Jump to content
Μενιδιάτης

Η Τροχαία βαράει αλύπητα

Recommended Posts

Διαφωνείς με το ότι το να φοράει κάποιος κράνος είναι υπέρ του αλλά και υπέρ όσων είναι γύρω του;

Υπέρ του είναι σίγουρα...

Μέχρι εκεί όμως.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Το θέμα είναι παλιά ήταν Χ το πρόστιμο. Πρίν λίγο καιρό Χ*Χ, τώρα, Χ*Χ -δίπλωμα και ποιός ξέρει που θα φτάσει ακόμα.

Το πρόστιμο είναι σωστό (αν και υπερβολικό νομίζω), πινακίδες ή δίπλωμα παραείναι too much.

ΥΓ. Όλα τα έντομα πρέπει να απαγορεύεται να πετάνε σε δρόμους με περισσότερες απο μια λωρίδες για κάθε κατεύθυνση :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σαν την καποτα ειναι...Οποιος θελει βαζει

Παρόμοια λογική με τους χρήστες ναρκωτικών όταν ξεκινάνε τη χρήση:

"Εγώ φιλαράκι γουστάρω, τον εαυτό μου βλάπτω, τι σε νοιάζει;"

Και όταν φτάσει η κατάσταση στο απροχώρητο με μια φάτσα απόγνωσης:

"Θέλω να ζήσω, να κόψω τη παραμύθα, έχει μεγάλη αναμονή στο πρόγραμμα απεξάρτησης, θα πεθάνω, το κράτος τι κάνει;"

Και όσο για την καπότα , οκ , μη βάζεις έχεις δωρεάν φάρμακα μετά αλλά το επίδομα θα σου φαίνεται ιδιαίτερα λίγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DURA LEX SED LEX...

Εγώ φοράω για τον εαύτο μου και για να μην προκαλέσω πόνο στα αγαπημένα μου πρόσωπα...Τόσο απλα...δε γίνεται η καύλα η δική μου να είναι πόνος των άλλων...

Απλά τα πράγματα...

Εντάξει ούτε εγω γουστάρω τους μπάτσους , αλλά όταν κάνουν την δουλεία τους καλά με εκνευρίζει ,αλλά σε όσους το κάνουν βγάζω το καπέλο γιατί με ισοπεδώνουν και δε μπορώ να μιλησω... :P

Για ζώνη και κράνος ας κάνουν και δεσμευση οχήματος...Η ζωή είναι πολύ όμορφη , όποιος δεν το καταλαβαίνει δικό του πρόβλημα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η κλασικη συζητηση του ''φοραω κρανος'' και ''κανω οτι θελω δικο μου ειναι το κεφαλι''

Εγω προσωπικα φοραω φουλ εξοπλισμο ακομα και αμα κανω 100 μετρα εξω απο το σπιτι μου, τον εξοπλισμο τον πηρα για να τον φοραω παντα και οχι να τον εχω και αμα ποτε θυμηθω να τον βαλω.

Τωρα θα πουν πολυ ''εμενα δεν μου αρεσει να φοραω κρανος'' αμα καποιου δεν του αρεσει εμενα προσωπικα δεν μου πεφτει λογος, το δικο του κεφαλι θα φαει, αλλα αμα επεφτε ποτε πανω μου καποιος επειδη δεν φοραγε κρανος σιγουρα αμα δεν του εσπαγε το κεφαλι απο την τουμπα θα του το εσπαγα εγω μετα.

Περα απο αυτα θελω να κανω και εγω μια ερωτηση που ειναι κυριος για ατομα που ειναι υπερ του ''κεφαλι μου ειναι οτι θελω κανω''

Εδω πολλες φορες πεφτουνε παλικαρια με κρανος,μπουφαν,γαντια,μποτες κτλπ και αμα γλητοσουν απο το να πεθανουν φτανουν να εχουν σπασμενα κοκαλα,γρατζουνιες κτλπ, πως μπορει λοιπον να πιστευει καποιος που θα πεσει ''ξεβρακωτος'' οτι θα γλητοσει καταρχας απο το να πεθανει και μετα βλεπουμε για τα σπασμενα?

φιλικα παντα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
1ον:Δεν ειμαι φιλαρακι σου

2ον:Το να πηγαινεις με 200 οπως λες εσυ ειναι νομιμο βαση του ΚΟΚ?Δεν νομιζω..

3ον:Εαν εχει ανοιχτη την ζελατινα,θα κανει διακριση ο μπαμπουρας?

4ον:Δεν αναφερομαι σε μενα με το κρανος,καθως οπου πηγαινω εγω φοραω κρανος και μπουφανακι,και μεχρι το περιπτερο.

5ον:Και αυτο που θελω να πω ειναι οτι εαν καποιος δεν θελει να το φοραει ειναι γουστο του.Και για να μην λεμε και παπαριες δεν εχω δει ατυχημα να γινεται επειδη καποιου του μπηκε μπαμπουρας στο ματι... :kaaaala:

Αλλα αντι αλλων ε; Συνεχιζεις να γραφεις οτι να ναι αλλα δεν πειραζει, παμε παλι! :)

1. Συμφωνοι αλλα αυτο ΤΙ σχεση εχει με το θεμα μας;

2. Διαβασε καλυτερα τα οσα γραφω: τα 200 ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (καντο 80 η 100 αν θες να εισαι νομιμος) ΚΑΙ λεω οτι ο ΑΛΛΟΣ θα πηγαινει με την Χ ταχυτητα ξεκρανωτος και θα σκασει ο μπαμπουρας και θα τον φαω πακετο.

3. Σαφως και οχι αλλα για αυτο τα κρανη εχουν κατι που λεγεται ΖΕΛΑΤΙΝΑ. Πες μου ποσες περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες να παθεις ζημια χωρις ΚΑΝ κρανος.

4. Μπραβο και συγχαρητηρια. Κανεις το αυτονοητο. :rolleyes:

5. Εχοντας γεννηθει το 1986 εισαι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ φιλε για να εχεις αποψη οτι αυτα που λεμε ειναι "παπαριες". Το οτι εσυ στα 23 χρονακια που κυκλοφορας σε αυτον τον πλανητη δεν εχεις δει "ατυχημα να γινεται επειδη καποιου του μπηκε μαμπουρας στο ματι" ΔΕΝ σημαινει οτι δεν εχει γινει κιολας. :angry: Ελα να το πεις αυτο σε οσους απο εμας εχουμε μαζεψει τα μυαλα καποιου αδερφου που εφυγε στο γκρεμι στη στροφη γιατι εσκασε πανω στη ζελατινα μπαμπουρας, ελιωσε και δεν μπορουσε να δει τιποτα.

Ελα να το πεις αυτο σε οσους απο εμας κρατησαμε παλικαρι που ξεψυχησε στα χερια μας γιατι δεν φορουσε κρανος, του μπηκε σκουπιδι/γοπα/ζωυφιο/πετραδακι στο ματι και αντε γεια.... :angry:

Για αυτο την επομενη φορα που θα το παιξεις αυθεντια και θα μας χαρακτηρισεις οτι λεμε παπαριες και μ@λ@κιες σκεψου καλυτερα πριν το κανεις και να ξερεις οτι πισω απο καθε ενα απλο nickname εδω ΔΕΝ κρυβονται ισα και ομοια ατομα και καλο ειναι να μαθεις να ακους και να σεβεσαι λιγο....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πω κι εγώ την αμαρτία μου αυτό με το "μπάμπουρα" είναι πολύ συχνότερο από ότι ναμίζουμε.

Νοικάρικο μηχανάκι είχα πάρει σε νησί και δεν μου είχαν δώσει κράνος.

Ευτυχώς που είμαι στραβούλιακας και φόραγα γυαλιά όπου και έλλιωσε το ζωύφιον.

Ήταν ένα μάθημα -ανώδυνο- περί ασφάλειας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Η κλασικη συζητηση του ''φοραω κρανος'' και ''κανω οτι θελω δικο μου ειναι το κεφαλι''

Εγω προσωπικα φοραω φουλ εξοπλισμο ακομα και αμα κανω 100 μετρα εξω απο το σπιτι μου, τον εξοπλισμο τον πηρα για να τον φοραω παντα και οχι να τον εχω και αμα ποτε θυμηθω να τον βαλω.

Τωρα θα πουν πολυ ''εμενα δεν μου αρεσει να φοραω κρανος'' αμα καποιου δεν του αρεσει εμενα προσωπικα δεν μου πεφτει λογος, το δικο του κεφαλι θα φαει, αλλα αμα επεφτε ποτε πανω μου καποιος επειδη δεν φοραγε κρανος σιγουρα αμα δεν του εσπαγε το κεφαλι απο την τουμπα θα του το εσπαγα εγω μετα.

Περα απο αυτα θελω να κανω και εγω μια ερωτηση που ειναι κυριος για ατομα που ειναι υπερ του ''κεφαλι μου ειναι οτι θελω κανω''

Εδω πολλες φορες πεφτουνε παλικαρια με κρανος,μπουφαν,γαντια,μποτες κτλπ και αμα γλητοσουν απο το να πεθανουν φτανουν να εχουν σπασμενα κοκαλα,γρατζουνιες κτλπ, πως μπορει λοιπον να πιστευει καποιος που θα πεσει ''ξεβρακωτος'' οτι θα γλητοσει καταρχας απο το να πεθανει και μετα βλεπουμε για τα σπασμενα?

φιλικα παντα :)

εδω θα σου δειξω κατι αλλο. το θεμα ειναι αν θα εισαι σε θεση να μπορεις να του σπασεις το κεφαλι :_thumbsup: αρα σε αφορα. φιλικα σου μιλαω :)

τωρα γενικα το κρανος ειναι κρανος ειναι αυτονοητο και δεν θα επρεπε να καθομαστε να λεμε τι και τι κανει η αστυνομια η οτιδηποτε αλλο.

και σορυ μενιδιατη καλα κανεις και ανεβαζεις τετοιο θεμα. αλλα αν θεωρουσαμε αυτονοητο το κρανος το μπουφαν τα γαντια δεν θα ειχε λογο ο μενιδιατης να σηκωσει τετοιο θεμα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον κάποιοι δεν καταλάβατε τι έγραψα παραπάνω... ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ. Και άλλωστε τόνισα, ότι αν επρόκειτο μόνο για το κράνος να το δεχόμουνα αυτό που κάνει η τροχαία. Και στο κάτω-κάτω και "κυνικά", ατομικά να το έβλεπα το πράγμα, εγώ φοράω πάντα κράνος και έτσι δεν με ενδιαφέρει!

Εδώ όμως πρόκειται για ΑΛΛΟ πράγμα. Απ' τη στιγμή που ανέλαβε ο Χρυσοχοϊδης είτε ο ίδιος αποφάσισε να "τρέξει" τα "κεφάλια" της αστυνομίας είτε τα τελευταία προσπαθούν να πουλήσουν "ζήλο" στη νέα εξουσία. Και επειδή όταν μιλάμε για την αστυνομία...αυτή η στάνη είναι κι αυτό το γάλα βγάζει, πού αλλού βρήκαν να ξεσπάσουν; ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΦΥΣΙΚΑ! - τις οποίες έπιασαν να κυνηγάνε ΑΔΙΑΚΡΙΤΑ, ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ, για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ λόγο! Ε, ας δεχτώ ότι επειδή "ουδέν κακόν αμιγές καλού", για το κράνος, που είναι σημαντικό θέμα, αυτό ΕΠΡΕΠΕ να γίνει, όμως ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορώ να δεχτώ να ξεσπάνε επάνω μας και να βρίσκουν τον εύκολο στόχο, μαζεύοντας μηχανές από τα πεζοδρόμια κλπ. ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΛΕΜΕ!

Και στο μεταξύ το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ έγκλημα έχει αποθρασυνθεί και φτάσαμε να ληστεύουν μηχανές μέρα-μεσημέρι στη μέση του δρόμου. Αλλά βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις κατά...σύμπτωση η "αστυνομία" απουσιάζει ΠΑΝΤΑ. Και σε λίγο θα πηγαίνεις να καταγγείλεις τη ληστεία και μόνο που δεν θα σε συλλαμβάνουν για...παρενόχληση αρχής.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα αυτο εδω και καιρο παιζει δεν εγινε τωρα..(για την αφαιρεση πινακιδας,διπλωματος)

Τροποποιήθηκε από τον ^tasoulis^

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αλλα αντι αλλων ε; Συνεχιζεις να γραφεις οτι να ναι αλλα δεν πειραζει, παμε παλι! :)

1. Συμφωνοι αλλα αυτο ΤΙ σχεση εχει με το θεμα μας;

2. Διαβασε καλυτερα τα οσα γραφω: τα 200 ειναι ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (καντο 80 η 100 αν θες να εισαι νομιμος) ΚΑΙ λεω οτι ο ΑΛΛΟΣ θα πηγαινει με την Χ ταχυτητα ξεκρανωτος και θα σκασει ο μπαμπουρας και θα τον φαω πακετο.

3. Σαφως και οχι αλλα για αυτο τα κρανη εχουν κατι που λεγεται ΖΕΛΑΤΙΝΑ. Πες μου ποσες περισσοτερες ειναι οι πιθανοτητες να παθεις ζημια χωρις ΚΑΝ κρανος.

4. Μπραβο και συγχαρητηρια. Κανεις το αυτονοητο. :rolleyes:

5. Εχοντας γεννηθει το 1986 εισαι ΠΟΛΥ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ φιλε για να εχεις αποψη οτι αυτα που λεμε ειναι "παπαριες". Το οτι εσυ στα 23 χρονακια που κυκλοφορας σε αυτον τον πλανητη δεν εχεις δει "ατυχημα να γινεται επειδη καποιου του μπηκε μαμπουρας στο ματι" ΔΕΝ σημαινει οτι δεν εχει γινει κιολας. :angry: Ελα να το πεις αυτο σε οσους απο εμας εχουμε μαζεψει τα μυαλα καποιου αδερφου που εφυγε στο γκρεμι στη στροφη γιατι εσκασε πανω στη ζελατινα μπαμπουρας, ελιωσε και δεν μπορουσε να δει τιποτα.

Ελα να το πεις αυτο σε οσους απο εμας κρατησαμε παλικαρι που ξεψυχησε στα χερια μας γιατι δεν φορουσε κρανος, του μπηκε σκουπιδι/γοπα/ζωυφιο/πετραδακι στο ματι και αντε γεια.... :angry:

Για αυτο την επομενη φορα που θα το παιξεις αυθεντια και θα μας χαρακτηρισεις οτι λεμε παπαριες και μ@λ@κιες σκεψου καλυτερα πριν το κανεις και να ξερεις οτι πισω απο καθε ενα απλο nickname εδω ΔΕΝ κρυβονται ισα και ομοια ατομα και καλο ειναι να μαθεις να ακους και να σεβεσαι λιγο....

Οχι συνεχισα να γραφω απο εκει που ειχες σταματησει

1.Εσυ το ανεφερες

2.Ατυχες παραδειγμα..Αφου οπως λες οτι τα 23 χρονακια μου ειναι λιγα και εσυ σαν σωστοτερος να χρησιμοποιεις κ σωστα παραδειγματα (τωρα για το ποσο τηρουνται δεν ξερω)

3.Ναι εδω και καιρο ετσι λεγεται απο οσο ξερω στα 23 χρονακια μου. 99 % σου λεω εγω ενα ποσοστο.Σου ειπα κ πριν εαν δεν θελει καποιος να φοραει δικο του προβλημα (ηλιθιες κυρωσεις ειναι απλα για του κοσμου τα ματια)

4.Ευχαριστω

5.Για να δεις το ποτε ειμαι γεννημενος μπηκες στο προφιλ μου.Ναι ειμαι πολυ μικροτερος απο σενα και ναι,γινεται να εχω αποψη και να λεω οτι ειναι παπαριες.Οκ τωρα καταλαβαινω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο ατυχηματων των οδηγων μηχανων οφειλεται στους ΜΠΑΜΠΟΥΡΕΣ...Και ωραια αφου μιλαμε για ατυχηματα.Καθημερινα φιλε μου ευχομαι και παρακαλω να ημουν εγω στην θεση του φιλου μου που τρακαρε με την μηχανη του ενω εκανε μια βολτα κατω απο το σπιτι του για να την στεγνωσει μετα απο το πλυσιμο που της ειχε κανει.Πολυ απλα γιατι δεν φοραγε κρανος ενω εγω θα φοραγα και δεν θα ημουν 1 μηνα στην εντατικη οπως ειναι ο Νικολας (και μαντεψε,του βγηκε μια απο ΣΤΟΠ και δεν ηταν ΜΠΑΜΠΟΥΡΑΣ)...Οσο για τα ατομα που εχεις χασει λυπαμαι..Δεν παω να το παιξω αυθεντια πουθενα και ουτε ηταν κ θα ειναι ποτε αυτος ο σκοπος μου.Επισης δεν χαρακτηρισα γενικα..Οπως ειδες σε 'σενα αναφερθηκα..Οποτε ακυρο το ''γενικα''..Ναι γνωριζω πως πισω απο καθε nickname εδω μεσα ΔΕΝ κρυβονται οπως ανεφερες ισα και ομοια ατομα.Υπαρχουν ατομα που οσα ειναι τα χρονιακια μου που γυρναω απο εδω κ απο εκει καβαλανε μηχανες.Ναι,αυτα τα ατομα τα σεβομαι και τα ακουω.Και σου ξαναλεω,μην το γενικευεις το θεμα.Το οτι εχεις καποια χρονια περισσοτερα απο μενα δεν μου λεει κατι η οτι πρεπει να ακουω τις ΜΠΑΜΠΟΥΡΟΛΟΓΙΕΣ.Και για να ληξει το θεμα απο την δικια μου πλευρα,ξανατονιζω.ΦΟΡΑΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΜΟΥ,ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΟΤΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΕΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ AIDS ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ''ΒΑΡΟΣ'' ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΛΠ ΚΛΠ. Ας ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΑ....ΕΛΕΟΣ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά, ο νόμος είναι νόμος.

Από εκεί και πέρα, δεν ξέρω κατά πόσο νόμιμο είναι να μπορεί η αστυνομία να αφαιρεί πινακίδες και δίπλωμα για αυτή την παράβαση που μιλάμε.

Σε αυτούς που είπανε να τους τουφεκίζουν στην πλατεία συντάγματος, και κάτι άλλο... σε όσους δεν φοράνε κράνος, έχω να πω ότι και τον μπάτσο που αφαίρεσε πινακίδα και δίπλωμα και το έκανε παράνομα, να τον κρεμάνε μαζί με την οικογένειά του στην ομόνοια!!!

ΔΕΝ είναι δημοκρατικές απόψεις αυτές, και φυσικά είναι άκρως φασιστικές.

Όπως δεν είναι δημοκρατικό να τρως πρόστιμο χιλιάδων ευρώ και αφαίρεση διπλώματος και πινακίδας όπως προτείνανε μερικοί ενώ μπορείς να περνάς κόκκινο! ή στοπ με πολύ λιγότερο πρόστιμο.

ΟΛΑ τα πρόστιμα πρέπει να έχουν μια δημοκρατική ΛΟΓΙΚΗ.

Προσωπικά δεν φόραγα κράνος για αρκετά χρόνια, έχω γυρίσει όλη την Ελλάδα μικρότερος χωρίς κράνος ακόμα και σε εποχές με θερμοκρασίες μηδέν βαθμούς! με χιόνια, έχω βρεθεί στην εντατική σε κώμα για ένα μήνα με σπασμένο κεφάλι γιατί έδωσα την δικιά μου μοτοσυκλέτα να οδηγήσει φίλος και εγώ ήμουνα συνοδηγός, και "φύγαμε" σε στροφή το 1987, και τέλος τα τελευταία 15 χρόνια οδηγάω με κράνος ακόμα και ως το περίπτερο που είναι 400 μέτρα από το σπίτι μου με 30km/h (αν και το συγκεκριμμένο με αυτή την ταχύτητα το έχω κάνει και 2-3 φορές χωρίς κράνος), θέλω να πω ότι τώρα φοράω κράνος παντού, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΑΩ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ Ή Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, γιατί με τα δικά μου πιστεύω απλά δεν θα σταμάταγα πουθενά αν ήμουνα χωρίς κράνος όπως έκανα παλιότερα, αλλά ο ίδιος μου εαυτός, και η παιδεία που πρέπει να έχουμε για να φοράμε ΟΛΟΙ κράνος.

Το πρόστιμο είναι ΚΑΘΑΡΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ και ΔΕΝ ενδιαφέρεται, ΟΥΤΕ θα ενδιαφερθεί το κράτος για την ασφάλειά μας.

Με λίγα λόγια όταν ξαναδώ μπάτσο να γράφει κάποιον χωρίς κράνος, θα τον πυροβολάω εξ' επαφής!!! :lol: (Δεν πιστεύω να πάρετε αυτή την τελευταία πρόταση στα σοβαρά)

Υ.Γ. Μαυρογέρακα σε πάω με 1000 σε αυτά που είπες, άντε και με 1400!

Και σένα jester, απλά όσο και να φωνάζεις δεν πρόκειται να σε καταλάβουν.

Fenorativo ναι, νταβατζιλίκι στο πήρανε το δίπλωμα.

Μενιδιάτη, συμφωνώ για αυτό που λες ότι βγήκανε για να μαζέψουν χρήμα και τίποτα άλλο.

Tarantino έχεις δίκιο.

ΤΚΜ λίγο ακραίο αυτό με το μπατσοεπίδειξη που είπες, ξανάλέω ΛΙΓΟ, αλλά έχεις δίκιο 100%

Argi6argi ναι, μαζί σου!

Και τέλος, απορώ πως μπούσα ιδιοκτήτης είναι φανατικός υπέρ του υπερβολικού προστίμου για το κράνος, ενώ 9 στους 10 μπουσέους που κυκλοφορούν Αθήνα ΔΕΝ φοράνε κράνος (εκτός και αν, δεν ξέρω ακόμα, είναι της αστυνομίας, γιατί και πολλές μπούσες 2008 μοντέλα, κυκλοφοράνε και χωρίς πινακίδες)

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
.......

+ 1000

Γιατί να "μαθαίνουμε" από την τιμωρία? Γιατί να "μαθαίνουμε" από την "υπέρτατη τιμωρία (αποδήμηση προς άλλα μέρη)?

Τα "νέα" πρόστιμα έχουν εισπρακτικό χαρακτήρα, το κακό είναι ότι αυτά τα ? που μαζεύουν δεν τα "επενδύουν" σε αγωγή. Γιατί δλδ στην πλειοψηφία των σχολείων δεν κάνουν κυκλοφοριακή αγωγή (καλά εδώ δε κάνουν άλλα, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Πρέπει να μαθαίνουμε για το κράνος από forums και παρέες μοτοσυκλετιστών? ή μήπως την ώρα που σε γράφει ο τροχονόμος σου κάνει μάθημα ευγενικά του τι θα πάθεις αν δε φοράς κράνος?

Δεν διαφωνώ με την τιμωρία σε παραβάσεις αλλά προτιμώ την "πρόληψη" από την "καταστολή".

Φιλικά πάντα.

Υ.Γ.: όντως έχω δει πολλούς αστυνόμους να έχουν ξαμοληθεί σε γενικό κυνήγι, όχι μόνο μηχανών αλλά γενικά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Το θέμα είναι παλιά ήταν Χ το πρόστιμο. Πρίν λίγο καιρό Χ*Χ, τώρα, Χ*Χ -δίπλωμα και ποιός ξέρει που θα φτάσει ακόμα.

Το πρόστιμο είναι σωστό (αν και υπερβολικό νομίζω), πινακίδες ή δίπλωμα παραείναι too much.

ΥΓ. Όλα τα έντομα πρέπει να απαγορεύεται να πετάνε σε δρόμους με περισσότερες απο μια λωρίδες για κάθε κατεύθυνση :P

Είπαμε, το επόμενο βήμα είναι εκτέλεση στη πλατεία του χωριού. Να σου πω εγώ αν δεν φοράς κράνος, αμεεεεεε. Επίσης δημόσιος λιθοβολισμος και δήμευση της περιουσιας είναι μια καλή ιδεα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

α ρε ξυλο που θελουμε.....

αφαιρεσει διπλωματος για μενα ειναι τελειο οταν δεν φορας κρανος εκει στην πιεση γιατι ειμαστε ζωαρες!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είπαμε, το επόμενο βήμα είναι εκτέλεση στη πλατεία του χωριού. Να σου πω εγώ αν δεν φοράς κράνος, αμεεεεεε. Επίσης δημόσιος λιθοβολισμος και δήμευση της περιουσιας είναι μια καλή ιδεα.

Ρε μάγκα τι μου θύμισες τώρα! τροχονόμος αρκετά χρόνια πριν, με βλέπει σε φανάρι χωρίς κράνος και μου λέει: αν σε σταματήσουν για κράνος θα σου ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ την μοτοσικλέτα σου.

Έπρεπε να πω πάρε τώρα τα @@ μου, αλλά δεν μίλησα, έβαλα πρώτη και έφυγα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
α ρε ξυλο που θελουμε.....

αφαιρεσει διπλωματος για μενα ειναι τελειο οταν δεν φορας κρανος εκει στην πιεση γιατι ειμαστε ζωαρες!!!

Έλαααααα μόνοοοοοοοοο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχθές που κατέβηκα πανεπιστιμίου να πάρω εισητήριο για την συναυλία ΖΖTop, ήταν 4 γερανοί και 5-6 περιπολικά και γράφανε αβέρτα. Καλά κάνουν για μένα. Δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο που κατεβαίνει ο κόσμος με το δικό του όχημα στο κέντρο της αθήνας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλή η ασφάλεια αλλά χειρότερη η ασφαλειο-υστερια, ασφαλειο-λαγνεια. Για όλα υπαρχει και μέτρο και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όταν πάω στο περίπτερο ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Καλή η ασφάλεια αλλά χειρότερη η ασφαλειο-υστερια, ασφαλειο-λαγνεια. Για όλα υπαρχει και μέτρο και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ όταν πάω στο περίπτερο ΔΕΝ ΦΟΡΑΩ ΚΡΑΝΟΣ.

μακαρι να μην χρειαστει να γραψεις στα ''δυσαρεστα''.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο περίπτερο χωρίς κράνος έχει στρατιωτικό γ@μήσι και πρόστιμο.

Επίσης αν αγοράζεις τσιγάρα με συνέπεια να καταστρέφεις την υγεία σου, σου κατάσχει το σπίτι το κράτος και πας για εξορία στην Φολέγανδρο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο περίπτερο χωρίς κράνος έχει στρατιωτικό γ@μήσι και πρόστιμο.

Επίσης αν αγοράζεις τσιγάρα με συνέπεια να καταστρέφεις την υγεία σου, σου κατάσχει το σπίτι το κράτος και πας για εξορία στην Φολέγανδρο.

Μπα δεν καπνίζω, για σοκολάτα πάω, κανα περιοδικο κτλ.

Τροποποιήθηκε από τον renovatio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπα δεν καπνίζω, για σοκολάτα πάω, κανα περιοδικο κτλ.

Άντε τυχερούληηηηηηηηηηηηηηη, το γλύτωσες το σπίτι σου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα