Jump to content
black_hawk

Ducati Multistrada 1200

Recommended Posts

Αυτό τώρα είναι αρνητικό;... :uglystupid2:

Οχι αλλα ειναι ο λογος για να το παρεις. Για πανε κανε ενα test ride, μονο τα χαρχαλια τα Honda δοκιμαζεις...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Οχι αλλα ειναι ο λογος για να το παρεις. Για πανε κανε ενα test ride, μονο τα χαρχαλια τα Honda δοκιμαζεις...

Άμα το οδηγήσω ένα σκασμό προβλήματα θα βγάλει από τη ντροπή του για να κατέβω... Δεν είναι για κουλάδια σαν του λόγου μου αυτό το θηρίο.

(Ξέρω εγώ τι κάνω και δοκιμάζω τα χαρχάλια! :tooth: )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν (υποθέτω) και καλά το δοκίμαζαν.

Αμφιβάλω βέβαια αν θα υπάρξουν 50 αγοραστές παγκοσμίως που θα το χρησιμοποιήσουν για τις χωμάτινες ανησυχίες τους.

Όποιος το κάνει θα πρέπει να είναι αρκετά κιλά ανώμαλος :uglystupid2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει εκρηκτικο συνδιασμο αυτη η μηχανη...

Κανει τα παντα και μολις παει να παει καποιος: "Ναι αλλα εγω θελω και χωμα" μετα απο λιγο το βουλωνει γιατι μπορει ανετα να μπει ρυθμιζοντας το καταλληλο profile.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορίσει multistrada σε 696 ή 796 όπως έγινε και με το hypermotard;;; Εχετε ακουσει τιποτα;;

Παντως θα ειχε πολυ ενδιαφερον μια τετοια μηχανη σε αυτα τα κυβικα.

Εγω καιρο περιμενω να ακουσω κατι απο triumph για το Tiger 675 που ακουγεται σαν φημη εδω και 2 χρονια αλλα ακομα δεν εχουμε δει καποια κινηση. Μακαρι να κανει κατι η ducati γιατι μηχανες τετοιο στυλ μου αρεσουν πολυ (Tiger-MMultistrada...) αλλα δεν κανω κινηση λογω κυβικων και αυξημενου κοστους συντηρησης. Μακαρι να γινει κατι...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν εχω λινκ να παραθεσω αλλα φημες που ακουσα σε κατ'ιδιαν συζητησεις λενε οτι μαγειρευεται τιγρης στα 800cc και ο ανταγωνιστης του multistrada 796. Ιδια κυβικα, διαφορετικος αριθμος κυλινδρων αλλα πολυ δυνατα και καλοστημενα και τα 2.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επιταχυνση 0-400: 10,8 δευτ. !!!!

σιγουρα; πολυ λιγα δεν ειναι;

ενα 1000αρι ss κυμαινεται στα 10 (νομιζω)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:dribble: ... το ειδα live και εχασα τη μπαλα!... dreambike λεμεεε! :_rock-on:

...

... παιζω Λοττο ...και βλεπουμε!... πολλα τα ευρα!...πικρα! :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τζήζας!! :scared::scared::scared:

Ενα λάθος κι έγινες ιπτάμενος σε αυτό τον αγώνα. Αλεξίπτωτα φοράνε;

Ενα 990SM ή ένα Hyper αναρωτιέμαι πως θα πήγαιναν εκεί. :think:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:wallbash:

εγω ποτε θα κανω αυτη τη διαδρομη; γ@μω την αδρεναλινη μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τζήζας!! :scared::scared::scared:

Ενα λάθος κι έγινες ιπτάμενος σε αυτό τον αγώνα. Αλεξίπτωτα φοράνε;

Ενα 990SM ή ένα Hyper αναρωτιέμαι πως θα πήγαιναν εκεί. :think:

Γρηγορα.

Αλλα οχι οσο το MTS :spiteful:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To καβάλησα στατικά σήμερα στο Περιστέρι. Το πήρε ένας γνωστός μου και τον πέτυχα εκεί. Στο μηχανάκι κουμπώνω μια χαρά :_innocent:

Από την άλλη μου μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά του.

Στα θετικά εννοείται το γκάζι του και οι άριστες και κορυφαίες αναρτήσεις του!

Στα μείον, η τρομακτική ζέστη που βγάζει ο καταλύτης (έκαιγε το πλαϊνό μέρος του πλαισίου λέμε όταν το ακούμπησα!) τα σκορτσαρίσματα στις χαμηλές στροφές, και τα πάρα πολλά ηλεκτρονικά που έχει πάνω. Ούτε το κλασσικό κλειδί δεν έχει. Ανοίγει με τηλεκοντρόλ αντί για κλειδί! Αυτό μου το είπε ως μείον, επειδή αν αυτό χαλάσει, έμεινες εκεί που είσαι. Αν είχε διακόπτη, κάτι θα έκανες, ενώ με αυτό?...

Τέσπα... το μηχανάκι ήταν σε μαύρο. Κούκλα λέμε αν και υποκειμενικό αυτό. Με άρεσε πάντως και πιο πολύ φαντάζομαι θα μου αρέσει όταν το οδηγήσω. Αλλά τα 20300 που έσκασε ο γνωστός... πουλλά ρε παιδί μ' :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To καβάλησα στατικά σήμερα στο Περιστέρι. Το πήρε ένας γνωστός μου και τον πέτυχα εκεί. Στο μηχανάκι κουμπώνω μια χαρά :_innocent:

Από την άλλη μου μίλησε για τα θετικά και τα αρνητικά του.

Στα θετικά εννοείται το γκάζι του και οι άριστες και κορυφαίες αναρτήσεις του!

Στα μείον, η τρομακτική ζέστη που βγάζει ο καταλύτης (έκαιγε το πλαϊνό μέρος του πλαισίου λέμε όταν το ακούμπησα!) τα σκορτσαρίσματα στις χαμηλές στροφές, και τα πάρα πολλά ηλεκτρονικά που έχει πάνω. Ούτε το κλασσικό κλειδί δεν έχει. Ανοίγει με τηλεκοντρόλ αντί για κλειδί! Αυτό μου το είπε ως μείον, επειδή αν αυτό χαλάσει, έμεινες εκεί που είσαι. Αν είχε διακόπτη, κάτι θα έκανες, ενώ με αυτό?...

Τέσπα... το μηχανάκι ήταν σε μαύρο. Κούκλα λέμε αν και υποκειμενικό αυτό. Με άρεσε πάντως και πιο πολύ φαντάζομαι θα μου αρέσει όταν το οδηγήσω. Αλλά τα 20300 που έσκασε ο γνωστός... πουλλά ρε παιδί μ' :surrender:

χαιρωμαι πολυ που αρεσει και σε αλλους αυτο το μηχανακι και οχι μονο σε μενα.Αυτο με το ηλεκτρονικο κλειδι θα ειταν ενα προβλημα αν σου τελειωνε η μπαταρια του στο βουνο.Ευτυχως δεν ειναι απαραιτητο για να παρει μπροστα το μηχανακι.Υπαρχει ενας μηχανισμος με PIN που ενεργοποιει τον κινητηρα χωρις το ηλεκτρονικο κλειδι.Ετσι μπορεις να το αφησης το κλειδι ακομα και στο σπιτι,αρκει να εχεις την ηλεκτρονικη aftermarket ταπα του ρεζερβουαρ για να βαλεις βενζινη.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα μείον, η τρομακτική ζέστη που βγάζει ο καταλύτης (έκαιγε το πλαϊνό μέρος του πλαισίου λέμε όταν το ακούμπησα!)

πατας μια ολοσωμη πανω και εισαι κουκλος :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ούτε το κλασσικό κλειδί δεν έχει. Ανοίγει με τηλεκοντρόλ αντί για κλειδί! Αυτό μου το είπε ως μείον, επειδή αν αυτό χαλάσει, έμεινες εκεί που είσαι. Αν είχε διακόπτη, κάτι θα έκανες, ενώ με αυτό?...

Χα χα!!!!Φανταζομαι τους γυφτους απο τον Δενδροποταμο(οπως οι Αθηναιοι εχετε το Ζεφυρι)οταν πανε μα το κλεψουν να προσπαθουνε να το βαλουν μπρος με πατηρακι κ να μην παιρνει.Τρελο Fail.

Η το βραδυ που θα κοιμασαι ο σκυλος σου να μ...κιζεται με το τηλεκοντρολ κ το προι να το βρεις διαλυμενο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι βλάκες....γιατί δεν βάλαν voice (recognition) controls a la Bentley ????? Engine....Start!

Αλλά μάλλον το κρατάνε για την Mercenda που υποτίθεται΄ότι έινια στα σκαριά.

Stand...down!

Flash.....left!

Crash....Oh shit!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα έξυπνο το σύστημα της μίζας του. Επίσης σε περίπτωση απώλειας, υπάρχει και 2ος τρόπος να πάρει μπρος. Τουλάχιστον αυτό έχω διαβάσει στις παρουσιάσεις του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να ειναι παντως εργαλειο.... σε ολα

μεχρι τωρα απο αξιοπιστια πως παει;; εχουν αναφερθει προβληματα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πρεπει να ειναι παντως εργαλειο.... σε ολα

μεχρι τωρα απο αξιοπιστια πως παει;; εχουν αναφερθει προβληματα;

:blush2: Γκκμμμμχχχχχ οοοοοχχιιι μωρεεεεεε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα