Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Για μένα scooter/μηχανές το ίδιο, απλά να κάνεις τη δουλειά σου. ΑΛΛΑ scooter ίσως μεγαλύτερη ασφάλεια σε κακιά ώρα! ΜΗΧΑΝΗ=καβάλημα, όχι ότι καλύτερο! Αυτό είναι όλο σου το λάθος για μένα. Δεν είναι το ίδιο. Και ειδίκα αυτό που γράφεις παρακάτω "ΑΛΛΑ scooter ίσως μεγαλύτερη ασφάλεια σε κακιά ώρα" δεν ισχύει μα την καμία. Θα σου το πούν και άτομα που ειχαν στην κατωχή τους και scooter και μηχανές και διάφορα. Την ασφάλεια που σου παρέχει μία μοτοσυκλέτα, δεν σου την παρέχει κανένα scooter και κανένα παπάκι. Ξεκαθαρισμένα πράγματα. Και θα σου πω ένα απλό παράδειγμα. Μία μέρα που να έχει ψιλοβρέξει άραξε σε μία διασταύρωση και δες πόσα παπιά και scooter θα φάνε σούμα και πόσες μηχανές ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iron_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Αυτό είναι όλο σου το λάθος για μένα. Δεν είναι το ίδιο. Και ειδίκα αυτό που γράφεις παρακάτω "ΑΛΛΑ scooter ίσως μεγαλύτερη ασφάλεια σε κακιά ώρα" δεν ισχύει μα την καμία. Θα σου το πούν και άτομα που ειχαν στην κατωχή τους και scooter και μηχανές και διάφορα. Την ασφάλεια που σου παρέχει μία μοτοσυκλέτα, δεν σου την παρέχει κανένα scooter και κανένα παπάκι. Ξεκαθαρισμένα πράγματα. Και θα σου πω ένα απλό παράδειγμα. Μία μέρα που να έχει ψιλοβρέξει άραξε σε μία διασταύρωση και δες πόσα παπιά και scooter θα φάνε σούμα και πόσες μηχανές ;) Αν είσαι προσεκτικός δε τρως καμία σούμα μούμα η τίποτα τέτοιο ;) Και φυσικά δεν αναφέρθηκα σε τέτοια πεσίματα, αλλά σε τρακαρίσματα ;) Ξέρω και άτομα που έχουν και τα 2 (scooter/bikes) και δεν έχουν πρόβλημα με κανένα μηχάνημα. Ένας μάλιστα ενώ είναι μηχανόβιος, βρίζει τα scooter, πήρε το sym 250gts για την ευκολία του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα scooter! Τα κολλήματα τα έχουν μόνο κολλημένοι κομπλεξικοί και εγώ δε θα γίνω ποτέ από αυτους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Drakos 67 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Αν είσαι προσεκτικός δε τρως καμία σούμα μούμα η τίποτα τέτοιο ;) Και φυσικά δεν αναφέρθηκα σε τέτοια πεσίματα, αλλά σε τρακαρίσματα ;) Ξέρω και άτομα που έχουν και τα 2 (scooter/bikes) και δεν έχουν πρόβλημα με κανένα μηχάνημα. Ένας μάλιστα ενώ είναι μηχανόβιος, βρίζει τα scooter, πήρε το sym 250gts για την ευκολία του, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα scooter! Τα κολλήματα τα έχουν μόνο κολλημένοι κομπλεξικοί και εγώ δε θα γίνω ποτέ από αυτους! Ούτε εγώ έχω πρόβλημα με κανένα. Απλά σε μία δύσκολη κατάσταση η μηχανή θα μου κάνει την ζωή ευκολότερη, το σκούτερ όχι ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Για τον λόγο ότι τη μοτο την καβαλάς σε περίπτωση στραβή θα φύγεις πάνω από την μοτο και δεν θα πάρεις μαζί και την ποδιά του scooter! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasarc 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 Kαλά είναι δυνατόν να μιλάμε για ασφάλεια και σκούτερ; Ασφάλεια δεν είναι μόνο το τι θα πάθεις αν γίνει η στραβή, αλλά και η ικανότητα να αποφύγεις τη στραβή, και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό. Το Bandit, θεωρώ πως είνια ένα πολύ τίμιο μοτόρι.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iron_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά το www.mototriti.gr έχει πρόβλημα με τις σελίδες του; Όλα τα τεστ που έχει δεν ανοίγουν πχ http://www.mototriti.gr/moto/_magazine/vie...?id_thema=35551 έχει πιο κάτω Κινητήρας Αισθητική ¶νεση / Εργονομία Φρένα Πλαίσιο / Αναρτήσεις Οδηγώντας Συμπέρασμα Δεν ανοίγει κανένα link! Και όχι μόνο στο test του bandit, αλλά σε ΟΛΑ! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 15 , 2008 από τον iron_gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iron_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Μήπως το YBR250 είναι καλύτερη λύση από οικονομικής άποψης; Δε σε πάει και εκτός πόλης; Δε κάνεις άνετα προσπεράσματα; Σε σύγκριση με το nexus300; Έχουν σχεδόν ίδια τιμή, το yamaha λίγο φθηνότερο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Ποιός σου έχει πεί πως το nexus κάνει καλύτερα προσπεράσματα από το ybr250? Αγόρι τρελό... το ένα ζυγίζει 138kg και το nexus 178kg Λίγο λογική! άνοιξε ένα τοpic με τους προβληματισμούς σου να σου απαντάμε εκεί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Μήπως το YBR250 είναι καλύτερη λύση από οικονομικής άποψης; Δε σε πάει και εκτός πόλης; Δε κάνεις άνετα προσπεράσματα; Σε σύγκριση με το nexus300; Έχουν σχεδόν ίδια τιμή, το yamaha λίγο φθηνότερο. Καί εκτός πόλης πάει το YBR250 , καί άνετα προσπεράσματα, καί χαμηλότερη κατανάλωση έχει! Το nexus300 απο την άλλη έχει πολύ άνετη σέλα και αρκετό αποθηκευτικό χώρο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iron_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Ναι sorry για το offtopic Ευχαριστώ πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Μήπως το YBR250 είναι καλύτερη λύση από οικονομικής άποψης; Δε σε πάει και εκτός πόλης; Δε κάνεις άνετα προσπεράσματα; Σε σύγκριση με το nexus300; Έχουν σχεδόν ίδια τιμή, το yamaha λίγο φθηνότερο. To ybr είναι απο τα μηχανάκια που πάνε παντού, όπως βγαίνανε μια εποχή και δεν πολυβγαίνουνε πιά. Είναι άνετο μέσα στη πόλη αλλά πάει και βούνο και θάλασσα αμα λάχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Ναι καλά, ξέρω! ΔΕΝ αναφέρομαι σε ΄σένα, απλά έχω διαβάσει πολλά posts και εδώ και στο http://forum.scooterclubhellas.gr/ Ο scooteras θα μου πει scooter, έτσι απλά! Δεν είμαι μηχανόβιος και ούτε θέλω να εμπλακώ σε γούστα του καθενός και ειδικά με χαζά επιχειρήματα που διαβάζω συχνά! Εγώ είχα σκουτερ 4 χρόνια, το σούταρα και δε το μετανιώνω. Οι λόγοι πολλοί. Κατ´ αρχάς άθλια πρόσφυση. Δεύτερο στο σερβις έδινα πιο πολλα απο ότι έδινα στο αμάξι μου αφου ήθελε λύσιμο το μισό μηχανάκι για να φανεί ο κινητήρας, έβγαζε ανα τακτά χρονικα διαστήματα ηλιθιες βλάβες, πχ η σωλήνα που ένωνε τα 2 τεπόζιτα της βενζίνης που είχε ξερενόταν απο τη βενζίνη και έκοβε. Ο πιο σημαντικός λόγος που το σούταρα είναι οτι σταμάτησε να το υποστηρίζει η piaggio που το παρήγαγε και μιλάμε για ένα απο τα πιο δημοφιλή σκουτεράκια που έχουνε κυκλοφορήσει το typhoon 80 οπότε δε μπορούσα να βρω ανταλλακτικά με τίποτα. Δες τα και εσύ ζύγισέ τα και σύγκρινε τα με το κόσμο της μηχανής και αποφάσισε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasdekiss 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Scooter δεν έχω καβαλήσει ποτέ... τα φοβάμαι, είναι η αλήθεια, κυρίως για το φρενάρισμα... 'Οσο για το Bandit, πρόκειται για αληθινή μοτοσυκλέτα που κάνει καλά τα πάντα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iron_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 (τροποποιήθηκε) Εγώ είχα σκουτερ 4 χρόνια, το σούταρα και δε το μετανιώνω. Οι λόγοι πολλοί. Κατ? αρχάς άθλια πρόσφυση. Δεύτερο στο σερβις έδινα πιο πολλα απο ότι έδινα στο αμάξι μου αφου ήθελε λύσιμο το μισό μηχανάκι για να φανεί ο κινητήρας, έβγαζε ανα τακτά χρονικα διαστήματα ηλιθιες βλάβες, πχ η σωλήνα που ένωνε τα 2 τεπόζιτα της βενζίνης που είχε ξερενόταν απο τη βενζίνη και έκοβε. Ο πιο σημαντικός λόγος που το σούταρα είναι οτι σταμάτησε να το υποστηρίζει η piaggio που το παρήγαγε και μιλάμε για ένα απο τα πιο δημοφιλή σκουτεράκια που έχουνε κυκλοφορήσει το typhoon 80 οπότε δε μπορούσα να βρω ανταλλακτικά με τίποτα. Δες τα και εσύ ζύγισέ τα και σύγκρινε τα με το κόσμο της μηχανής και αποφάσισε. Scooter δεν έχω καβαλήσει ποτέ... τα φοβάμαι, είναι η αλήθεια, κυρίως για το φρενάρισμα... 'Οσο για το Bandit, πρόκειται για αληθινή μοτοσυκλέτα που κάνει καλά τα πάντα. Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Ίσως κάποιος mod πρέπει να μεταφέρει σε νέο thread τα posts μου και τις απαντήσεις σας, για να "καθαρίσει" το παρών, που αναφέρεται αποκλειστικά στο Bandit! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 16 , 2008 από τον iron_gr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
iron_gr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2008 Χορταστικό videάκι Bandito 650! Από 1:17 και μετά αρχίζει ο τύπος. (μπορούμε να δούμε και κάτι ζώα στα αριστερά που δε λένε να κουνηθούν... ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2008 Χορταστικό videάκι Bandito 650! Από 1:17 και μετά αρχίζει ο τύπος. (μπορούμε να δούμε και κάτι ζώα στα αριστερά που δε λένε να κουνηθούν... ) Πράγματι ωραίο βιντεάκι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karlos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Απο καταναλωση τι λεει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Στα τεστ γράφουν 5 - 6 λτ/100χμ και αν ανεβάσεις ρυθμούς γύρω στα 6,5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karlos 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 (τροποποιήθηκε) Πολυ ωραιο το Βιντεακι. Εχθες ειδα μια καινουργια Bandit και ομολογω οτι μου τραβηξε το βλεμμα... Φρεσκια εμφανιση-γραμμες ωραιο τελειωμα στη ουρα... Το μονο που με χαλαει ειναι η εξατμηση. Ειναι τεραστια και χανει σε ομορφια.... Το θεωρω με διαφορα best value for money... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2008 από τον karlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2008 Πείτε με ανώμαλο... αλλά εμένα η εξάτμιση μου αρέσει πάρα πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kozanitis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Είδα σε ένα site ότι βγαίνει καινούριο bandit (η γίνετε λιφτινγκ). Γνωρίζει κανείς τίποτα? Από τις φωτογραφίες βλέπω αρκετές αλλαγές όπως μάυρο χρώμα κινητήρα, διαφορετικά φώτα μπροστά, διαφορέτικό φανάρι πίσω, άλλα όργανα. Πότε πρόλαβαν; http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/mot...s_sa/index.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤΚΜ 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2008 Αφού την κάνουνε που την κάνουνε τη δουλειά... Δε μπορούν να αλλάξουν αυτή την εξάτμιση - μπαζούκας, η οποία, εκτός των άλλων, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μη βρει κάπου και να γρατζουνιστεί (και ίσως να προκαλέσει ζημιές παράλληλα); Γιατί, ας πούμε, το CBF 1000 δεν έχει τέτοιες εξατμίσεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kozanitis 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2008 Είδα σε ένα site ότι βγαίνει καινούριο bandit (η γίνετε λιφτινγκ). Γνωρίζει κανείς τίποτα? Από τις φωτογραφίες βλέπω αρκετές αλλαγές όπως μάυρο χρώμα κινητήρα, διαφορετικά φώτα μπροστά, διαφορέτικό φανάρι πίσω, άλλα όργανα. Πότε πρόλαβαν; http://www.globalsuzuki.com/motorcycle/mot...s_sa/index.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skylos mauros 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2008 και το δικό μου δεν με χαλάει...πάντως από κινητήρα και φρένα φαίνεται το ίδιο...ο πίνακας οργάνων φαίνεται βέβαια καλύτερος.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
athanasios17 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 kalos sas vrika stin parea... exo apo ta 18 mou diploma gia mixani megali, k xara sta skelia mou den exo dei, ektos apo kati arpaxtes. eno mou exoun aresei polles mixanes, nomizo pos o "listis" einai kati pou mou tairiazei perissotero. xoris na thelo na ipovivaso tis "ftiniarikes" mixanes, theoro gia arxi, pos den prepei na kataksodefto gia ena ditroxo, periergo, me pollses apaitiseis k polles dinatotites, tis opoies den tha ksero na ekmetallefto. gia afto k strefomai pros to Bandit. exo perithorio xronou agoras, mias k exo meso metaforas. aftolinito alla k to moro mou to podilato... (me oti exei o kathenas) eimai tipos pou thelo to gkazi mou, alla trelainomai poli gia taksidia. panta me anthropino moro apo piso. an einai na taksidevo monos, mallon tha trekso ligo parapano. loipon, eroto ego tora: 1) sigkritika me to gsr600, exei tin idia omali, grammiki epitaxinsi? iparxei tripa dinamis (opos exo dei na apokaleitai), esto se afta ta "liga" aloga? 2) iparxoun 3valitsa pou na tou afinoun aisthitiki aksioprepeia. esto k me aftin tin retro emfanisi pou exei. (i opoia omologoumenos mou vgazei apistefti motosikletistiki nostalgia. afto theoro, prosopika, MIXANI) 3) epeidi eimai anthropos tis gnosis, thelo na ksero pos leitourgei to katheti pou iparxei kato apo ton kolo mou. etsi oste na mporo na to veltioso (an xreiastei pote) sosta k sineidita. me liga logia, diavasa pos exei palaioteri (k taftoxrona aksiopisti) texnologia. tha mporeso arage argotera, na to lino k na to deno opos mou goustarei? distixos, denomai aisthimatika, opos k me to podilato mou, k thelo na to kratiso xronia. gia afto k me noiazei ligo, gia tin mikri metapolitiki tou aksia. k eida pos einai ena mixanaki gia ola. ektos k an proteinete kapoio allo, pio sigxronis "texnologias". me noiazei na antexei sta diskola k na min gkriniazei k na thelei sinexeia na to pigaino me to paramikro sti mama-sinergeio. toulaxiston na mporo na tou valo ego xeri, se tetoies periptoseis thanks, k sorry an kourasa Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες