτε η διαδικασία τυπικά... Εχε υποψη οτι DHL δεν ειναι η γνωστη σε μας εταιρεια courier αλλά το Γερμανικο "ΕΛΤΑ" και εδω Ελλαδα συνεργαζονται με το πορτα-Πορτα του δικου μας ΕΛΤΑ.Ειναι ταχυτατοι,δεν εμπνεουν απολυτως κανενα λογο ανησυχιας,ειναι συνεπεστατοι και γενικοτερα σαν εταιρεια ο Louis ειναι Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Ι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Τι να πω και εγώ που παρέλαβα σήμερα την παραγγελία που είχα κάνει από της 22/1 Βιάζεσαι Μάκη μου βιάζεσαι :grin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Α έτσι πάει? Οκ χειμερινό μπουφαν είναι. Φέτος περάσαν τα κρύα. Του φούστη μεχρι τον επόμενο Νοέμβρη...λογικά...θα τα έχω...ελπίζω να μην χρεώνουν την πιστωτική προκαταβολικά....γιατί τότε παραπάει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouler 660 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 Θέλω να πιστεύω πως αυτά που παρήγγειλα εγώ δεν ήταν διαθέσιμα και περίμεναν να τα παραλάβουν και αυτοί από τους προμηθευτές τους(Βέβαια δεν έστειλαν ποτέ ένα ενημερωτικό e-mail) Αν είσαι πιο τυχερός και υπάρχει stock τότε λογικά θα το παραλάβεις σχετικά άμεσα Εγώ πλέον θα ξανά ψωνίσω από εκεί μόνο όταν δεν χρειάζομαι κάτι άμεσα(και αν δεν το βρίσκω κάπου αλλού) Έβγαλα και prepaid πλέον και δεν είναι ανάγκη να ξαναπάρω από εκεί(Ψωνίζω με αντικαταβολή. Μόνο το fc-moto παρέχει αυτή τη δυνατότητα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
highlander 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29 , 2012 πάντως και γω που πήρα ένα caberg από το fcmoto (όσο και να δεν τους γουστάρω τους κ@λ@γερμαναράδες!) πριν κανά χρόνο, μου ήρθε σε καμιά 20αριά μέρες και το πλήρωσα με αντικαταβολή, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Από το louis.de παρέλαβα σήμερα, σε εννέα μέρες από την παραγγελία. Συνεπέστατοι και γενικότερα άψογοι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Από το louis.de παρέλαβα σήμερα, σε εννέα μέρες από την παραγγελία. Συνεπέστατοι και γενικότερα άψογοι. Τι παρέλαβες ρε θηρίο??? Κάνα μπρελοκάκι της bmw??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 To shoei quest που σου έλεγα. Είμαι περίεργος να δω πως είναι, το ακριβότερο κράνος που έχω φορέσει ήταν των 100 ευρώ. Αλλά με την ζελατίνα του γκούζι δεν παλεύεται. Άμα έβαζα ντεσιμπελόμετρο μέσα στο κράνος στα 180 πρέπει να έχω τουλάχιστον 110 decibel, σαν να κάθομαι δίπλα σε ηχείο σε κλάμπ, αφού στην αρχή τρόμαζα και αποσυντονιζόμουνα. Μετά συνήθισα ή κουφάθηκα :). Θα γράψω εντυπώσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 περιμένουμε εντυπώσεις!!! Καλορίζικο!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 30 , 2012 Αντε καλοφορετος. Το χει και σε καλη τιμη ο Λουης... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Την παραγγελία στο fc-moto την ακύρωσα γιατί μετά από ένα μήνα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Την ακύρωσα μέσω site, και μου το επιβεβαιώσανε. Την πιστωτική ουδέποτε την χρέωσαν βέβαια, άρα όχι απατεώνες αλλά εντελώς ασυνεπής. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mankam 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 πολυ καλο σαιτ για αγορες και γρηγορη παραδοση,πηρα το shark rsi περυσι απο εκει 195€ με τα μεταφορικα,στην ελλαδα το ιδιο κρανος 350€! εχθες εκανα και αλλο κρανος παραγγελια για εναν φιλο με αντικαταβολη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
slaine 625 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 αν και όχι πολύ σχετικό με το θέμα, αλλά το helmet city είναι καλό και φερέγγυο σάιτ; υπάρχει τόπικ με όλα τα ιντερνετομάγαζα μαζεμένα για αγορές/αποστολές ελλάδα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kouladi 116 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 αν και όχι πολύ σχετικό με το θέμα, αλλά το helmet city είναι καλό και φερέγγυο σάιτ; υπάρχει τόπικ με όλα τα ιντερνετομάγαζα μαζεμένα για αγορές/αποστολές ελλάδα; Από Helmetcity πήρα εγώ το κράνος μου και έμεινα ικανοποιημένος απόλυτα. Ορίστε και topic με λίστα Internetoμάγαζων http://www.mybike.gr...BC%CE%AC%CE%B3/ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2012 Την παραγγελία στο fc-moto την ακύρωσα γιατί μετά από ένα μήνα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Την ακύρωσα μέσω site, και μου το επιβεβαιώσανε. Την πιστωτική ουδέποτε την χρέωσαν βέβαια, άρα όχι απατεώνες αλλά εντελώς ασυνεπής. Μαλλον ησουν άτυχος και δεν θα ειχαν διαθέσιμο το προιον που ζητησες στην παραγγελία που εκανες, εμενα παντως το πρωτο κράνος μου το εστειλαν σε 15-20 μερες (ηταν και γιορτές Χριστουγεννα) και το 2ο κρανος που πηραν πριν λιγους μηνες σε 1 εβδομαδα ειχε ερθει!!! τιμη; 140 ευρω απο 300!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousoulas 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 Ας καταθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία από συναλλαγή με τον εν λόγω κατάστημα... Τον Ιανουάριο, αναζητώντας νέο κράνος μετά την καθιερωμένη πλέον ετήσια στούκα, μετά από τη σχετική έρευνα καταλήγω στην αγορά ενός Shoei Multitec και μάλιστα, επειδή η τιμή του στο fc-moto ήταν δελεαστικότατη, προχωρώ σε παραγγελία από Γερμανία. Επιβεβαίωση παραγγελίας, αποστολή και παράδοση, όλα σε ικανοποιητικά χρονικά πλαίσια. Όταν, όμως, παραλαμβάνω και ανοίγω το κουτί, διαπιστώνω ότι είχαν στείλει το σωστό κράνος μεν, λάθος χρώμα δε... Επικοινωνία με mail, μου λένε να το στείλω πίσω και, αν πράγματι έχουν κάνει λάθος, θα πληρώσουν αυτοί τα μεταφορικά Ελλάδα-Γερμανία. Σημειώνουν, ωστόσο, ότι θα πληρώσουν 16 euros maximum. Έλα όμως που στα ΕΛΤΑ ζητούσαν 34,70 e για αποστολή... Ξανά mail, τους λέω πόσο κοστίζει και ρωτάω ποιος θα καλύψει το κόστος. Αποφεύγουν να δώσουν ρητή απάντηση, επιμένω και τελικά δέχονται να καλύψουν αυτοί όλο το κόστος, αν το λάθος είναι πράγματι δικό τους. Στέλνω το κράνος πίσω και στις 24/2 με ειδοποιούν με mail ότι έχουν στείλει την παραγγελία μου, την οποία παραλαμβάνω κανονικά. Ωστόσο, βλέπω στο λογαριασμό της πιστωτικής ότι έχουν βάλει μόνο 16 e... Ξανά mail, τους λέω ότι κάτι ξέχασαν, δεν απαντάνε. Ξανα mail και με ευγενικό ύφος ζητάω να διορθώσουν την παράβλεψή τους. Δεν απαντάνε. Ξανά mail και με έντονο ύφος πλέον τους κράζω για ασυνέπεια και έλλειψη επαγγελματισμού. Μαντέψτε... δεν απαντάνε... Εκνευρίζομαι, όχι τόσο επειδή πλήρωσα εγώ 18 euros για δικό τους λάθος, όσο για την αδιαφορία τους και την ασυνέπειά τους. Απορώ πως μια επιχείρηση σαν αυτή, που χώνει αρκετά για διαφήμιση, συμπεριφέρεται σα να θέλει να κάνει την αρπαχτή της και άντε γεια... Εννοείται ότι έχει χάσει ήδη ένα πελάτη και έχει εξασφαλίσει μια σταθερή δυσφήμιση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2012 (τροποποιήθηκε) Εκνευρίζομαι, όχι τόσο επειδή πλήρωσα εγώ 18 euros για δικό τους λάθος, όσο για την αδιαφορία τους και την ασυνέπειά τους. Απορώ πως μια επιχείρηση σαν αυτή, που χώνει αρκετά για διαφήμιση, συμπεριφέρεται σα να θέλει να κάνει την αρπαχτή της και άντε γεια... Εννοείται ότι έχει χάσει ήδη ένα πελάτη και έχει εξασφαλίσει μια σταθερή δυσφήμιση... Ας καταθέσω και εγώ τη δική μου εμπειρία από συναλλαγή με τον εν λόγω κατάστημα... Εκνευρίζομαι, όχι τόσο επειδή πλήρωσα εγώ 18 euros για δικό τους λάθος, όσο για την αδιαφορία τους και την ασυνέπειά τους. Απορώ πως μια επιχείρηση σαν αυτή, που χώνει αρκετά για διαφήμιση, συμπεριφέρεται σα να θέλει να κάνει την αρπαχτή της και άντε γεια... Εννοείται ότι έχει χάσει ήδη ένα πελάτη και έχει εξασφαλίσει μια σταθερή δυσφήμιση... Στην περιπτωση σου εκαναν τους χαζούς,παντως απο οτι εχουμε καταλαβει αρκετοι πελατες (εχουμε αγορασει αρκετα ατομα) μαλλον δεν ξερουν καλα Αγγλικά και κανουν χοντρές χαζομάρες... Σε εμενα ειχαν κανει μια αλλη γκάφα,παραγγελνω το κρανος κανω ηλεκτρονικα την παραγγελια και σε μισό λεπτο παταω ακυρωση παραγγελιας γιατι μετανιωεσα και ηθελα αλλο χρωμα κρανους,δεν την αποσυρουν και εγω ειχα ηδη επιλεξει αλλου χρώματος το κρανος,και βλεπω στον λογαριασμο μου να δειχνει οτι θα μου ερθουν 2 κρανοι. Με το που ειχα κανει λαθος στο χρωμα τους εστελνα απο εκεινο το λεπτο email και δεν μου απαντουσε κανεις,και μετα απο λιγες μερες ξανα εστελνα εμαιλ και μου εστειλαν μετα απο 2-3 μερες ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ UPS ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟ 2ο ΚΡΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο COURRIER ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ 2 ΚΡΑΝΟΙ,του εξηγω μου λεει ΟΚ ανοιξε το σωστο κουτι (γιατι απαγορευεται να ανοιξεις να το κουτι και να μην δεχθεις να το αγορασεις),οποτε μου λεει ανοιξε το σωστο δέμα και κρατα αυτο,το αλλο θα το στειλουμε πισω χωρις χρεωση. Ετσι και εγινε,ανοιγω το σωστο πληρωνω με αντικαταβολη οπως ειχα κανει (ευτυχως ειχα αντικαταβολη γιατι μπορει να μην δεχοντουσαν μετα να μου δωσουν τα χρηματα απο την πιστωτικη που θα ειχαν κρατησει). Μετα ειχαν πλακα γιατι μετα απο 2-3 μερες ελαβαν το 2ο κρανος πισω και μου εστειλαν ενα εμαιλ διαμαρτυριας ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΑΣ ΚΡΑΝΟΣ; τους κανω copy paste τα email οτι εγω ειχα γ@μηθει να τους στελνω εμαιλ οτι δεν θελω 2 κρανοι και ειπαν ΟΚ... (αφου τους βουλωσα με τα εμαιλ που ειδαν οτι ειχα στειλει,για αυτο σου λεω μαλλον δεν ξερουν καλα Αγγλικα και κανουν οτι τους κατεβει...) Παρολο αυτα θα ξαναπαραγγειλω οι τιμες τους δεν υπαρχουν πουθενα! Τροποποιήθηκε Μάιος 2 , 2012 από τον OrEsTiS82 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2012 Σε μένα πάντως μετά από μια βδομάδα από την παραγγελία και την πληρωμή της...δεν έχουν απαντήσει σε κανένα mail... Είτε από ebay είτε απο καταστήματα (και ευρωπαϊκά και αμερικανικά) σε 2-3 το πολυ εργάσιμες στέλνουν tracking number. Αν τα προϊόντα τους δεν είναι άμεσα διαθέσιμα πρέπει να το γράφουν ώστε να ξέρει αυτός που παραγγέλνει... Τέτοιοι χρόνοι αναμονής για ΕΕ είναι απλά απαράδεκτοι...ας προσλάβουν κανένα υπάλληλο παραπάνω...λεφτά υπάρχουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
R1d3r3285 132 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 μπορεί να γράψει κάποιος το τηλεφωνο απο το fc-moto γιατί στη σελίδα τους δεν το βρίσκω. ευχαριστώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες