Jump to content
eidikos

Gsxr 750 k6

Recommended Posts

Αδερφε δεν ξερω και το ονομα σου, για να γραφεις σε αυτο το θεμα παει να πει οτι ενδιαφερεσαι! Υπαρχουν ακομα ανθρωποι ευτυχως! Και εμενα με ενοχλησε το υφακι του παιδιου, αλλα ξερεις τι σκεφτηκα οσο μακαβριο και αν ακουγεται οταν μου μιλησε ετσι το παιδι αυτο, τον ξαδερφο μου, το ιδιο υφακι ειχε και αυτος! Αν ειναι να φαω ban απο ενα site απ΄το οποιο εμαθα πραγματα και εκανα αυτο που μου ελεγε η συνειδηση μου ας το φαω! Εχω χασει εναν ξαδερφο μου απο μηχανη ο οποιος ηταν ενα χρονο μικροτερος απο το παιδι! Στεναχωρηθηκα παρα πολυ, μα παρα πολυ, μου λειπει! Και στον ξαδερφο μου εκανα οτι μπορουσα για να τον μεταπεισω! Δεν με ακουσε! Ημουν γι΄αυτον ο συντηρητικος και ο γραφικος! Βιαζοταν και αυτος να κανει το κεφι του, να το παιξει μουρη στα γκομενακια και στην παρεα του! Δεν ξερω τι αλλο να κανω! Δεν μπορω να ανοιξω το κεφαλι δυστυχως κανενος να του βαλω καποια πραγματα μεσα, καποια απλα και κοινως αποδεκτα πραγματα! Δυστυχως η ευτυχως καποιοι ειναι πιο δεκτικοι στις συμβουλες η ακομα και στα σκαμπιλια, αλλοι παλι εχουν το δικο τους κεφαλι μεχρι το τελος! Ελπιζω τουλαχιστον αυτες εδω οι αποψεις να σταθηκαν η αφορμη να σκεφτει το παιδι αυτο ξανα αυτα που πιστευει, και αν ειναι μαγκας να αλλαξει τα πιστευω του σε αυτο τον τομεα, και οχι μονο αυτος αλλα και πολλοι αλλοι!

μακαρι να βγει αποτελεσμα φιλε.

ξερεις και εγω ειμαι πολυ κοντα σε ατομο αυτης της ηλικιας το οποιο ειναι 17 και εχει cbr 125.δεν μπορεις να φανταστεις ποσες φορες εχω γινει ''κακος'' στα ματια του...οτι και να προτεινει με βρισκει αντιθετο!!!οχι γιατι ετσι το θελω αλλα γιατι αυτα που συζηταει μαζι μου ειναι τελειως επικινδυνα και παρανομα.μιλαμε απο νιτρο μεχρι πατεντες στα γραναζια κλπ. ηδη δεν φοραει τα εργοστασιακα φωτα και fering γιατι τα εσπασε..και πηγε εβαλε custom μασκα (οτι νανε) με λαμπες τυπου spot!! φωτισμος μηδεν δλδ...

το εχει η ηλικια δεν λεω αλλα και ο σεβασμος πρεπει να υπαρχει..(ξαναλεω οχι προς εμενα!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γειά σου...ειδικέ!αν θες άκου και την δική μου τη γνώ,η,είμαι σχεδόν 21 και μόλις έβγαλα το δίπλωμα απεριωρίστων κυβικών. Το...εργαλείο που λες είναι απλά πύραυλος,αλλά όπως και οι υπόλοιποι θα σε αποτρέψω από την αγορά του.Πάντα φιλικά στα λέω αυτά,οκ?

άκου να δεις τι γίνεται.έχω 1 φίλο στην ηλικία μου και λέει ότι έχει φάει σκάλωμα με το z750.δεν ξέρει να οδηγάει μηχανάκι αλλά θέλει αυτό κατευθείαν,τι πρέπει να του πω λοιπόν?μου λέει πως το θέλει για την πόζα,όπως κ εσύ λογικά,θέλει να πηγαίνει στο περίπτερο και να τον κοιτάνε!πες μου,τι να του πω???δεν το συζητάω καν για το...παράνομος.τώρα θα τελείωσες το σχολείο λογικά και θα μάθεις σιγά σιγά πως ό,τι κάνεις έχει συνέπεις,δεν μπορεί να καθαρίζει κάθε φορά ο...κηδεμόνας-μπαμπάς. απάντησέ μου κ στο παρακάτω. έστω ότι είμαι...του δρόμου και σε ρίξω,δεν έχεις ασφάλεια ούτε τίποτα,τί θα γίνει τότε?γιατί αν νομίζεις ότι δε θα πέσεις....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θελω να μου πειτε τιν γνωμη σας για τιν εν λογο μηχανη ευχαριστω εκ τον προτερων

Είναι πολύ καλή, παρακαλώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παρε κανα μπουσα ρε 1300 να σε αρχοντας να ουμ, τι να σε κανει το 750 ? :thumbsup:

αν θες να συνεχισεις να εισαι παρανομος παντως κ να μαρεις ss , ξεκινα καλυτερα απο κανα 600 , το R6 δεν σε αρεσει? :thumbsup:

έτσι!!!!!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

έτσι!!!!!! :_thumbsup:

Παρε μπουσα και θα σου μεινει και πολλα χρονια να πουλας μουρη:_zeppelin:

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε η μηχανη ειναι απιστευτη αλλα λιγο αγρια . Θελει προσοχη στην αρχη. Παντος και εγω σκεφτομαι να παρω μια στο μελλον. Λεω στο μελλον γιατι σε λιγο μπαινω φανταρος και δεν εχει νοημα να την εχω να καθεται. Φιλε το μονο που θα σου πω ειναι χαλαρα στην αρχη μεχρι να τιθασευσεις τα 130 αλογα του :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙς ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΕΚΡΙΝΑΝ (ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΛΠΙΖΩ...) ΕΠΙΣΕΙς ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΓΙΑΤΙΝ ΜΗΧΑΝΗ

ΝΑ ΔΩΣΟ ΚΑΙ 1 ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΜΑΙ 18 ΧΡΩΝΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ DV GILLERA 180. strogilofanaro p exw twra . cbr 125ara (που δεν μου αρεσε καθολου :D) τωρα θα μου πεις σιγρινετε 180 με 750 ΟΧΙ! οπως ομως ο καθενας εδω μεσα εχει μηχανη και με τον καιρο εμαθε πως να χιριζετε τιν μηχανη του ετσι πιστεβο θα μαθω κ γω (πιστεβο :) )

liakos4 και εγω ειχα φαει σκαλομα με αυτη αλλα μονο που σκεφτομε τι τρως στιν μαπα αλλαξα γνωμη

τωρα για τα αλλα δεν θα απαντησω γτ δεν με γνωριζει κανεις απο εδω μεσα οποτε σας ευχαριστω ολους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχε υπόψιν σου οτι τα μηχανάκια αυτά που λές οτι έχουν περάσει απο τα χέρια σου τα έχει μια πρώτη... άντε δευτέρα βαριά βαριά.

Μόνο αυτό, απο κεί και πέρα το θέμα είναι δικό σου.

Απλά πάρε καλό εξοπλισμό αν αποφασίσεις να κάνεις την αγορά!

Καλά χιλιόμετρα φίλε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δυνατό, ελαφρύ και κοφτερό μηχανάκι! Για μένα το 750 είναι πολύ καλύτερο απο το 1000άρι! Φανταστική επιλογή για SS πιστεύω! Τώρα για διπλώματα και σου μου ξού μανταλάκια δε σου λέω τίποτα! Τα ξέρεις! Άν έχεις μία τόσο δυνατή μηχανή σίγουρα θα την φοβάσαι και θα σεβεσαι το γκάζι! Μόλις μαζέψεις κανένα ευρώ βγάλε και διπλωματάκι να μήν έχεις και το άγχος!

Φρόνιμα , πάντα κράνος και σούπερ εξοπλισμός ( γιατί άν είσαι προβλεπόμενος δεν μπαίνουν στη διαδικασία να σε σταματήσουν οι στρούμφηδες. Ενα χρόνο χωρίς δίπλωμα με το 1000άρι αλλά αστακός και δεν με σταματήσανε ποτέ!!!) και πάντα όρθιος!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

σεναριο επιστημονικης φαντασιας:

εγω δεν οδηγαω καλα και πεφτω στον "ειδικο" που το προσεχει σαν τα ματια του.

το καλυτερο σεναριο δεν παθαινει τιποτα ο συναδελφος(εξαιρουνται τα νευρα), δεν πληρωνω τιποτα απο τις ζημιες του και αν θελω μου πληρωνει και τις ζημιες μου.

το χειροτερο σεναριο δεν θελω να το σκεφτομαι.

το μηχανημα που θες παρτο και εμενα μαρεσει.

και εγω αν εξαιρεσεις καποια εμπειρια σε καθαρα χωμα πηρα 600 στρεετ 90 αλογα.

ολα ειναι στο μυαλο σου οπως λες και συμφωνω μαζι σου. εισαι συνηδητοποιημενος ας πουμε.

οι υπολοιποι αυτοκινητακηδες και μη ομως δεν ειναι.

οποτε γνωμη μου παρε οτι γουσταρεις αρκει να καλυπτεις τις προυποθεσεις των νομων ασχετα αν ειναι για τα πανηγυρια.

ζουγκλα εξω αλλα αφου οδηγας τα ξερεις. φιλακια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλησπερα παιδια ειμαι 18 και θα παρω μηχανη (δεν το σκεφτομε θα παρω :D ) εχω βαλει στο ματι τιν Gsxr 750 k6 ο λογος εχω φιλο με 1000 gsxr κ6 και πιστεβο ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν θελω χιλιαρα μεχρι 750 καλα ειναι:D θελω να μου πειτε τιν γνωμη σας για τιν εν λογο μηχανη ευχαριστω εκ τον προτερων

αν εισαι 18 μπορεις να οδηγισεις μεχρι 33 αλογα :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτά όλα τα παραπάνω που πολύ ορθά και φρόνιμα αναφέρεις ''υποτίθεται'' οτι τα γνωρίζει ο συμφορουμίτης!!!! Σίγουρα είναι ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ το ρίσκο!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα