eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 καλησπερα παιδια ειμαι 18 και θα παρω μηχανη (δεν το σκεφτομε θα παρω :D ) εχω βαλει στο ματι τιν Gsxr 750 k6 ο λογος εχω φιλο με 1000 gsxr κ6 και πιστεβο ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν θελω χιλιαρα μεχρι 750 καλα ειναι:D θελω να μου πειτε τιν γνωμη σας για τιν εν λογο μηχανη ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SONY 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 μΕ αρέσει πολύ αλλα πιστέυω πως τι 750 τι 1000 και τα δυο μηχανακια το χουν το γκαζι τους ΝΑΟΥΜ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A.K.A. SonIC 1.567 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 ειναι το πρωτο σου μηχανακι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 σαν μηχανη ναι απο μιχανακια εχω οδιγιση πολλα :) χεχεχε οχι δν ειμαι για 1000 :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Καταλαβαίνεις οτι αγοράζοντας το gixxerάκι θα είσαι παράνομος έτσι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 ναι γτ τοσο καιρο ειμαι νομιμος? :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kabamaru 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Και πρεπει να συνεχισεις ναι εισαι παρανομος?ασε που απο το gillera στο 750 εχει διαφορα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 σαν μηχανη ναι απο μιχανακια εχω οδιγιση πολλα :) χεχεχε οχι δν ειμαι για 1000 :) Λογικα αν δεν εισαι για 1000,δεν θα εισαι ουτε για 750 αλλα περι ορεξεως...... Τωρα σαν μοτο τι να λεμε...για μενα απο τα καλυτερα ss που κυκλοφορουν.. Οτι και να παρεις να προσεχεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 παρε κανα μπουσα ρε 1300 να σε αρχοντας να ουμ, τι να σε κανει το 750 ? αν θες να συνεχισεις να εισαι παρανομος παντως κ να μαρεις ss , ξεκινα καλυτερα απο κανα 600 , το R6 δεν σε αρεσει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 σιγουρα εχει διαφορα το gillera απο το 750 δεν θελω 1000 γτ εχω τιν εντηπωση οτι τιν φοβαμαι με τιν 750 ειμαι πιο σιγουρος. δεν ειναι το θεμα οτι θελω να ζω με τιν παρανομοια :D απλα δεν ειναι τα χρωνια μου να βγαλω διπλομα χαμπος :P δεν το εχω δει το ρ6 αλλα like gsxr 750 k6 no one.... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Ρε φιλε για κατσε λιγο! Μπαινεις στο site, μας λες οτι εισαι παρανομος, μας λες οτι δεν μπορεις να περιμενεις 3 χρονια για να γινεις τουλαχιστον νομιμος(αυτο βγαινει απο τα συμφραζομενα) για να μην θετεις τον εαυτο σου σε κινδυνο αλλα και τους αλλους ανθρωπους στον δρομο οι οποιοι δεν σου φταινε σε τιποτα οι χριστιανοι, μας λες οτι δεν εισαι για 1000αρι αλλα για 750αρι, και περιμενεις σοβαρες συμβουλες?! Περιεμενεις συμβουλες απο ανθρωπους οι οποιοι ειναι σοβαροι μοτοσυκλετιστες με χρονια πειρα στην πλατη τους και πολλοι απο αυτους εχουν κανει και υπεποντια ταξιδια(εγω δεν ανηκω ακομα σε αυτους) να σου πουν αν αυτο που θελεις ειναι καλο η οχι? Να σου πουν αν ειναι καλο ενα 750αρι για να σκοτωθεις η να σκοτωσεις καποιον αλλον? Γιατι κατα 99% για εμενα αυτο θα συμβει! Κατσε ρε φιλαρακι εισαι μονο 18, τι βιαζεσαι τοσο πολυ? Αντι να ρωτησεις το τι θα πρεπει να κανεις απο αποψη εξοπλισμου, απο αποψη κυβικων, απο αποψη οδικης παιδειας, μας ρωτας αν ειναι καλο ενα 750αρι για εναν 18χρονο? Τι να πω?! Δεν ειμαι ο μπαμπας σου, αλλα απο την στιγμη που ο καθενας λεει την μ@λ@κια του δημοσια, θα τα ακουσει! Αν δεν ηθελες να τα ακουσεις να μην τα ελεγες δημοσια! Και κατι τελευταιο απο αυτα που εγραψες καταλαβα, πως οχι για 750αρι δεν κανεις, αλλα για κανενα τροχοφορο ακομα! Ισως 10 χρονια απ τωρα κατι να γινεται! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 ε καλα σε καθε φορουμ παντα ειπαρχη 1ς σαν εσενα. κοιτα φιλαρακη αστα πολλα λογια εγω ρωταο γνωμη για 1 μηχανη κανε δουλεια σου. ρωταο 5 πραματα και σε αυτα οπιως ξερει ας μου απαντηση αμα μπορει και ασε τις μαγκιες απο τα φορουμ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 1. Δεν σου πουλησα μαγκιες! 2. Απο την στιγμη που εκθετεις την αποψη σου δημοσια, να εισαι προετοιμασμενος να ακουσεις τα παντα! Δικαιωμα μου να πιστευω οτιδηποτε, αν θελεις να μου το αφαιρεσεις επειδη σου ειναι δυσαρεστα αυτα που ακους κλεισε τα αυτακια σου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
eidikos 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 φιλε εισαι οφφ τοπικ και θα φας ρεπορτ αλλα ρωταο αλλο απαντας.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Στο κατω κατω κανε οτι γουσταρεις, ειπα αυτα που ειπα οχι για δικο μου συμφερον! Δεν μπορω να ανοιξω το κεφαλι καθενος και να του βαλω καποια βασικα πραγματα μεσα,για τα οποια δεν θα επρεπε καν να συζητουμε! Καλη επιλογη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tassos71GR 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 ναι γτ τοσο καιρο ειμαι νομιμος? :D καλή επιλογή σου εύχομαι και πάντα όρθιος να είσαι. απλά δες αυτά που έχει γράψει σε ένα ποστ του παλαιότερα ο Αιγαιοπλόος. μπορεί να σε σώσουν από πολλές κακοτοπιές : Κ.Ο.Κ. Αρθρο 94 ΑΔΕΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ 5. Όποιος οδηγεί αυτοκίνητο ή τρίτροχο όχημα ή μοτοσικλέτα χωρίς να έχει εκδοθεί νόμιμα στο όνομα του η κατάλληλη άδεια οδήγησης, σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν άρθρο, τιμωρείται με φυλάκιση από έναν (1) έως δώδεκα (12) μήνες και με χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων (200,00) ευρώ Τα ίδια ισχύουν και εδώ. Αν οδηγείς μοτοσυκλέτα χωρίς δίπλωμα (ή χωρίς το κατάλληλο δίπλωμα), οδηγείσαι σε δικαστήριο. Πιθανώς, αν την ημέρα της δικασίμου έχεις βγάλει δίπλωμα, ο δικαστής (ίσως) θα σε αθωώσει. Αν όμως δεν το κάνει, η ποινή που θα "φας" θα γραφτεί στο ποινικό μητρώο σου. Φυλακή φυσικά δεν πηγαίνεις, αφού η ποινή αυτή θα σου επιβληθεί με αναστολή (δηλ. θα ανασταλεί, υπό τον όρο στα επόμενα 3 χρόνια να μην ξανακατηγορηθείς για ποινικό αδίκημα). Ομως: αν έχει κανείς ήδη ποινή πάνω από 6 μήνες στην "πλάτη" του, τότε δεν χορηγείται αναστολή. Και πάλι όμως δεν πηγαίνει στη "στενή", αλλά μετατρέπεται η ποινή σε χρηματική προς 10 ευρώ την ημέρα και (φυσικά) πληρώνει. Σε κάθε περίπτωση πάντως, το ποινικό μητρώο παραμένει "λερωμένο". Δεν αξίζει λοιπόν τον κόπο. Τα όσα έγραψα παραπάνω για το ότι δε σε καλύπτει η ασφάλεια, ισχύουν και εδώ. Καμία ασφαλιστική εταιρία δεν πληρώνει, όταν το όχημα οδηγείται από άτομο που ΔΕΝ έχει δίπλωμα. Οπότε, ο παραβάτης πληρώνει τα πάντα από την τσέπη του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fw_siak79 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Φίλε μου το Gixxer που σκέφτεσαι είναι πάρα πολύ ωραίο μηχανάκι. Είμαι κάτοχος ενός εδώ και 2 χρόνια και η απόλαυση που μου έχει δώσει σα μοτό είναι απίστευτη. Αν αποφασίσεις να το αγοράσεις θα μείνεις πολύ ευχαριστημένος. Έχει πολύ καλή αίσθηση, γκάζι πολύ που δε θα σε τρομάξει και που μπορείς να το ανοίξεις έυκολα και να το εμπιστευτείς στη στροφή και κράτημα και φρένα SS. Κοινώς πολύ καλά. Τελείως φιλικά όμως φίλε μου μιας και είσαι νέο παιδί... Όλοι περάσαμε από την ηλικία σου και ξέρουμε τι σημαίνει να γουστάρεις ενα μοτόρι και που έχει φτάσει η κ@υλα σου...και ξέρουμε πώς είναι τα τέτοια είδους κυρήγματα...αλλά προς θεού μή το πάρεις...είναι μηχανάκι που θα σε ωθήσει να κάνεις πολλά και θα θέσεις τον εαυτό σου σε μεγάλο κίνδυνο πόσο μάλλον αν δεν έχεις και δίπλωμα. Γιατί να μπείς στη διαδικασία να ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου ???? Δε λέω οτι θα σου συμβεί κάτι σίγουρα... αλλά τα κυβικά και οι δυνατότητες της μοτό είναι πολύ ψηλά... και θα μπείς στον πειρασμό για πολλά. Κατοχύρωσε τον εαυτό σου για να μην έχεις ιστορίες με αστυνομίες και δικαστήρια και όταν έρθει η ώρα χτύπα το. Πάντα φιλικά! Η απόφαση έιναι δική σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Φιλε μου θα σου πως κατι το οποιο δεν ειπα! Ξερω οτι ο τροπος μου ηταν πολυ αποτομος! Οτι εγραψα το εγραψα απο ενδιαφερον προς ενα νεο ατομο στον χωρο! Με επνιξαν αυτα που ακουσα απο εσενα! Και εγω 21 ειμαι μην νομιζεις οτι ειμαι τυπος που εχει φαει τα χρονια του στην μηχανη! Ενα γνωριζω οτι τιποτα δεν γνωριζω! Ξερεις ποσες ωρες απο την ζωη μου εχω φαει να σκεφτομαι τον εαυτο μου πανω στο αγαπημενο μου μηχανακη μαζι με την κοπελα μου, και με αυτο να φανταστεις εχω γυρισει ολοκληρο τον κοσμο! Ξερω ποσο δυσκολο πραγμα ειναι η αναμονη, αλλα σκεψου οτι η αναμονη κανει πιο γλυκο το επιθυμιτο! Φιλε μου εισαι νεος, μην βιαζεσαι τοσο πολυ! Πιο σωστα θα μαθεις παιρνωντας απο ολες τις κατηγοριες μοτο, και κανοντας υπομονη! Θα το χαρεις περισσοτερο το εργαλειο που λες, οταν εχεις περασει απο ολες τις κατηγοριες μοτο, και τοτε οχι μονο θα το χαρεις αλλα θα εκμεταλλευτεις και πιο σωστα τις δυνατοτητες της! Ξερω οτι σαν κυρηγμα ακουγονται ολα αυτα, αλλα αδερφε αν το ακουσεις δεν θα χασεις! Φιλικα Δημητρης! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Θα ηταν φρονιμο απο μερους σου να ακουσεις με προσοχη αυτα που σου λενε μερικοι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ απο εσενα και να αφησεις τις μαγκιες... για το καλο ολων μας...και το δικο μας αλλα και το δικο σου! θελεις να εισαι παρανομος και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ για τους αλλους? για σενα κανενα προβλημα...αλλωστε δικο σου ειναι το κεφαλι...για τους αλλους ομως? παντως το υφος ''αθωο παιδακι'' οταν σας σταματανε στα μπλοκα και παρακαλατε να σας αφησουν ειναι καλο?οχι βεβαια...καλο ειναι να εισαι νομιμος απο ολες τις πλευρες. Θα ηθελα να σου κανω μια ασφαλεια για την μηχανη αν την αγορασεις...θα βγαλω τρελα λεφτα απο το συμβολαιο που θα σου προτεινω. ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2009 από τον agnostos_xxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Θα ηταν φρονιμο απο μερους σου να ακουσεις με προσοχη αυτα που σου λενε μερικοι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΙ απο εσενα και να αφησεις τις μαγκιες... για το καλο ολων μας...και το δικο μας αλλα και το δικο σου! θελεις να εισαι παρανομος και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ για τους αλλους? για σενα κανενα προβλημα...αλλωστε δικο σου ειναι το κεφαλι...για τους αλλους ομως? παντως το υφος ''αθωο παιδακι'' οταν σας σταματανε στα μπλοκα και παρακαλατε να σας αφησουν ειναι καλο?οχι βεβαια...καλο ειναι να εισαι νομιμος απο ολες τις πλευρες. Θα ηθελα να σου κανω μια ασφαλεια για την μηχανη αν την αγορασεις...θα βγαλω τρελα λεφτα απο το συμβολαιο που θα σου προτεινω. ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ Ο τροπος σου οπως και ο δικος μου αλλωστε ειναι πολυ αποτομος! Να ξερει το παιδι οτι δεν τα λεμε, κα δεν εχουμε συμφερον εμεις! Αυτο που θα πρεπει να μεινει στον φιλο μας ειναι οτι δεν πρεπει να κανει κατι τετοιο οχι μονο για το δικο του καλο, αλλα και για το καλο ολων μας! Η δικαιολογια ειναι νεος και δικαιολογειται να λεει καποιος λαθος πραγματα δεν ισχυει! Ο νομος αλλωστε ειτε το παιδι που ειναι 18 ειτε εναν 40αρι τον αντιμετωπιζει με τον ιδιο τροπο, δηλαδη σαν ενηλικα αν δεν κανω λαθος! Θυμαμαι χαρακτηριστικη συζητηση μου με τον συγχωρεμενο τον χελωνα, οταν ελεγα οτι θελω να αγορασω μια fazer 600αρα, και μου ελεγε πως δεν ειναι σωστη επιλογη και οτι το ιδανικοτερο ειναι μια 250αρα και θυμαμαι οτι με ειχε κραξει τοτε και καλα ειχε κανει ο ανθρωπος και ας ημουν και νομιμος! Αυτη την στιγμη σκεφτομαι την Kawasaki er6n. Δηλαδη εχω κατασταλαξει σε αυτην, κα αυτην μαλιστα την φοβαμαι πολυ! Ποσο μαλλον μια ss μηχανη η οποια ειναι 750αρα, με απολυτες αντιδρασεις! Ενα 18χρονο παιδι πιστευω δεν εχει την ωρημοτητα και τα κριτηρια να κρινει σωστα, στο 99,9% των περιπτωσεων τουλαχιστον! Κατα την ταπεινη μου αποψη ενα 18χρονο με τετοια μηχανη ειναι σαν τον χαρο που βγηκε παγανια, οσο πιο κοσμια μπορω να το πω! Μην το κανεις φιλε μου! Παρε κατι μικροτερο, μαθε να στριβεις, και μολις φτασει ο καιρος κανε οτι θελεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Ρε φιλε για κατσε λιγο! Μπαινεις στο site, μας λες οτι εισαι παρανομος, μας λες οτι δεν μπορεις να περιμενεις 3 χρονια για να γινεις τουλαχιστον νομιμος(αυτο βγαινει απο τα συμφραζομενα) για να μην θετεις τον εαυτο σου σε κινδυνο αλλα και τους αλλους ανθρωπους στον δρομο οι οποιοι δεν σου φταινε σε τιποτα οι χριστιανοι, μας λες οτι δεν εισαι για 1000αρι αλλα για 750αρι, και περιμενεις σοβαρες συμβουλες?! Περιεμενεις συμβουλες απο ανθρωπους οι οποιοι ειναι σοβαροι μοτοσυκλετιστες με χρονια πειρα στην πλατη τους και πολλοι απο αυτους εχουν κανει και υπεποντια ταξιδια(εγω δεν ανηκω ακομα σε αυτους) να σου πουν αν αυτο που θελεις ειναι καλο η οχι? Να σου πουν αν ειναι καλο ενα 750αρι για να σκοτωθεις η να σκοτωσεις καποιον αλλον? Γιατι κατα 99% για εμενα αυτο θα συμβει! Κατσε ρε φιλαρακι εισαι μονο 18, τι βιαζεσαι τοσο πολυ? Αντι να ρωτησεις το τι θα πρεπει να κανεις απο αποψη εξοπλισμου, απο αποψη κυβικων, απο αποψη οδικης παιδειας, μας ρωτας αν ειναι καλο ενα 750αρι για εναν 18χρονο? Τι να πω?! Δεν ειμαι ο μπαμπας σου, αλλα απο την στιγμη που ο καθενας λεει την μ@λ@κια του δημοσια, θα τα ακουσει! Αν δεν ηθελες να τα ακουσεις να μην τα ελεγες δημοσια! Και κατι τελευταιο απο αυτα που εγραψες καταλαβα, πως οχι για 750αρι δεν κανεις, αλλα για κανενα τροχοφορο ακομα! Ισως 10 χρονια απ τωρα κατι να γινεται! Συμφωνώ κι εγώ. Ρ ε φίλε μου..ούτε εγώ το παίζω μπαμπάς σου άλλωστε ίδια ηλικία έχουμε περίπου. Δες όμως.Αν όμως εσύ χτυπήσεις π.χ. εμένα αύριο με τη μηχανή σου, χωρίς να έχεις δίπλωμα τίποτα, δε θα σηκωθείς να φύγεις μετά?Νομίζω ναι.Γιατί αλλιώς οι ποινές που επιβάλλονται είναι μεγάλες και ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΕΣ κατά τη γνώμη μου. Κι εγώ θα μείνω εκεί να ψάχνομαι. Το θέμα ωριμότητας και οδηγικής παιδείας κι εμπειρίας δεν μπορώ να το κρίνω αν δε σε γνωρίσω (καλά) από κοντά. Στα λέω αυτά φιλικά.Σε χρόνια φίλους μου σε ανάλογες συζητήσεις έχω πει τα ίδια. Όνειρο όλων μας είναι τα SS.Σιγά σιγά όμως.Όλα θέλουν τον χρόνο τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 Ο τροπος σου οπως και ο δικος μου αλλωστε ειναι πολυ αποτομος! Να ξερει το παιδι οτι δεν τα λεμε, κα δεν εχουμε συμφερον εμεις! Αυτο που θα πρεπει να μεινει στον φιλο μας ειναι οτι δεν πρεπει να κανει κατι τετοιο οχι μονο για το δικο του καλο, αλλα και για το καλο ολων μας! Η δικαιολογια ειναι νεος και δικαιολογειται να λεει καποιος λαθος πραγματα δεν ισχυει! Ο νομος αλλωστε ειτε το παιδι που ειναι 18 ειτε εναν 40αρι τον αντιμετωπιζει με τον ιδιο τροπο, δηλαδη σαν ενηλικα αν δεν κανω λαθος! Θυμαμαι χαρακτηριστικη συζητηση μου με τον συγχωρεμενο τον χελωνα, οταν ελεγα οτι θελω να αγορασω μια fazer 600αρα, και μου ελεγε πως δεν ειναι σωστη επιλογη και οτι το ιδανικοτερο ειναι μια 250αρα και θυμαμαι οτι με ειχε κραξει τοτε και καλα ειχε κανει ο ανθρωπος και ας ημουν και νομιμος! Αυτη την στιγμη σκεφτομαι την Kawasaki er6n. Δηλαδη εχω κατασταλαξει σε αυτην, κα αυτην μαλιστα την φοβαμαι πολυ! Ποσο μαλλον μια ss μηχανη η οποια ειναι 750αρα, με απολυτες αντιδρασεις! Ενα 18χρονο παιδι πιστευω δεν εχει την ωρημοτητα και τα κριτηρια να κρινει σωστα, στο 99,9% των περιπτωσεων τουλαχιστον! Κατα την ταπεινη μου αποψη ενα 18χρονο με τετοια μηχανη ειναι σαν τον χαρο που βγηκε παγανια, οσο πιο κοσμια μπορω να το πω! Μην το κανεις φιλε μου! Παρε κατι μικροτερο, μαθε να στριβεις, και μολις φτασει ο καιρος κανε οτι θελεις! δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου... βασικα αυτο που με πειραξε παρα πολυ ειναι ειναι το υφακι που ειχε σε μια απαντηση προς εσενα σχετικα με κατι ban κλπ... απο την στιγμη που γραφει ομως δημοσια , λογικο ειναι να υπαρχει αντιλογος.αλλιως ας παει με την παρεα του (18-19 ετων παιδια)και ας ακουσει τις δικες τους γνωμες οι οποιες θα τον παροτρυνουν να την αγορασει κλπ.δεν ειναι κακο να θελεις πραγματα στην ζωη.κακο ειναι να γινεσαι επικυνδυνος για τους αλλους!συμφωνω πως εγω πχ αν ειμαι κουλαδι θα ειμαι το ιδιο επικινδυνος...αλλα οπως και να το κανουμε η ηλικια αυτη δεν ειναι για 750cc που θελει ο φιλος... ευτυχως η δυστηχως δεν εχω την υπομονη που εδειξες εσυ στο θεμα αυτο.και προς θεου δεν το παιζω ουτε μεγαλος ουτε χερας...εδω μεσα εχει παρα πολυ ποιο ικανους και αρμοδιους απο εμενα. καλησπερα παιδια ειμαι 18 και θα παρω μηχανη (δεν το σκεφτομε θα παρω :D ) εχω βαλει στο ματι τιν Gsxr 750 k6 ο λογος εχω φιλο με 1000 gsxr κ6 και πιστεβο ειναι οτι καλυτερο αλλα δεν θελω χιλιαρα μεχρι 750 καλα ειναι:D θελω να μου πειτε τιν γνωμη σας για τιν εν λογο μηχανη ευχαριστω εκ τον προτερων επισης φιλε μου τι θελεις να μαθεις?αφου ηδη εχεις αποφασισει οπως λες... μου θυμιζεις μερικους που αφου κανουν μια αγορα(οτιδηποτε) λενε :εκανα καλα??? ε τι να πεις?πηγαινε πεταξε το? για να λες εχεις φιλο με 1000cc (εχει διπλωμα???χλωμο ε???) μπορω να φανταστω τα ερεθισματα που δεχεσαι συνεχως...... οτι και να κανεις ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lykos 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 (τροποποιήθηκε) Φιλε μου η μηχανη απλα δεν μαζευεται...δεν ειναι για πρωτη μηχανη ξεχασε το δεν συγχωρει λαθη...ελπιζω να μην τη παρεις γιατι θα εισαι επικινδυνος και για τον ευατο σου και για τους αλλους... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 29 , 2009 από τον lykos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
streetakias 43 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου... βασικα αυτο που με πειραξε παρα πολυ ειναι ειναι το υφακι που ειχε σε μια απαντηση προς εσενα σχετικα με κατι ban κλπ... απο την στιγμη που γραφει ομως δημοσια , λογικο ειναι να υπαρχει αντιλογος.αλλιως ας παει με την παρεα του (18-19 ετων παιδια)και ας ακουσει τις δικες τους γνωμες οι οποιες θα τον παροτρυνουν να την αγορασει κλπ.δεν ειναι κακο να θελεις πραγματα στην ζωη.κακο ειναι να γινεσαι επικυνδυνος για τους αλλους!συμφωνω πως εγω πχ αν ειμαι κουλαδι θα ειμαι το ιδιο επικινδυνος...αλλα οπως και να το κανουμε η ηλικια αυτη δεν ειναι για 750cc που θελει ο φιλος... ευτυχως η δυστηχως δεν εχω την υπομονη που εδειξες εσυ στο θεμα αυτο.και προς θεου δεν το παιζω ουτε μεγαλος ουτε χερας...εδω μεσα εχει παρα πολυ ποιο ικανους και αρμοδιους απο εμενα. Αδερφε δεν ξερω και το ονομα σου, για να γραφεις σε αυτο το θεμα παει να πει οτι ενδιαφερεσαι! Υπαρχουν ακομα ανθρωποι ευτυχως! Και εμενα με ενοχλησε το υφακι του παιδιου, αλλα ξερεις τι σκεφτηκα οσο μακαβριο και αν ακουγεται οταν μου μιλησε ετσι το παιδι αυτο, τον ξαδερφο μου, το ιδιο υφακι ειχε και αυτος! Αν ειναι να φαω ban απο ενα site απ΄το οποιο εμαθα πραγματα και εκανα αυτο που μου ελεγε η συνειδηση μου ας το φαω! Εχω χασει εναν ξαδερφο μου απο μηχανη ο οποιος ηταν ενα χρονο μικροτερος απο το παιδι! Στεναχωρηθηκα παρα πολυ, μα παρα πολυ, μου λειπει! Και στον ξαδερφο μου εκανα οτι μπορουσα για να τον μεταπεισω! Δεν με ακουσε! Ημουν γι΄αυτον ο συντηρητικος και ο γραφικος! Βιαζοταν και αυτος να κανει το κεφι του, να το παιξει μουρη στα γκομενακια και στην παρεα του! Δεν ξερω τι αλλο να κανω! Δεν μπορω να ανοιξω το κεφαλι δυστυχως κανενος να του βαλω καποια πραγματα μεσα, καποια απλα και κοινως αποδεκτα πραγματα! Δυστυχως η ευτυχως καποιοι ειναι πιο δεκτικοι στις συμβουλες η ακομα και στα σκαμπιλια, αλλοι παλι εχουν το δικο τους κεφαλι μεχρι το τελος! Ελπιζω τουλαχιστον αυτες εδω οι αποψεις να σταθηκαν η αφορμη να σκεφτει το παιδι αυτο ξανα αυτα που πιστευει, και αν ειναι μαγκας να αλλαξει τα πιστευω του σε αυτο τον τομεα, και οχι μονο αυτος αλλα και πολλοι αλλοι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
agnostos_xxx 101 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29 , 2009 να συμπληρωσω κατι... επειδη εχω βρεθει στην θεση του φιλου μας... δεν στα λεμε για κακο.δεν ειμαστε ουτε οι γονεις σου ουτε οι καλοι σαμαρειτες ουτε οι εχθροι σου. ειμαστε μια κοινοτητα εδω , μια παρεα οπου ολοι προσπαθουμε να βοηθησουμε τους αλλους. ακουσε αυτα που σου λενε και δεν θα χασεις.η ζωη ειναι μπροστα σου. take it easy Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες