Jump to content
Xasmito

περιστατικό με αστυνομικούς

Recommended Posts

Ρε παιδιά, μάλλον ξεχνάτε εύκολα.

Μόλις το Δεκέμβριο δολοφονήθηκε ένα παιδί από έναν τέτοιο τύπο...

Τον ξυλοδαρμό του Κυπριου φοιτητή το θυμάστε στη Θεσ/νίκη?

Τα βιντεάκια που ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ τους μετανάστες μέσα στο τμήμα τα θυμάστε?

Πριν μερικές μέρες ξέρετε οτι βασάνισαν έναν μετανάστη με ηλεκτροσοκ σε τμήμα, ο οποιος απεβίωσε μερικές μέρες μετά?

Τους συνταξιούχους που δερνανε πριν μερικά χρόνια τους θυμάστε?

Τα παραδείγματα είναι αμέτρητα.

Και τί σημαίνει εκνευρίστηκε επειδή τον ρώτησε το παληκάρι "τι τρέχει?". Ο βλάκας ο ΜΑΤας από μένα και τους φόρους μου πληρώνεται και πάρτε το χαμπάρι όλοι, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ!! ΤΟ ΖΩΟ!! Που μου πουλάει και εξουσία επειδή επέλεξε να δέρνει κόσμο για 65Ε παραπάνω που παίρνουν οι ματάδες.

Αν δεν αντέχεις και είσαι τόσο ευέξαπτος, παραιτήσου και πήγαινε σπίτι. Αν όλος ο κόσμος πρέπει να είναι ήρεμος σε κάποιες περιπτώσεις, αυτός πρέπει να είναι 10 φόρες πιο ήρεμος με τη "δουλειά" που κάνει!

Η αστυνομία είναι απο τα πιο βρώμικα επαγγέλματα και ειδικά τα ΜΑΤ θα έπρεπε να καταργηθούν ως σώμα...Ας ψάξουν άλλοι για μηχανάκια...

Και μη μου φέρνετε παραδείγματα τύπου "όταν μου κλέψουν το μηχανάκι, πάνε να βιάσουν κάποια κοπέλα ή συλλάβουν ένα ψυχάκια δολοφόνο" κτλ...

Όταν σε τραμπουκίζουν και σου φέρεται ο κάθε μπατσάκος σα σκουπιδι, ας παει στο διάλο και πολύ του είναι!

Άκου εκεί έψαχναν οι ΜΑΤαδες για κλεμμένα μηχανάκια στα εξάρχεια! χΑχαΧαχα! Νομίζω για αυτό ιδρύθηκε στο σώμα των ΜΑΤ εξαρχής! χαχαχ! ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑΑΑΑ !!! Σοβαρευτείτε ρε....

Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και πιο νορμάλ δείγματα στο επάγγελμα, όπου όντως αυτοί είναι αστυνομικοί και όχι ΜΠΑΤΣΟΙ! και να όταν τους φερθείς ευγενικά, θα σου φερθούν και αυτοί ΟΚ. Αλλά οι υπόλοιποι είναι ΜΠΑΤΣΟΙ!

Τελεία και παύλα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Άκου εκεί έψαχναν οι ΜΑΤαδες για κλεμμένα μηχανάκια στα εξάρχεια! χΑχαΧαχα! Νομίζω για αυτό ιδρύθηκε στο σώμα των ΜΑΤ εξαρχής! χαχαχ! ΕΛΕΟΣ ΑΠΛΑΑΑΑ !!! Σοβαρευτείτε ρε....

δεν δικαιολογω την βια απο την εξουσια οπως ομως και την βια απο αυτους που πανε κοντρα εχωντας για '' τσουλουφι '' την '' εξυπναδα '' του δεν σου δειχνω ποιος ειμαι γιατι εσυ εισαι αλλος μπατσος και εισαι γι'αλλα πραγματα,λες και εχεις ακουσει τι του ειπε ο διοικητης του οταν εφυγε απο το τμημα...ζαβολιαρη ε ζαβολιαρη :ph34r:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν μερικές μέρες ξέρετε οτι βασάνισαν έναν μετανάστη με ηλεκτροσοκ σε τμήμα, ο οποιος απεβίωσε μερικές μέρες μετά?

Και τί σημαίνει εκνευρίστηκε επειδή τον ρώτησε το παληκάρι "τι τρέχει?". Ο βλάκας ο ΜΑΤας από μένα και τους φόρους μου πληρώνεται και πάρτε το χαμπάρι όλοι, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ!! ΤΟ ΖΩΟ!! Που μου πουλάει και εξουσία επειδή επέλεξε να δέρνει κόσμο για 65Ε παραπάνω που παίρνουν οι ματάδες.

Αν δεν αντέχεις και είσαι τόσο ευέξαπτος, παραιτήσου και πήγαινε σπίτι. Αν όλος ο κόσμος πρέπει να είναι ήρεμος σε κάποιες περιπτώσεις, αυτός πρέπει να είναι 10 φόρες πιο ήρεμος με τη "δουλειά" που κάνει!

Η αστυνομία είναι απο τα πιο βρώμικα επαγγέλματα και ειδικά τα ΜΑΤ θα έπρεπε να καταργηθούν ως σώμα...Ας ψάξουν άλλοι για μηχανάκια...

Και μη μου φέρνετε παραδείγματα τύπου "όταν μου κλέψουν το μηχανάκι, πάνε να βιάσουν κάποια κοπέλα ή συλλάβουν ένα ψυχάκια δολοφόνο" κτλ...

Όταν σε τραμπουκίζουν και σου φέρεται ο κάθε μπατσάκος σα σκουπιδι, ας παει στο διάλο και πολύ του είναι!

Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν και πιο νορμάλ δείγματα στο επάγγελμα, όπου όντως αυτοί είναι αστυνομικοί και όχι ΜΠΑΤΣΟΙ! και να όταν τους φερθείς ευγενικά, θα σου φερθούν και αυτοί ΟΚ. Αλλά οι υπόλοιποι είναι ΜΠΑΤΣΟΙ!

Τελεία και παύλα.

Συμφωνώ. Μπράβο ρε φίλε.

:cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελεία και παύλα.

+600 GuRu.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τελεία και παύλα.

:_thumbsup: :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην υπόλοιπη Ευρώπη δηλαδή τα όργανα της τάξης συμπεριφέρονται όπως στην Ελλάδα????? Δεν νομίζω.......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στην υπόλοιπη Ευρώπη δηλαδή τα όργανα της τάξης συμπεριφέρονται όπως στην Ελλάδα????? Δεν νομίζω.......

Στην υπόλοιπη Ευρώπη οι πολιτες συμπεριφέρονται όπως στην Ελλάδα????? Δεν νομίζω....... :P B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην υπόλοιπη Ευρώπη οι πολιτες συμπεριφέρονται όπως στην Ελλάδα????? Δεν νομίζω....... :P B)

Εγώ συμπεριφέρομαι , οπότε απαιτώ και ίδια αντιμετώπιση απο τα όργανα της τάξης!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ συμπεριφέρομαι , οπότε απαιτώ και ίδια αντιμετώπιση απο τα όργανα της τάξης!

ΕΣΥ και εγω και οι ταδε ναι!

Καποιοι αλλοι που ΔΕΝ....απαιτουν το ιδιο...οποτε...τζαμπα τρωμε τα νυχια μας στα πληκτρα.. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΣΥ και εγω και οι ταδε ναι!

Καποιοι αλλοι που ΔΕΝ....απαιτουν το ιδιο...οποτε...τζαμπα τρωμε τα νυχια μας στα πληκτρα.. :lol:

Εγώ αυτη την αντιμετώπιση που δικαιούμαι θέλω να την έχω! Άν δεν με αντιμετωπιζει όπως εγώ τον αντιμετωπιζω τώτε θα λάβει την ανάλογη αδιαφορία, εριστικότητα κλπ κλπ !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...τι να πω ρε παιδες!...με εχετε καραφλιασει με αυτα που διαβαζω!

...... παντως πιστευω απο ολες τις δουλιες γενικως ο αστυνομος εν Ελλάδι ειναι το πιο παρεξηγημενο επάγγελμα!...σκεψου να υπαρχει οντως και καποιος απ αυτους που ξυπναει το πρωι και βγαινει στη δουλια πραγματικα για να βοηθησει τη κοινωνία !...τι απογοητευση θα νιωθει να αντιμετωπίζεται ετσι!

...λοιπον η υποθεση εχει ως εξης .... οι απλοι αστυνομοι, οι απλοι τροχονομοι, οι απλοι ματατζηδες ειναι εξισου θυματα οπως και μεις !...το κεφαλι απλα βρωμαει ...οπως βρωμαει σε ολες τις υπερεσιες ....είτε ειναι αστυνομια , ειτε νοσοκομεια, ειτε Πυροσβεστικη κτλ.

... να καταργηθουν λες τα ΜΑΤ?...μαζι σου και γω ...εχει χρονια που το λεω ... και εγω απορώ γιατι μπαινουν σε καθε γήπεδο στη μεση και τρωνε τις μαπες ... ...κανονικα θα πρεπε με το που αρχιζει το ντού να βγαινουν εξω να κλειδωνουν τις πορτες και να αφηνουν τους ανωμαλους να χτυπιουνται μεχρι θανατου μπας και ησυχάσει και η κοινωνία λιγακι!

....μου παρουσιαζεται τη φαση λες και εγινε ελεγχος απο στρατονομια εξω απ κατηχητικό των θηλέων!...ρε σεις μιλαμε για Εξαρχία .... εκει που καθε 10τη μηχανη ειναι κλεμενη και εκει που ο καθε 10τος θελει να λεγεται αναρχικος ή αντιεξουσιαστης ή οτι αλλο τον εχει βαρεσει να βαφτιζεται απ τη βαρεμαρα του και την ανετη ζωη που μπορει να του προσφέρει ο μπαμπας του!

ο ανθρωπας με τα γαλονια εκανε σημα σε ενα μηχανοβιο να βγει στην ακρη και του ζητησε τα χαρτια του ...μπορει κατι να ψαχνανε...δηλαδη όφειλε να λεει σε καθε που σταματει το οργανο το σκοπο της επιχείρησης και την ομαδα αιματος του ....εχετε τρελαθει εντελως ???...μα εντελως !

...και αντε ειμαι εγω αστυνομος και σταματαω τον φιλο μοτοσυκλετιστη και με το που λεω τα χαρτια παρακαλω της μηχανης ...με κοιταει σαν φιλαρακι ο φιλος και μου γνέφει ..."... γιατι φιλε τι τρεχει?"....ρε σεις και περιμενεται να μιλανε τα οργανα πολιτισμενα ....ρε αν μας παρουν με το πλυθηντικο θα τους αρχισουμε και στις φαπες στο τελος !

....εχουμε παρεξηγησει ενετελως τα βασικα νομιζω ...για αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα !...αλλα αυτο θελουν και τα "κεφαλια που βρωμανε" που αναφερω παραπανω ...να επικρατει η ασέβεια , μηδεν σεβασμος και απ το πολιτη προς το οργανο και απ την εξουσια προς τον απλο λαο!...πως αλλιως θα μπορουσαν να συνεχιζουν να κερδιζουν βρωμικα αν καθαριζαμε ?

...το λοιπον πανε σε Ευρωπαικο κρατος και σε απλο ελεγχο εξω απο καποια κακοφημη συνοικια εσυ παρε το ύφάκι "ειμαστε φιλαρακια" και μετα βαλε μπρος τη μηχανη σου και φυγε γιατι εσενα σου αρεσει αλλιως!

...ακομα θα το φυσας!

...χαλαρωστε και συνεργαστητε να δουμε μια ασπρη μερα λεω εγω !... αν ειναι δυνατον σε ενα κρατος που βρωμανε και υπολειτουργουν ολα να υπήρχε μια αψογη αστυνομια !...απλα βοηθηστε μπας και και αλλάξει κατι σε αυτο τον τοπο!

εγω δεν λεω να σε βαρανε και συ να λες ..."κι αλλο"...αλλα τα χαρτια της μηχανης σου ζητησαν να τσεκαρουν ...δωστα και πανε στη δουλια σου !...τοσο απλο ειναι!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...τι να πω ρε παιδες!...με εχετε καραφλιασει με αυτα που διαβαζω!

...... παντως πιστευω απο ολες τις δουλιες γενικως ο αστυνομος εν Ελλάδι ειναι το πιο παρεξηγημενο επάγγελμα!...σκεψου να υπαρχει οντως και καποιος απ αυτους που ξυπναει το πρωι και βγαινει στη δουλια πραγματικα για να βοηθησει τη κοινωνία !...τι απογοητευση θα νιωθει να αντιμετωπίζεται ετσι!

...λοιπον η υποθεση εχει ως εξης .... οι απλοι αστυνομοι, οι απλοι τροχονομοι, οι απλοι ματατζηδες ειναι εξισου θυματα οπως και μεις !...το κεφαλι απλα βρωμαει ...οπως βρωμαει σε ολες τις υπερεσιες ....είτε ειναι αστυνομια , ειτε νοσοκομεια, ειτε Πυροσβεστικη κτλ.

... να καταργηθουν λες τα ΜΑΤ?...μαζι σου και γω ...εχει χρονια που το λεω ... και εγω απορώ γιατι μπαινουν σε καθε γήπεδο στη μεση και τρωνε τις μαπες ... ...κανονικα θα πρεπε με το που αρχιζει το ντού να βγαινουν εξω να κλειδωνουν τις πορτες και να αφηνουν τους ανωμαλους να χτυπιουνται μεχρι θανατου μπας και ησυχάσει και η κοινωνία λιγακι!

....μου παρουσιαζεται τη φαση λες και εγινε ελεγχος απο στρατονομια εξω απ κατηχητικό των θηλέων!...ρε σεις μιλαμε για Εξαρχία .... εκει που καθε 10τη μηχανη ειναι κλεμενη και εκει που ο καθε 10τος θελει να λεγεται αναρχικος ή αντιεξουσιαστης ή οτι αλλο τον εχει βαρεσει να βαφτιζεται απ τη βαρεμαρα του και την ανετη ζωη που μπορει να του προσφέρει ο μπαμπας του!

ο ανθρωπας με τα γαλονια εκανε σημα σε ενα μηχανοβιο να βγει στην ακρη και του ζητησε τα χαρτια του ...μπορει κατι να ψαχνανε...δηλαδη όφειλε να λεει σε καθε που σταματει το οργανο το σκοπο της επιχείρησης και την ομαδα αιματος του ....εχετε τρελαθει εντελως ???...μα εντελως !

...και αντε ειμαι εγω αστυνομος και σταματαω τον φιλο μοτοσυκλετιστη και με το που λεω τα χαρτια παρακαλω της μηχανης ...με κοιταει σαν φιλαρακι ο φιλος και μου γνέφει ..."... γιατι φιλε τι τρεχει?"....ρε σεις και περιμενεται να μιλανε τα οργανα πολιτισμενα ....ρε αν μας παρουν με το πλυθηντικο θα τους αρχισουμε και στις φαπες στο τελος !

....εχουμε παρεξηγησει ενετελως τα βασικα νομιζω ...για αυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα !...αλλα αυτο θελουν και τα "κεφαλια που βρωμανε" που αναφερω παραπανω ...να επικρατει η ασέβεια , μηδεν σεβασμος και απ το πολιτη προς το οργανο και απ την εξουσια προς τον απλο λαο!...πως αλλιως θα μπορουσαν να συνεχιζουν να κερδιζουν βρωμικα αν καθαριζαμε ?

...το λοιπον πανε σε Ευρωπαικο κρατος και σε απλο ελεγχο εξω απο καποια κακοφημη συνοικια εσυ παρε το ύφάκι "ειμαστε φιλαρακια" και μετα βαλε μπρος τη μηχανη σου και φυγε γιατι εσενα σου αρεσει αλλιως!

...ακομα θα το φυσας!

...χαλαρωστε και συνεργαστητε να δουμε μια ασπρη μερα λεω εγω !... αν ειναι δυνατον σε ενα κρατος που βρωμανε και υπολειτουργουν ολα να υπήρχε μια αψογη αστυνομια !...απλα βοηθηστε μπας και και αλλάξει κατι σε αυτο τον τοπο!

εγω δεν λεω να σε βαρανε και συ να λες ..."κι αλλο"...αλλα τα χαρτια της μηχανης σου ζητησαν να τσεκαρουν ...δωστα και πανε στη δουλια σου !...τοσο απλο ειναι!

:_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παντος στα εξαρχια εχουν ξεφυγει...

χτες πηραν τον Παπαχρηστου τον εκφωνητη του πολυτεχνειου με τη δαμανακη... και μετα λεμε να μην τους αποπερνουμε... κριμα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στα Εξαρχεια εχουν ξεφυγει και οι μεν και οι δε και ως γεννημενος και μεγαλομενος εδω επιτρεψτε μου να πω οτι οι "αντιεξουσιαστες κτλ" εχουν ξεφυγει πολυ πιο πολυ σε ενα μερος που ΔΕΝ ειναι το σπιτι τους και ειναι απλα "φιλοξενουμενοι" μας...

Δεν ειμαι με καμια πλευρα , δεν μ'αρεσει να βλεπω ουτε τιγκα αστυνομια κατα καιρους ( το μπατσοκρατουμενη περιοχη ειναι μεγας μυθος ) αλλα ουτε και τυπακια να κανιβαλιζουν τη γειτονια μου .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Le Flwr ήταν ολόσωστος με την στάση του, καθόλου προκλητικός, ψύχραιμος και ευγενέστατος καθόλου προκατειλημένος και συμπεριφέρθηκε ολόσωστα σύμφωνα με την ορθή λογική που τον διακρίνει αυτόν και τους ομοίους του, δηλαδή κάτι ευγενικές ψυχές που τείνουν να μάχονται για τα δικαιώματα και την ελευθερία μας και το κοινό καλό, να ναι καλά τα παλικάρια.

Αλλά κάτι τέτοιους δεν θα έπρεπε να σας αναλαμβάνει η αστυνομία. Ψυχίατροι χρειάζονται.

Ήμουν και είμαι άγρια προκατειλημμένος, έχοντας όμως πλήρη γνώση πως τα ΜΑΤ δικαιολογία ψάχνουν να αρχίσουν να δέρνουν. Άρα ναι, τυπικός και ευγενικός. Για την ακρίβεια, νομίζω πως το τελευταίο αφελές μου σχόλιο ήταν "ρε φιλαράκο ποιος σου είπε πως είμαστε εχθροί?". Να'ναι καλά το παιδί μου έλυσε την απορία.

Για πες λοιπόν, εκτός από το troll-άρισμα και τα σχόλια περί ψυχικής μου ισορροπίας έχεις να προσφέρεις κάτι στην συζήτηση ή απλά ελπίζεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις χωρίς να σου ζητηθεί να τις υποστηρίξεις ?

Smias, όταν σε ενοχλήσουν οι μπαχαλαίοι θα πας στην αστυνομία. Όταν σε ενοχλήσει η αστυνομία που θα πας ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε συγνώμη, και να απαντήσει και Smias που μένει εκεί, τι εικόνα έχεις για τα Εξάρχεια από Γερμανία ?

Επίσης, τι σημασία έχει που ήταν, δηλαδή υπάρχουν Human Rights-Free Zones στην Αθήνα ? Στην Κηφισιά με το γάντι στο κέντρο με την μπότα ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Smias, όταν σε ενοχλήσουν οι μπαχαλαίοι θα πας στην αστυνομία. Όταν σε ενοχλήσει η αστυνομία που θα πας ?

Η αστυνομια δυστυχος οταν γινονται τετοια ντραβαλα δε κανει τη δουλεια της , το μονο που κανουμε ειναι να βαραμε σκοπετα να μη καψουν τη μηχανη μας ή το οποιο οχημα εχει κανεις , μονο την αστυνομια δεν περιμενουμε να κανει κατι εδω , τα σπανε και τα ματ απλα κοιτανε και παιζουν κλεφτοπολεμο αντι να τους μπουζουριασουν...

Η αστυνομια δεν μ'εχει πειραξει μεχρι στιγμης , αν γινει κατι τετοιο ξερω τι πρεπει να κανω παντως .

Ξαναλεω δεν ειμαι με καμια πλευρα , μακαρι να μην υπηρχε κανεις απ'τους δυο εδω...

Οποιος δε μενει εδω δε μπορει να ξερει τι παιζει πραγματικα στη περιοχη , αλλιως τα λεει η μια πλευρα αλλιως η αλλη .

Τροποποιήθηκε από τον Smias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φίλε συγνώμη, και να απαντήσει και Smias που μένει εκεί, τι εικόνα έχεις για τα Εξάρχεια από Γερμανία ?

Επίσης, τι σημασία έχει που ήταν, δηλαδή υπάρχουν Human Rights-Free Zones στην Αθήνα ? Στην Κηφισιά με το γάντι στο κέντρο με την μπότα ?

...συγχωρεμενος φιλε καθοτι δεν με γνωριζεις κιολας !

... αλλα και το φιλο που τον εφερε η ζωη να ζει τωρα στη Σουδια να ρωτησεις ... θα σου απαντησει οτι ειναι μια ομορφη και ιστορικη περιοχη της Αθηνας που ομως λογο του χαρακτηρα που ειχε αποκτησει τα τελευταια 50 χρονια μετατρεπεται πολλες φορες σε καταφυγιο των αντι* και πολυ συχνα πεδιο μαχης !!!

3090168412_d77503bd75_m.jpg3097926093_de98aa99c6_m.jpg3107945609_90770a4272_m.jpg

3093064986_f70082c307_m.jpg3093064700_97c10322af_m.jpg3097926463_f236565007_m.jpg

...και ας μείνουμε στο συγκεκριμενο περιστατικο που ρωτω και γω ο αμαθης απ τη μακρινη Γερμανια ....τι ζητησε ο Ανθρωπας?...τα χαρτια της μηχανης σου για να τσεκαρει ...OK....δωστα !...πες καλυνηχτα !...και πανε στην ευχη του Θεου!

...εχουμε ξεφυγει ! μην το γυρισουμε στο Πολυτεχνιο και την αστυνομικο/στρατοκρατικη βία. θα πείτε και χουντικο σε λιγο!

.......... :surrender:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πολλοί συμφωνείται στο δικαίωμα του μπάτσου να σε σταματήσει για έλεγχο κ καλά κάνετε.ναι άλλα γιατί με σταματάει κ μου φέρετε ετσι?γιατί δεν σταματάει κ τον κουστουμάτο με την μπέμπα?

ας μου πει κάποιος γιατί ρε φίλε,γιατί?

εγώ τον πληρώνω να με προστατεύει κ όχι για να με προσβάλει.

άστο διάολο πια με τον κάθε κομπλεξικό που το μόνο που ξέρει είναι να χτυπάει κ να βρίζει πίσω από μια ανώνυμη στολή.οι μπάτσοι πρέπει να είναι ΤΥΠΙΚΟΙ είτε τους αρέσει είτε όχι.

διεφθαρμένα ζώα άντε γεια ρε,άντε γεια.

υ.γ.υπάρχουν κ σωστοί αστυνομικοί,άλλα δυστυχώς είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
...συγχωρεμενος φιλε καθοτι δεν με γνωριζεις κιολας !

... αλλα και το φιλο που τον εφερε η ζωη να ζει τωρα στη Σουδια να ρωτησεις ... θα σου απαντησει οτι ειναι μια ομορφη και ιστορικη περιοχη της Αθηνας που ομως λογο του χαρακτηρα που ειχε αποκτησει τα τελευταια 50 χρονια μετατρεπεται πολλες φορες σε καταφυγιο των αντι* και πολυ συχνα πεδιο μαχης !!!

...και ας μείνουμε στο συγκεκριμενο περιστατικο που ρωτω και γω ο αμαθης απ τη μακρινη Γερμανια ....τι ζητησε ο Ανθρωπας?...τα χαρτια της μηχανης σου για να τσεκαρει ...OK....δωστα !...πες καλυνηχτα !...και πανε στην ευχη του Θεου!

...εχουμε ξεφυγει ! μην το γυρισουμε στο Πολυτεχνιο και την αστυνομικο/στρατοκρατικη βία. θα πείτε και χουντικο σε λιγο!

Ναι, οκ ωραία αυτά από ειδήσεις, ναι γίνονται μπάχαλα αλλά από προσωπική εμπειρία ούτε άβατο έχω βιώσει ούτε τίποτα. Μπάχαλα δεν γίνονται κάθε 15 λεπτά. Δεν θέλω να σου την πω ή να σε βγάλω άσχετο αλλά πολλές φορές προβάλλεται μία υπερβολική εικόνα και ακούγονται ατάκες περί "άβατο", "γκέτο" κλπ.

Είμαι βέβαιος πως όποιος ζει εκεί έχει φάει στην μάπα ένα σωρό περιθωριακά στοιχεία που υπάρχουν στο κέντρο, αλλά αυτή η άποψη μου είναι πως σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν δικαιολογούνται τα πογκρόμ του στυλ "μπαίνω και μαζεύω κόσμο από καφετέριες"ή "μπαίνω στο πάρκο και τσακίζω όποιον βρω". Λίγη σοβαρότης δηλαδή.

Τέλος, δεν σας φαίνεται κάπως που γίνεται όλο αυτό το νταβαντούρι με τα "Εξάρχεια αυτό, Εξάρχεια το άλλο" για ΜΙΑ συνοικία της Αθήνας την στιγμή που χουλιγκάνια πλακώνονται στο Παγκράτι ?

Δεν είναι παράξενο πως όλα τα "ντου" σπάνια σχετίζονται με κλεμμένα μηχανάκια, ληστείες, επιθέσεις, κλπ αλλά πάντα έχουν σχέση με "αντιεξουσιαστές" , "επεισόδια" κλπ ? Εάν το ζήτημα είναι η εγκληματικότητα, γιατί τόσα ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ αντί για αστυνομικούς ? Γιατί αυτοί οι κύριοι δεν έχουν διακριτικά και αριθμούς ?

Και επαναλαμβάνω, είναι τελείως ΑΣΧΕΤΟ το που. Η αστυνομία και ο πολίτης έχει τα ίδια δικαιώματα και τις ίδιες υποχρεώσεις ανεξαρτήτως τοποθεσίας.

Τροποποιήθηκε από τον Le Flwr

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα